نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشید. البته پیزویی که بنده استفاده کردم بخودی خود صداش خیلی قوی هست و نیاز به موازی کردن مقاومت برای قدرت بیشتر نداره. بلکه برعکس باید صداش رو کم هم کرد! علت صدای قویتر این نوع پیزوها هم بیشتر وجود همین قاب هست که نقش جعبه بلندگو رو جهت تشدید صدا ایفا میکنه.
|
شنبه 7 فروردین1395 - 11:57pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: نقل قول: درود بر شما اقا مهدی عزیز ایا شما با لوپی که با کت 6درست کردن تو زمین کارکردین ثباتش چطوره ایا ثبات داره والا ما درست کردیم تو خونه خوبه ولی تو زمین اصلا ثبات نداره اگه رازی داره بفرمایید چون اقای اسدف میگن یه فن و نگفتن اگه شما میدونید بفرمایید با تشکر از شما با سلام رازش اینه که سیم رابط مدار تا کانکتور روی جعبه حدود 2 سانت باشه و مدار رو به جز میکرو داخل رزین یا چسب حرارتی قرار بدید هم از روی مدار و هم از زیر مدار کاملا پوشیده باشه . فقط میکرو رو خالی بزارید برای آپدیت های بعدی انشاا.. به لطف و کرم مهندس حمید . درود آقا مهدی عزیز 1. اگر رو مدار چسب حرارتی بریزیم قطعه ای خراب بشه مثلا ترانزیستور میشه تعویض کرد؟ 2.حرارت رگلاتور باعث نمیشه چسب حرارتی شل بشه و بریزه؟ 3.منظورتون حین کاوش قطعات لرزش دارند بخاطر این چسب بریزیم و محکم کنیم؟ 4 آیا ظرفیت خازنی که فیبر رو بخاطر اون فایبر گلاس انتخاب شده با این کار بالا نمیره؟ مرسی عزیز 
|
یکشنبه 7 فروردین1395 - 12:05am |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید من مقاومت 15 کیلو رو سری بستم با بلند گو صداش کم شد. خیلی بلند بود صداش
|
یکشنبه 7 فروردین1395 - 12:12am |
|
 |
COBRA-11
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 4 بهمن1394 - 2:52pm پست: 126 محل اقامت: Internet
|
COBRA-11 نوشته است: سلام بر مهندس عزیز و بچه ها . دستگاه من ثباتش خیلی بده و بوق بی مورد زیاد میزنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد . مشکل از لوپ نبود و برد مشکل داره . دوستان راهنمایی کنن از کدوم قطعات میتونه باشه که تست کنم ؟ ممنون از همگی کسی جواب ما رو نمیده ؟!!!
پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر
|
یکشنبه 7 فروردین1395 - 12:25am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

mohammad22 نوشته است: مهدی نوشته است: نقل قول: درود بر شما اقا مهدی عزیز ایا شما با لوپی که با کت 6درست کردن تو زمین کارکردین ثباتش چطوره ایا ثبات داره والا ما درست کردیم تو خونه خوبه ولی تو زمین اصلا ثبات نداره اگه رازی داره بفرمایید چون اقای اسدف میگن یه فن و نگفتن اگه شما میدونید بفرمایید با تشکر از شما با سلام رازش اینه که سیم رابط مدار تا کانکتور روی جعبه حدود 2 سانت باشه و مدار رو به جز میکرو داخل رزین یا چسب حرارتی قرار بدید هم از روی مدار و هم از زیر مدار کاملا پوشیده باشه . فقط میکرو رو خالی بزارید برای آپدیت های بعدی انشاا.. به لطف و کرم مهندس حمید . درود آقا مهدی عزیز 1. اگر رو مدار چسب حرارتی بریزیم قطعه ای خراب بشه مثلا ترانزیستور میشه تعویض کرد؟ 2.حرارت رگلاتور باعث نمیشه چسب حرارتی شل بشه و بریزه؟ 3.منظورتون حین کاوش قطعات لرزش دارند بخاطر این چسب بریزیم و محکم کنیم؟ 4 آیا ظرفیت خازنی که فیبر رو بخاطر اون فایبر گلاس انتخاب شده با این کار بالا نمیره؟ مرسی عزیز  سلام محمد جان هدف از این کار کنترل دمای بعضی از قطعات هست مخصوصاً آپ امپ 357 که خیلی مهمه ! اگر از رزین بخواید استفاده کنید باید یک محافظ چهار گوش به اندازه سوکت میکرو درست کنید و و بذارید روی سوکت و بعد تمام مدار رو رزین بریزید ، ولی اگر چسب حرارتی استفاده کنید قابل کنترل تر هست و میتونید فقط روی میکرو و ماسف رو خالی بذارید ولی مقاومتها و آی سی و دیگر قطعات رو بخوبی با ضخامت نیم سانت کاملاً با چسب حرارتی پوشش بدید . با این کار مدار زودتر به دمای مناسب میرسه و عملکرد بهتری مخصوصاً در مناطق سردسیر و غیره خواهد داشت ، با این کار مدارتون با حساسیت 20 هم داخل بیابون ساکت تر از همیشه باید کار کنه البته اگر لوپ و کابل رابط و کانکتورها کیفیت مناسب رو داشته باشند ! که سنسور اصلی دستگاه لوپ هست !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 7:39am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
COBRA-11 نوشته است: COBRA-11 نوشته است: سلام بر مهندس عزیز و بچه ها . دستگاه من ثباتش خیلی بده و بوق بی مورد زیاد میزنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد . مشکل از لوپ نبود و برد مشکل داره . دوستان راهنمایی کنن از کدوم قطعات میتونه باشه که تست کنم ؟ ممنون از همگی کسی جواب ما رو نمیده ؟!!! سلام برادر گلم ، شما به یک تصمیم کبری نیاز دارید یعنی بارها و بارها در صفحات گذشته این مورد مدار شما توضیح داده شده باید تصمیم به مطالعه بیشتر بگیرید تا به مسائل کلیدی و مهم بیشتر دست پیدا کنید ، راز موفقیت کسب علم و مطالعه بیشتر هست ! شما ابتدا یک عکس از پشت و روی مدار قرار بدید دوستان ببینن تا بیشتر بشه راهنمایی کرد ، قطعاتی هستن که دوستان حرفه ای تر از روی عکس میتونن تشخیص به کیفیت و نحوه مونتاژ بدن و شمارو راهنمایی کنن . و در نهایت میتونید روی مدارتون رو به جز میکرو و ماسفت رو با چسب حرارتی بپوشونید حدود نیم سانت . مخصوصاً روی آی سی 357 رو تا به ثبات بهتری برسید ! البته مکان تست شما خیلی مهمه ! شاید مکانتون مناسب نیست و نویز زیادی داره ؟! علی یارت
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 7:48am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
kdj نوشته است: اینم تست لوپ 45 (البته اندازش با فوم 44 سانت هستش و طول شیارها رو هم اشتباه کردم فکر میکنم همون 40 یا 41 شده  ) ببخشید کیفیت دوربین گوشی پایینه شبم که بود دیگه اینجوری شد ولی یه سکه 500 تومنی رو تا 55 سانت هم سنس دارم. بنظر دوستان و اساتید برد خوبی هستش؟ما که نفهمیدیم این سایز لوپ باید 500 تومنی رو بیشتر بزنه یا سایز 60!؟ ممنون  با سلام آفرین برد دستگاه شما عالیه ! کیفیت و ساخت لوپ خیلی مهمه که مشخصه شما خوب از پسش بر اومدید . احسنت  فیلم تست دستگاه با لوپ 1 متری http://www.aparat.com/v/A7Xsw
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 7:51am |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: kdj نوشته است: اینم تست لوپ 45 (البته اندازش با فوم 44 سانت هستش و طول شیارها رو هم اشتباه کردم فکر میکنم همون 40 یا 41 شده  ) ببخشید کیفیت دوربین گوشی پایینه شبم که بود دیگه اینجوری شد ولی یه سکه 500 تومنی رو تا 55 سانت هم سنس دارم. بنظر دوستان و اساتید برد خوبی هستش؟ما که نفهمیدیم این سایز لوپ باید 500 تومنی رو بیشتر بزنه یا سایز 60!؟ ممنون  با سلام آفرین برد دستگاه شما عالیه ! کیفیت و ساخت لوپ خیلی مهمه که مشخصه شما خوب از پسش بر اومدید . احسنت  فیلم تست دستگاه با لوپ 1 متری http://www.aparat.com/v/A7Xswسلام ممنونم آقا مهدی عزیز از لطف اساتید بوده.
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 9:13am |
|
 |
pari
|
نقل قول: با سلام آفرین برد دستگاه شما عالیه ! کیفیت و ساخت لوپ خیلی مهمه که مشخصه شما خوب از پسش بر اومدید . احسنت  فیلم تست دستگاه با لوپ 1 متری http://www.aparat.com/v/A7Xswببخشید جناب مهدی شما کابل رو چطور از توی لوله های لوپ 1متری رد کردین؟ اگه رد کنیم که دیگه نمیشه لوله ها رو جدا کرد و باید لوپ 1 متری رو همونجوری حمل کنیم؟ اگه برای کسی امکان پذیره لطفا نحوه موازی کردن مقاومت 1 کیلو برای زیاد کردن صدای پیزو رو با شکل نشون بده ممنون
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 10:45am |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|

نقل قول: نقل قول: نقل قول: با سلام رازش اینه که سیم رابط مدار تا کانکتور روی جعبه حدود 2 سانت باشه و مدار رو به جز میکرو داخل رزین یا چسب حرارتی قرار بدید هم از روی مدار و هم از زیر مدار کاملا پوشیده باشه . فقط میکرو رو خالی بزارید برای آپدیت های بعدی انشاا.. به لطف و کرم مهندس حمید . درود آقا مهدی عزیز 1. اگر رو مدار چسب حرارتی بریزیم قطعه ای خراب بشه مثلا ترانزیستور میشه تعویض کرد؟ 2.حرارت رگلاتور باعث نمیشه چسب حرارتی شل بشه و بریزه؟ 3.منظورتون حین کاوش قطعات لرزش دارند بخاطر این چسب بریزیم و محکم کنیم؟ 4 آیا ظرفیت خازنی که فیبر رو بخاطر اون فایبر گلاس انتخاب شده با این کار بالا نمیره؟ مرسی عزیز  سلام محمد جان هدف از این کار کنترل دمای بعضی از قطعات هست مخصوصاً آپ امپ 357 که خیلی مهمه ! اگر از رزین بخواید استفاده کنید باید یک محافظ چهار گوش به اندازه سوکت میکرو درست کنید و و بذارید روی سوکت و بعد تمام مدار رو رزین بریزید ، ولی اگر چسب حرارتی استفاده کنید قابل کنترل تر هست و میتونید فقط روی میکرو و ماسف رو خالی بذارید ولی مقاومتها و آی سی و دیگر قطعات رو بخوبی با ضخامت نیم سانت کاملاً با چسب حرارتی پوشش بدید . با این کار مدار زودتر به دمای مناسب میرسه و عملکرد بهتری مخصوصاً در مناطق سردسیر و غیره خواهد داشت ، با این کار مدارتون با حساسیت 20 هم داخل بیابون ساکت تر از همیشه باید کار کنه البته اگر لوپ و کابل رابط و کانکتورها کیفیت مناسب رو داشته باشند ! که سنسور اصلی دستگاه لوپ هست ! ممنون مهدی جان پس کل مدار رو چسب حرارتی بریزیم . سوکت میکرو رو هم چسب بریزیم و فقط میکرو و پایه هاش ازاد باشه.؟ به پایه های ماسفت هم چسب بزنیم ؟ روی مقاومت های 390 هم بریزیم دیگه؟ و فقط مشکل رگلاتور میمونه که حرارتش هنگام کار چسب حرارتی رو اب میکنه آخه؟ شرمنده با وسواس مدارو منتاژ کردم میترسم اشتباه کنم. اگه میشه کمی بیشتر درباره چسب توضیح بدین. اگه عکس داشتین بیشتر کمک میکرد. فدات بشم اقا مهدی 
|
یکشنبه 8 فروردین1395 - 2:52pm |
|
 |
|