انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 3:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1764 , 1765 , 1766 , 1767 , 1768 , 1769 , 1770 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام صد سلام با استاد حمید و تمام کاوش گران

مفتخرم به عرض تمام دوستان برسونم این دستگاه رو حدود سه ماه هست که درست کردم

و از عمل کردش بسیار بسیار راضی هستم تا عمق سه ونیم جواب داده با لوپ یک در یک کابل کت 6 شرگت کی نت .

من دستگاه های بسیار زیادی رودیدم واخریش هم لرنز z1 هست باور کنید به جرعت میگم این دستگاه از لرنز هم بهتر هست

بار ها تستش کردم و دارم باش کاوش میکنم من از خوزستان دستتو میبوسم

حمید جان یک سوال دارم توی شوره زار یکم نا منزم کار میکنه و اینکه نسخه 3.3 جدید ولم صدا عمل نمیکنه توی یکی از پست ها
گفته بودید که با پتانسیو متر کنترل کنیم اما به دلیل قدرت خروجی بالای صدا ولوم گرم میکنه واسیب میبینه و اگر امکان داره قسمت بالا نسیگ رو بهبود بدید فکر کنم دیگه همه چی تمام باشه
بهر حال از طرح بی نظیر و کارامدتون ممنونم بخدا z1 در برابر این هیچه :-B-BD :-BD :-BD :-BD :-BD ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

یکشنبه 15 فروردین1395 - 3:02pm
مدیر کل
مدیر کل

به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون از شما.
خوشحالم که از بازدهی این طرح راضی بودین. در مورد عملکرد در زمینهای پر املاح یا مرطوب بارها توضیح دادیم و با بکارگیری تنظیمات مناسب نباید مشکلی داشته باشین. فراموش نکنین وقتی بدلیل چنین شرایطی حتی مجبور بشین درجه حساسیت رو خیلی کم کنین باز هم برد زیادی از دست نمیدین! چون در اون زمینها فلزیاب پی در پی تا آستانه سنس رفت و برگشت داره و در مجموع برد محسوسی کم نمیشه. کم کردن درجه حساسیت در تست هوایی با اینکه افت برد ایجاد میکنه ولی برای روی زمین و اگر بلحاظ ایجاد ثبات مناسب انجام بشه افت برد محسوسی ندارین.
در مورد کم کردن صدا بصورت دستی برای تونهای 9 و بالاتر ؛ بنده پتانسیومتر یا ولوم رو برای بلندگوی معمولی توصیه نکردم! در واقع اگر از بلندگوی معمولی استفاده کنین همینطور که شما گفتین نمیشه از ولوم استفاده کرد و حداقل مقاومت نیم وات باید با بلندگو سری بشه. به همین دلیل توصیه اکید کردیم اصلا از بلندگوی معمولی استفاده نکنین. بلندگوی مطلوب این طرح بلندگوی پیزوی قابدار دو سیم هست که در بازار رایجه و صدای خوبی هم داره و در عین حال هیچ فشاری به مدار یا مقاومت و ولومی که سری کنین نمیاره چون برخلاف بلندگوی معمولی ؛ بلندگوی پیزو امپدانس بالا هست. در هر صورت داخل خود طرح دیگه کاری نمیشه در این زمینه صورت داد. ایشالا موفق باشین. @};-

یکشنبه 15 فروردین1395 - 3:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان عیدتون مبارک و حسته نباشید یه مهندس حمید بابت ورژن جدید ببخشید که سال نو و ورژن رو الان تبریک میگم

یکشنبه 15 فروردین1395 - 4:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
در مورد کم کردن صدا بصورت دستی برای تونهای 9 و بالاتر ؛ بنده پتانسیومتر یا ولوم رو برای بلندگوی معمولی توصیه نکردم! در واقع اگر از بلندگوی معمولی استفاده کنین همینطور که شما گفتین نمیشه از ولوم استفاده کرد و حداقل مقاومت نیم وات باید با بلندگو سری بشه. به همین دلیل توصیه اکید کردیم اصلا از بلندگوی معمولی استفاده نکنین. بلندگوی مطلوب این طرح بلندگوی پیزوی قابدار دو سیم هست که در بازار رایجه و صدای خوبی هم داره و در عین حال هیچ فشاری به مدار یا مقاومت و ولومی که سری کنین نمیاره چون برخلاف بلندگوی معمولی ؛ بلندگوی پیزو امپدانس بالا هست. در هر صورت داخل خود طرح دیگه کاری نمیشه در این زمینه صورت داد. ایشالا موفق باشین. @};-

مهندس حمید ایا در اینده امکانش هست به شیوه ای خاص بشه به صورت نرم افزاری صداهای 9وبالاتر را حتی با قرار دادن ولوم دیجیتال جدا گانه برای این چند صدا قرارداد @};-

یکشنبه 15 فروردین1395 - 5:58pm
مدیر کل
مدیر کل

من بارها توضیح دادم که چرا این کار شدنی نیست و اصولا مدل صدای VCO که خیلی مورد درخواست دوستان بود ؛ بواسطه صرفنظر از ولوم برای این حالات جدید صدا ممکن شده. ولی اگر بحث روشی خاص مطرح باشه این کار غیر ممکن نیست! مهم اینه که تبعات منفی برای قسمتهای دیگه طرح نداشته باشه. بهرحال بنظر من مساله چندان مهمی هم نیست.

یکشنبه 15 فروردین1395 - 6:41pm

سلام .من مدار رو مونتاژ کردم به ارور coil errror خوردم

لوپ رو فاصله دادم از فلز بازمنشد

ترانزیستور 170 عوض کردمنشد

ولتاژ ها بررسی شد اوکیه

ولتاژ خروجی پایه 6 -- 357 هم 11.98

ولتاژ لوپ 11.98

ولتاژ مقاومت 13 . 14 9.5 اینطورا

ولتاژ رگولاتورا تنظیم و فیکس

لوپ 2 اهم هست

و از دستگاه هیچ صدایی نمیاد حتی هنگام روشن شدن .

و ارور coil error هم دارم ..

دیگه مغزم پوکیده .. مهندس جان کمک

یکشنبه 15 فروردین1395 - 10:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان عزیز .
ببخشید با 5 متر کت 6 چطوری میشه لوپ ساخت و چند تا از رشته هارو بایستی موازی کرد ؟
ضمنا من دو نوع کابل کت گرفتم یکیش فویل نداره و اهمش خیلی بالا میفته که معلومه تقلبیه ولی اونیکی 5 مترش 3.5 اهمشه و از جای مطمئنی هم خریدمش ولی فویل داره و یه رشته سیم مفتول نقره ای رنگ هم داره اگه فویل و مفتول نقره ای رو خارج کنم میتونم از این سیم استفاده کنم .
سپاسگذارم . برقرار باشین .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 15 فروردین1395 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممد گنججو نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز .
ببخشید با 5 متر کت 6 چطوری میشه لوپ ساخت و چند تا از رشته هارو بایستی موازی کرد ؟
ضمنا من دو نوع کابل کت گرفتم یکیش فویل نداره و اهمش خیلی بالا میفته که معلومه تقلبیه ولی اونیکی 5 مترش 3.5 اهمشه و از جای مطمئنی هم خریدمش ولی فویل داره و یه رشته سیم مفتول نقره ای رنگ هم داره اگه فویل و مفتول نقره ای رو خارج کنم میتونم از این سیم استفاده کنم .
سپاسگذارم . برقرار باشین .
@};-

سلام
شما با این کابل حدود 4 متر و خورده ای میتونی یک لوپ 60 تا 70 بسازی و قسمت شیلد کابل همون فویل و رشته ی نقره رو هم وصل کن به قسمت لوپ 1 مدار تا عمل شیلد رو انجام بده و ثبات بهتری هم خواهی داشت.
البته 3.5 اهم کمی بالاست و احتمالا شما خطای خود اهم متر رو کم نکردین.
برای اینکار ابتدا سیم رو روی زمین به شکل دایره در بیار و امتحان کن تا دستت بیاد.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 15 فروردین1395 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقا مجتبی 195 متشکر بزرگوار .
با کت نمیشه لوپ بزرگتر از 60 ساخت ؟مثلا اگه بخوایم با 6.5 متر کت 6 لوپی به قطر یک متر بسازیم امکان داره ؟ اگه بله نوع موازی کردن رشته ها به چه صورتی خواهد بود ؟
مرسی عزیز .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

یکشنبه 15 فروردین1395 - 11:13pm
مدیر کل
مدیر کل

novinco20167 نوشته است:
سلام .من مدار رو مونتاژ کردم به ارور coil errror خوردم

لوپ رو فاصله دادم از فلز بازمنشد

ترانزیستور 170 عوض کردمنشد

ولتاژ ها بررسی شد اوکیه

ولتاژ خروجی پایه 6 -- 357 هم 11.98

ولتاژ لوپ 11.98

ولتاژ مقاومت 13 . 14 9.5 اینطورا

ولتاژ رگولاتورا تنظیم و فیکس

لوپ 2 اهم هست

و از دستگاه هیچ صدایی نمیاد حتی هنگام روشن شدن .

و ارور coil error هم دارم ..

دیگه مغزم پوکیده .. مهندس جان کمک

به فلزجو خوش اومدین.
با توجه به توضیحاتی که فرمودین مشکل میتونه از ایسی 357 یا مقاومتها و خازنهای اطرافش باشه. البته با احتمال کمتری ممکنه ماسفت شما هم ایراد داشته باشه. خازنهای 10 و 11 و 12 هم اهمیت اساسی در کارکرد مدار دارن که باید بررسی کنین.
ولی اینکه کلا صدای بوق اولیه دستگاه رو هم ندارین ؛ مشکل میتونه از ترانزیستور 337 و قطعات متصل بهش و حتی بلندگو باشه.
کلا مدار خیلی سادست! من تعجب میکنم با این درجه از سادگی طرح و در عین حال مفصل ترین توضیحات ممکن در نوع خودش که بنظرم در زمینه ارائه طرح عمومی یک فلزیاب بیسابقه بوده ؛ دوستان چطور با این مشکلات برخورد میکنن!

یکشنبه 15 فروردین1395 - 11:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1764 , 1765 , 1766 , 1767 , 1768 , 1769 , 1770 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Milads , Mojtaba.pr , Omid۹۸ و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure