انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:30pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان من قول میدم تو چند روز آینده مدارو با بهترین کیفیت بسازم و همه جوره تست کنم. باور بفرمایین نسبت به این مدار یه جورایی احساس مسئولیت دارم. از کار بزرگ شما نباید به سادگی گذشت و به نظرم بچه ها باید تمام تلاششون رو در جهت بهبود مدار انجام بدن. این مدار درسته که یه فلزیابه اما از نظر من نماد توانایی و نبوغ بچه های ایرانه که متاسفانه ارج گزاری نمیشه. دوستانی که دانشگاه بودن و رشته های فنی و مهندسی خوندن میدونن که کسی که واقعا سواد و توانایی علمی داشته باشه میتونه به تنهایی دست به طراحی و نوآوری تو رشته خودش بزنه. وگرنه مهندسین بی سواد تو این مملکت فراوون داریم.
مهندس حمید عزیز !
جدا از بحث انجمن و فلزیاب و این چیز ها، به خاطر اینکه جزو معدود کسانی هستین که تونسته دانش خودش رو به مرحله عمل برسونه و مهمتر از اون با سخاوت تمام دیگران رو از علم و عمل خودش بهره مند کرده، به شما صمیمانه تبریک میگم . به نوبه خودم قول میدم که نهایت تلاشم رو برای بهبود مدار انجام بدم. روز شنبه برای خرید قطعات تهران هستم و به امید خدا برای روز دوشنبه یا نهایتا سه شنبه مدارو آماده میکنم. به این امید که تلاش شما بزرگوار به ثمر بشینه و از برکت وجود شما همه دوستان به یک دستگاه ارزون و کارآمد برسن.

جمعه 5 دی1393 - 4:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سپاسگزار مهندس حمید ! گراند بالانس اتوماتیک برای هر اپراتوری از نان شب هم واجبتره ایا این مزیت در این مدار گنجانده شده ؟

جمعه 5 دی1393 - 4:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان و اساتید محترم : لطفا یه راهنمایی بکنید کدامیک از کلید ها برای این مدار مناسبتره می خوام خرید قطعه بکنم برای این مدار. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 5 دی1393 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیری جان از اونی که سه تا کنار هم هست و مهره فلزی میخوره خرید کن

استاد حمید عزیز بابت تمام تلاشهای شما ازتون بی نهایت سپاس گذارم من هم مدار رو شروع کردم ولی این شانس من که همیشه همراهمه :D همیشه منو سر کار میزاره

قطعات رو خرید اینترنتی کردم طرف یادش رفته آیسی 328 رو بفرسته کریستال رو 12 مگ گذاشته دیود 5819 رو برام 4935 فرستاده اینا رو که دیدم دود از سرم بلند شد :(( زنگ هم زدم تعطیل بودن
خدایا اینم شانسه که مثل کنه چسبیده بهم ول نمیکنه :((

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 5 دی1393 - 12:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم اقای کاوشگر عزیز و دوست داشتنی : سرشون شلوغ بوده اشتباهی فرستاده اند ولی ناراحت نباش حتما خیرتی در کل داشته . از پایا خواستم خرید کنم گفتند ما عمده فروشیم و تکی نمی فروشیم فقط ای سی ها را اگر خواستی تکی می فروشیم !!برادر کاوشگر عزیز توی ایران میکرو هر چی گشتم کابل برای لوپ نتوانستم پبدا کنم rg58 و cat6 را جستجو کردم چیزی نبود نمیدانم چکار کنم مقرون به صرفه هم نیست از جای دیگه جداگانه فقط کابل سفارش بدم. :( با تشکر

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 5 دی1393 - 12:37pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 دی1393 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز من هم مثل شما بدشانسم ای سی اصلی دستمه ولی وقت نمیکنم برگردم شهر خودمون تا راه بندازم دستگاه رو یه جا رفتیم برا کار کردن دیگه دیشب کار نیمه تموم موند بخاطر شلوغی الان هم منتظریم تا خلوت بشه بریم جیگرشو در بیاریم شانس اوردم اینجا انتن دارم و نت دارم مگه نه در و دیوار و جنگل نگاه کردن ادمو دیونه میکنه

جمعه 5 دی1393 - 12:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و سپاس از اقا حمید من مدار رو تموم کردم و یک لوپ چنس هم از قبل داشتم بهش وصل کردم عالی بود هیچ بوق اضافی هم نداشت دیگه نتونستم کامل تستش کنم امروز صبح دادم دوستان برن سر زمین یک تست کنن تو یلاق تا 2 روز دیگه میان پایین نتیجه رو میگن به امید این که یک بار خوب بزنن

جمعه 5 دی1393 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا مهدی خسته نباشی : اگر چیزی دستگیرت بشه بگذار دیوانه هم بشی اشکالی نداره :D

جمعه 5 دی1393 - 12:39pm

با سلام
و خسته نباشید خدمت اقا حمید گل من مدار چنس رو دارم و خیلی ازش راضی هستم این مدار رو هم دارم مونتاز میکنم فقط ایسیش رو سفارش دادم تا فردا دستم میرسه به نظر من باید از چنس پیشرفته تر باشه

جمعه 5 دی1393 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز معلوم نیست فعلا به زرد میرسیم یانه دو بار به سفیدش رسیدم دیونه نشدم به زردش برسم هم اتفاقی نمیوفته دیگه چشم و دلم سیر شده از این چیز ها فقط علاقه دارم بهش

جمعه 5 دی1393 - 12:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya , Google و 296 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure