نویسنده |
پیغام |
mehdi60
|
سلام مهندس حمید دیروز هم عرض کردم من به هیچ عنوان توانایی ساخت مدار را ندارم فقط فیبر را دادم چاپ کنند که هیچ کدام از ین قطعات طرف ما گیر نمیاد ومن هیچ سررشته ای از قطعات والکترونیک ندارم با اجازه استاد وبا تایید استاد حمید اگر از دوستان لطف کرده ویه دونه از این دستگاه با قطعات اصلی وبا قیمت معقول برای من بطور کامل بسازه ممنون میشم شرط تایید مهندس حمید می باشد
|
شنبه 14 فروردین1395 - 1:42pm |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|
دوستان علت اینکه به اجر و ریشه و نزدیک شدن لوپ به زمین کلا صدا در میاد از چی میتونه باشه چیکار کنم ممنون
|
شنبه 14 فروردین1395 - 6:50pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
جای این سوالات در بخش اوپراتوری نقطه زن فلزجو هست ! لطفا در اونجا به این مسائل بپردازید . متشکریم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 14 فروردین1395 - 6:55pm |
|
 |
Turaj afshar
|
سلام به همه دوستان و استاد گرامي اقا حميد من برا درست كردن لوپ از سيم نمره ٠/٩٠ استفاده كردم و قطر ٥٠ سانت و ١/٧ اهم شده و بصورت تخت پيچيدم بصورت صاف و منظم از نظر اندازه و اهم خوب شده يا نه ؟ايا اين لوپ ايزوله كنم يا نيازي نيست؟ ( نتونستم عكس اپلود كنم نگاه كنيد) با تشكر
|
شنبه 14 فروردین1395 - 9:41pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: محمود جان شرمنده فارسي نوشتم اينجوري شد طول بوبين5سانت قطر داخل بوبين 1.5 سانت که همون قطر مازيک ميشه قطر سيم تقريبي از 25 صدم تا 30 صدم ...اهم بوبين1.2 اهم واندوکتانسشم 313 ميکرو هانري فيلم تستش و هم الان ميزارم شرمنده که کم وکسري داشت http://www.uplooder.net/files/1333e9be9 ... 667e92e93/۲۰۱۶۰۴۱۳-۲۰۰۶۱۱.rar.html توضیحات : خواهش میکنم حسین جون. دشمنت شرمنده. خیلی ممنون بابت راهنماییا و فیلمت. زحمت کشیدی. خوب و قابل استفاده بود.
|
شنبه 14 فروردین1395 - 10:45pm |
|
 |
arash111
کاربر حرفه ای
|
لوپ جالیبیه اگر به برد خوبی برسه منم میسازم
|
شنبه 14 فروردین1395 - 11:50pm |
|
 |
pari
|
سلام اساتید من قبلا پیزوی بدون قاب گرفته بودم که صداش خیلی کم بود الان قابدارشو گرفتم نسبت به بدون قاب صداش خیلی بیشتر شده اما باز هم صداش نسبت به بلند گو کمه و هر کاری میکنم نمیتونم با مقاومت 1 کیلو صداشو زیاد کنم اگه کسی بلده که چطور باید مقاومت رو به اون دو سیم پیزو وصل کنم تا صدا زیاد بشه ممنون میشم ؟
|
یکشنبه 15 فروردین1395 - 11:27am |
|
 |
haji
کاربر فعال
|
دوستان ببخشید درصورت اشتباه شدن و برعکس زدن منفی و مثبت شارژر یا مدار کدام قطعات آسیب ممکنه ببینه و در کل کدام قطعات مربوط به نمایش باطری و شارژ و موارد مربوط به باتری هستند؟ و اینکه میتونم باتری ها رو موقتا با ترانس های 24 و 12 ولت قدیمی که جعبه فلزی دارند چون توی خونه دارم شارژ کنم ربطی به دی سی و ای سی بودنشان نداره؟ ممنون
|
یکشنبه 15 فروردین1395 - 11:37am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
pari نوشته است: سلام اساتید من قبلا پیزوی بدون قاب گرفته بودم که صداش خیلی کم بود الان قابدارشو گرفتم نسبت به بدون قاب صداش خیلی بیشتر شده اما باز هم صداش نسبت به بلند گو کمه و هر کاری میکنم نمیتونم با مقاومت 1 کیلو صداشو زیاد کنم اگه کسی بلده که چطور باید مقاومت رو به اون دو سیم پیزو وصل کنم تا صدا زیاد بشه ممنون میشم ؟ اگر پیزوی خوبی گرفته باشین اتفاقا صداش از بلندگوی معمولی هم بلند تر هست! ابتدا چک کنین بسته به تون صدایی که در دستگاهتون تنظیم شده درجه ولوم داخل منو هم کم نباشه. اگر یک مقاومت 1 کیلو یا 470 اهم به دو سر پیزو وصل کنین کمی صداش قویتر میشه. فکر میکنم وقتی میگیم برای بیشتر شدن صدای پیزو این مقاومت رو به دو سر پیزو وصل کنین مشخصه که منظور چیه! مقاومت 2 پایه داره و پیزو هم دو تا سیم داره که به مدار وصل هست. در واقع به دو سر خروجی صوتی مدار مقاومت رو وصل میکنین.
|
یکشنبه 15 فروردین1395 - 1:38pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
haji نوشته است: دوستان ببخشید درصورت اشتباه شدن و برعکس زدن منفی و مثبت شارژر یا مدار کدام قطعات آسیب ممکنه ببینه و در کل کدام قطعات مربوط به نمایش باطری و شارژ و موارد مربوط به باتری هستند؟ و اینکه میتونم باتری ها رو موقتا با ترانس های 24 و 12 ولت قدیمی که جعبه فلزی دارند چون توی خونه دارم شارژ کنم ربطی به دی سی و ای سی بودنشان نداره؟ ممنون مدار که دارای محافظ اتصال معکوس هست و طوریش نمیشه. اما اگر شارژر رو بصورت برعکس به باطری متصل کرده باشین و خود شارژر دیود محافظ نداشته باشه طبیعتا یا شارژر یا باطری میتونه اسیب ببینه. باطری رو نمیشه با ترانس بطور مستقیم شارژ کرد. اصولا ولتاژ AC مستقیما برای شارژ هیچ باطری قابل استفاده نیست.
|
یکشنبه 15 فروردین1395 - 1:41pm |
|
 |
|