انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:57am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
مهندس حمید عزیز من یه پست صفحه قبل گذاشتمو 2روزه منتظرم شما جوب بدید برم سراغ ساختن لوپ بزرگ [-(
آخه شما فکر نکردید که ما چقدر نظر شما برامون مهمه که اینقدر بیتفاوت رد میشید؟ [-X
:-*

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 12 اسفند1392 - 12:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی منم 3201 گذاشتم کار نکرد که نکرد

به امید سوسوی زرد

سه شنبه 12 اسفند1392 - 12:16am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز. ببخشید بطور خاص جواب پست شما رو ندادم چون نکته ویژه ای بنظرم نرسید!
بهرحال خیلی از این مطالبی که بصورت کلی گویی اینور اونور گفته میشه کاملا صحیح نیست و بنده در چند کتاب فلزیاب هم حتی تا بحال غلطهای فاحشی دیدم! بعضی از این موارد عمومیت ندارن و مربوط به هر دستگاهی نمیشه و بعضی هم نظر شخصی هست که باز ممکنه تحت شرایط خاصی سندیت داشته باشه. به همین جهت اگر منظور از تفاوت بین لوپ و دیسک همون لوپ بزرگ 1 در 1 در برابر کوئل تخت خودمون باشه ؛ بنده قاطعانه اعتقاد دارم بزرگترین سایز کوئل تخت که بتونین بدرستی بسازین و راحت هم اپراتوریش کنین بطور یقین برای اهداف بزرگ در عمق بهترین جواب رو میده! لوپ معمولی کلا کیفیتی نداره و بخصوص اگر فلزیاب تفکیک داشته باشه دیگه تفکیکش درست کار نمیکنه حالا مدارش هر چی میخواد باشه! موضوع اینجاست اون خازن داخلی لوپ تحلیل دقیق موج میرای لوپ که منجر به تفکیک میشه رو مختل میکنه و تفکیک پالسی ها که همینطوریش هم زیاد خوب نیست رو کلا بلا استفاده میکنه.
از طرفی خیلیها در حرف و تئوری براحتی از لوپ 1 متری یا حتی 2 متری صحبت میکنن ولی تا میسازن متوجه میشن چقدر داستان داره و به این راحتیها نمیشه یه چیز محکم و با تعادل درست کرد و بدتر از اون خیلی جاها لوپ به اون بزرگی اصلا قابل استفاده نیست. در عین حال لوپ 1 متری حتما 2 نفر اپراتور میخواد بخصوص که باکس دستگاه هم نباید در دید لوپ قرار داشته باشه. سرعت کاوش هم که مشخصه بسیار پایین میاد. از طرفی اگر اون لوپ بخواد مرتب روی زمین تاب بخوره ثبات خوبی نمیتونه داشته باشه و امکان بوق اضافی زیاد تر میشه که باید از طریق کم کردن حساسیت دستگاه جبرانش کرد و این خودش منجر به کاهش بردی میشه که شما بخاطرش لوپ بزرگ رو درست کردین! در جاهایی هم که حالت کانال یا تونل و دالان هست ؛ چون شما حداقل به اندازه عبور یک نفر باید فضا ایجاد کنین ؛ لوپ گرد 60 معمولا براحتی رد میشه و داخل اون مکان هم میشه استفاده کرد. اما لوپ 1 در 1 دیگه این حالت رو نداره چون قطر مربع لوپ حدود 140 سانت خواهد بود! در جاهایی که سراشیبی هست هم لوپ 1 متری مشکلات بیشتری ایجاد میکنه. کلا چنین لوپی فقط بدرد جاهای مسطح مثل دشت میخوره و در اکثر موارد دیگه بخوبی قابل استفاده نیست. تفاوت برد لوپ 1 متری و تخت 60 سانتی هم اونقدر نیست. بخصوص که کوئل 60 رو شما با روش خوبی درست میکنین که نسبت به لوپ معمولی حداقل 15-10 درصد برد بیشتری داره! قدرت عمقزنی لوپ هم اصولا به اندازه سایزش بصورت خطی بیشتر نمیشه و میزان افزایشش خیلی کمتر هست و این موضوع هیچ ربطی به مدار نداره. پس در مجموع اگر لوپ 1 متری رو خیلی هم خوب در بیارین بنظر من بیشتر از 10 درصد نسبت به کوئل 60 تخت در عمل بهتر جواب نمیده! از حیث نقطه زنی هم کلا لوپ گرد و بخصوص از نوع تخت ما نقطه رو دقیق تر مشخص میکنه تا یک فریم مربعی بزرگتر. بهرحال پیشنهاد من به دوستانی که دنبال لوپهای 1 و 2 متری جهت برد زیاد هستن این هست که خب شما بهتره توباکس رو انتخاب کنین که بردش در هر صورت 2 برابر پالسی با لوپ 1 متری در میاد! مزیت پالسی به لوپی هست که بشه یک نفری و در شرایط مختلف استفادش کرد در غیر این صورت سیستم توباکس که یک نفری هم اپراتوری میشه به راحتی کار یک پالسی با لوپ 2 متری و حتی بزرگتر رو انجام میده.
چیزی هم که بنده در مورد لوپ تخت خودمون حساب کردم قطر حدود 60 سانتی بود که همه فاکتورهاش همزمان خوب در میاد. 60 هم نسبت به 40 شاید حدود 20 درصد عمق نهاییش بیشتره با این تفاوت که دیگه به چیزهایی مثل سکه و طبیعتا ذرات حساسیت کمتری پیدا میکنه.
در خصوص اینکه مدار ممکنه با لوپ بزرگ درست جواب نده این مساله هیچ مبنای علمی نداره. تنها مشکلی که هست لوپ هر چه بزرگتر بشه بخصوص اگر از سیم ضخیمتر استفاده بشه خازن داخل لوپ هم بالاتر میره که منجر به بالاتر رفتن گارد در این مدار میشه و کار رو خراب میکنه. خوشبختانه این مشکل به اون شکل برای لوپ تخت دو طرفه وجود نداره و در سایز بزرگ ؛ لوپ تخت معمولی هم در برابر این لوپ ما حرفی برای گفتن نداره! دوستان هم بصورت 60 سانتی ساختن و فکر میکنم جواب خوبی هم داده. فقط باید با توجه به بزرگی لوپ بیشتر وقت گذاشت و با دقت و نظم بهتری هم لوپ رو درست کرد. بخصوص چون تعداد دورها کمتر میشه به همون نسبت تاثیر یک بینظمی در عملکرد نهایی مشهود تر خواهد بود.

سه شنبه 12 اسفند1392 - 1:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
مهندس جان از توضیحات سنجیده و دقیق و علمی شما بسیار سپاسگزارم
من خودم به عنوان لوپ بزرگ فقط به لوپ 60 تا 70 سانتی فکر میکنم و عملا بالاتر از اون رو مناسب کاوش نمیدونم
هدف بنده هم از طرح این موضوع فقط کاهش حساسیت نسبت به ذرات و صدالبته افزایش برد و ثبات بهتر البته درصورت کیفیت خوب لوپ جلوگیری از تکانهای اتفاقی و نهایتا تغییر ارتفاع و مباحث دیگه بود
من به چنس خیلی امیدوارم و تا حالا هم خیلی خوب انتظاراتی رو که داشتم براورده کرده
فردا اسپری گرافیت بدستم میرسه و ایشالا تا پسفردا دیگه سیستم رو کامل و آماده کاوش میکنم و فکر کنم بتونم نتیجه نهایی رو ارائه بدمو در مورد توان و قدرت چنس بعد از انجام تستهای تکمیلی اظهار نظر کنم
سپاس از زحمات شما و تمام دوستانی که اطلاعات میزارن L-)

صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 12 اسفند1392 - 2:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی حمید خان دلیل خاصی داره خازن 19 پولاریته اش برعکسه؟

به امید سوسوی زرد

سه شنبه 13 اسفند1392 - 6:24am
مدیر کل
مدیر کل

عزیز من این سوال شاید بیش از 3 بار مطرح شده و من هم مفصل توضیح دادم هر چند برای هر مبتدی الکترونیک هم باید علت مشخص باشه! اصلا من نمیدونم شما چه حساسیتی روی خازنها دارین؟ :D
بهرحال دقت کنین خازن 19 وظیفه دکوپلینگ ولتاژ 12- رو برای تغذیه آپ امپ به عهده داره. طبیعی هست که وقتی با ولتاژ منفی سر و کار داریم ؛ زمین که 0 ولت هست نسبت به ولتاژ منفی اختلاف پتانسیل مثبت پیدا میکنه. پس قطب مثبت خازن به زمین و قطب منفی به ولتاژ منفی باید متصل بشه. این مساله رو شما در تمام مداراتی که تغذیه منفی دارن مشاهده میکنین. در همین مدار هم جهت خازن 2 به همین صورت قرار داده شده.

سه شنبه 13 اسفند1392 - 10:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان من یه مساله ای رو تجربه کردم که بنظرم باید بهش توجه کرد!
البته قبلا هم در یه موضوع دیگه اینو مشاهده کرده بودم که مهندس حمید عزیز فرمودند مربوط به قابلیت تطبیق با خاک چنس هست و این خیلی مفید و ارزشمنده
چنس بصورت هوشمندانه شرایط محیط پیرامون رو میسنجه و با تغییراتی که میده مارو وادار به تغییر گارد میکنه تا به مقصود خودش برسه :-o
وقتی که لوپ رو با مقوا و کارتوپلاست پوشوندم تا برای اسپری کردن مهیا کنم با کمال تعجب دیدم بیس عدد گار تقریبا 10 تا بالاتر رفت و این میتونه بیانگر این باشه که در زمینهای مختلف با توجه به ترکیبات و جنس خاک و لایه ها قطعا تنظیمات مربوط به گارد تغییر میکنه و این نکته رو باید در نظر بگیریم و خیلی جالبه واقعا :D

صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 13 اسفند1392 - 1:06pm
مدیر کل
مدیر کل

کوهیار عزیز این چه فرمایشی هست شما فرمودین؟! :D وقتی شما لوپتون رو با ماده ای پوشوندین و عدد گارد تا این حد بالاتر رفته ؛ نشانه این هست که جنسی که شما برای اون کار استفاده کردین بهیچ وجه مناسب نیست و در نقش یک دی الکتریک قوی حالت خازنی داخل لوپ رو تقویت کرده و باعث بالا رفتن عدد گارد شده!
البته هر ماده ای بسته به جنس خودش از جمله خود خاک وقتی به لوپ نزدیک میشه میتونه باعث بشه عدد گارد کمی بالاتر نیاز باشه. اما باز هم 10 درجه اصلا عادی نیست و اون موادی که استفاده کردین باید به حالت قبل برگردونین!

سه شنبه 13 اسفند1392 - 1:22pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
کوهیار عزیز این چه فرمایشی هست شما فرمودین؟! :D وقتی شما لوپتون رو با ماده ای پوشوندین و عدد گارد تا این حد بالاتر رفته ؛ نشانه این هست که جنسی که شما برای اون کار استفاده کردین بهیچ وجه مناسب نیست و در نقش یک دی الکتریک قوی حالت خازنی داخل لوپ رو تقویت کرده و باعث بالا رفتن عدد گارد شده!
البته هر ماده ای بسته به جنس خودش از جمله خود خاک وقتی به لوپ نزدیک میشه میتونه باعث بشه عدد گارد کمی بالاتر نیاز باشه. اما باز هم 10 درجه اصلا عادی نیست و اون موادی که استفاده کردین باید به حالت قبل برگردونین!

درود
مهندس جان
خدا خیرت بده که سر بزنگاه رسیدی وگرنه میخواستم شروع به اسپری کردن بکنم :-*
خب یه رویه از مقوا یا همون کارتون معمولی استفاده کردم و طرف بعدیش رو با کارتوپلاست پوشوندم
حالا بنظرتون باید هردوشون رو بردارم و با یه چیز دیگه بپوشونم؟
نظرتون درباره اون اسپری فوم که دوست عزیزم هوشیار فرمودن چیه؟
آیا ممکنه اونم همچین تاثیری بزاره؟ اینو از این جهت میگم اونم فضای خالی زیادی ایجاد میکنه و از هوا پر میشن و هوای محبوسم باز نقش دی الکتریک داره؟ :-?
عجب داستانی شد این لوپ ما :))

صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 13 اسفند1392 - 1:29pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز. :ymhug: :D
خب مقوا قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه! احتمالا اشکال از کارتوپلاست هست. کلا پلاستیک بعنوان دی الکتریک نقش بسیار قویتری داره و چوب و مقوا که اون هم در واقع از چوب درست شده نباید تاثیر محسوسی داشته باشه. با این حال بهتره جدا گانه تاثیرشون رو بررسی کنین.
در مورد اسپرم فوم هم نظری ندارم و باید تست بشه. بهرحال بنظر من دلیلی نداره شما از چیزی استفاده کنین که بین سیمها رو پر کنه! هر چیزی که فضای خالی بین سیمها رو پر کنه حالت خازنی رو افزایش میده و کیفیت لوپ پایین میاد و گارد بالا میره و برد و کیفیت تفکیک هم افت میکنه! هدف اگر شیلد کردن هست باید یک لایه رسانای غیر فلزی روی کل سیمها قرار بگیره. اگر فضای داخل سیمها رو هم در بر بگیره کارایی پایین میاد. تنها چیزی که بهتره بین سیمها وجود داشته باشه فقط هواست! :D حتی اگر سیم رو هم میگیم از نوع روکش تفلون باشه بهتره بخاطر همین هست. چون تفلون بمراتب بهتر از روکش پلاستیک یا لاکی هست.

سه شنبه 13 اسفند1392 - 1:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 418 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure