نویسنده |
پیغام |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
استاتید گرامی آیا مربع نشون دادن در یک ردیف میتونه از خازن های 18 پیکو باشه؟
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 24 فروردین1395 - 4:22pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
volkan نوشته است: سلام دوستان برای استفاده 24 ولت به بالا کدام قسمت مدار را باید تقویت کرد. خازن C24(2200) 25V را تعويض و از نوع 35ولتي استفاده كنيد.
|
سه شنبه 24 فروردین1395 - 4:48pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Mojtaba195 نوشته است: استاتید گرامی آیا مربع نشون دادن در یک ردیف میتونه از خازن های 18 پیکو باشه؟ نشان دادن یک ردیف مربع روی ال سی دی در همه مدارات اینچنینی میتونه از پروگرام نشدن میکرو ؛ اشکال خود میکرو ؛ عدم اتصال صحیح ال سی دی ؛ کریستال یا خازنهای کریستال باشه. البته باید چک کنین ولتاژ 5 ولت مدار هم درست باشه.
|
سه شنبه 24 فروردین1395 - 4:59pm |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Mojtaba195 نوشته است: استاتید گرامی آیا مربع نشون دادن در یک ردیف میتونه از خازن های 18 پیکو باشه؟ نشان دادن یک ردیف مربع روی ال سی دی در همه مدارات اینچنینی میتونه از پروگرام نشدن میکرو ؛ اشکال خود میکرو ؛ عدم اتصال صحیح ال سی دی ؛ کریستال یا خازنهای کریستال باشه. البته باید چک کنین ولتاژ 5 ولت مدار هم درست باشه. ممنون استاد. بنده یک نوع خازن عدسی ولت بالا قرار دادم که یک ردیف مربع نشون میده همچنین 5 پیکو هم 50 ولتی استفاده کردم که کار نکرد.
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 24 فروردین1395 - 11:33pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. ولتاژ کاری بالاتر خازنها هیچوقت مشکلی ایجاد نمیکنه. مهم اینه که خازن سالم باشه و مقدار اشتباهی نداشته باشه. خازنهای 18 پیکو و 5 پیکو هم از این قاعده مستثنی نیستن.
|
چهارشنبه 24 فروردین1395 - 12:22am |
|
 |
ayhan
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید.آیا راهی هست که بشه این دستگاه رو با نرم افزار کامپوتر 3 بعدی دید؟مثل دلتا پالس 3 تصویری
|
چهارشنبه 25 فروردین1395 - 8:58am |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید مشکل این چی میتونه باشه؟ بدون اینکه ماسفت وصل باشه مدار وصل کردم و همه چیزش کار میکنه فقط اون کلمه رو صفحه دارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 25 فروردین1395 - 12:31pm |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
Mojtaba195 نوشته است: استاد حمید مشکل این چی میتونه باشه؟ بدون اینکه ماسفت وصل باشه مدار وصل کردم و همه چیزش کار میکنه فقط اون کلمه رو صفحه دارم شما مقاومتهای 19 و 20 رو از نظر دقت چک کنید و جامپر زیر میکرو هم چک بشه. لحیم کاری این قطعات رو هم چک کن ببین به زمین مدار اتصال نکرده باشن
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
چهارشنبه 25 فروردین1395 - 1:24pm |
|
 |
mhsn
|

با سلام خدمت تمامی دوستان و مخصوصا مهندس حمید عزیز راستش من مدتیه سایت فلزجو رو دنبال می کنم و هدفم اینه که بین این تعداد کثیر فلزیابی که برای ساخت توی این سایت گذاشتید مقایسه ای انجام بدم و حداقل بتونم رتبه بندی کنم که ترتیبشون از بهترین تا بدترین چجوریه تا حداقل وقتی تصمیم می گیرم یکی یا چند تاشون رو بسازم بهترین انتخاب رو داشته باشم. تا حالا چیزهایی که دستگیرم شده این هستش: 1- ساخت لوپ یکی از مهمترین بخش هاست 2- بعضی طرح ها برای اینکه بتونن عمق کاوش رو بالا ببرن میان مدت مغناطیسی کردن زمین (دوره پالس) رو بالا می برن که باعث میشه هیستزیس خاک خودش رو بصورت نویز نشون بده و همین نویز باعث کاهش برد میشه. در نهایت اینکه برد محدود می مونه 3- هر چقدر لوپ رو بزرگ بگیریم عمق بیشتر میشه اما حساسیت ازاجسام کوچک به اجسام بزرگتر تغییر می کنه 4- توی پالسی ها تفکیک بیشتر بین فلزهای مغناطیس شونده (مثل آهن) و مغناطیس نشونده (نقره و ..) است و احتمال اینکه یک فلزیاب دقیقا نوع فلز رو بگه کمه 5- کلا برد پالسی ها به کمتر از 4 متر محدود میشه! 6- خیلی از قسمت های مدارات فلزیابها برای تنظیم زمان بندی و شکل پالس اعمالی به لوپ هستش. اما توی فلزیابهایی که میکروکنترلر درشون استفاده شده چون همه چی با برنامه نوشتن قابل تنظیمه دیگه اون تعداد زیاد آی سی ها و قطعاتی که قبلا استفاده می شدن حذف شدن و جاشون فقط یه میکرو نشسته و عملا دقت کار از طراحی مدار به نوشتن برنامه بهتر انتقال پیدا کرده. بهمین خاطره که مداراتشون ساده تر شده. و ... حالا با این اوصاف بین فلزیابهای pi مختلف اگه قرار باشه رتبه بندی بکنیم کدوم ها به نظرتون اول هستن؟ فلزیاب انجمن؟ دلتا پالس ها؟ BRN؟ TL ؟ یا کدوم ها؟ یا اگه قرار باشه یک لیست ارائه بدیم از بهترین تا بدترین فلزیابها لیست شما چجوری خواهد بود؟
چند تا سوال هم داشتم: 1- چرا در مورد GPR ها چیز زیادی توی سایت نیست؟ GPR ها که هم عمق شون بیشتره هم می تونن عمق رو به متر با دقت خوبی تقریب بزنن و ... 2- چرا از قطعات فریتی برای لوپ استفاده نمیشه؟ 3- چرا در فلزیاب انجمن به جای استفاده از atmega از میکرو pic استفاده نشده؟ pic ها که مهمترین مزیتشون نسبت به atmega ها مقاومتشون در برابر نویز هستش. 4- بهتر نیست چند تا لوپ استاندارد با ابعاد تعیین شده و مشخصات سیم و اندوکتانس مشخص توی سایت معرفی کنید تا هر کدوم از دوستان هر مداری رو که ساخت نتایج تست با اون لوپ های استاندارد رو بذاره تا اینکه مقایسه قدرت فلزیابها دیگه از لوپ مستقل بشه؟
|
چهارشنبه 25 فروردین1395 - 8:28pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز باور بفرمایید در مورد همه این نکات بنده به نوبه خودم در گذشته توضیح دادم و سایر دوستان هم مطالب مفیدی در انجمن مطرح کردن که احتمالا با کمی جستجو در انجمن میتونین پیدا و مطالعه کنین. وگرنه توضیح این همه مواردی که فرمودین چند صفحه مطلب نیاز داره که در حال حاضر از کشش بنده خارج هست و اصولا فکر هم نمیکنم به کسی که میخواد یک فلزیاب بسازه و استفاده کنه کمک چندانی بکنه! لذا نه صرفا بعنوان کسی که این فلزیاب رو طراحی کرده و به جزئیات کارش اشراف داره ؛ بلکه بعنوان کسی که سالها این مباحث و مدارات مختلف رو دنبال کرده به شما عرض میکنم همین مدار فلزیاب رو بسازین و استفاده کنین مطمئنا جوابگوی نیاز شما خواهد بود. چرا که تا به این لحظه هیچ مدار قابل ساخت دیگری وجود نداره که در مجموع بازدهیش و معدل کاریش بالاتر از این طرح باشه و حدس میزنم تا چند سال آینده هم وضعیت به همین صورت خواهد بود! در واقع هر طرحی که بخواد از این بهتر باشه ابتدا باید نکات اولیه همین طرح رو داشته باشه در حالیکه حتی چیزی شبیه به این هم هنوز دیده نشده.
|
چهارشنبه 25 فروردین1395 - 10:02pm |
|
 |
|