انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 3:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1763 , 1764 , 1765 , 1766 , 1767 , 1768 , 1769 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام مهندس حمید
دیروز هم عرض کردم من به هیچ عنوان توانایی ساخت مدار را ندارم فقط فیبر را دادم چاپ کنند که هیچ کدام از ین قطعات طرف ما گیر نمیاد ومن هیچ سررشته ای از قطعات والکترونیک ندارم با اجازه استاد وبا تایید استاد حمید اگر از دوستان لطف کرده ویه دونه از این دستگاه با قطعات اصلی وبا قیمت معقول برای من بطور کامل بسازه ممنون میشم شرط تایید مهندس حمید می باشد

شنبه 14 فروردین1395 - 1:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان علت اینکه به اجر و ریشه و نزدیک شدن لوپ به زمین کلا صدا در میاد از چی میتونه باشه چیکار کنم ممنون

شنبه 14 فروردین1395 - 6:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

جای این سوالات در بخش اوپراتوری نقطه زن فلزجو هست ! لطفا در اونجا به این مسائل بپردازید . متشکریم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 14 فروردین1395 - 6:55pm

سلام به همه دوستان و استاد گرامي اقا حميد
من برا درست كردن لوپ از سيم نمره ٠/٩٠ استفاده كردم و قطر ٥٠ سانت و ١/٧ اهم شده و بصورت تخت پيچيدم بصورت صاف و منظم از نظر اندازه و اهم خوب شده يا نه ؟ايا اين لوپ ايزوله كنم يا نيازي نيست؟ ( نتونستم عكس اپلود كنم نگاه كنيد)
با تشكر

شنبه 14 فروردین1395 - 9:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

HOSSEIN447 نوشته است:
محمود جان شرمنده فارسي نوشتم اينجوري شد طول بوبين5سانت قطر داخل بوبين 1.5 سانت که همون قطر مازيک ميشه قطر سيم تقريبي از 25 صدم تا 30 صدم ...اهم بوبين1.2 اهم واندوکتانسشم 313 ميکرو هانري فيلم تستش و هم الان ميزارم شرمنده که کم وکسري داشت
http://www.uplooder.net/files/1333e9be9 ... 667e92e93/۲۰۱۶۰۴۱۳-۲۰۰۶۱۱.rar.html
توضیحات :

خواهش میکنم حسین جون. دشمنت شرمنده. خیلی ممنون بابت راهنماییا و فیلمت. زحمت کشیدی. خوب و قابل استفاده بود.

شنبه 14 فروردین1395 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لوپ جالیبیه اگر به برد خوبی برسه منم میسازم

شنبه 14 فروردین1395 - 11:50pm

سلام اساتید من قبلا پیزوی بدون قاب گرفته بودم که صداش خیلی کم بود الان قابدارشو گرفتم نسبت به بدون قاب صداش خیلی بیشتر شده اما باز هم صداش نسبت به بلند گو کمه و هر کاری میکنم نمیتونم با مقاومت 1 کیلو صداشو زیاد کنم
اگه کسی بلده که چطور باید مقاومت رو به اون دو سیم پیزو وصل کنم تا صدا زیاد بشه ممنون میشم ؟

یکشنبه 15 فروردین1395 - 11:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان ببخشید درصورت اشتباه شدن و برعکس زدن منفی و مثبت شارژر یا مدار کدام قطعات آسیب ممکنه ببینه و در کل کدام قطعات مربوط به نمایش باطری و شارژ و موارد مربوط به باتری هستند؟
و اینکه میتونم باتری ها رو موقتا با ترانس های 24 و 12 ولت قدیمی که جعبه فلزی دارند چون توی خونه دارم شارژ کنم ربطی به دی سی و ای سی بودنشان نداره؟
ممنون

یکشنبه 15 فروردین1395 - 11:37am
مدیر کل
مدیر کل

pari نوشته است:
سلام اساتید من قبلا پیزوی بدون قاب گرفته بودم که صداش خیلی کم بود الان قابدارشو گرفتم نسبت به بدون قاب صداش خیلی بیشتر شده اما باز هم صداش نسبت به بلند گو کمه و هر کاری میکنم نمیتونم با مقاومت 1 کیلو صداشو زیاد کنم
اگه کسی بلده که چطور باید مقاومت رو به اون دو سیم پیزو وصل کنم تا صدا زیاد بشه ممنون میشم ؟

اگر پیزوی خوبی گرفته باشین اتفاقا صداش از بلندگوی معمولی هم بلند تر هست! ابتدا چک کنین بسته به تون صدایی که در دستگاهتون تنظیم شده درجه ولوم داخل منو هم کم نباشه. اگر یک مقاومت 1 کیلو یا 470 اهم به دو سر پیزو وصل کنین کمی صداش قویتر میشه. فکر میکنم وقتی میگیم برای بیشتر شدن صدای پیزو این مقاومت رو به دو سر پیزو وصل کنین مشخصه که منظور چیه! مقاومت 2 پایه داره و پیزو هم دو تا سیم داره که به مدار وصل هست. در واقع به دو سر خروجی صوتی مدار مقاومت رو وصل میکنین.

یکشنبه 15 فروردین1395 - 1:38pm
مدیر کل
مدیر کل

haji نوشته است:
دوستان ببخشید درصورت اشتباه شدن و برعکس زدن منفی و مثبت شارژر یا مدار کدام قطعات آسیب ممکنه ببینه و در کل کدام قطعات مربوط به نمایش باطری و شارژ و موارد مربوط به باتری هستند؟
و اینکه میتونم باتری ها رو موقتا با ترانس های 24 و 12 ولت قدیمی که جعبه فلزی دارند چون توی خونه دارم شارژ کنم ربطی به دی سی و ای سی بودنشان نداره؟
ممنون

مدار که دارای محافظ اتصال معکوس هست و طوریش نمیشه. اما اگر شارژر رو بصورت برعکس به باطری متصل کرده باشین و خود شارژر دیود محافظ نداشته باشه طبیعتا یا شارژر یا باطری میتونه اسیب ببینه.
باطری رو نمیشه با ترانس بطور مستقیم شارژ کرد. اصولا ولتاژ AC مستقیما برای شارژ هیچ باطری قابل استفاده نیست.

یکشنبه 15 فروردین1395 - 1:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1763 , 1764 , 1765 , 1766 , 1767 , 1768 , 1769 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Milads , Mojtaba.pr , Omid۹۸ و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure