نویسنده |
پیغام |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
عجب !!!
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 21 بهمن1392 - 1:12am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مطلبی که با نگاه اول به عکسا به ذهم رسید اینه که فکر میکنم باکس کوچک کاملا از داخل با شیلد مسی یا آلومینیومی پوشانده شده است ، تا مدارات کنترلی و قسمت های حساس مدار در فضایی بدور از نویز ها و اثرات قسمت تغذیه و تقویت پالس ، کار خود را انجام دهند . و این ماژولار ساخته شدن ، اساس کار مدارات پروات فرکانسی ورادیویی می باشد جهت جلوگیری از آلوده شدن به نویز و پراکندگی سیگنالهای ناخواسته ی یک قسمت از مدار به سایر قسمتهای مدار است .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 8:33am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود با تشکر از اساتید به خاطر اعلام امادگی جهت احیا کردن این فلزیاب با توجه به اعلام امادگی استاد حمید و بقیه اساتید که واقعا سرمایه های این سایت هستند حیفه که از این فرصت استفاده نشه از دوستانی که ام دی ال دارن خواهشا" همکاری لازم رو انجام بدن تا این پروزه عظیم و این افسانه به واقعیت تبدیل بشود.با ارزوی موفقیت
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 9:58am |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان من هم یک مدت با این ام دی ال کار کردم ولی چون تازه وارد بودم نمیدونستم باهاش کار کنم این دستگاه مال یکی از دوستان بود دیشب باهاش تماس گرفتم گفت دادمش به یکی از اشنایان قرار شد برام بگیره اگه اومد دستم دستگاه رو برای مهندس حمید میفرستم تا بتونم با همکاری یکدیگه راهش بندازیم این پروژه رو ... به امید موفقیت
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 10:25am |
|
|
جاوید
استاد
|
mani1063 نوشته است: سلام دوستان من هم یک مدت با این ام دی ال کار کردم ولی چون تازه وارد بودم نمیدونستم باهاش کار کنم این دستگاه مال یکی از دوستان بود دیشب باهاش تماس گرفتم گفت دادمش به یکی از اشنایان قرار شد برام بگیره اگه اومد دستم دستگاه رو برای مهندس حمید میفرستم تا بتونم با همکاری یکدیگه راهش بندازیم این پروژه رو ... به امید موفقیت درود بر شما با این حساب شما اولبن ایثار گر خواهید بود و باید ببینیم دومین و سومین فدایی هم جایشان پر خواهد شد یا زمانه هنوز سایه اش را بر تعلق خاطر اونها به مادیات گستراینده و هنوز در صف خواسته های مادی برای به اخر رسیدن زمان انگشت شماری میکنند و یا اینکه در حال دست تکان دادن به عنوان خداحافظی با متعلقات مادی و با دست دیگر سلام بر بزرگ منشی و ایثار دارند
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 11:10am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام خدمت دوستان عزیز یه نکاتی رو لازم دونستم قبل از شروع کار عنوان کنم.اول اینکه آیا کسانی که با این دستگاه کار کردن اپراتوری دقیقش و بلدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیزی با حساسیت100 و مد1با لوپ کوچیک تست گرفته که اصلا به دور از نتایج واقعی درون خاک هستش...من با این فلزیاب کلی کار کردم و مزایای واقعی این فلزیاب و مشکلاتش و عنوان میکنم اگه دوستانمون بهش رای دادن منم به نوبه خودم هر کمکی بتونم دریغ نمیکنم...اول اینکه این فلزیاب قدرت واقعیش با لوپ2*2هستش با لوپ1*1اندکی بهتر از sx500هستش..هر چه لوپ این فلزیاب ابعادش پایین بیاد حساسیت به املاح تصاعدی بالا میره و تقریبا میشه گفت که لوپهای زیر1*1 به دردکار نمیخورن ...تفکیک نداره و تقریبا مصرفش بالاست.به شدت به آجر پخته حساس هستش و در مناطق شوره زار و جنوبی کشور میشه گفت کارایی نداره...از نظر مهندسی معکوس این دستگاه با تعدادی از عزیزان رو این مدار کلی کار کردیم متاسفانه میکروها قفل دارن و دسترسی به فایلاش تا الان غیر ممکن بوده.چون مدار داخل رزین قرار داره امکان اینکه بر اساس خروجی مدارات مجتمع بخوایم براش برنامه نویسی کنیم دردسر داره مگه اینکه یه نمونه پیدا بشه که داخل رزین نباشه که اونم مطمئن باشید ورژن یک نیست.اما این دستگاه یه مزایایی داره که بد نیست بهش اشاره بشه.با لوپ2*2 یه اپراتور حرفه ای به جرات میگم که میتونه یه کاسه قدیمی رو تا 3 متر واقعی یا بیشتر از زمین باهاش دراره...چون دیجیتال هستش به راحتی تنظیم میشه و منو تغییر فرکانس و...داره... از نظرنفوذ در خاک و سنگ این فلزیاب به نظر من بی رقیبه...در تمام شرایط جوی و برف و سرما کارایی داره و با قدرت کار میکنه....برای نقطه زن کنار ردیاب کاملا مناسب هستش و به راحتی یه دفینه رو بالای4متر زیرخاک و میشه تضمینی باهاش دراورد...حالا اگه مشتاق ساخت و مونتاژش هستین.منم کمک میکنم
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 11:17am |
|
|
جاوید
استاد
|
كرمي نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز یه نکاتی رو لازم دونستم قبل از شروع کار عنوان کنم.اول اینکه آیا کسانی که با این دستگاه کار کردن اپراتوری دقیقش و بلدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیزی با حساسیت100 و مد1با لوپ کوچیک تست گرفته که اصلا به دور از نتایج واقعی درون خاک هستش...من با این فلزیاب کلی کار کردم و مزایای واقعی این فلزیاب و مشکلاتش و عنوان میکنم اگه دوستانمون بهش رای دادن منم به نوبه خودم هر کمکی بتونم دریغ نمیکنم...اول اینکه این فلزیاب قدرت واقعیش با لوپ2*2هستش با لوپ1*1اندکی بهتر از sx500هستش..هر چه لوپ این فلزیاب ابعادش پایین بیاد حساسیت به املاح تصاعدی بالا میره و تقریبا میشه گفت که لوپهای زیر1*1 به دردکار نمیخورن ...تفکیک نداره و تقریبا مصرفش بالاست.به شدت به آجر پخته حساس هستش و در مناطق شوره زار و جنوبی کشور میشه گفت کارایی نداره...از نظر مهندسی معکوس این دستگاه با تعدادی از عزیزان رو این مدار کلی کار کردیم متاسفانه میکروها قفل دارن و دسترسی به فایلاش تا الان غیر ممکن بوده.چون مدار داخل رزین قرار داره امکان اینکه بر اساس خروجی مدارات مجتمع بخوایم براش برنامه نویسی کنیم دردسر داره مگه اینکه یه نمونه پیدا بشه که داخل رزین نباشه که اونم مطمئن باشید ورژن یک نیست.اما این دستگاه یه مزایایی داره که بد نیست بهش اشاره بشه.با لوپ2*2 یه اپراتور حرفه ای به جرات میگم که میتونه یه کاسه قدیمی رو تا 3 متر واقعی یا بیشتر از زمین باهاش دراره...چون دیجیتال هستش به راحتی تنظیم میشه و منو تغییر فرکانس و...داره... از نظرنفوذ در خاک و سنگ این فلزیاب به نظر من بی رقیبه...در تمام شرایط جوی و برف و سرما کارایی داره و با قدرت کار میکنه....برای نقطه زن کنار ردیاب کاملا مناسب هستش و به راحتی یه دفینه رو بالای4متر زیرخاک و میشه تضمینی باهاش دراورد...حالا اگه مشتاق ساخت و مونتاژش هستین.منم کمک میکنم درود بر شما با تشکر از جناب کرمی جناب کرمی دومین فدایی بود که خودش را رسوند. سومی جاش خالیه. هر کی حاضره فقط یه ندا بده. بچه ها همشون منتظرن. شاید به لطف ایثار شما قال این نقطه زن که همه یه عمری در حسرتش هستند کنده بشه و بچه ها دیگه کمتر دست خالی به خونه برگردند دیگه بعد از سومی فقط اقاحمید می مونه و پشتکارش و کمک دوستانی که توی این دنیای الکترونیک تا حالا خودی نشون دادند. پس چیز نشد وجود نداره فقط همت می خواد که بچه ها دارند یکی یکی در حد توانشون اعلام امادگی می کنند پس با امید باشید تا فتح هدفتان
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 11:46am |
|
|
hoshi
استادیار
|
منم قبلا mdl داشتم چنگی به دل نمیزد برا همین ردش کردم رفت متاسفانه عدم ثبات و واکنش به سنگهای فلز دار دو تا از معایبی بود که دیدم
بهر حال اگه دوستان توی دراوردن فیبر از توی رزین مشکل داشته باشن من میتونم کمک کنم چون من رشته دانشگاهیم شیمی بوده و محلولش رو قبلا ساختم.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 12:37pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
به به، به این همه طراوت. دوستان خدایی برای بنده به اون شکل مقدور نیست که کمکی جان نثارانه کنم به 2 دلیل: 1- بنده مالک مطلق سیستم نیستم که ما 4 نفر شریکیم و قطعاً افراد دیگر راضی به این کار نمیشن هریک از شما عزیزان خودشو جای اون شرکا بذاره . 2- دستگاه ما به مفهوم کامل خراب نشده الآن خیلی تمیز و معتبر کار میکنه ولی با قدرت کمتر که حتی با این وضعیتش هم برای مکان خودمون که بار خیلی بزرگ وعمیقیه سیگنال قویی میده(حتّی از دور میزنه) امّا خیلی از اهداف کوچک رو هم با اون از دست میدیم. الآن هم همون پیت 17 کیلویی در 3 متریو تمیز و 100% تکرار شونده میزنه ولی ا ولاًبا شدت یک سوّم شدت قبل و ثانیاً صاف رو خودش میزنه دیگه سیگنال از دور رو نمیده. که البته داریم روش کار میکنیم که ببینیم بر میگرده به وضع سابقش چون یکسری قطعاتی سفارش دادیم تا دونه دونه اونهارو تعویض وبه نوعی آزمون وخطا کنیم .
ولی از طرفی واقعاً دوست دارم این سیستم ساخته و دستیافتنی بشه، لذا هر نوع کمک دیگه ای که از دستم بر بیاد چه از نظر اطلاعات فنی و چه کاربری، دریغ نمیکنم. اگرچه سر نحوه تشریک مساعی بنده نظروپیشنهادی دارم که جسارتاً با پیام خصوصی به عرض آقا حمید میرسانم. کاری که چند سال پیش در geotech بر سر همونPD شد که طرح خوبی بود و بنده حقیر نیزجزو معدود افراد مشمول اون طرح بودم و علی رغم بی سوادیم در الکترونیک(که ایکاش اینگونه نبود و الکترونیک تحصیل کرده بودم ) دراونجا تونستم کمکایی جهت پیاده شدن صحیح شماتیکش بکنم. اینجاست که آدم نقش قوی عشق به کاری رو دررشد اون کار میبینه.
اشارات آقا کرمی هم کاملاً صائبند و همگی به همان گونه است. اگرچه شاید در برخی موارد اختلافاتی وجود داشته باشه. در آخر یه سؤال مهم و جدی میمونه: اونهاییکه واقعاً تو این طرح شرکت و کمک اساسی میکنن سهمشون از موفقیت چیه؟ خیلی موارد مشارکتهای اینطوری بوده ولی آنالایزرها همه ماحصل رو حق خودشون دونستن.(البته با عرض پوزش)
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 12:39pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
جناب محمود عزیز شما چطور با لوپ 2*2 هدف 1 متری رو نقطه زنی دقیق میکنید؟ خیلی عذر میخوام هدفم از این سوال فقط دونستن قدرت دستگاه شما هستش
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 12:52pm |
|
|
|