حمید نوشته است:
باطری کتابی دارای ظرفیت جریان بسیار کمی هست! طوریکه اگر از بهترین نوعش هم استفاده کنین دستگاه حتی نیم ساعت هم درست کار نمیکنه. وقتی ظرفیت باطری کم باشه مقاومت داخلیش بالا میره و زمانیکه این مدل باطری رو به دستگاهی با مصرف جریان بالا متصل کنین طبیعتا بلافاصله افت ولتاژ قابل ملاحظه خواهید داشت. لذا اصولا باطری کتابی مناسب دستگاهی با این میزان مصرف جریان نیست.
اما نمایش ولتاژ توسط مدار فلزجو مطلبی جداگانست و با ادابتور نباید افت ولتاژ زیادی وجود داشته باشه. مگر اینکه ادابتور شما هم از نظر قدرت جریان خیلی ضعیف باشه! بهرحال بارها عرض کردم دقت نمایش ولتاژ در این طرح بستگی به مقاومتهای 19 و 20 داره. در عین حال ولتاژ 5 ولت مدار هم باید درست باشه.
هنگام خاموش شدن تا چند ثانیه که خازنهای مدار دشارژ نشدن کماکان میکرو و ال سی دی روشن هست و ولتاژ باطری که در واقع همون ولتاژ در حال کاهش خازنهاست نمایش داده میشه. مکانیزمی در مدار جهت تشخیص لحظه خاموش شدن وجود نداره و لذا حالتی که فرمودین کاملا طبیعی هست.
خیلی ممنونم.

منظورم این بود که سیستم بفهمه که ما داریم خاموشش میکنیم و باتری از یه حدی پایین تر مثلا 10 ولت اومد (از اونجائیکه تغذیه مدار 12 ولته) به جای شمارش معکوس ولتاژ، پیام ... SHUTING DOWN یا GOOD LUCKبزنه با توجه به اینکه به قول فرمایش شما تو اون لحظات میکرو هنوز روشنه و میتونه تصمیم بگیره که پیغام رو نمایش بده.
آداپتورم 1 آمپر هستش. ولتاژ رو با باتری کتابی که وصل بود اندازه گرفتم. ولتاژ 12 درسته اما 5 ولتم 4.9 هستش. مقاومت 18K رو شهاب %1 نداشت %2 بهم داد. گفت دو درصد آلمانی بهتر از یک درصد چینیه. البته یک درصدشو از چهره گرفتم. الان مثلا آلمانیه رو مداره به نظرتون عوضش کنم با یک درصده؟
خازن 24 هم 35 ولتی هستش 25 کوچیک گیرم نیومد یکم سخت رو مدار جا شد.
راستی این شارژرها که رو خودش بالانسر و نمایشگر داره با نام iMAX به نظرتون خوبه بگیرم؟ تا 6 سل رو جواب میده.
یه سوال دیگه. کابل rg59 رابطم دو تیکه هست. قسمت داخل جعبه (نقاط لوپ مدار تا کانکتور 3 پین) و قسمت دیگش که از 3 پین تا لوپ هستش. برای این دو تکه کدومشون رو از کابل فویل آلومینیومی استفاده کنم؟ اصلا فویل آلومینیومی خوب هست؟ البته هر دو تاشون شیلد و مغزیش مس هستش. اگه فویل آلومینیومی خوبه، فویل رو باید به کجا وصل کنم؟ به قسمت شیلد مدار؟