نویسنده |
پیغام |
alikhan
کاربر حرفه ای
|
سلام بر دوستان من با سیم به قطر 1 میلی متر بهترین سیم پیچی کخ میتونم داشته باشم چیه به نظر شما؟ تخت یا یه لوپ 50 سانتی؟ برای لوپ تخت شیلد لازمه؟ اگر لازمه چطور باید شیلدش کرد؟ ممنون از لطف شما
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 9:55pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخیر حمید جان یه سوال: پتانسیومتر مولتی ترن که برای نتظیم لوپه آیا میشه بجاش از ولوم استفاده کرد که روی جعبه نصب بشه و براحتی با هر لوپی تنظیم بشه؟؟ لطفا در مورد نوع ولوم اگه میشه توضیح بدین. یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 10:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بینا جان من اگر باشم همچین کاری نمیکنم! تنها در صورتیکه شما همزمان میخواین از چند لوپ مختلف استفاده کنین و مدام تعویض کنین لازم هست این مولتی ترن بیاد روی جعبه. طبیعتا از یک ولوم 10 دور با همون اهم میتونین استفاده کنین و روی جعبه قرارش بدین.
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 11:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علیجان سیم 1 میل بیشتر برای لوپهای بزرگتر مناسبه. البته برای لوپ 50 هم میتونین استفاده کنین. طبیعتا اهم لوپ رو باید در نظر داشته باشین فکر میکنم بین 1 تا 2 اهم از نظر قدرت بهترین حالتش در میاد. در این صورت به 40 الی 80 متر سیم 1 میل نیاز هست! لوپ تخت هم اگر شیلد بشه بهتره هر چند شیلد کردنش کمی سخت تر هست! مثل لوپ معمولی فویل رو دورش میپیچین ولی باید دقت کنین لوپ خراب نشه! اگرم نتونستین مهم نیست. شیلد بیشتر در لوپ معمولی مهمه. از این گذشته کویل های بزرگ رو دیگه نمیشه با روش تخت دراورد! مثلا لوپ 1 در 1 رو تا حالا دیدین تخت باشه؟!
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 11:08pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: علیجان سیم 1 میل بیشتر برای لوپهای بزرگتر مناسبه. البته برای لوپ 50 هم میتونین استفاده کنین. طبیعتا اهم لوپ رو باید در نظر داشته باشین فکر میکنم بین 1 تا 2 اهم از نظر قدرت بهترین حالتش در میاد. در این صورت به 40 الی 80 متر سیم 1 میل نیاز هست! لوپ تخت هم اگر شیلد بشه بهتره هر چند شیلد کردنش کمی سخت تر هست! مثل لوپ معمولی فویل رو دورش میپیچین ولی باید دقت کنین لوپ خراب نشه! اگرم نتونستین مهم نیست. شیلد بیشتر در لوپ معمولی مهمه. از این گذشته کویل های بزرگ رو دیگه نمیشه با روش تخت دراورد! مثلا لوپ 1 در 1 رو تا حالا دیدین تخت باشه؟! لوپ تخت 1*1!! اگه بشه چی میشه!!!!! در حد یه بخاریه!
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 11:20pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
با سلام دوستان یه سوال داشتم موقع پروگرام کردن ایا در قسمت فیوز بیت لازمه که اسیلاتورو روی خارجی یا داخلی تنظیم کنیم.من میگم مشکل پروگرام اینه که ما picرو با کیریستال داخلی پروگرام میکنیم.ایا اون گزینه های hs یاxtباید روی کلمه ای خاص باشه.ممنون
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 9:21am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان محمد جان من قبلا این سوال رو از مهندس پرسیدم و ایشون فرمودن هیچ تنظیمی لازم نیست و همین جوری پروگرامش کنین. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 9:29am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
خوب بینا جان ممنون اما امروز دستگاه من درست شد تو پاساژ فرشته بغل امجد دادم پروگرام کردن.حالا مشکل چی بود مشکل این بود طرفی که برام قبلا پروگرام کرده بود با اطمینان کامل میگفت پروگرامش درسته.بله درست بود اما یه گزینرو رعایت نمیکرد واون چیزی نبود جز همون گزینه ای که تو پست قبل گفتم.شما وقتی با بعضی نرم افزار ها پروگرام میکنید در قسمت فیوز بیت باید اسیلاتورو روی hs بزارید یعنی کریستال خارجی اینجوری میکرو با کریستال داخلی خودش کار نمیکنه.به همین راحتی.بینا جان شما هم چک کن.در ضمن از اقا حمید وشهریار عزیزم تشکر میکنم چون به سوالات با حوصله پاسخ دادن.در ضمن شهریار جان خیلی گلی بابت اون قضیه که گفتی عکس بفرست.یا علی.
|
شنبه 1 تیر1392 - 2:15pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
سلام.دوستان این brnرو دوبار ساختم اما یکیش کمتر از اون یکی برد داره.حالا از حمید خان میخوام اعمال تغییرات رو بگن.حمید جان توی لیست قطعات نوشتین 2،5اهم برا سیم پیچ اما جایی میگین 2 کدومو اعمال کنیم.ممنون
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 2:25pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
محمد نوشته است: سلام.دوستان این brnرو دوبار ساختم اما یکیش کمتر از اون یکی برد داره.حالا از حمید خان میخوام اعمال تغییرات رو بگن.حمید جان توی لیست قطعات نوشتین 2،5اهم برا سیم پیچ اما جایی میگین 2 کدومو اعمال کنیم.ممنون سلام شما همون 2 اهم را بپیچ
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 4:31pm |
|
|
|