انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 10:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1737 , 1738 , 1739 , 1740 , 1741 , 1742 , 1743 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
alireza mo نوشته است:
سلام استادان وسروران بزرگوار علی الخصوص استاد حمید عزیز.. استاد نظرتون در باره شیلد کردن لوپ و مدار با ماژیک نقره که به شدت گرون هم هست چیه ایا تاثیری در دفع نویز داره و ایا قابلیت سنس با خود دستگاه رو نداره ایا ارزشش رو داره که هزینه بکنیم ؟ ممنون از پاسخگویی شما بزرگوار وفرا رسیدن عید نوروز و عید باستانی رو به تمام سروران ودوستان عزیز پیشاپیش شاد باش عرض میکنم وامیدوارم سالی توام با پیروزی و موفقیت در تمام مراحل رو داشته باشید .فدای همه دوستان عزیز وبزرگوار :-* :-* :-*

خواهش میکنم.
این مساله فکر نمیکنم تا بحال تست شده باشه ولی مطمئن باشین حتی اگر جواب خوبی هم بده اصلا ارزشش رو نداره! ما برای شیلد لوپ راههای ساده تر و ارزانتری مثل استفاده از گرافیت یا زرورق رسانا رو داریم که در تاپیک "همه چیز درباره شیلد لوپ" توضیح داده شده. در ضمن بیشتر علت استفاده از این نوع شیلد مسائلی غیر از نویز هست! نویز بخصوص روی فرکانسهای پایین که معمولا مربوط به برق هست با این مدلهای شیلد امکان حذف خوبی نداره و لذا گرانقیمت ترین فلزیاب های دنیا هم در شرایط نویز شدید غیر قابل استفاده میشن. در واقع بیشترین دلیل استفاده از شیلد مواجهه با مجموعه مواردی هست که ازشون تحت عنوان اثرات زمینی نام می بریم و در تاپیکی که اشاره کردم توضیح داده شده.

مهندس حمید عزیز سوالی دارم شاید سادلوحانه باشه آیا می شه برای پالسی ها نیز مانند توباکس از دو لپ استفاده کرد اگه امکان داره چه تاثیر مثبتی داره ؟ با تشکر

یکشنبه 23 اسفند1394 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
مهندس ببخشید سوالم خیلی مبتدیه
قراره برم چندتا خازن رو تهیه کنم و امکان داره با ولتاژ 16 نباشه و شما هم در فایل راهنما فرمودید که اگر خازنی با ولتاژ مثلا 16 گیر نیومد می شه ولتاز بالاتر هم تهیه کرد چون این خازن ها رو برای نزدیک 357 می خوام ممکنه تو ثبات دستگاه مشکلی ایجاد کنه یا خیر ؟
باز هم پوزش می خوام از سوالم مبتدی ام استاد.

یکشنبه 23 اسفند1394 - 8:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
درود
قراره برم چندتا خازن رو تهیه کنم و امکان داره با ولتاژ 16 نباشه و شما هم در فایل راهنما فرمودید که اگر خازنی با ولتاژ مثلا 16 گیر نیومد می شه ولتاز بالاتر هم تهیه کرد چون این خازن ها رو برای نزدیک 357 می خوام ممکنه تو ثبات دستگاه مشکلی ایجاد کنه یا خیر ؟

دوست عزیز مشگلی وجود نداره از نظر ولتاژ بالاتر اما هرچه ولتاژ خازن بالاتر میره در بیشتر موارد اندازه قطری خازن بزرگتر میشه و در جا خوردن روی فیبر مشگل ساز میشه

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 23 اسفند1394 - 8:30pm

حمید نوشته است:
alireza mo نوشته است:
سلام استادان وسروران بزرگوار علی الخصوص استاد حمید عزیز.. استاد نظرتون در باره شیلد کردن لوپ و مدار با ماژیک نقره که به شدت گرون هم هست چیه ایا تاثیری در دفع نویز داره و ایا قابلیت سنس با خود دستگاه رو نداره ایا ارزشش رو داره که هزینه بکنیم ؟ ممنون از پاسخگویی شما بزرگوار وفرا رسیدن عید نوروز و عید باستانی رو به تمام سروران ودوستان عزیز پیشاپیش شاد باش عرض میکنم وامیدوارم سالی توام با پیروزی و موفقیت در تمام مراحل رو داشته باشید .فدای همه دوستان عزیز وبزرگوار :-* :-* :-*

خواهش میکنم.
این مساله فکر نمیکنم تا بحال تست شده باشه ولی مطمئن باشین حتی اگر جواب خوبی هم بده اصلا ارزشش رو نداره! ما برای شیلد لوپ راههای ساده تر و ارزانتری مثل استفاده از گرافیت یا زرورق رسانا رو داریم که در تاپیک "همه چیز درباره شیلد لوپ" توضیح داده شده. در ضمن بیشتر علت استفاده از این نوع شیلد مسائلی غیر از نویز هست! نویز بخصوص روی فرکانسهای پایین که معمولا مربوط به برق هست با این مدلهای شیلد امکان حذف خوبی نداره و لذا گرانقیمت ترین فلزیاب های دنیا هم در شرایط نویز شدید غیر قابل استفاده میشن. در واقع بیشترین دلیل استفاده از شیلد مواجهه با مجموعه مواردی هست که ازشون تحت عنوان اثرات زمینی نام می بریم و در تاپیکی که اشاره کردم توضیح داده شده.

سپاس ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

یکشنبه 23 اسفند1394 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
badboy نوشته است:
درود

دوست عزیز مشگلی وجود نداره از نظر ولتاژ بالاتر اما هرچه ولتاژ خازن بالاتر میره در بیشتر موارد اندازه قطری خازن بزرگتر میشه و در جا خوردن روی فیبر مشگل ساز میشه

مرسی حافط جان خیالم راحت شد. @};- .

یکشنبه 23 اسفند1394 - 8:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
دوستان کسی در مورد نقشه اسکلت دستگاه اطلاعاتی داره؟ مثلا با چی ساخته بشه که دسته محکم و سبکی داشته باشه و جعبه مدار روی دسته سوار بشه به طوری که در دید میدان مغناطیسی لوپ قرار نگیره؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

یکشنبه 23 اسفند1394 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام من از این لوپ استفاده میکنم داخلش کابل شبکه هست.هم ارزون در میاد هم سبک چند ساعت هم با هاش کار کنی خسته نمیشی.هزینه با کابل شبکه و سیم رابط حدود 20 در میاد.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 23 اسفند1394 - 11:29pm
مدیر کل
مدیر کل

محمد کیا نوشته است:
مهندس حمید عزیز سوالی دارم شاید سادلوحانه باشه آیا می شه برای پالسی ها نیز مانند توباکس از دو لپ استفاده کرد اگه امکان داره چه تاثیر مثبتی داره ؟ با تشکر

خواهش میکنم.
بله در پالسی ها هم میشه از لوپ فرستنده و گیرنده استفاده کرد ولی نه به شکل توباکس! در واقع مدلی از لوپ فرستنده و گیرنده که برای پالسی ها قابل استفادست معمولا بصورت دابل دی ساخته میشه چنانکه در لوپهای سری GPX مینلب هم میبینید. لوپهای دابل دارای ثبات بهتری هستن ولی اندکی بردشون نسبت به مونو لوپ کمتره. طرح ما هم فقط امکان استفاده از لوپهای مونو رو داره. استفاده از لوپهای دابل جدا از اینکه نیاز به تغییر در مدار و پیچیدگی بیشتری داره ؛ مرحله ساخت لوپ رو بسیار سخت تر میکنه بخصوص که لوپ فرستنده و گیرنده نیاز به تنظیم بسیار دقیقی داره وگرنه جواب خوبی بدست نمیاد. از این گذشته ساخت این سیستم لوپ در ابعاد بزرگ هم تقریبا غیر ممکن میشه! لذا در مجموع بنظر من لوپهای دابل بیشتر بدرد خورده ریز یابی میخورن و مونولوپهای بزرگتر برای دفینه یابی کارایی بیشتری دارن.

دوشنبه 23 اسفند1394 - 1:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
محمد کیا نوشته است:

خواهش میکنم.
بله در پالسی ها هم میشه از لوپ فرستنده و گیرنده استفاده کرد ولی نه به شکل توباکس! در واقع مدلی از لوپ فرستنده و گیرنده که برای پالسی ها قابل استفادست معمولا بصورت دابل دی ساخته میشه چنانکه در لوپهای سری GPX مینلب هم میبینید. لوپهای دابل دارای ثبات بهتری هستن ولی اندکی بردشون نسبت به مونو لوپ کمتره. طرح ما هم فقط امکان استفاده از لوپهای مونو رو داره. استفاده از لوپهای دابل جدا از اینکه نیاز به تغییر در مدار و پیچیدگی بیشتری داره ؛ مرحله ساخت لوپ رو بسیار سخت تر میکنه بخصوص که لوپ فرستنده و گیرنده نیاز به تنظیم بسیار دقیقی داره وگرنه جواب خوبی بدست نمیاد. از این گذشته ساخت این سیستم لوپ در ابعاد بزرگ هم تقریبا غیر ممکن میشه! لذا در مجموع بنظر من لوپهای دابل بیشتر بدرد خورده ریز یابی میخورن و مونولوپهای بزرگتر برای دفینه یابی کارایی بیشتری دارن.

از پاسخ تان نهایت تشکر و دارم

دوشنبه 24 اسفند1394 - 7:39am
کاربر فعال
کاربر فعال

پوریا نوشته است:
با سلام من از این لوپ استفاده میکنم داخلش کابل شبکه هست.هم ارزون در میاد هم سبک چند ساعت هم با هاش کار کنی خسته نمیشی.هزینه با کابل شبکه و سیم رابط حدود 20 در میاد.

بسیار زیباست مبارکه. :ymapplause:
اکثر دوستان از همین مدل استفاده می کنند و ظاهرا جعبه رو درون کیف می ذارن و دور گردن آویزون می کنند. فک کنم به سبک لورنز باشه که تو عکساش دیدم. این کار خسته کننده نیست؟
من خیلی دلم میخواد چون دستگاه ال سی دی داره روی دسته سوار بشه. من برای دسته از لوله پلاستیکی شوفاژ استفاده کردم (البته لوپ رو به روش شما با پلی اتیلن و کابل شبکه ساختم). اما چون نباید جعبه در دید میدان باشه فاصلشو بیشتر گرفتم. اما از لحاظ مقاومت مصالح این لوله متاسفانه در طول زیاد نیروی خمشی روش به راحتی اثر میذاره و اون رو خم می کنه. یعنی وزن لوپ 60 در 10 سانتی از زمین روی دسته اثر منفی داره و به اصطلاح دسته شکم می کنه. حالا به نظرم رسید یه سیال چسب ناک درون لوله دسته بریزم که سفت بشه. یه چیزی شبیه چسب چوب. حدودا 200 سی سی نیاز داره. که وقتی وارد لوله شد آنچنان سفت بشه که به اصطلاح چوب بشه و دیگه به راحتی شکم نکنه و وزن دسته رو هم زیاد تغیر نده و نویزی هم در کارش نباشه. البته این یه تئوریه و هنوز امتحان نکردم. شایدم اصلا نشه. دوستان اگه نظری دارن لطف کنن بگن. مرسی. @};-

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

دوشنبه 24 اسفند1394 - 12:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1737 , 1738 , 1739 , 1740 , 1741 , 1742 , 1743 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 266 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure