انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 19 فروردین1404 - 5:50pm

پاسخ به موضوع  [ 27797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1725 , 1726 , 1727 , 1728 , 1729 , 1730 , 1731 ... 2780  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
الان من چند وقت هست که دنبال کابل کت 6 هستم و متاسفانه دی لینک و لگراند پیدا نکردم. چندین کابل مختلف خریدم که همشون اهمش بالای 10 است و دستگاه با دیلی اتوماتیک پایین تر از 10 میشناسه و برد خوبی نداره
امروز یک کابل به اسم Belden از نوع SFTP که دارای شیلد آلمینیومی و شیلد افشان دورش هست که بسیار اعلا و با قیمت بالا خریدم حدود 4.5 متر
بعد از موازی کردن لوپ دایره ای در حدود 70 سانتی متر با اهم 7.2 بدست اومد
وصل کردم به سیستم که با دیلی 27 شناخت و عملکرد خوبی نداشت ولی وقتی شیلد لوپ رو وصل کردم به لوپ 1 کابل باعث کم شدن دیلی به 21 و همچنین ثبات بیشتر شد طوری که با حساسیت 20 هم عملکرد قابل قبولی داشت آن هم داخل منزل.
سکه 500 تومنی رو در 40 سانت سنس میکنه و یک سینی استیل 50 سانتی رو در 2 متری . البته اینها همه در داخل خونه با سقف تیر آهن تست شد که چون هر بار بالانس دیلی 2 عدد فرق میکرد احساس کردم بردش کمتر نشون میده.
تقریبا بردش همانند لوپ عنکبوتی 60 سانت در داخل منزل بود ولی خیلی با ثبات بود
میخواستم از اساتید بپرسم که اگه من کابل کت 6 با اهم پایین پیدا کنم فرق خواهد کرد با این کابل؟
چون میخوام لوپ رو بسازم بنظرتون از این کابل استفاده کنم یا برم دنبال کابل های دیگه؟
لطفا اسم کابل هایی که خوب جواب چند نمونه بگین . ممنون

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 15 اسفند1394 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
Mojtaba195 نوشته است:
سلام
الان من چند وقت هست که دنبال کابل کت 6 هستم و متاسفانه دی لینک و لگراند پیدا نکردم. چندین کابل مختلف خریدم که همشون اهمش بالای 10 است و دستگاه با دیلی اتوماتیک پایین تر از 10 میشناسه و برد خوبی نداره
امروز یک کابل به اسم Belden از نوع SFTP که دارای شیلد آلمینیومی و شیلد افشان دورش هست که بسیار اعلا و با قیمت بالا خریدم حدود 4.5 متر
وصل کردم به سیستم که با دیلی 27 شناخت و عملکرد خوبی نداشت ولی وقتی شیلد لوپ رو وصل کردم به لوپ 1 کابل باعث کم شدن دیلی به 21 و همچنین ثبات بیشتر شد طوری که با حساسیت 20 هم عملکرد قابل قبولی داشت آن هم داخل منزل.
سکه 500 تومنی رو در 40 سانت سنس میکنه و یک سینی استیل 50 سانتی رو در 2 متری . البته اینها همه در داخل خونه با سقف تیر آهن تست شد که چون هر بار بالانس دیلی 2 عدد فرق میکرد احساس کردم بردش کمتر نشون میده.
میخواستم از اساتید بپرسم که اگه من کابل کت 6 با اهم پایین پیدا کنم فرق خواهد کرد با این کابل؟
چون میخوام لوپ رو بسازم بنظرتون از این کابل استفاده کنم یا برم دنبال کابل های دیگه؟

من هم با کابل Nexans لوپ شصت سانت ساختم که دیلی 21هست و مقاومت 2.5اهم و برد منم برای سکه 500 تومانی چهل سانته

یکشنبه 15 اسفند1394 - 1:26am
مدیر کل
مدیر کل

meghdad نوشته است:
سلام حمید جان
میخواستم بپرسم ای سی 357 فلزی اگه تهش سوراخ نباشه تقلبیه؟
چون ای سی هایی که من دارم تهشون سوراخ نیست وقتی این ای سی استفاده میکنم دیلی اتوماتیک روی 22 هستش با لوپ 60، بصورت اتفاقی یه lf356 فلزی دستم رسید وقتی جازدم دیلی اتو شد 18
من 357از ای سی کالا گرفتم دونه ای 25 تومن
یا اینکه ملاک اصلی اعداد سه گانه هستن؟
که اگر اعداد سه گانه صحیح بودن همه چیز درسته!؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
ممنونم

فکر نمیکنم سوراخ بودن ته آیسی ملاکی برای اصلی یا تقلبی بودن باشه! حداقل بنده چنین چیزی نشنیدم. اما در خصوص تست کردن ؛ ملاک اصلی اعداد 3 گانه هستن. وگرنه با آیسی تقلبی هم ممکنه دیلی لوپ حدود 20 شناسایی بشه و این ملاک نیست. در عین حال طبق تستها و همونطور که دیتاشیت هم نشون میده آیسی LF356 از جهت متفاوت بودن مشخصات با بخش تفکیک ناسازگار هست و فقط بخش سنس با اندکی برد کمتر کار میکنه.

یکشنبه 15 اسفند1394 - 2:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میلاد33 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
سلام

من هم با کابل Nexans لوپ شصت سانت ساختم که دیلی 21هست و مقاومت 2.5اهم و برد منم برای سکه 500 تومانی چهل سانته

از اساتید میخواستم بپرسم که اگه 8 متر کابل کت 6 بخریم و دوبه دو با هم موازی و بعد سری کنیم و 4 دور کنیم بنظرتان عملکرد بهتری نخواهد داشت؟
هم اهمش پایین میاد و هم خطوط میدان قویتر میشه
کسی امتحان کرده؟

Nikola Tesla

یکشنبه 16 اسفند1394 - 1:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میلاد33 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
سلام

درود
تبریک میلاد جان می شه فرکانس و تنظیمات رو هم اعلام بفرمایید.

یکشنبه 16 اسفند1394 - 1:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
moj2006 نوشته است:
سلام استاد
توی گروه تلگرام بعضی از دوستان مشکل کم بودن حساسیت مدار به طلای 18 رو مطرح کردن بی زحمت لطف کنید و در مورد این مشکل توضیح بدید

ممنون

خیلی ممنون از سوال خوب شما.
بنده سعی میکنم این موضوع رو یک بار برای همیشه و در مورد همه فلزیاب های پالسی توضیح بدم. هر چند که به این مطلب در فایل راهنما هم اشاره داشتم ولی بهرحال امیدوارم دوستان به توضیح بنده توجه لازم رو داشته باشن تا هر از گاهی در این خصوص شبهه ای ایجاد نشه. بخصوص که همونطور که عرض کردم بخش اعطم این موضوع مربوط به کل فلزیاب های پالسی هست.
طلا جزو فلزات نرم محسوب میشه و از این حیث توسط پالسی ها قاعدتا نباید خیلی قوی سنس بشه. اما حداقل تجربیات 20 ساله اخیر شرکت مینلب نشون داده که اتفاقا بهترین طلایاب های دنیا دستگاههایی هستن که بر مبنای سیستم پالس کار میکنن. از جمله سری GPX مینلب که کاملا بر اساس روشهای ترکیبی پالس عمل میکنه و ما هم در این طرح سعی کردیم قسمتی از اون روشها رو پیاده کنیم. پس بحث این نیست که فلزیاب پالسی کلا به طلا حساسیت کمی داره. بلکه بدلیل میزان هدایت پذیری طلا بخصوص از نوع کوچک ؛ این الزام وجود داره که قسمتهای ابتدایی موج حتما مورد ارزیابی قرار بگیره تا برای طلای کوچک سنس قوی داشته باشیم. در این زمینه دیلی خود لوپ بسیار مهم هست و لوپی که برای طرح ما دیلی بیشتر از 20 داشته باشه کم کم حساسیتش به طلای کوچک کاهش پیدا میکنه. اما بخش دیگه در خصوص همین دیلی مربوط به تنظیم دیلی دستی دستگاه هست که باز هم اگر از حدود 20 بیشتر باشه رفته رفته حساسیت به طلای کوچک کم میشه. پس در تمام پالسی ها شرط اولیه سنس قوی طلای کوچک کیفیت خود لوپ و ناحیه ارزیابی موج میرای بازگشتی هست. خوشبختانه در طرح ما همه تنظیمات موجوده و دیلی لوپ هم اعلام میشه و شما بخوبی متوجه میشین. طبیعتا لوپهای معمولی بدلیل ظرفیت خازنی بالاتر ؛ بخودی خود قسمتی از ابتدای موج بازگشتی رو حذف میکنن و این به منزله افت برد برای طلای کوچک خواهد بود. پس فرق نمیکنه چه برای این مدار و چه هر مدار پالسی دیگه ؛ لوپ تخت یا عنکبوتی تقریبا بهترین سنس رو برای طلای کوچک خواهد داشت. تنها نوعی از لوپهای معمولی که با سیم لیتز یا سیم خاص و با نظم خوبی درست بشن ممکنه برای سنس طلای کوچک جواب مشابهی بدن. همونطور که در ساختار مونولوپهای مینلب دیده میشه و چون مشخصا این لوپها برای طلا یاب های سری GPX کاربرد دارن پس تردیدی نیست که در این مورد مشکلی ندارن.
اما در خصوص لوپ مساله ظرفیت هم مهم هست و اونطور که تجربه نشون داده برای سنس طلای کوچک ظرفیتی حدود 350 میکروهانری بهترین جواب رو میده. این مقدار در برخی مدارات حدود 330 میکرو هانری ذکر شده و در مونولوپهای مینلب هم حدود 360 میکروهانری هست. پس حدود مناسب کاملا مشخصه هر چند که عدد دقیقش اهمیتی نداره.
از طرف دیگه اصولا فلزات کوچک بخصوص طلا روی فرکانس بالاتر و عرض پالس نه خیلی زیاد بهتر سنس میشن! لذا اکثر دستگاههای فلزیابی که به این منظور استفاده میشن دارای فرکانسی بین 300 تا 1000 هرتز و عرض پالس بین 100 تا 150 میکروثانیه هستن. خوشبختانه رنج کامل این تنظیمات در این طرح در اختیار شماست. در واقع همه این تنظیمات بستگی به کاربرد و هدف شما دارن. کسی که دنبال خورده ریز میگرده طبیعتا نباید فرکانس رو پایین و عرض پالس رو زیاد بذاره. فرکانس پایین و عرض پالس زیاد بدرد سنس فلزات بزرگ در عمق بیشتر میخوره ولی برای طلای کوچک جواب ضعیف تری میده.
مساله دیگه این هست که من در همه عبارات از لفط "طلای کوچک" استفاده کردم! چون واقعیت این هست که طلای کوچک با طلای بزرگ بحث کاملا متفاوتی دارن چون میزان هدایت پذیری طلا وقتی ابعادش و حتی ضخامتش بیشتر میشه کاملا فرق میکنه و شبیه به سایر فلزات بزرگ خواهد بود. سنجش میزان هدایت پذیری در طرح ما بر اساس عدد تفکیک انجام میشه و اگر با یک طلای بزرگ آزمایش کنین میبینین که عدد تفکیک بیشتری داره و چنین هدفی با هدف مشابه از نوع غیر طلا تقریبا تفاوت سنس قابل اندازه گیری نداره! لذا اگر مثلا با یک النگوی ضخیم آزمایش کنین متوجه میشین که سنس تفاوتی با هدف مشابه از نوع غیر طلا نداره. اصولا مشکل این هست که دوستان طلایی که مورد تست قرار میدن بلحاظ قیمت بالایی که داره اکثرا از نوع کوچک یا نازک هست و بعد نتیجه گیری خودشون رو کلا به طلا بودن هدف ربط میدن! در حالیکه بیشتر موضوع مربوط به کوچک بودن و یا نازک بودن اون فلز میشه نه طلا بودنش! بنظر من تست با یک سکه بهار آزادی و مقایسه سنس اون با یک سکه معمولی داستان رو کاملا برای شما روشن میکنه که آیا مساله به طلا بودن ارتباط داره یا نه.
موضوع مهم دیگه که گاهی دوستان رو به اشتباه میندازه مساله سنس فلزات متخلخل در پالسی هاست! گاها دوستان اشاره میکنن که مثلا یک زنجیر طلا رو آزمایش کردیم و سنس نشد یا باید به لوپ بچسبه تا سنس بشه. خب جواب این هست که بنده چنین تستی رو تا حالا با چند مدار پالسی انجام دادم و نتیجه مشابه همین بوده! در واقع فلزات متخلخل مثل زنجیر حتی اگر از نوع غیر طلا باشن با فلزیاب پالسی درست سنس نمیشن. هر چند که بالا بردن فرکانس دستگاه به سنس این اهداف کمک میکنه. ولی فراموش نکنین این یکی از مزایای فلزیاب پالسی هست که سبب میشه به ذرات پراکنده هم کمتر حساس باشه. برعکس وی ال اف ها که هم زنجیر رو بخوبی سنس میکنن و هم اگر بخصوص از نوع موشن سنس نباشن میبینید به ذرات بمراتب حساس تر هستن بخصوص روی فرکانسهای بالاتر. همه این موارد طبق تجربه اثبات شده هستن.
اما در نهایت میرسیم به بحث عیار طلا! اگر به توضیحات قبلی توجه کرده باشین خودتون میتونین نتیجه بگیرین که دیگه عیار طلا در این بین اهمیت خاصی نداره. وانگهی سکه طلا دارای عیار 20 هست و طلای 18 دارای ناخالصی بیشتری هست و چون ناخالصی ها از نوع مس و نقره و بعضا دیگر فلزاتی هست که همگی از خود طلا کمی بهتر سنس میشن ؛ پس قاعدتا باید اینجور باشه که طلای 18 از 20 قویتر سنس بشه. اما با رعایت نکات ابتدایی که عرض شد باز هم تفاوت محسوسی بین سنس طلای 18 و 20 وجود نخواهد داشت و ابعاد و ضخامت و یکپارچگی اون بیشترین تاثیر رو روی سنس شدنش داره.

استاد ممنون واقعا کامل و قانع کننده بود

یکشنبه 16 اسفند1394 - 7:26pm
مدیر سایت
مدیر سایت

Mojtaba195 نوشته است:
میلاد33 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
سلام

از اساتید میخواستم بپرسم که اگه 8 متر کابل کت 6 بخریم و دوبه دو با هم موازی و بعد سری کنیم و 4 دور کنیم بنظرتان عملکرد بهتری نخواهد داشت؟
هم اهمش پایین میاد و هم خطوط میدان قویتر میشه
کسی امتحان کرده؟

بله جواب خوبی میده ، اگر 8 دور کابل بگیرید که مس نرمی داشته باشه اونوقت زوج به زوج سری کنید و دولا بشه میشه یک در یک که در این صورت ظرفیت سلفی هم بالاتر میره و جواب خیلی بهتری از کابل یک لا به شما میده ، کابل کت 6 ظرفیت سلفی کمی داره اگر بصورت یک لا استفاده بشه البته جواب میده ولی حدود 15 تا 20 درصد ضعیفتر ! ولی اگر همین چهار متر کابل کت که تک تک سری شده رو دولا کنید و لوپ 60 بشه ظرفیت سلفی لوپ بیشتر میشه و جواب خیلی نرمال و بهتری میده . برای لوپ 1 تا 1/5 متر که کابل فرمان 10در1 فوق العاده و با ثبات و قدرت عالی جواب میده مخصوصا در بیابون و خارج شهر !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 16 اسفند1394 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان ممنون از پاسخت
منظورم اینه که کابل 8 متری رو 2 به 2 موازی و بعد سری کنیم و 4 لا بکنیم و باهاش لوپ 60 بسازیم

Nikola Tesla

یکشنبه 16 اسفند1394 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود

مهندس
یه ای سی Ca3130 رو تست کردم اعداد سه گانه خیلی با 357 متفاوته و برد هم نصف برد 357 هست که اعداد سه گانه اش هم A575 B805 C 823 هست... در رابطه با شناسایی دیلی هم دیلی مدار رو 27 شناسایی می کنه در حالی که با 357 این عدد 22 هست ...

یکشنبه 16 اسفند1394 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
badboy نوشته است:
میلاد33 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
سلام

درود
تبریک میلاد جان می شه فرکانس و تنظیمات رو هم اعلام بفرمایید.ما
سلام تنظیمات پیش فرض بود

دوشنبه 16 اسفند1394 - 12:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1725 , 1726 , 1727 , 1728 , 1729 , 1730 , 1731 ... 2780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: reza58 و 200 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure