نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
gladyator_089 عزیز اگر از عملکرد دستگاه بدون شیلد راضی هستین لازم نیست خودتون رو خیلی بابت شیلد زحمت بدین! البته با وجود شیلد برای مدار در جاهای پر نویز عملکرد خیلی بهتر میشه و شیلد لوپ هم که عرض کردم روی زمین ثبات رو در حد قابل ملاحظه ای بهتر میکنه. کابل لوپ اهمیت زیادی داره و بارها توضیح دادم. این مساله اصلا به قیمت هم ارتباطی نداره. ممکنه شما کابلی بگیرین متری 10 هزار و اصلا کار هم نکنه!!! کیفیت لوپ برای فلزیاب پالسی بیشتر مساله خازنی هست که در هر متر این کابل به مدار اضافه میشه و باید حداقل ممکن باشه. قبلا هم توضیح دادم شما از انواع کابلی که امکان تهیش رو دارین میتونین 1 متر تهیه کنین و با هر کدوم جدا تست کنین و ببینین با اون کابل و البته بدون تغییر لوپ ؛ شروع گارد از چه عددی هست. اون کابلی که کمترین عدد گارد شروع به کار رو داره بهترین هست. البته فرض ما اینه که همه این کابلها از نوع شیلد دار یا کواکسیال باشن. چون اگر شیلد هم نداشته باشه مشکل نویز پیش میاد.
|
جمعه 8 اسفند1392 - 2:47am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کوهیار جان طرح چنین شیلدی که در ابتدا فکر بنده بود ولی من تا حالا اسپری گرافیت استفاده نکرده بودم و فقط میدونستم چنین چیزی باید وجود داشته باشه. خوشبختانه جناب کرمی قبلا با اسپری گرافیت برخورد داشتن و وقتی فرمودن در فلزیابها هم دیدن که به این صورت استفاده میشه دیگه داستان مشخص شد! پس بحث سپر هم اگر باشه در واقع سپر شیلدی هست که به زمین مدار اتصال داره. وگرنه اگر رسانا نباشه که اصلا دیگه شیلدی در کار نیست و همونطور که گفتم فقط میتونه نقش رنگ یا چسب و روکش رو بازی کنه که هیچ ارتباطی به شیلد نداره!
|
جمعه 8 اسفند1392 - 2:51am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی دوستانی که لوپشون را باز کردند و قصد دارند مجدد با همون سیم ببندند میتونند از یک خودکار یا مداد استفاده کنند برای صاف کردن سیم به این صورت که سیم را یک دور دور خودکار بپیچید و همزمان بکشید تا سیم صاف بشه
به امید سوسوی زرد
|
جمعه 9 اسفند1392 - 3:41am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: کوهیار جان طرح چنین شیلدی که در ابتدا فکر بنده بود ولی من تا حالا اسپری گرافیت استفاده نکرده بودم و فقط میدونستم چنین چیزی باید وجود داشته باشه. خوشبختانه جناب کرمی قبلا با اسپری گرافیت برخورد داشتن و وقتی فرمودن در فلزیابها هم دیدن که به این صورت استفاده میشه دیگه داستان مشخص شد! پس بحث سپر هم اگر باشه در واقع سپر شیلدی هست که به زمین مدار اتصال داره. وگرنه اگر رسانا نباشه که اصلا دیگه شیلدی در کار نیست و همونطور که گفتم فقط میتونه نقش رنگ یا چسب و روکش رو بازی کنه که هیچ ارتباطی به شیلد نداره! درود مهندس جان تنها راهی که الان به ذهنم میرسه برای جایگزین اسپری گرافیت اینه: با توجه به اینکه نباید از عایق الکتریکی به عنوان اتصال دهنده استفاده بشه پس بهتره ابتدا روی بسترمون رو با یه لایه چسب بپوشونیم بعد روی اون سیم نازک شیلد رو محکم کنیم و بعدش پودر گرافیت رو با نمکدون روش بپاشیم و در نهایت هم دوباره روی اون رو با یه لایه چسب دیگه بپوشونیم که اینجوری ذرات گرافیت در دوجهت با هم در تماس هستند و اینجوری جریان رو انتقال میدن و در دوجهت هم عایق هستند و محافظت میشن تا در برابر رطوبت و جابجایی ایمن باشن ایشالا اینم تست کنم خبرشو میدم حالا یکی از بچه ها بود که با روغن جلا ساخته بود و گفت جواب داده فکر کنم ایشونم تست نکرده بود بینم رسانایی داره یا نه شایدم از روش دیگه ای و با مواد دیگه ای به عنوان اتصال دهنده استفاده کرده بود امیدوارم دوستان نتایج تستهاشون رو ارائه بدن که مجبور نباشیم همه ی راهها رو همه تکرار کنیم درود
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 9 اسفند1392 - 4:34am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
من که هرچی تلاش کردم توی اینترنت البته ایران یه آدرسی نشونه ای از اسپری گرافیت بگیرم نشد که نشد قیمت اسپری در چه حده؟ توی فروشگاههای خارجی از انواع اسپری گرافیت 33 و 55 و ... اسم برده شده حالا کدومش مناسب ماست؟ مهندس کرمی لطفا یه اطلاعاتی در این موارد بدید البته هرکدوم از دوستان هم اطلاعاتی دارن بزارن که قطعا مفیه درود
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 9 اسفند1392 - 4:40am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
سلام دوستان فروشگاه ایران میکرو اسپری گرافیت آورده 39800 تومان متاسفانه یکم بدقول هستن و دفعه قبل نزدیک 40روز طول کشید تا سفارش من رو تهیه کردن حالا اینبارم سفارش میدم بینم نتیجه چی میشه اگر خواستید همه چی پای خودتونه ها؟ فردا الاف نشید بگید تقصیر تو بود درود
|
جمعه 9 اسفند1392 - 5:13am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
دوستانيكه با شيلد لوپ مشگل دارن از اين روش بنده استفاده كنيد مواد لازم : پودرگرافيت به مقدار لازم(گرافيت داخل باطرى قلمى مرغوب ترين گرافيته) 2: چسب جلا 3: پارچه نرم و نازك به مقدار لازم روش شيلد: لوپ را پيچيده و روي آن را مقدارى چسب جلا بزنيد / و پارچه نرم را به صورت مارپيچ ورتا دور لوپ بپيچيد /بعد از چسبيدن پارچه به لوپ بار ديگر روى پارچه را چسپ جلا زده به طوريكه هيچ جاي اون خالى نمونه /درمرحله بعد پودر گرافيت كوبيده شده را داخل نمكدان ريخته و آرام آرام به روى پارچه چسب جلاخورده بپاشيد به طوريكه با پاشيدن پودر اندكى صبركنيد تا پودر به يكدست به جلا بچسبد بعداز اتمام كار بگذاريد تا قشنگ خشك بشه مرحله بعدى : بعد از خشك شدن پارچه دوباره از يك طرف شروع كرده پارچه شيارى كه داريم به مقدار خيلى لم با لمس چسب جلا به روى اون دوباره پودر گرافيت را روش ميپاشيم آرام آرام حالت پيچش رو ادامه ميديم تا پودره گرافيت چسبيده به پارچه اول نريزه نكته : قبل از پيچيدن پارچه دوم حتما از يك رشته سيم نازك افشان ره به صورت يك ذره بين گردكرده و دردوطرف و درست دروسط قرار ميديم و بعد پارچه دوم رو سطح داخليش رو به مقداركم چسب جلا زده(به پارچه) و باپاشيدن گرافيت عمل پيچش را انجام ميديم تا آخر(البته ميشه از پارچه اول استفاده نكرد و مستقيم روى لوپ چسب و پودر پاشيد اما روش دوم خيلى بهترجواب داده) و در ادامه بارسيدن پارچه به سيمهاى اصلى لوپ زر ورق كابل كواكسيال رو دوالي سه سانت باز كرده و از دوسر سيم افشان گرفته و زر ورق يافويل رو به انداره دو سانت رد بديد و به فويل گره بزنيد و فويل باز شده ره بخابونيد رو گرافيت و پارچه اول و پارچه دوم رو بكشيد روش واقعا به ثبات بي نظيرى ميرسيد ياحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 9 اسفند1392 - 10:56am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: دوستانيكه با شيلد لوپ مشگل دارن از اين روش بنده استفاده كنيد مواد لازم : پودرگرافيت به مقدار لازم(گرافيت داخل باطرى قلمى مرغوب ترين گرافيته) 2: چسب جلا 3: پارچه نرم و نازك به مقدار لازم روش شيلد: لوپ را پيچيده و روي آن را مقدارى چسب جلا بزنيد / و پارچه نرم را به صورت مارپيچ ورتا دور لوپ بپيچيد /بعد از چسبيدن پارچه به لوپ بار ديگر روى پارچه را چسپ جلا زده به طوريكه هيچ جاي اون خالى نمونه /درمرحله بعد پودر گرافيت كوبيده شده را داخل نمكدان ريخته و آرام آرام به روى پارچه چسب جلاخورده بپاشيد به طوريكه با پاشيدن پودر اندكى صبركنيد تا پودر به يكدست به جلا بچسبد بعداز اتمام كار بگذاريد تا قشنگ خشك بشه مرحله بعدى : بعد از خشك شدن پارچه دوباره از يك طرف شروع كرده پارچه شيارى كه داريم به مقدار خيلى لم با لمس چسب جلا به روى اون دوباره پودر گرافيت را روش ميپاشيم آرام آرام حالت پيچش رو ادامه ميديم تا پودره گرافيت چسبيده به پارچه اول نريزه نكته : قبل از پيچيدن پارچه دوم حتما از يك رشته سيم نازك افشان ره به صورت يك ذره بين گردكرده و دردوطرف و درست دروسط قرار ميديم و بعد پارچه دوم رو سطح داخليش رو به مقداركم چسب جلا زده(به پارچه) و باپاشيدن گرافيت عمل پيچش را انجام ميديم تا آخر(البته ميشه از پارچه اول استفاده نكرد و مستقيم روى لوپ چسب و پودر پاشيد اما روش دوم خيلى بهترجواب داده) و در ادامه بارسيدن پارچه به سيمهاى اصلى لوپ زر ورق كابل كواكسيال رو دوالي سه سانت باز كرده و از دوسر سيم افشان گرفته و زر ورق يافويل رو به انداره دو سانت رد بديد و به فويل گره بزنيد و فويل باز شده ره بخابونيد رو گرافيت و پارچه اول و پارچه دوم رو بكشيد روش واقعا به ثبات بي نظيرى ميرسيد ياحق سلام ارش جان اگه عکس روش پارچه را دارید بذارید یعنی پارچه رو برش بدیم به صورت نوار چسب برق در بیاد مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 9 اسفند1392 - 11:18am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
koohyar نوشته است: من که هرچی تلاش کردم توی اینترنت البته ایران یه آدرسی نشونه ای از اسپری گرافیت بگیرم نشد که نشد قیمت اسپری در چه حده؟ توی فروشگاههای خارجی از انواع اسپری گرافیت 33 و 55 و ... اسم برده شده حالا کدومش مناسب ماست؟ مهندس کرمی لطفا یه اطلاعاتی در این موارد بدید البته هرکدوم از دوستان هم اطلاعاتی دارن بزارن که قطعا مفیه درود سلام و درود جناب کوهیار من تقریبا تمام خریدام از ایران میکرو هستش.اگه ذکر کنید که مغازه دارید خیلی زودتر کارتون و راه میندازن اسپری گرافیت هم دارن ولی قیمتش الان دستم نیست. و سعی کنید دو سه بار روی لوپ بپاشین.من توضیحات کامل نحوه شیلد لوپ رو هم قبلا ذکر کردم.راستی پایه های اضافه آپ آمپ رو قطع کنید منظورم پایه 1 و 5 و8 هستش . برای ثبات کامل این مدار باید به هر نکته ریزی توجه داشت موفق باشید
|
جمعه 9 اسفند1392 - 11:22am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
اسدف جان حداقل عرض پارچه بايد سه سانت باشه /نه متاسفانه لوپ رو پيچيدم و روش نوارچسب زدم ولى واقعا راحته اگه به توضيحاتم دقت كنيد
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 9 اسفند1392 - 11:32am |
|
|
|