مهدی نوشته است:
usa نوشته است:
آقا مهدی میشه یه بار دیگه توضیح بدین؟ 8 دور برای لوپ 60؟ یعنی حدود 16 متر؟
من 4 متر و 10 سانت کت 6 دارم. تکی سری کنم یا دو به دو؟
یا اینکه متراژ کابل رو بالاتر بگیرم؟
ببینید دوستان
چون مقدار ظرفیت سلفی کابل کت 6 که بخواید لوپ 1 در1 بسازید نصف اندازه نرمال برای این مدار خواهد شد که حدود 15 درصد بازدهی ضعیف تری خواهد داد ! به نسبت ده دور سیم افشان 1 میل ؛ برای ساخت لوپ 60 با اهم 1 الی 1/5 اهم میشه از روش 8 متر کابل کت با کیفیت مس عالی از مارکهای متعارفی که قبلا اعلام شده استفاده کنید بصورتی که زوج به زوج با هم سری کنید نه تک به تک ! ( زوج به زوج ) ، با این روش میشه از 8 متر کابل کت 6 مرغوب استفاده کرد و بصورت دولاش بشه یک لوپ 1 در 1 مناسب که جواب خوبی هم میده و بصورت چهار لا میشه بجای لوپ 60 استفاده کرد که سبکتر هم میشه به نسبت کابلهای افشان ؛ روش دیگه برای لوپ 60 سانتی چهار متر کابل مورد نیازه ، میتونید بصورت تک به تک سیمهارو خیلی منظم در کنار هم سری کنید ( تک به تک ) اگر کابل مس مناسبی داشته باشه اهمش بین 2/4 الی 3 اهم باید بشه چهار مترش ، از 3 اهم بیشتر اون کابل بدرد کار ما نمیخوره ! وقتی تک به تک سری کردید باید حالا این لوپ رو دولا کنید که میشه یک لوپ 60 سانتی بصورت دولا . که جواب خوبی هم داده البته اگر اهمش کمتر از 3 باشه بهتره .
مزیت چندلا کردن لوپ کابل 6 این هست که بصورت تک لا ظرفیت سلفی کمی داشته و مناسب برای برد مفید و قدرت نفوذ بالا در خاک نیست . ولی وقتی دو لا میشه ظرفیت تقریباً دوبرابر میشه و مناسبتر خواهد شد . بنابر این از کابل کت 6 برای لوپ 1 متری هرگز بصورت تک لا استفاده نکنید !
ممنون من فعلا لوپ 60 می خوام بسازم. اگه 8 متر کت 6 باشه مقاومتش دو برابر 4 متریش نمیشه؟
من الان 4 متریشو ساختم با اهم 2.4 ولی دیلی رو 159 میزنه.

البته تو خونه تست کردم. یعنی بیابون نشد فعلا. زیر اتاق هم لوله شوفاژ بودش. با 10 سانت سیم افشان موقتا به مدار وصل کردم. به نظرتون آی سی تقلبی هستش؟
اعداد سه گانه هم اینطوری بود: A207 B588 C735
البته با یه آی سی دیگه هم تست کردم در همون محیط که اعدادش به شکل زیر بود:
A161 B338 C479
که این دومیه یه بار دیلی رو 6 میزد یه بارم کویل ارور می داد.
باتری رو هم دو تا کتابی به هم وصل کردم. 5 دقیقه نشد تموم شد.

البته بعدا شارژیشو می گیرم. باتری تو بحث قدرت، نویز، ثبات و ... مدار تاثیر داره؟
راستی یه سوال دیگه: کابل RG59 هم باید با فویل آلمینیومی باشه یا بدون فویل. سه مدل گرفتم. یکی مغان شاهرود یکی هم کرمان که اهماشون از یه مدل مثلا کره ایی کمتر بود. و مغزی و شیلدش تمام مس هستش. که 1.5 مترش حدودا 0.3 اهم هستش. حالا با فویلش رو استفاده کنم یا بی فویل؟ اگه فویل دار خوبه فویل آلومینیومی رو به کجای مدار بزنم؟

مازندرانشم پرسیدم اما هیچکی زیر 100 متر نمی داد.