انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 31 فروردین1404 - 12:25am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1768 , 1769 , 1770 , 1771 , 1772 , 1773 , 1774 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

xbehzad نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس عزیز یه سوال داشتم خدمتتون.
من این دستگاه رو خیلی وقت پیش ساختم وخیلی هم خوب کار میکنه فقط یه مشکلی داره اونم اینکه ایسی روی سوکت نظامی حی شل میشه هر هفته حداقل یهبار شل میشه و پایه هاش خارج میشه و دستگاه کار نمیکنه. امکانش هست به جای سوکت نظامی ایسی اتمگا328 از سوکت های معمولی استفاده کنیم؟ مشکلی پیش میاره؟

سلام دوست گرامی. این مشکل رو منم داشتم. اما اینطوری حلش کردم. آیسی اتمگا رو اول رو یک سوکت نظامی قرار دادم و دوتا از پایه های آیسی رو به سوکت لحیم کردم. بعدش گذاشتم رو سوکت نظامی برد. به عبارت بهتر از دوتا سوکت نظامی استفاده کردم.

پنج شنبه 18 فروردین1395 - 12:36am
مدیر کل
مدیر کل

mohammad22 نوشته است:
آقا حمید همه سیمهای مدار من کوتاه هستش فقط سیمهای بالانسر باتری کمی بلنده و تعدادشون هم زیاده. اگه فریت بذارم کنارشون نتیجه بهتر میشه؟ چند تا فریت استوانه تو خالی تو خونه دارم . ممنون

سیمهای بالانسر تاثیر خاصی در عملکرد مدار نداره. فریت هم در این زمینه کارایی نداره. سعی کنین در صورت امکان سیمها رو کوتاه در نظر بگیرین.

پنج شنبه 18 فروردین1395 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
سلام خدمت دوستان و تشکر از مهندس حمید بایت ارائه ورژن جدید.باید عرض کنم که این ورژن فوق العاده بود یک تستی از دستگاه گرفتم که لینکشو اینجا میزارم.با لوپ فلت تقریبا 18 سانت یک سکه 500 تومنی رو در حدود سی و دو سه سانت سنس میکنه .
http://s6.picofile.com/file/8246225276/ ... 0.mp4.html

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 1:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد حمید
میشه در ورژن بعدی یکم تغییرات در قسمت پسورد بدین؟
مثلا وقتی که سیستم پسورد میخواد به جای علامت سوال بزنه ENTER PASSWORD
وقتی هم که پسورد وارد میشه به جای نمایش اعداد، ستاره نمایش داده بشه تا دیگران اعداد رو متوجه نشوند.
وقتی هم که پسورد اشتباه وارد شد بزنه Incorrect Password
پس از اون هم بزنه REMAINING: 2 و این عدد 2 در دفعه بعدش میشه 1
کلا هم 3 بار بشه پسورد رو وارد کرد و اگر هم عددی رو اشتباه وارد کردیم یا اینکه به علت کیفیت پایین دکمه ها یه عددی وارد نشد یا برعکس یه عدد دو بار وارد شده باشه با نگه داشتن دکمه OK به مدت 2 ثانیه (مقدار یک ثانیه یا کمتر در حالت عادی برای ورود) کلا اعداد وارد شده پاک بشه و مجددا توسط کاربر وارد بشه.
پس از سه بار اشتباه وارد شدن هم بزنه ACCESS DENIED و در روشن کردن های بعدی هم دیگه برنامه بالا نیاد و نیاز به پروگرم مجدد میکرو باشه با توجه به اینکه محدودیتی در پروگرم کردن میکرو نداریم (البته کسانی هم که کلا با پسورد مشکل دارند هم قسمت پسورد رو همون غیر فعال نگه دارند). این گزینه در مواردی خاص که داریم دستگاه رو به هر دلیلی از دست میدیم کاربرد داره.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 2:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من میکرو 328 3 gm a گرفتم هر کار میکنم خوب جا نمیره 3 بار خوب جا انداختم میخام ببینم شاید من سایز بزرگ تر میگرم برای این سوکت نظامی چه سایزی بگیرم چه طوریه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببینید هر کار میکنم ی ورش بیرونه خوب جا نمیره انگار بزرگه یورش میره این ور ی ورش میره اون ور

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 3:15pm
مدیر کل
مدیر کل

usa نوشته است:
سلام استاد حمید
میشه در ورژن بعدی یکم تغییرات در قسمت پسورد بدین؟
مثلا وقتی که سیستم پسورد میخواد به جای علامت سوال بزنه ENTER PASSWORD
وقتی هم که پسورد وارد میشه به جای نمایش اعداد، ستاره نمایش داده بشه تا دیگران اعداد رو متوجه نشوند.
وقتی هم که پسورد اشتباه وارد شد بزنه Incorrect Password
پس از اون هم بزنه REMAINING: 2 و این عدد 2 در دفعه بعدش میشه 1
کلا هم 3 بار بشه پسورد رو وارد کرد و اگر هم عددی رو اشتباه وارد کردیم یا اینکه به علت کیفیت پایین دکمه ها یه عددی وارد نشد یا برعکس یه عدد دو بار وارد شده باشه با نگه داشتن دکمه OK به مدت 2 ثانیه (مقدار یک ثانیه یا کمتر در حالت عادی برای ورود) کلا اعداد وارد شده پاک بشه و مجددا توسط کاربر وارد بشه.
پس از سه بار اشتباه وارد شدن هم بزنه ACCESS DENIED و در روشن کردن های بعدی هم دیگه برنامه بالا نیاد و نیاز به پروگرم مجدد میکرو باشه با توجه به اینکه محدودیتی در پروگرم کردن میکرو نداریم (البته کسانی هم که کلا با پسورد مشکل دارند هم قسمت پسورد رو همون غیر فعال نگه دارند). این گزینه در مواردی خاص که داریم دستگاه رو به هر دلیلی از دست میدیم کاربرد داره.

اول اینکه لطف کنین این جور مسائل رو در بخش پیشنهادات برای ارتقا مطرح کنین. اما در خصوص پیشنهاد شما بهتر بود سوال میکردین چرا از اول این کار رو کردیم؟! وگرنه پیشنهاد شما با توجه به مشابهت در سایر سیستمهای دارای رمز طبیعی هست. اما اینکه چرا بنده اینجوری گذاشتم بخاطر این بوده که حتی کسی متوجه نشه این رمز هست! یعنی زمینه کاربری دستگاه تا حد ممکن نامفهوم و مجهول باشه. اگر عبارات مربوط به رمز و پسورد و حتی نمایش ستاره در نظر گرفته میشد ؛ تقریبا هر کسی میفهمید که این رمز عبور راه اندازی دستگاه هست و ما دقیقا خواستیم این کار رو نکنیم که مشخص نباشه! لذا به همین شکل بنظر من خیلی بهتر هست. طبیعتا هنگام وارد کردن رمز هم فرض ما این هست که کسی غیر از شما دستگاه رو نگاه نمیکنه. همونطور که موقع ورود رمزها در سایر سیستمها باید مراقب باشین وگرنه از روی ترتیب کلیدهایی هم که میزنین ممکنه متوجه بشن چی وارد میکنین.
در مورد دفعات امکان ورود رمز بنده ترجیح دادم نامحدود باشه و پس از هر بار ورود رمز اشتباه امکان تست مجدد وجود داشته باشه. حالا اگر مدلی که شما پیشنهاد دادین باشه و دستگاه حتی بعد از وارد کردن رمز توسط دیگران قفل بشه دردسر بزرگتری خواهد بود. لذا بنظر من همینکه یک رمز طولانی روی دستگاه بذارین کفایت میکنه. مثلا اگر یک ترکیب 16 رقمی پیچیده از اعداد 1 تا 4 انتخاب کنین که بتونین در خاطرتون داشته باشین ؛ تمام ترکیبات ممکن برای ازمایش کردنش بیش از 4 میلیارد حالت میشه که حتی اگر تست هر حالتش نیاز به 5 ثانیه داشته باشه ؛ بطور متوسط بیش از 300 سال طول میکشه تا رمزش کشف بشه!!! :D

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 4:02pm

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان گرامی.
دوستان عزیز ميشه درباره ساخت لوپ با کابل فرمان توضیح کلی بدین،چطوری باید سرو تهشو وصل کرده بعد به دستگاه وصلش کنیم

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 4:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

COBRA-11 نوشته است:
پیوست:
PinPointer-PI.jpg

مهندس خسته نباشی .
تو انجمن های خارجی یه جا دیدم نوشته بودن از پالسی فلزجو میشه بصورت پین پوینتر استفاده کرد .
یه میله هم درست کرده بودن به جای لوپ بهش وصل کرده بودن ( داخلش سیم پیچ داشت - همین عکسی که گذاشتم ) .
میله رو باید به صورت عمود بر زمین ( مثل مگنومتر ) حرکت داد .

من یه کمی خوندم ولی درست متوجه نشدم چجوری باید اون میله رو درست کرد و چطور کار میکنه .
اگه میشه توضیح بدین لطفا

hi
how I can make this type of coil?

thank you

best time

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسی میدونه چرا میکرو من جا نمیره

پنج شنبه 19 فروردین1395 - 6:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1768 , 1769 , 1770 , 1771 , 1772 , 1773 , 1774 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mogtaba.n1 و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure