مهدی نوشته است:
خیلی ممنونیم از ارائه تفکرات مثبت شما روی این مدار امیدوارم با این کار ارزشمند شما هرچه بیشتر مثل نقطه زن فلزجو بتونیم دست کلاهبرداران رو کوتاه کنیم . اجرتون قبول حق
مهدی جان خبر نداری پس با ظهور فلزجو هرچند فروش دیگر آت و آشغالهای دیگه کنسل یا به تعویق افتاد اما خوده فلزجو شده منبع در آمدهای کلان از طرف همین بچه های انجمن که ادعای بزرگ منشی و بزرگی میکنن حالا جاش نیست اسم ببرم ولی کلیت ماجرا اینه که با تغییر کوچیک و با یه شگرد خاصی مانع از اجرای فلزجوی اول لود شدن برنامه میشن که حالت دمو دیده نشه و من شخص بدبختی رو میشناسم که همین فلزجو رو بهش 7 تومن ناقابل کردن توپاچش جالب اینجاست که شگرد جدیدشون فرای گذاشتن یه پروگرمر 30 يا چهل تومنی داخل مجموعه فلزجو و آموزش پروگرم یا به اصطلاح خودشون آپدیتینگ برنامه هست به اینصورت که شخص رو قانع میکنن تاحد ممکن بعد از نزدیک به دو ماه دوماه دستگاه رو برای چکاب نرم افزاری به نزد اینها بیارن و یا بفرستند و با دریافت مبلغ 150 هزار تومن دستگاه رو آپدیتینگگگگگگگگگ کنند نمونش همین بنده خدا که افتاده دنبال کارش البته نه خودش بلکه توسط یکی از آشناهاشون که عضو و مهره کلیدیه حفاظت منطقه هستش و بنده هم در جریان کارهاشون هستم
فروشنده عزیز هم بچه شماله
در هرصورت دمش گرم حمید حالا فکر نکنید دارم هندونه زیر بغلش میزارم اما این فلزیاب در حین سادگی سخت افزاری دارای سنگینترین نرم افزار نوشته شده اونم با دقت عالیه و به داد خیلی ها رسیده که وسع مالی خوبی ندارن اما هستن آدم نماهایی که این مدلی دارن با سرمایه مردم بازی میکنن ، سرمایه ای که از شکم زن و بجه خودشون زدن برای اونا و چون بی اطلاع هستن از این عالم کثیف فلز وفلزیابی این مدلی گرفتار بیصفتان میشن
بله مهدی جان ای کاش میشد برای رسیدن به این پولها که اسمشو کثیف بزاریم بهتره راه حلال تری پیدا کنیم
مایه دارترینشم به جز یه کفن چیزه دیکری با خودش تو گور نبرده ....