انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:56am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و مهندس حمید من سیم L1 را 50 سانت سیم از وسط نصف کردم هر کدام 25 سانت به صورت موازی پیچیدم فعلا ببینم چی میشه اگه جواب نداد همون 50 سانت رو یکسره می پیچم البته از نظر اهمی نبودن این کار رو کردم شاید تو برد کمی تاثیر داشته باشه.چون دیدم تو اکثر مادبردها به صورت سه تایی موازی پیچیده شده

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 8 اسفند1392 - 1:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام بینا جان
من بالوپ 36. عدد گارد در کمترینش روی 28 کار میکنه اما من اون شب عدد گارد روی 47 باریر 1 آیرون هم رویno گذاشته بودم ثباتش با لوپ 36 عالیه. اما با لوپ 60 وقتی نزدیک زمین میکنم کلا صداش در میاد البته یه جای دیگه تست کردم اونم احتمال میدم ذرات خاکش زیاد بود

gladyator_089

جمعه 8 اسفند1392 - 1:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

gladyator_089 نوشته است:
سلام بینا جان
من بالوپ 36. عدد گارد در کمترینش روی 28 کار میکنه اما من اون شب عدد گارد روی 47 باریر 1 آیرون هم رویno گذاشته بودم ثباتش با لوپ 36 عالیه. اما با لوپ 60 وقتی نزدیک زمین میکنم کلا صداش در میاد البته یه جای دیگه تست کردم اونم احتمال میدم ذرات خاکش زیاد بود

درود
دوست عزیز شما لوپتون رو شیلد کردید ؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 8 اسفند1392 - 2:12am
مدیر کل
مدیر کل

gladyator_089 عزیز شما اگر ظرفیت لوپتون خیلی بالاتر از 400 میکروهانری نباشه دلیلی نداره شروع گارد شما 28 باشه! نهایتا باید از 20 شروع به کار کنه. حالا یا لوپ شما اشکالی داره و یا کابل لوپتون خوب نیست. وگرنه این مساله ربطی به مدار نداره و برای همه یکجور هست.
لوپ 60 هم اصولا باید بهتر از لوپ 36 حداقل در مورد ذرات جواب بده. احتمالا لوپ 60 شما هم مشکلی داره. البته لوپ هر فلزیابی وقتی از هوا نزدیک به زمین بشه طبیعتا بالانس به هم میخوره! شما باید در فاصله مناسبی از زمین لوپ رو قرار بدین و کلید ریست رو بزنین تا متناسب با همون فاصله از زمین بالانس بشه.

جمعه 8 اسفند1392 - 2:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه خیر دوست عزیز نه لوپ من شیلد هست و نه مدار
مهندس حمید چون بنده لوپ رو فقط با مقاومتش پیچیدم ظرفیتش رو نمیدونم چقدره قرار بود یه سلف سنج دستم برسه هنوز نرسیده نمیدونم. ظرفیتش چیه
در مورد لوپ 60 هم در جریانید که سیم هاش کجو کوله شده چون یه بار باز. کردم دوباره پیچیدم

gladyator_089

جمعه 8 اسفند1392 - 2:23am
مدیر کل
مدیر کل

ایرادی نداره اگر از همون مدل تخت و طبق فرمول پیچیده باشین ظرفیتش درست در میاد. اهم لوپ در این مورد اهمیتش خیلی کمتر از ظرفیت هست و اصلا نباید بهش تکیه کرد!

جمعه 8 اسفند1392 - 2:27am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
مهندس جان من که فعلا موفق به بدست آوردن یه ترکیب خوب واسه سپر گرافیتی نشدم
دارم به این نتیجه میرسم که بدون شیلد کردن لوپ رو ببندم
حالا بنظرتون تاثیر نویز در بیابون هم مثل خونه هست؟
عملا دیگه خیلی زمان از دست دادمو اسپری گرافیت هم در دسترس ندارم
بدون شیلد ببندم خیال خودم رو راحت کنم #-o
مهندس جان یه موضوع ذهنم رو مشغول کرده:
با توجه به اینکه رزین و اپوکسی و روغن جلا و تینر عملا غیر الکترولیت هستند و رسانای جریان الکتریکی نیستن
و با توجه به اینکه پس از مخلوط کردن ذرات گرافیت در اینها اطراف ذرات رو یه لایه از این مواد میپوشونه پس طبیعتا و در تئوری این ذرات اتصال فیزیکی به هم ندارن و کل مجمعه هم طبیعتا باید عایق الکتریسیته باشه؟ :-\
فکر کنم این راه از اولش هم اشتباهه و در ساخت اسپری گرافیت قطعا از یک حلال رسانا استفاده شده و نمیشه براحتی این فرمول رو گیر آورد و اگر از ماده خاصی هم مثل اسیدها و بازها در ساختش استفاده کنیم باز مساله چسبندگی ذرات میشه یه مشکل و فکر کنم لاینحل فعلا باقی بمونه
مگر اینکه در تهیه این نوع سپر حفاظتی چیزی دیگه بغیر از رسانایی مورد نظر باشه که خوشحال میشم توضیح بدین
اگر چیز خاصی بنظرتون میرسه ذکر کنید
درود

صادقانه زندگی کنید

جمعه 8 اسفند1392 - 2:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس با اینکه نه مدار شیلد هست و نه لوپ ولی ثباتش خیلی خوبه و چون جعبه ای که دارم مدار به زور توش جا میشه به خاطر اون شیلد نکردم اما میخوام با ورق آلو مینیوم آیسی آپ امپ رو شیلد کنم
هر چی گشتم نتونستم کابل کرمان پیدا کنم اما دیروز یه کابل پیدا کردم با روکش پلاستیکی سیاه کمی هم نازکتر از کابلهای کواکسیکال معمولی هست البته مغزیش هم نازکه با شیلد زیاد هر دو مسی بدون زرورق ساخت یزد هست

gladyator_089

جمعه 8 اسفند1392 - 2:35am
مدیر کل
مدیر کل

کوهیار عزیز حرف شما درسته و بنظر من هم اگر از مواد شیمیایی غیر رسانا برای ساخت اون اسپری استفاده بشه رسانایی خوبی نمیتونه داشته باشه. تست این مساله هم بسیار سادست. شما وقتی چنین چیزی رو ساختین میتونین روی سطح یک عایق مثل پلاستیک بپاشین و بذارین خشک بشه. بعد که با اهم متر دو طرفش رو تست کردین باید اهم کمی رو نشون بده که نشانه رسانایی هست. وگرنه که مشخصه عمل نمیکنه و بیشتر نقش رنگ یا چسب رو خواهد داشت! :D
لوپ بدون شیلد از نظر نویز در محیط بیرون زیاد مشکلی نداره اما اساس قضیه شیلد که در همه فلزیاب ها مهم هست حذف اثرات زمینی و کاهش تاثیر ذرات هست. وگرنه بدون شیلد هم کار میکنه.

جمعه 8 اسفند1392 - 2:40am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
کوهیار عزیز حرف شما درسته و بنظر من هم اگر از مواد شیمیایی غیر رسانا برای ساخت اون اسپری استفاده بشه رسانایی خوبی نمیتونه داشته باشه. تست این مساله هم بسیار سادست. شما وقتی چنین چیزی رو ساختین میتونین روی سطح یک عایق مثل پلاستیک بپاشین و بذارین خشک بشه. بعد که با اهم متر دو طرفش رو تست کردین باید اهم کمی رو نشون بده که نشانه رسانایی هست. وگرنه که مشخصه عمل نمیکنه و بیشتر نقش رنگ یا چسب رو خواهد داشت! :D
لوپ بدون شیلد از نظر نویز در محیط بیرون زیاد مشکلی نداره اما اساس قضیه شیلد که در همه فلزیاب ها مهم هست حذف اثرات زمینی و کاهش تاثیر ذرات هست. وگرنه بدون شیلد هم کار میکنه.

مهندس جان
این قضیه رو هم تست کردمو نتیجه منفی بود مال این بود گفتم بچها استفاده نکنن بینم نتیجه چی میشه
با این اطلاعات گفتم شاید استفاده از این مواد هدفی به غیر از رسانایی باشه و در واقع نقش سپر داشته باشه ولی نه با اتصلال به شیلد بلکه بصورت یک صافی از ورود نویز و پارازیت جلوگیری کنه واسه همین پرسیدم
حالا بازم سعی میکنم اطلاعات دقیق گیر بیارمو ایشالا به یه جایی برسیم
درود

صادقانه زندگی کنید

جمعه 8 اسفند1392 - 2:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Ayman alg , Qazwsxedc و 324 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure