انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 3:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1765 , 1766 , 1767 , 1768 , 1769 , 1770 , 1771 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان گل انجمن. @};- دوستانی که از کابل کت6 استفاد کردند. ایا برای لوپ 2 متری هم میشه از این کابل استفاده کرد؟

دوشنبه 16 فروردین1395 - 10:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممد گنججو نوشته است:
سلام آقا مجتبی 195 متشکر بزرگوار .
با کت نمیشه لوپ بزرگتر از 60 ساخت ؟مثلا اگه بخوایم با 6.5 متر کت 6 لوپی به قطر یک متر بسازیم امکان داره ؟ اگه بله نوع موازی کردن رشته ها به چه صورتی خواهد بود ؟
مرسی عزیز .
@};-

شما برای لوپ 1 متری نیازمن 8 متر کت 6 دارین که رشته ها دو به دو با هم موازی بشند و بعد سری بشند و دو لا استفاده بشه
بنظر من شما میتونین لوپ گرد 70 تا 75 سانت هم با این کابلتون بسازین

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

دوشنبه 16 فروردین1395 - 10:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
ممد گنججو نوشته است:
سلام آقا مجتبی 195 متشکر بزرگوار .
با کت نمیشه لوپ بزرگتر از 60 ساخت ؟مثلا اگه بخوایم با 6.5 متر کت 6 لوپی به قطر یک متر بسازیم امکان داره ؟ اگه بله نوع موازی کردن رشته ها به چه صورتی خواهد بود ؟
مرسی عزیز .
@};-

شما برای لوپ 1 متری نیازمن 8 متر کت 6 دارین که رشته ها دو به دو با هم موازی بشند و بعد سری بشند و دو لا استفاده بشه
بنظر من شما میتونین لوپ گرد 70 تا 75 سانت هم با این کابلتون بسازین

سلام مجدد .
بخشید آقا مجتبی منظور من لوپ 1*1 نیست . منظورم لوپ گرد با قطر 100 سانت هستش . مثلا میشه 6.5 متر سیم کت رو از 8 رشته چهار رشته دو به دو موازی بشه و چهار رشته دیگه تکی . وقتی دولا میشه عملا 12 رشه خواهیم داشت . آیا امکانش هست ؟ البته من 5 متر رو به صورت 12 رشته درآوردم اهمش زیر 2 شد منتها بایستی حتما با 6.5 متر تست بشه .
سپاس .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

دوشنبه 16 فروردین1395 - 1:35pm

مهدی نوشته است:
سپاسگذارم برادر . سال نو شما هم مبارک باشه .
ببینید این کار فقط برای کنترل دمای بعضی قطعات روی مدار بوده که نقش مهمی در ثبات دستگاه دارن ، شما میتونید فقط ماسفت و سوکت میکرو رو حفاظ بگذارید تا مواد چسبی روشون نشینه و بقطه مدار رو وقتی با اجناس خوب و باکیفیت ساخته باشید و مدارتون بخوبی کار کنه و اعداد سگانه دیباگ دوم شما با توجه به اصلی بودن آی سی 357 مناسب باشه . دراین صورت میتونید کل مدار رو به غیر از دو قطعه ای که ذکر کردم . تمام مدار رو پوشش بدید هم از روی و هم از زیر مدار . خوبیه چسب حرارتی این هست که اگر قطعه ای خدای ناکرده معیوب شد با مقداری حرارت هوویه میشه محل قطعه معیوب رو باز کرد . این کار مدار رو مقداری زودتر به ثبات حرارتی میرسونه و مدار بسیار ساکت در طبیعت کارخواهد کرد البته باید از لوپ با کیفیت ساخت مناسب بهره ببرید . موفق باشید

ممنون از پاسخ شما مهدي جان

دوشنبه 16 فروردین1395 - 2:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
دوستان مگه روی ماسفت چسب ریخته بشه مشکلی پیش میاره ؟
دلیل اینکه میگید روی ماسفت هم باز باشه چیه ؟

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

دوشنبه 16 فروردین1395 - 3:25pm

سلام خدمت دوستان.سال نو همه مبارک.مهندس مدار من از ابتدا خوب کار میکرد.یک سینی با قطر چهل و پنج و تو یک و شصت میزد.اما یبار مدارو قابشو باز کردم دوبار بستم مدار بردش افت کرد.الان همون سینیو تو شصت میزنه با لوپ سی.مشکل به نطرتون از کجا میتونه باشه

دوشنبه 16 فروردین1395 - 8:42pm

با سلام خدمت دوستان و استاد عزيز اقا حميد
استاد عزيز من اين فيبر رو ميخوام با لامينت چاپ كنم فقط معكوس اين فيبر ميخوام يعني جاهاي سياه سفيد باشه اگر لطف كنيد با نرم افزاري كه اين مدار طراحي كردين قسمت چاپ با لامينت بذارين ممنون ميشم ارزش اين مدار بيشتر از چاپ با اطو هست
با تشكر از استاد

دوشنبه 16 فروردین1395 - 9:19pm

Turaj afshar نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و استاد عزيز اقا حميد
استاد عزيز من اين فيبر رو ميخوام با لامينت چاپ كنم فقط معكوس اين فيبر ميخوام يعني جاهاي سياه سفيد باشه اگر لطف كنيد با نرم افزاري كه اين مدار طراحي كردين قسمت چاپ با لامينت بذارين ممنون ميشم ارزش اين مدار بيشتر از چاپ با اطو هست
با تشكر از استاد

خدمت شما

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 16 فروردین1395 - 10:21pm

سلام مهندس حمید...خداقوت...مهندس جان واسه لوپ 2در2..کابل رابط تقریبا چند متر باید باشه...واینکه سیم افشان چه نمره ای و چند دور..مچکرم مهندس عزیز....

سه شنبه 16 فروردین1395 - 2:50am

با اجازه استاد حمید عزیز

طرح مدار برای چاپ با لامینت همراه نقطه های لحیم کاری برای چاپ سبز پشت مدار

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 17 فروردین1395 - 2:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1765 , 1766 , 1767 , 1768 , 1769 , 1770 , 1771 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alijooon و 169 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure