انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 19 فروردین1404 - 5:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1726 , 1727 , 1728 , 1729 , 1730 , 1731 , 1732 ... 2780  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
asgharasghar نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز و دوستان
دسگاه بنده در موقع تفکیک موقع سنس آهن بوقش قطع نمیشه و مثل فلزات غیر آهنی هست ،تمام درجات و عددهای تفکیک رو امتهان کردم هیچ کدوم با هم فرقی نداره ،همیشه با لوپ۱/۵کار میکنم،قبلا رو عدد ۲۷با این لوپ مشکلی نداشت و دیلی اتومات لوپ روی۱۶اعلام میشه،به نظرتون قطعه ای معیوب یا خرابشده؟روی ال سی دی هم نوشتهای بالا سمت راست موقعی که آهن سننس میشه NON-FEنوشته میشه و غیر آهنی هم همینطور،با ۳تا لوپ دیگه هم تست کردم همینطوره،
لطفا در حد ابتدایی درباره عددی که جلوی نوشته بالا سمت راست صفحه میاد و عددش منفی و مثبت میشه یه توضیحی بدید،همینطور عددهای سه گانه،تو فایل راهنما زیاد واضح توضیح داده نشده من که چیزی متوجه نشدم،لطفا راهنمایی کنید :(

خسته نباشین.
اتفاقا این موضوع بنظرم در فایل راهنما بطور مشخص توضیح داده شده! از مجموع مسائلی که فرمودین مشخص هست که لوپ شما با بخش تفکیک مشکل داره. توضیح دادیم که دیلی اتومات حدود 20 و اعداد سه گانه در رنج درست بخصوص عدد اول (A) حدود 300 نقش اساسی در کارکرد سیستم حذف آهن دارن. دیلی 16 برای لوپ شما و اینکه فرمودین قبلا روی درجه حذف 27 جواب گرفته بودین نشون میده عدد اول شما بالاست و احتمالا از 400 هم بیشتر هست که در این صورت دیگه حتی روی درجه حذف 30 هم ممکنه آهن حذف نشه و در چنین شرایطی حذف آهن کلا از کار میفته. این مساله برای لوپهای بزرگ بیشتر اتفاق میفته و راهش تغییر سیم لوپ یا افزایش تعداد دورهای لوپ هست. برای کابل رابط هم سعی کنین از RG-59 استفاده کنین هر چند در این مورد خاص که عدد اول بالاست ؛ یکی از مواردی که میتونه جبران کننده باشه و عدد اول رو پایین تر بیاره استفاده از کابل RG-58 هست.
عدد سمت راست FE یا NON-FE همونطور که مفصلا در راهنما قید شده ؛ نشاندهنده میزان آهنی یا غیر آهنی بودن هدف هست. البته بشرطی که درجه حذف آهن درست باشه و سیستم حذف آهن درست کار کنه! وگرنه این درجه دیگه اطلاعات بدردبخوری در اختیار شما قرار نمیده. ولی اگر درجه حذف درست باشه ؛ برای بیشتر اهداف معمولی که تست میکنین ؛ در صورت آهنی بودن باید درجه میتر آهن حدود 10- و برای فلزات غیر آهنی حدود 10+ رو داشته باشین. هر چند که برای برخی فلزات خاص این میزان درجه میتر آهن میتونه کاملا تفاوت داشته باشه.
برای ملاحظه و بررسی اعداد 3 گانه A , B , C هم کافی هست در شرایطی که فلزی نزدیک لوپ نیست و در شرایط آماده برای کاوش هستین ؛ 2 بار دکمه بالا رو بزنین تا 3 عدد رو مشاهده کنین.

تشکر مهندس حمید عزیز،لطفا کانل تلگرامی رو هم لینکش رو قرار بدین تا تازه واردها هم بتونن استفاده کنن

دوشنبه 16 اسفند1394 - 12:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا مهدی میشه یه بار دیگه توضیح بدین؟ 8 دور برای لوپ 60؟ یعنی حدود 16 متر؟
من 4 متر و 10 سانت کت 6 دارم. تکی سری کنم یا دو به دو؟
یا اینکه متراژ کابل رو بالاتر بگیرم؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

دوشنبه 17 اسفند1394 - 10:48am
مدیر سایت
مدیر سایت

usa نوشته است:

ببینید دوستان
چون مقدار ظرفیت سلفی کابل کت 6 که بخواید لوپ 1 در1 بسازید نصف اندازه نرمال برای این مدار خواهد شد که حدود 15 درصد بازدهی ضعیف تری خواهد داد ! به نسبت ده دور سیم افشان 1 میل ؛ برای ساخت لوپ 60 با اهم 1 الی 1/5 اهم میشه از روش 8 متر کابل کت با کیفیت مس عالی از مارکهای متعارفی که قبلا اعلام شده استفاده کنید بصورتی که زوج به زوج با هم سری کنید نه تک به تک ! ( زوج به زوج ) ، با این روش میشه از 8 متر کابل کت 6 مرغوب استفاده کرد و بصورت دولاش بشه یک لوپ 1 در 1 مناسب که جواب خوبی هم میده و بصورت چهار لا میشه بجای لوپ 60 استفاده کرد که سبکتر هم میشه به نسبت کابلهای افشان ؛ روش دیگه برای لوپ 60 سانتی چهار متر کابل مورد نیازه ، میتونید بصورت تک به تک سیمهارو خیلی منظم در کنار هم سری کنید ( تک به تک ) اگر کابل مس مناسبی داشته باشه اهمش بین 2/4 الی 3 اهم باید بشه چهار مترش ، از 3 اهم بیشتر اون کابل بدرد کار ما نمیخوره ! وقتی تک به تک سری کردید باید حالا این لوپ رو دولا کنید که میشه یک لوپ 60 سانتی بصورت دولا . که جواب خوبی هم داده البته اگر اهمش کمتر از 3 باشه بهتره .
مزیت چندلا کردن لوپ کابل 6 این هست که بصورت تک لا ظرفیت سلفی کمی داشته و مناسب برای برد مفید و قدرت نفوذ بالا در خاک نیست . ولی وقتی دو لا میشه ظرفیت تقریباً دوبرابر میشه و مناسبتر خواهد شد . بنابر این از کابل کت 6 برای لوپ 1 متری هرگز بصورت تک لا استفاده نکنید !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 17 اسفند1394 - 12:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
usa نوشته است:

ببینید دوستان
چون مقدار ظرفیت سلفی کابل کت 6 که بخواید لوپ 1 در1 بسازید نصف اندازه نرمال برای این مدار خواهد شد که حدود 15 درصد بازدهی ضعیف تری خواهد داد ! به نسبت ده دور سیم افشان 1 میل ؛ برای ساخت لوپ 60 با اهم 1 الی 1/5 اهم میشه از روش 8 متر کابل کت با کیفیت مس عالی از مارکهای متعارفی که قبلا اعلام شده استفاده کنید بصورتی که زوج به زوج با هم سری کنید نه تک به تک ! ( زوج به زوج ) ، با این روش میشه از 8 متر کابل کت 6 مرغوب استفاده کرد و بصورت دولاش بشه یک لوپ 1 در 1 مناسب که جواب خوبی هم میده و بصورت چهار لا میشه بجای لوپ 60 استفاده کرد که سبکتر هم میشه به نسبت کابلهای افشان ؛ روش دیگه برای لوپ 60 سانتی چهار متر کابل مورد نیازه ، میتونید بصورت تک به تک سیمهارو خیلی منظم در کنار هم سری کنید ( تک به تک ) اگر کابل مس مناسبی داشته باشه اهمش بین 2/4 الی 3 اهم باید بشه چهار مترش ، از 3 اهم بیشتر اون کابل بدرد کار ما نمیخوره ! وقتی تک به تک سری کردید باید حالا این لوپ رو دولا کنید که میشه یک لوپ 60 سانتی بصورت دولا . که جواب خوبی هم داده البته اگر اهمش کمتر از 3 باشه بهتره .
مزیت چندلا کردن لوپ کابل 6 این هست که بصورت تک لا ظرفیت سلفی کمی داشته و مناسب برای برد مفید و قدرت نفوذ بالا در خاک نیست . ولی وقتی دو لا میشه ظرفیت تقریباً دوبرابر میشه و مناسبتر خواهد شد . بنابر این از کابل کت 6 برای لوپ 1 متری هرگز بصورت تک لا استفاده نکنید !

آقا مهدی عزیز برای لوپ 1 متری با کابل فرمان راهنمایی میکنی؟ من شهرستان هستم هرجا پرسیدم کابل فرمان یا ندارن یا اینکه متری نمیفروشن =((
و اگه میشه یه مارک مناسب معرفی کن که شاید به کسی سفارش دادیم برامون گیر آورد. ممنون @};- @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

دوشنبه 17 اسفند1394 - 4:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
مهندس حمید یه سوال در باره لوپ 60 عنکبوتی داشتم. سیم 1 که مقاومتش حدودا 0.6 اهم میشه
اگه از سیم 0.75 به جا ی سیم 1 استفاده کنم که مقاومت حدود 1 اهم رو بده و تقریبا با همون اندوکتانس . آیا مشگلی ازلحاظ برد و غیره بوجود نمیاد.اگه مشگلی وجود نداره لطف کنید تعداد دور و متراژ سیم رو بگید ممنون می شم.

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

دوشنبه 17 اسفند1394 - 6:11pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
نه اتفاقا مشکلی نداره و شاید بهتر هم باشه! در واقع با سیم 0.75 مقاومت لوپ 60 حدود 1.4 اهم در میاد و طبق تجربیاتی که تا الان بوده مقاومت لوپ اندکی بیشتر باشه حداقل ثبات روی زمین کمی بهتر میشه و صد البته نویزپذیریش هم اندکی کمتر هست. روی برد نهاییش هم تاثیر محسوسی نداره. لذا میتونین از سیم 0.75 یا 0.8 برای لوپ 60 استفاده کنین.
در صورت استفاده از سیم 0.75 لاکی برای لوپ 60 سانتی میتونین قطر داخلی رو 56 سانت بگیرین و 18 دور سیم استفاده کنین که حدود 35 متر خواهد شد و مقاومت حدود 1.4 اهم خواهد داشت. اگر هم سیم روکشدار با مغزی 0.75 دارین مشخصات فرقی نداره جز اینکه قطر داخلی رو باید 54 سانت بگیرین.

دوشنبه 17 اسفند1394 - 7:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

usa نوشته است:

با اجازه آقا مهدی بنده جواب شمارو میدوم دوست عزیز. اگه شما 4 متر سیم استفاده کنید میشه 2 دور برای لوپ 60 سانتی. اگه 8 متر سیمو به صورت جفتی با هم سری کنید میتونید برای لوپ 1 متری استفاده کنید که میشه 2 دور و اگه همین سیم رو تا کنید میشه لوپ 60 سانتی که 4 دور سیم میشه

دوشنبه 17 اسفند1394 - 7:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
usa نوشته است:

ببینید دوستان

ممنون من فعلا لوپ 60 می خوام بسازم. اگه 8 متر کت 6 باشه مقاومتش دو برابر 4 متریش نمیشه؟
من الان 4 متریشو ساختم با اهم 2.4 ولی دیلی رو 159 میزنه. :( البته تو خونه تست کردم. یعنی بیابون نشد فعلا. زیر اتاق هم لوله شوفاژ بودش. با 10 سانت سیم افشان موقتا به مدار وصل کردم. به نظرتون آی سی تقلبی هستش؟
اعداد سه گانه هم اینطوری بود: A207 B588 C735
البته با یه آی سی دیگه هم تست کردم در همون محیط که اعدادش به شکل زیر بود:
A161 B338 C479

که این دومیه یه بار دیلی رو 6 میزد یه بارم کویل ارور می داد.

باتری رو هم دو تا کتابی به هم وصل کردم. 5 دقیقه نشد تموم شد. =(( البته بعدا شارژیشو می گیرم. باتری تو بحث قدرت، نویز، ثبات و ... مدار تاثیر داره؟

راستی یه سوال دیگه: کابل RG59 هم باید با فویل آلمینیومی باشه یا بدون فویل. سه مدل گرفتم. یکی مغان شاهرود یکی هم کرمان که اهماشون از یه مدل مثلا کره ایی کمتر بود. و مغزی و شیلدش تمام مس هستش. که 1.5 مترش حدودا 0.3 اهم هستش. حالا با فویلش رو استفاده کنم یا بی فویل؟ اگه فویل دار خوبه فویل آلومینیومی رو به کجای مدار بزنم؟ @};-
مازندرانشم پرسیدم اما هیچکی زیر 100 متر نمی داد. :((

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

دوشنبه 17 اسفند1394 - 8:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

usa نوشته است:
مهدی نوشته است:
usa نوشته است:

ببینید دوستان

ممنون من فعلا لوپ 60 می خوام بسازم. اگه 8 متر کت 6 باشه مقاومتش دو برابر 4 متریش نمیشه؟
من الان 4 متریشو ساختم با اهم 2.4 ولی دیلی رو 159 میزنه. :( البته تو خونه تست کردم. یعنی بیابون نشد فعلا. زیر اتاق هم لوله شوفاژ بودش. با 10 سانت سیم افشان موقتا به مدار وصل کردم. به نظرتون آی سی تقلبی هستش؟
اعداد سه گانه هم اینطوری بود: A207 B588 C735
البته با یه آی سی دیگه هم تست کردم در همون محیط که اعدادش به شکل زیر بود:
A161 B338 C479

که این دومیه یه بار دیلی رو 6 میزد یه بارم کویل ارور می داد.

البته باتری رو دو تا کتابی به هم وصل کردم. 5 دقیقه نشد تموم شد. =(( باتری تو بحث مدار تاثیر داره؟

راستی یه سوال دیگه: کابل RG59 هم باید با فویل آلمینیومی باشه یا بدون فویل. سه مدل گرفتم. یکی مغان شاهرود یکی هم کرمان که اهمش از یه مدل مثلا کره ایی کمتر بود. و مغزی و شیلدش تمام مس هستش. که 1.5 مترش حدودا 0.3 اهم هستش. حالا با فویلش رو استفاده کنم یا بی فویل؟ اگه فویل دار خوبه غ=فویل آلومینیومی رو به کجای مدار بزنم؟ @};-

ببینید دوست عزیز شما سیم 4 متری رو به صورت تک به تک با هم سری میکنید! اما سیم 8 متری رو به صورت جفتی (زوج به زوج)! مثلا شما سیم آبی و سفید آبی رو با سیم نارنجی و سفید نارنجی سری میکنید! اینطوری اهمش زیاد نمیشه و حتی کمتر هم میشه. به احتمال زیاد کابل رابط مناسبی وصل نکردید به لوپتون که دیلی اینقدر زیاد شده. لوپ 60 برای تست در منزل مناسب نیست. آی سی اولتون اعدادش مناسبه اما دومی خیر. کابل RG59 طبق گفته مهندس حمید اگه بدون فویل باشه بهتره البته اگه بتونید جنس خوبشو تهیه کنید. کابل فویلدار هم مارک BELDEN تمام مس تست شده و مشکلی نداره و با فویلش کاری نداشته باشید. خیلی از سیم ها فقط یک روکش مس دارند و آهنربا رو جذب میکنند :D من گاهی وقتا ازآهنربا برای تستشون استفاده میکنم

دوشنبه 17 اسفند1394 - 8:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اهم Rg59 بلدنتون چقدره؟ اتفاقا تو بازار بود ولی چون دوستان تو بحث کت 6 بلدن موارد تقلبی و فیک زیادی ازش دیده بودن بیخیالش شدم. اتفاقا فراوون تر هم هست و متری هم میفروشن. اما کابل شبکه ایی برای خرید در ایران خوبه که خط تولیدش در چین باشه و تحت لیسانس کشور دیگه باشه. من کت 6 دیلینک گرفتم چون تایوانی هستش و در چین تولید میشه به نوعی تحت حمایت دولت چین هست و در واقع باج سیبیلشو داده و کسی فیکشو نمی زنه. اما لگرند چون تو فرانسه هست فیکش خیلی زیاده. حتی یارو می گفت اگه اصلشو گیر اوردی برای ما هم بیار. یه نمایندگی هم داشت که اونم فقط 305 متری می داد اونم به سازمان ها و خیلی گرون بود. در کل به نظرم تو کت 6 دی لینک قابل اطمینان تره و تو rg59 بعضی ایرانیهاش به نظر می رسه بهتر جواب داده چون ظاهرا مس اینجا ارزرون تره. کابل کرمان هم که نزدیک معدن مس سرچشمه هستش. کابل کرمان و مغان هم تمام مس هستند اما اون مثلا کره ایی به آهنربا میچسبید. منم با خودم اهنربا برده بودم :D ولی یارو میگفت آهنربا که به آلمینیوم نمی چسبه فقط باید کبریت بگیری زیرش اگه آتیش گرفت آلمینیومه. البته با کاتر هم میشه خراش داد که اگه سفید شد آلمینیومیه. حالا اگه به نظرتون بلدن بهتره که برم اونو بگیرم.

دوشنبه 17 اسفند1394 - 8:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1726 , 1727 , 1728 , 1729 , 1730 , 1731 , 1732 ... 2780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 207 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure