انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:21am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
ممنون مهندس از شما به خاطر تمامي زحماتتون تشکر ويژه دارم

gladyator_089

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 3:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
هرچي باشه بالاخره چنس ما اينو زده :)) :)) :))

سلام دوستان
گلادیاتور عزیز تبریک میگم واقعا نتیجه جالبی بود.
امیدوارم دفعات بعدی به اهداف بهتری بزنی و موفق بشی ان شاا...
راستی ثباتش روی خاک چطور بود ؟
لطفا کمی از عدد گارد و بایر و ... بگو.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 8:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم asadof عزیز. بله میکرو رو درست گذاشتین. متاسفانه اون دو کلید دیپ سوئیچ رو نمیدونم به چه منظوری هست و باید در راهنمای پروگرامر خودتون نگاه کنین تا مطمئن بشین چه کاری انجام میده. بهرحال فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
بله دونه به دونه هم میتونین پروگرام کنین. شما در منوی Write که بالا قرار داره میتونین بصورت جدا پروگرام فیوز بیتها و فلش رو انجام بدین. گزینه EEPROM هم برای این مدار استفاده نداره و پروگرام کردنش بی تاثیر هست.

سلام مهندس اون دو کلید دیپ سویچ ؟ سویچ 2 در دیپ سویچ s2 جهت تغییر سرعت کلاک sck کمتر از 1.5 مگاهرتز یا به عبارت دیگر low speed پروگرمر استفاده میشه که برای میکرو کنترلرهای avr حالت default یک مگا هرتز میباشد و سویچ 1 در دیپ سویچ s2 جهت اپدیت فریمور پروگرمر میباشد که در حالت عادی باید در وضیعت of باشد
و دیپ سویچ s1 هم که جهت قطع و وصل تغذیه ایسی میکرو کنترلر میباشد.
حالا مهندس جان با این توضیحات حالا باید سویچ 2 در دیپ سویچ 2 در وضیعت on باشه یا of

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
koohyar عزیزسلام چکار کردی برادر با لوپ مربعی مخصوص koohyar :) نتایجتون پابرجاست ؟ الان ما لوپ بروش شما بسازیم یا عنکبوتی یا تخت ؟ البته برای قطر 38 سانتی متر . واسه لوپ 1*1 مخصوص koohyar چکار کردی ؟
ممنون میشم پاسخ دقیق بفرمایید . البته من میخوام یک لوپ با روش شما بسازم البته نه به صورت 4 ضلعی بلکه به صورت 12 ضلعی ، و با فاصله 1 میلی متر ازهم و با سیم 1 میل نظر شما چیه لطفا راهنمایی فرمایید ؟ سپاس فراوان

درود
یه چیزی رو فراموش کردم که اینجا بهتون میگم
با توجه به تجربه خودم توصیه میکنم برای لوپ مارپیچ بهیچوجه فاصله سیمها رو از 5 میلیمتر کمتر نکنید چونکه سیمها معمولا اونطور که باید سر جاشون محکم نمیشن و ضمنا بر اثر کشیدگی و در دست گرفتن اونها در نقاطی دچار انحراف میشن و بهم نزدیک میشن که برای اینکار بهتره فاصله رو بیشتر در نظر بگیرید
پیچیدن این لوپ با اضلاع 12 تایی نشد نیست ولی قطعا کار راحتی هم نیست البته بنده نمیدونم شما ز چه روشی برای پیچیدن لوپ استفاده میکنید ولی اگر از روش من استفاده کنید قطعا این کار بسیار وقتگیر و خسته کننده و البته دشوار خواهد بود
توصیه میکنم برای اسکلت حتما از چوب استفادهکنید چونکه با کشیدن سیمها نیروی زیادی به کناره های قالب وارد میشه که تحملش برای پلاستیک ممکن نیست و از فلز هم نمیشه استفاده کرد و قطعا بهترین گزینه چوب هست البته چوبی که مقطع اون بصورت مربع 2 سانتی باشه و سیمها از مرکزش رد بشن و اینجوری 1 میلیمتر از هر طرف فاصله ایجاد میشه و این فاصله رو میشه با یک ماده سبک مثل فیبر پر کرد و بعدشم هم شیلد کرد اینجوری فضای لازم برای فاصله بین لوپ و شیلد هم رعایت میشه و نتیجه بهتر خواهد بود
درود

کوهیار جان بسیار ممنون از توضیحاتتون فقط همانطور که مهندس حمید در جایی فرمودند لوپ شما تبدیل به یک آنتن سیمی شده در داخل شهر خیلی از فرکانسهای پایین رادیویی رو دریافت میکنه که در نهایت در ثبات دستگاه اختلال ایجاد میکنه . در هنگاه تستها اگر لوپ رو عمود بر زمین نگه دارید و در این حالتها تست بگیرید امواج ناخواسته رو دریافت میکنه فکر میکنم اگر لوپ شما خوابیده روی زمین کار کند اثرات نویز کمتر خواهد بود . اینجاست که شیلد کردن بسیار ضروری برای لوپ شماست یا طراحی یک فیلتر در قسمت گیرنده گی و یا استفاده از یک کاغذ الومینیومی بصورت یک پارچه و شیلد شده در روی لوپ جهت جلوگیری از نفوذ امواج به سیم پیچ و انعکاس سیگنال به سمت زمین .
در هرصورت این نظر من بود امیدوارم دوستان نظر بهتری داشته باشند .
منتظر خبرهای دیگر از طرف شما هستیم . موفق باشید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان تو نرم افزار eXtreme Burner - AVR 1.4 که اقا حمید معرفی کردند من فیوزبیتها رو تنظیم کردم و وقتی میخوام رو کریستال خارجی انتخاب کنم این بخش منو که تو عکس گذاشتم نداره از کجا باید وارد این منو بشم لطفا راهنمایی کنید .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 4:12pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهشا بیشتر دقت کنید! وقتی شما در قسمت فیوز بیت این نرم افزار مقادیر Low , High رو وارد میکنین تمامی فیوز بیتها تنظیم میشن. اون تصویر مربوط به نرم افزار دیگری هست و شما دیگه کاری باهاش ندارین.

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 5:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستای عزیز بنده ساختن اسپری گرافیت رو تست کردم و تا حالا هم دو لایه استفاده کردم که هیچ رسانایی ندیدم و گفتم شمارم در جریان بزارم که خدای نکرده متحمل زحمت و هزینه الکی نشید
خواهش میکنم فعلا اقدامی در این جهت نکنید تا من تستهای بعدی رو با نسبتهای جدید و بالا بردن درصد گرافیت انجام بدم و بعد از پاسخ به شما هم اعلام میکنم تا ایشالا بسازید
استاد حمید عزیز از شما خواهش میکنم نسبت به توضیحات زیر راهنماییم کنید:
با توجه به اینکه لوپ بنده گسترده است و تقریبا یک مربع 40 در 40 سانتی هست و میخوام با فویل نازک آلومینیومی شیلد کنم و با توجه به اینکه فول از هر طرف حدود یک سانت از سیمها فاصله خواهد داشت و اگر بخوام بصورت کامل با فویل تمام لوپ رو با یه صفحه پیوسته شیلد کنم بنظرتون مشکلی نخواهد بود؟
در مورد اون قسمتی که برای مقابله با اثر فارادی از شیلد پیوسته لوپهای معمولی اجتناب میکردیم و کاملا لوپ رو نمیپوشوندیم آیا اینجا این اقدام باید انجام بشه و چجوری؟
اگر بعد از پوشوندن لوپ با فویل در حدود چندسانت یه دایره خالی بزارم و شیلد نکنم(یه دایره به قطر 3 سانت اطراف کانکتور رو شیلد نکنم) برای جلوپیری از این اثر کافیه؟
منتظر نظرات راهگشای شما هستم
درود L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 11:38pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز امیدوارم در ساخت اسپری گرافیت موفق بشین! :D
در خصوص شیلد بصورت کلی حتی در صورت استفاده از گرافیت بنظر من باید قاعده شیلد فارادی رعایت بشه. چون این یک قانون کلی هست. پس شما در صورتیکه هر مدل لوپی هم داشته باشین نباید شیلد بصورت یک حلقه بسته در بیاد. برای این منظور در مورد لوپ شما هم فکر میکنم به اندازه یک قطاع 2-1 سانتی کامل از لوپتون رو باید باز بذارین. یعنی یک نواره دو سانتی از داخل تا بیرون لوپتون کاملا فاقد شیلد باشه ولی مابقی با شیلد پوشونده شده باشه.
اما در خصوص استفاده از فویل آلومینیوم بهیچ وجه این کار رو توصیه نمیکنم! چون بنده ازمایش کردم و اصلا جواب خوبی نمیده. دلیل اصلیش هم این بود بنده فویلی پیدا نکردم که در حالت عادی قابل سنس توسط دستگاه نباشه! در واقع این خیلی مهمه از چیزی بعنوان شیلد استفاده بشه که خودش بعنوان یک فلز تقریبا غیر قابل سنس باشه. بنابراین اگر چیزی غیر از گرافیت بتونه جواب بده فقط فویل آلومینیومی بسیار نازک هست که عرض کردم در تست بنده جواب نداد. پس فکر میکنم بهتره همون گرافیت رو مد نظر داشته باشین.

پنج شنبه 8 اسفند1392 - 11:52pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خواهش میکنم کوهیار عزیز امیدوارم در ساخت اسپری گرافیت موفق بشین! :D
در خصوص شیلد بصورت کلی حتی در صورت استفاده از گرافیت بنظر من باید قاعده شیلد فارادی رعایت بشه. چون این یک قانون کلی هست. پس شما در صورتیکه هر مدل لوپی هم داشته باشین نباید شیلد بصورت یک حلقه بسته در بیاد. برای این منظور در مورد لوپ شما هم فکر میکنم به اندازه یک قطاع 2-1 سانتی کامل از لوپتون رو باید باز بذارین. یعنی یک نواره دو سانتی از داخل تا بیرون لوپتون کاملا فاقد شیلد باشه ولی مابقی با شیلد پوشونده شده باشه.
اما در خصوص استفاده از فویل آلومینیوم بهیچ وجه این کار رو توصیه نمیکنم! چون بنده ازمایش کردم و اصلا جواب خوبی نمیده. دلیل اصلیش هم این بود بنده فویلی پیدا نکردم که در حالت عادی قابل سنس توسط دستگاه نباشه! در واقع این خیلی مهمه از چیزی بعنوان شیلد استفاده بشه که خودش بعنوان یک فلز تقریبا غیر قابل سنس باشه. بنابراین اگر چیزی غیر از گرافیت بتونه جواب بده فقط فویل آلومینیومی بسیار نازک هست که عرض کردم در تست بنده جواب نداد. پس فکر میکنم بهتره همون گرافیت رو مد نظر داشته باشین.

با این توضیحات شما فکر کنم ایده آل ترین ماده گرافن باشه :D
کاش ما هم تکنولوژی تولید گرافن رو میداشتیم :ymsigh: کاش
راستی استاد یه جایی خوندم که فیلمی هست که تولید گرافن رو در خونه آموزش میده :-o شما اطلاعی ندارید؟
حالا ایشالا سعی میکنم با نسبتهای دیگه سپر گرافیتی رو پیگیر باشم و اگر جواب گرفتم که خب اگرم نشد دیگه یه سفر پایتخت افتادیم دیگه :))
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 8 اسفند1392 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من مطمئنم اگر یک خازن پلیستر بزرگ ظرفیت و ولتاژ بالا رو باز کنین میتونینی از فویل اون برای شیلد استفاده کنید چون تو این خازن چند دور پلاستیک نازک هست که روی این پلاستیک یک لایه بسیار بسیار نازکی از فویل الومینیومی رنگ قرار گرفته بطوری که قطر این فویل از از یک تار مو هم خیلی نازک تر هست

جمعه 8 اسفند1392 - 12:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , Google و 457 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure