انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 6:13am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1832 , 1833 , 1834 , 1835 , 1836 , 1837 , 1838 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون حمیدخان @};-
والا من دست تنها هستم و نمیتونم هم سینی بگیرم و هم متر بزنم :D
ولی قد من 1/80 سانت هستش و یه چهارپایه 40 سانتی هم زیر پام گذاشتم و روی نوک پنجه هام ایستادم و دستم هم تا جایی که تونستم کش آوردم! #-o و بوق ممتد داشتم یعنی جا داشت بالاتر بره.
ولی فکر میکنم شما درست میفرمایید و اندازه رو اشتباه عرض کردم!ولی متاسفانه نمیتونم دقیق اندازه رو تخمین بزنم.
و در جواب شما و دوستمون ممد گنجو عرض کنم که دیلی آئوتو توی حیاط و موقع تست 16 بود ولی دیشب بیرون روی 18 بود.و درجه حذف آهن روی 13 کامل عمل میکنه.
حمیدخان بنظر من مزیتهای این دستگاه رو نباید بخاطر برد زیاد نادیده بگیریم!
مثلا تفکیک و حذف آهن!
همونطور که میدونید لورنز یا هر دستگاهی با لوپ دبل فقط تفکیک میکنن!ولی این دستگاه به لطف شما با فریم 4 در 4 هم میتونه تفکیک و آهن رو حذف کنه :ymhug:
و دیشب این رو تست کردم و خدا رو شکر نه بوق اضافه داشتم نه خطا :ymhug: و تفکیک و حذف آهن هم با فریم 1 در 1 درست جواب داد.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 2:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام .
منم حدس میزدم که این نوع کابل دیلی اوتو کمتر از رنج نرمال داشته باشه برای همین سوال کردم . حالا اگه پهنا رو تا 170 پایین بیارید باز هم دیلی کمتر خواهد شد و احتمالا برد زیادی رو از دست میدین جناب Kdj . حالا اگه با کابل یا سیم با 10 دور امتحان کنین کاملا قضیه مشخص خواهد شد . هر چند خوب شما برد براتون خیلی اهمیت نداره . اگه این سوال رو پرسیدم واسه خاطر این بود که فکر میکنم اکثر بار ها با برد پایین رفتن و فقط عمق های متوسط و بالا موندن .
ممنون از پاسخگوییتون قربان . موفق باشین .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 3:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممد گنججو نوشته است:
سلام .
منم حدس میزدم که این نوع کابل دیلی اوتو کمتر از رنج نرمال داشته باشه برای همین سوال کردم . حالا اگه پهنا رو تا 170 پایین بیارید باز هم دیلی کمتر خواهد شد و احتمالا برد زیادی رو از دست میدین جناب Kdj . حالا اگه با کابل یا سیم با 10 دور امتحان کنین کاملا قضیه مشخص خواهد شد . هر چند خوب شما برد براتون خیلی اهمیت نداره . اگه این سوال رو پرسیدم واسه خاطر این بود که فکر میکنم اکثر بار ها با برد پایین رفتن و فقط عمق های متوسط و بالا موندن .
ممنون از پاسخگوییتون قربان . موفق باشین .
@};-

خواهش میکنم @};-
ولی دوست من اگه برد بیشتر بخواید باید پهنا رو بیشتر کنید!دیلی هم 18 هست و فکر میکنم مناسب باشه.
قبلا هم با هم در مورد کابل 10 در 1 و دست پیچ صحبت کردیم و عرض کردم که نتایج اصلا قابل ملاحظه با این نبود!
و یه چیزی که جالب هست برام اینه که توی عمق بالای چهار متر دوستان دنبال قاتل بوروس لی میگردن؟ :D این فریم یک در یک من مطمئنم یه شی 1 در 1 رو توی 5/5 متری سنس میکنه.
شما اگه اثر حاله رو متوجهش شده باشید دیگه اینقدر مته به خشخاش نمیزارید دوست من!
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 4:05pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
ممنون حمیدخان @};-
والا من دست تنها هستم و نمیتونم هم سینی بگیرم و هم متر بزنم :D
ولی قد من 1/80 سانت هستش و یه چهارپایه 40 سانتی هم زیر پام گذاشتم و روی نوک پنجه هام ایستادم و دستم هم تا جایی که تونستم کش آوردم! #-o و بوق ممتد داشتم یعنی جا داشت بالاتر بره.
ولی فکر میکنم شما درست میفرمایید و اندازه رو اشتباه عرض کردم!ولی متاسفانه نمیتونم دقیق اندازه رو تخمین بزنم.
و در جواب شما و دوستمون ممد گنجو عرض کنم که دیلی آئوتو توی حیاط و موقع تست 16 بود ولی دیشب بیرون روی 18 بود.و درجه حذف آهن روی 13 کامل عمل میکنه.
حمیدخان بنظر من مزیتهای این دستگاه رو نباید بخاطر برد زیاد نادیده بگیریم!
مثلا تفکیک و حذف آهن!
همونطور که میدونید لورنز یا هر دستگاهی با لوپ دبل فقط تفکیک میکنن!ولی این دستگاه به لطف شما با فریم 4 در 4 هم میتونه تفکیک و آهن رو حذف کنه :ymhug:
و دیشب این رو تست کردم و خدا رو شکر نه بوق اضافه داشتم نه خطا :ymhug: و تفکیک و حذف آهن هم با فریم 1 در 1 درست جواب داد.
ممنون @};-

خیلی ممنون از شما. لطف دارین.
در خصوص اندازه گیری برد مشکلی نیست. تا هر جا که تونستین اندازه بگیرین اشکالی نداره فقط میتر سنس رو هم باید در اون شرایط اعلام کنین تا با توجه به هر دو بشه تخمین زد برد دستگاه تا چه حد خوب هست.
دیلی و درجه حذف آهن هم مشکلی ندارن و در رنج خوب و درستی هستن. با این حساب هیچ اشکالی نمیتونه وجود داشته باشه.

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 4:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حمید

چرا سطح دسترسی ما بعد از یک دقیقه کمتر میشود وهر دو دقیقه یکبار باید وارد شویم

جمعه 14 خرداد1395 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بعد از ورود به سایت بعد یک دقیقه سطح دتری به تصاویر وفایل ها محدود میشود وعملا مطالعه یک تاپیک غیر ممکن میشود لطفا کمکم نمایید

جمعه 14 خرداد1395 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز.
مهندس جان تو سایت پایا الکترونیک یه مقاومت. Smd 6.8k سایز 805 داره با تلرانس 0.1% حساب کردم 17 تا شو با هم موازی کنم یه مقاومت 400 اهم 1.7 وات 0.1% میشه. به نظر شما از نظر ثبات حرارتی و ثبات کلی خوب جواب میده ؟ارزش امتحان کردن رو داره ؟

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

جمعه 14 خرداد1395 - 2:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
بعد از ورود به سایت بعد یک دقیقه سطح دتری به تصاویر وفایل ها محدود میشود وعملا مطالعه یک تاپیک غیر ممکن میشود لطفا کمکم نمایید

اگه با گوشی و تبلت وارد سایت میشی برنامه مدیریت اندروید نصب کنی درست میشه البته اگه فیلتر شکنت مشکلی نداشته باشه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

جمعه 14 خرداد1395 - 2:10pm

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز
اکنون چند بار اقدام به ساخت فلزیاب فلزجو کردم اما هر بار در قسمت ال سی دی دچار مشکل هستم بوق سلامت قسمت الکترونیکی رو دارم اما lcd روشن نمی شه در ضمن من دو تا lcd دارم با هر دو همین طور است

جمعه 14 خرداد1395 - 2:32pm
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز.
مهندس جان تو سایت پایا الکترونیک یه مقاومت. Smd 6.8k سایز 805 داره با تلرانس 0.1% حساب کردم 17 تا شو با هم موازی کنم یه مقاومت 400 اهم 1.7 وات 0.1% میشه. به نظر شما از نظر ثبات حرارتی و ثبات کلی خوب جواب میده ؟ارزش امتحان کردن رو داره ؟

اساس محاسبه شما از نظر تقسیم وات و تبدیل مقاومت درست هست. اما این مقاومتها دارای حداکثر تحمل ولتاژ 100 یا نهایتا 200 ولت هستن در حالیکه برای کاربرد در این مدار در لحظه پیک پالس ولتاژ در سر هر دو مقاومت 390 اهمی میتونه به چند صد ولت برسه و در صورت استفاده از این مقاومتها به احتمال قریب به یقین میسوزن! از طرف دیگه فکر نمیکنم پایداری حرارتی این مقاومتها خیلی از مقاومتهای معمولی بهتر باشه. پایین بودن درصد خطا الزاما به معنی پایین بودن ضریب خطای حرارتی نیست.

جمعه 14 خرداد1395 - 2:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1832 , 1833 , 1834 , 1835 , 1836 , 1837 , 1838 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 144 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure