انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 28 فروردین1404 - 7:44am

پاسخ به موضوع  [ 27800 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1729 , 1730 , 1731 , 1732 , 1733 , 1734 , 1735 ... 2780  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام
از بین دوستان کسی شماره تلفن از فروشگاههای که مقاومت یک دهم درصد
میفروشن داره؟
اگر دارید لطف شماره تلفن بزاریرید
ممنون

سه شنبه 18 اسفند1394 - 7:55pm
مدیر کل
مدیر کل

baran94 نوشته است:
سلام مهندس حمید
شرمنده زیاد سوال می پرسم
من این لوپ 60 عنکبوتی رو با سیم 1 افشان ساختم اهم با سیم رابط شد 0.9 اهم و 350 میکرو هانری.
بردم خیلی کمه طوری که سینی استیل 30 سانتی رو تو 1.50 به زور سنس میکنه یا سکه 500 تومانی رو تو 30 سانت به زور سنس میکنه. بوق اضافه هم دارم
اعدا 3 گانه a=249 b=648 c=796
دیلی لوپ 18
فرکانس 123 و 210
حساسیت 15 و20
گراند خاموش . پالس 165 . انتگرال 44 . اسپید 8 . حذف آهن 11 و خاموش . دیلی اتو .
نمی دونم مشگل کجاست lf357 تقلبیه یا 840 یا bs170
محیط تست تو منزل و حیاط زیاد فرقی نداره.
تو مدارم هم هیچ گونه اتصالی یا داغ کردن قطعات ندارم. البته به ماسفت یه هیت سینک وصل کردم شایدم از اون باشه نمی دونم . ممنون میشم کمکم کنید.

خواهش میکنم.
مشخصات لوپ و اعداد 3 گانه و دیلی همگی در رنج مناسبی هستن. با این حساب بنظر من دلیلی برای برد کم وجود نداره. سعی کنین در محیط بیرون هم تست بگیرین. 357 شما مشکلی نداره. ممکن هست ایراد کوچکی در مدار شما باشه ولی برای من قابل حدس نیست.

سه شنبه 18 اسفند1394 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بله دوست عزیز همینطوره.
من جایی رو برش ندادم فقط 3راهی رو بزرگتر گرفتم که لوله کامل ازش رد میشه. بعد سیمو از لوله رد کردم و سیمها رو سری کردم. فقط اون 2 رشته اتصال را مقداری بلندتر گذاشتم که راحت از 3راهی بیرون بیاد برای لحیم کاری به کابل رابط. بعدشم 3راهی رو با چسب محکم کردم همونطور که توی عکس دیدی

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

سه شنبه 18 اسفند1394 - 9:17pm

اساتید گل @};- وقتتون بخیر چنتا سوال در مورد لوپ دارم ممنون میشم راهنمایی کنید :YMPRAY:
1.بهترین نوع سیم افشانی که برایه لوپ امتحانشو پس داده چه نوع سیمیه(مارک سیم)؟؟؟؟؟
2.آیاچسبها(چسب1.2.3 یا چسب چوب یا....) یا مواد پلاستیکی(فوم.ورقهای پلاستیکی و...) که برایه قالب لوپ و اتصالات لوپ روی اون ریخته میشه تاثیر منفی رو عملکرد وعمق زنی لوپ نداره؟؟؟؟
3.لوپ رو با گرافیت یا با استیکر اجاق گاز (از نوع رساناش)شیلد کنیم!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ بعد شیلد رو به منفی مدار وصل کنیم یانمیخواد؟؟؟؟

سه شنبه 18 اسفند1394 - 10:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

meghdad نوشته است:
سلام
از بین دوستان کسی شماره تلفن از فروشگاههای که مقاومت یک دهم درصد
میفروشن داره؟
اگر دارید لطف شماره تلفن بزاریرید
ممنون

سلام
مقاومت 0.1 درصد رو می تونی از فروشگاه قائم پاساژ امجد بگیری. ولی 390 اهمش رو نداشت که گفت باید دو تا کوچیکتر رو سری کنی. اونم 1 وات که جمعا میشد 2 وات. هر کدومشونم 5 تومن بود. خلاصه اگه بخوای 20 تومن پیاده میشی. البته چهره 1 درصدشو داره.
تو کابل رابط (مغزی و شیلد مسی) هم اگه خواستی بگیری، مغان شاهرود خیلی خوب جواب داده. حتی از کرمان هم بهتر بود. اهمش 0.1 هست برای 1.5 متر. البته فویل آلمینیومی داره که نمی دونم خوبه یا نه. تا نظر مهندس حمید چی باشه.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

سه شنبه 18 اسفند1394 - 10:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

r_khan66 نوشته است:
بله دوست عزیز همینطوره.
من جایی رو برش ندادم فقط 3راهی رو بزرگتر گرفتم که لوله کامل ازش رد میشه. بعد سیمو از لوله رد کردم و سیمها رو سری کردم. فقط اون 2 رشته اتصال را مقداری بلندتر گذاشتم که راحت از 3راهی بیرون بیاد برای لحیم کاری به کابل رابط. بعدشم 3راهی رو با چسب محکم کردم همونطور که توی عکس دیدی

واقعا دستت درد نکنه. فقط یه سوال. اگه سیم رو داخل لوله کردیم طبیعتا سر هاش بیرون میمونه. خب چقدرش بیرون موند؟ همون 10 سانت که جناب اسدف می گفت؟ یعنی 5 سانت از این سرش و 5 سانت هم از اون یکی؟ که در کل باید 4 متر و 10 سانت بگیریم دیگه؟ در واقع اون سیم هایی که بیرون زده رو باید سری کنیم. سوالی که پیش میاد اینه که طبیعتا این دو سر که داره لحیم میشه در راستای کابل رابط و عمود بر مسیر حرکت جریان در کت 6 هست. آیا این نویز ایجاد میکنه؟ یعنی قسمت هایی که باید لحیم بشه خارج از دایره لوپ هست دیگه؟
من به خاطر ترس از نویزش میخواستم لوله رو برش بدم تا سیم ها بیرون نزنه و همون چهار متر را رو در روی هم و روی مسیر دایره ایی سری کنم. البته خیلی پر درد سره.
البته اگه نویزی نداره که همون کار شما رو می کنم. چون گفتم شاید نظم و آرایش میدان مغناطیسی بهم بخوره.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

سه شنبه 18 اسفند1394 - 10:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید من برای تست دستگاه دو تا باتری کتابی رو سری کردم که هرکدومشون 9 ولت بود حدودا
اما وقتی سیستم رو روشن می کردم میزد 15 14 وهمینطور کمتر میشد و پیغام باتری کم است رو میداد.
وقتی باتری رو در اوردم و با ولت متر اندازه گرفتم هر کدومشون حدودا 8.5 ولت بود که میشد 17 ولت. پس چرا سیستم اینقدر کم نشون میده؟ البته یه مدل دیگه باتری کتابی جنس بهتر داشتم که اونا رو هم سری کردم مثلا سیستم میزد 16 و خیلی زود کم شد رسید به 14. پس از چند دقیقه که دوباره روشنش کردم میزد 15 ولت. یعنی خود به خود باتریه شارژ شده؟
با چه فرمولی سیستم ولت باتری رو محاسبه میکنه؟ اخرش با اداپتور تست گرفتم. اون 17 ولت تقریبا بود اما سیستم میزد حدود 15 ولت. :(

البته قراره باتری شارژی بگیرم. یه سوال دیگه. چرا وقتی دکمه خاموش رو می زنیم پیغام low battery رو میزنه و بعد خاموش میشه. نمیشه مثلا shuting down بنویسید؟ @};-

سه شنبه 18 اسفند1394 - 10:40pm
مدیر کل
مدیر کل

باطری کتابی دارای ظرفیت جریان بسیار کمی هست! طوریکه اگر از بهترین نوعش هم استفاده کنین دستگاه حتی نیم ساعت هم درست کار نمیکنه. وقتی ظرفیت باطری کم باشه مقاومت داخلیش بالا میره و زمانیکه این مدل باطری رو به دستگاهی با مصرف جریان بالا متصل کنین طبیعتا بلافاصله افت ولتاژ قابل ملاحظه خواهید داشت. لذا اصولا باطری کتابی مناسب دستگاهی با این میزان مصرف جریان نیست.
اما نمایش ولتاژ توسط مدار فلزجو مطلبی جداگانست و با ادابتور نباید افت ولتاژ زیادی وجود داشته باشه. مگر اینکه ادابتور شما هم از نظر قدرت جریان خیلی ضعیف باشه! بهرحال بارها عرض کردم دقت نمایش ولتاژ در این طرح بستگی به مقاومتهای 19 و 20 داره. در عین حال ولتاژ 5 ولت مدار هم باید درست باشه.
هنگام خاموش شدن تا چند ثانیه که خازنهای مدار دشارژ نشدن کماکان میکرو و ال سی دی روشن هست و ولتاژ باطری که در واقع همون ولتاژ در حال کاهش خازنهاست نمایش داده میشه. مکانیزمی در مدار جهت تشخیص لحظه خاموش شدن وجود نداره و لذا حالتی که فرمودین کاملا طبیعی هست.

سه شنبه 18 اسفند1394 - 10:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

usa نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
بله دوست عزیز همینطوره.

واقعا دستت درد نکنه. فقط یه سوال. اگه سیم رو داخل لوله کردیم طبیعتا سر هاش بیرون میمونه. خب چقدرش بیرون موند؟ همون 10 سانت که جناب اسدف می گفت؟ یعنی 5 سانت از این سرش و 5 سانت هم از اون یکی؟ که در کل باید 4 متر و 10 سانت بگیریم دیگه؟ در واقع اون سیم هایی که بیرون زده رو باید سری کنیم. سوالی که پیش میاد اینه که طبیعتا این دو سر که داره لحیم میشه در راستای کابل رابط و عمود بر مسیر حرکت جریان در کت 6 هست. آیا این نویز ایجاد میکنه؟ یعنی قسمت هایی که باید لحیم بشه خارج از دایره لوپ هست دیگه؟
من به خاطر ترس از نویزش میخواستم لوله رو برش بدم تا سیم ها بیرون نزنه و همون چهار متر را رو در روی هم و روی مسیر دایره ایی سری کنم. البته خیلی پر درد سره.
البته اگه نویزی نداره که همون کار شما رو می کنم. چون گفتم شاید نظم و آرایش میدان مغناطیسی بهم بخوره.

خواهش میکنم دوست عزیز. نه من 2سانت بیشتر اضافه نگرفتم سیمشو اونم فقط اون دو رشته آخری رو. دیلی لوپم 19 هست و مشکلی نداره. یه خورده حوصله به خرج بدی تمیز در میاد

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 8:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
باطری کتابی دارای ظرفیت جریان بسیار کمی هست! طوریکه اگر از بهترین نوعش هم استفاده کنین دستگاه حتی نیم ساعت هم درست کار نمیکنه. وقتی ظرفیت باطری کم باشه مقاومت داخلیش بالا میره و زمانیکه این مدل باطری رو به دستگاهی با مصرف جریان بالا متصل کنین طبیعتا بلافاصله افت ولتاژ قابل ملاحظه خواهید داشت. لذا اصولا باطری کتابی مناسب دستگاهی با این میزان مصرف جریان نیست.
اما نمایش ولتاژ توسط مدار فلزجو مطلبی جداگانست و با ادابتور نباید افت ولتاژ زیادی وجود داشته باشه. مگر اینکه ادابتور شما هم از نظر قدرت جریان خیلی ضعیف باشه! بهرحال بارها عرض کردم دقت نمایش ولتاژ در این طرح بستگی به مقاومتهای 19 و 20 داره. در عین حال ولتاژ 5 ولت مدار هم باید درست باشه.
هنگام خاموش شدن تا چند ثانیه که خازنهای مدار دشارژ نشدن کماکان میکرو و ال سی دی روشن هست و ولتاژ باطری که در واقع همون ولتاژ در حال کاهش خازنهاست نمایش داده میشه. مکانیزمی در مدار جهت تشخیص لحظه خاموش شدن وجود نداره و لذا حالتی که فرمودین کاملا طبیعی هست.

خیلی ممنونم. :ymhug: منظورم این بود که سیستم بفهمه که ما داریم خاموشش میکنیم و باتری از یه حدی پایین تر مثلا 10 ولت اومد (از اونجائیکه تغذیه مدار 12 ولته) به جای شمارش معکوس ولتاژ، پیام ... SHUTING DOWN یا GOOD LUCKبزنه با توجه به اینکه به قول فرمایش شما تو اون لحظات میکرو هنوز روشنه و میتونه تصمیم بگیره که پیغام رو نمایش بده.
آداپتورم 1 آمپر هستش. ولتاژ رو با باتری کتابی که وصل بود اندازه گرفتم. ولتاژ 12 درسته اما 5 ولتم 4.9 هستش. مقاومت 18K رو شهاب %1 نداشت %2 بهم داد. گفت دو درصد آلمانی بهتر از یک درصد چینیه. البته یک درصدشو از چهره گرفتم. الان مثلا آلمانیه رو مداره به نظرتون عوضش کنم با یک درصده؟
خازن 24 هم 35 ولتی هستش 25 کوچیک گیرم نیومد یکم سخت رو مدار جا شد.
راستی این شارژرها که رو خودش بالانسر و نمایشگر داره با نام iMAX به نظرتون خوبه بگیرم؟ تا 6 سل رو جواب میده.

یه سوال دیگه. کابل rg59 رابطم دو تیکه هست. قسمت داخل جعبه (نقاط لوپ مدار تا کانکتور 3 پین) و قسمت دیگش که از 3 پین تا لوپ هستش. برای این دو تکه کدومشون رو از کابل فویل آلومینیومی استفاده کنم؟ اصلا فویل آلومینیومی خوب هست؟ البته هر دو تاشون شیلد و مغزیش مس هستش. اگه فویل آلومینیومی خوبه، فویل رو باید به کجا وصل کنم؟ به قسمت شیلد مدار؟

آخرین بار توسط usa در چهارشنبه 19 اسفند1394 - 1:04pm ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 19 اسفند1394 - 12:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27800 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1729 , 1730 , 1731 , 1732 , 1733 , 1734 , 1735 ... 2780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 257 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure