mohsenha62 نوشته است:
سلام
با اجازه ی اساتید.اول اینکه این مداری که قرار دادم صد در صد جواب میده لازم به تعویض قطعه هم نیست
وقطعات رو هم که عرض کردم وداخل فایل پروتئوس تک تک قطعات نوشته شده با یک مقدار زوم خوانا میشن .
ودر مورد آپ امپ هم همون lm358 ویا 158 هست.
در مورد مدار دیجیتال هم باید بگم همین الان که دارم پیام میذارم دارم تکمیلش میکنم حالا یه عکس هم میذارم .
قطعاتی که قرار دادن با آزمون خطا نبوده قطعات به نسبت یکدیگر محاسبه میشن حالا چرا عرض کردم از قطعات مرغوب استفاده کنید برای اینکه برای جبران خطای قطعه ی مربوط به هر بخش لازم نباشه که مقد ارشون تغییر کنه
یه خواهشی ازتون دارم بیایید از حاشیه بگذیریم وهمینطور از شک وتردید های بی مورد وضمنا دیگه بحث چه قطعه ای بذاریم تموم بشه پارت لیستم رو چشم ردیف میکنم میذارم این بحث کی خوبه کی بده کی چیکار کرده تموم بشه دیگه
بچسبیم به مدار و ارتقاش بدیم خب کسانی هم که ناراحتن یه مدار خوب بسازن در اختیار مردم قرار بدن این که دیگه بحث نداره که.(جسارت کردم ببخشید)
سلام محسن عزیز
تشکر از فایل پروتئوس مدار
فقط شما از روی همین فایلی که گزاشتید ساختید و جواب داده ؟چون صحبت از برد و ثبات خوب با لوپ داشتید
دوست من تو مدار شما بجز رگولاتورهای 7915چنتا ایراد هست مثلا رگولاتور 7809 رو برعکس نصب کردید که واقعا تعجب داره و اینکه کنار رگولاتور7809یه مقاومت 330 اهم تو مدار اضافیه در این حالت اصلا مدار درست کار نخواهد کرد