انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 3:08am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1836 , 1837 , 1838 , 1839 , 1840 , 1841 , 1842 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خیر! همین چند روز پیش هم دوستان سوال کردن. ولی متاسفانه اونقدر که دوستان منتظر آپدیتهای جدید هستن ؛ خودشون همکاری لازم رو انجام نمیدن. طی این یک سال و اندی از نظر بیان پیشنهادات و تجارب اپراتوری بنظر من دوستان ضعیف عمل کردن و مجموع مطالبی که من دیدم کمک خیلی جزئی کرده و خیلی پایین تر از سطح توقع من بوده! در چنین شرایطی توقع نسخه های جدید بی معنی هست. من از یک طرف باید به تستها و نتایج کار خودم بیشتر تکیه داشته باشم و از طرفی محاسبه و طراحی و آزمون و خطا انجام بدم و از طرفی حتی جواب سوالات پیش پا افتاده در زمینه مونتاژ رو هم اغلب باید بدم! این درجه ضعیف از همکاری توسط عموم دوستان در هیچ پروژه ساده تر از این هم نمیتونست قابل قبول باشه. بهرحال بنده حرفم رو روز اول زدم. همه چیز بستگی به دوستان داره. بقول معروف مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد!

دوشنبه 17 خرداد1395 - 1:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

عرض سلام مجدد. دوستان اندازه نقشه مدار برای چاپ روی فیبر باید چند در چند باشه و دوستانی مدارو ساختن اگر تلگرام دارن و موردی ندارن لطف کنن ایدی تلگرام بزارن.

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

دوشنبه 17 خرداد1395 - 8:42pm
مدیر سایت
مدیر سایت

6mehdi9 نوشته است:
عرض سلام مجدد. دوستان اندازه نقشه مدار برای چاپ روی فیبر باید چند در چند باشه و دوستانی مدارو ساختن اگر تلگرام دارن و موردی ندارن لطف کنن ایدی تلگرام بزارن.

دوست عزیز تمام فایلهای لازم برای ساخت توی پست اول هست
و هم چنین توی فایل راهنما مفصل درباره ی همه چیز توضیح داده شده و بهتره قبل از هر اقدامی اون فایل رو مطالعه بفرمایید تا پاسخ تمام سوالاتتون رو پیدا کنید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 17 خرداد1395 - 10:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من 4 ساله اپراتور دستگاههای مختلفی بودم از تصویری تا بوقی .فقط نقطه زن هم کار میکنم دستگاه استاد حمید تقریبا 1 ساله ساختم باهاش کار میکنم دستگاه خوبیه از لحاظ مدار ولی از لحاظ لوپ باید روش کار بشه چون نویز پذیره .حتی با این حال به نتایجی رسیدم انگشتر .النگو مفرغ .کاسه .و اشیای که قدمت دارن ولی قیمت خوبی نمیکنن باهاش پیدا کردم که خدایش با دستگاه دابل مگنوم آمریکای تصویری بهش نرسیدم .اما استاد حمید اول تشکر میکنم ازتون بابت مداری که زحمتش کشیدید ولی برای زبون بستن بعضی افراد باید دوستان و شما کمک کنید تا لوپ خوبی برای دستگاه طراحی بشه.چون اکثر جاهایی که دفینه دارن خاک منطقه با املاح زیاد و زغال و استخان و انواع سنگهای معدنی هستش که اپراتورهای حرفه ای درستی حرفمو تایید میکنن.نمیشه با این چنین لوپی تو همچین جاهای کار کرد .امکان نداره جای برم دستگاه بزنه و همون لحظه کاووش نکنم .از لحاظ تفکیک هم تقریبا خوبه بیشتر کد های میزنه صحیح هستش .و حفظم.مثلا با توجه به خاک منطقمون کدهای 35 تا 38 اغلب زرورق یا قوطی کنسرو.کدهای 40 تا 45 برنج مثل پوکه اسلحه .کد 55 تا 58 مس.آهن کد 60 تا 63 .سیم مفتول گاهی تا 78 هم میزنه . مفرغ 87. خلاصه دستگاه تفکیکش خوبه .ولی استاد من بعنوان نماینده دوستان عزیز و خدا شاهده طرفدارتون ازتون خواهش میکنم راجب لوپ فکر اساسی کنید.گفتید لوپ شرکتی ولی نگفتید چطور به دستگاه وصل میشه.لطفا طرز بستن سوکت و شیلد لوپ شرکتی رو دستگاهتون توضیح بدید.(اینم بگم اگه دوستان شک دارن که دستگاه استاد کارایی نداره تا براتون عکس جنسای که با دستگاه استاد حمید در آوردم بزارم عمق زنیش من شخصا تا 190 جنس در آوردم.) تشکر ویژه از استاد حمید از طرف بچه های کاوشگر استان ایلام

سه شنبه 18 خرداد1395 - 10:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد عزیز
ما که دیگه فقط وقتمون رو برای اپراتوری گذاشتیم و تنها مشکلی که من و بقیه دوستان داریم در رابطه با تغییر فاصله لوپ با زمین و به هم خوردن ثبات دسگاست که البته شما اینو قبلا هم توضیح دادین ولی برای کار کردن توی زمین هموار مشکلی نیست ولی زمینهای غیر هموار واقعا مشکل داریم

سه شنبه 18 خرداد1395 - 10:07am
کاربر فعال
کاربر فعال

واقعیتش مدار به این خوبی حیف نیست بعد 3سال کابل رابط خوبی بهش معرفی بشه یا لوپش هنوز مشکل داشته باشه من تمام کابل رابطها رو استفاده کردم مکس ژاپن استریو آر جی 59 ولی واقیعت راضی کننده نیست چون یا تفکیک مشکل پیدا میکنه یا بردش کم میشه.

سه شنبه 18 خرداد1395 - 10:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام لوپ شرکتی می خوای لوپ جی پی عالیه فقط خیلی گرونه من فقط یه فیلم توسط یکی از دوستان که تست گرفته بودفرستاد به تلگرامم واقعا از نظر عمق زنی خیلی خوب بود لوپ مونو 22 اینچ از نظر ذزات و املاح مگر ازش بپرسم خودم هرچی کردم لوپ جی پی بخرم نشد.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

سه شنبه 18 خرداد1395 - 10:41am
مدیر سایت
مدیر سایت

ada نوشته است:
واقعیتش مدار به این خوبی حیف نیست بعد 3سال کابل رابط خوبی بهش معرفی بشه یا لوپش هنوز مشکل داشته باشه من تمام کابل رابطها رو استفاده کردم مکس ژاپن استریو آر جی 59 ولی واقیعت راضی کننده نیست چون یا تفکیک مشکل پیدا میکنه یا بردش کم میشه.

شما لطفاً شرحی از اندازه لوپ و حجم گرفته شده از فلزاتی که کشف کردید رو در بخش اپراتوری نقطه زن فلزجو بیان بفرمائید تا استفاده کنیم . متشکریم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 18 خرداد1395 - 11:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ada نوشته است:

دوستان از انجایی که من هم جنس در اوردم یه شمشیر تو عمق 180 یه چندتا تیکه مفرق دستگاه عالی کار میکنه ولی با لوپ شرکتی هم تو املاح و سنگها همین اتفاق میفته. اکثر جاها 50تا68 میزنه ولی بعد برداشتن سطح خاک صدا قطع میشه دوستان نباید انتظار بیشتری داشته باشن چون مهندس حمید به تنهایی همه این زحمات متحمل شدن و باید بهشون حق داد که محیط ازمایشگاهی جهت تست تمامی موارد ندارن. تنها راهی که میتونیم انجام بدیم بعد کاووش یه خاک برداری سطحی در حد 20 سانت انجام بشه بنظر من اینطور بهتر جواب میده چون من امتخان کردم. در مورد حرف دوستمون هم لوپ نویز نمیگیره فقط نسبت به نوع خاک و سنگ منطقه حساس که اونم میتونین با تنظیمات کمترش کنید. دوستانی که سفال و استخوان سنس داشتن من به همچین موردی تا حالا بر نخوردم که سفال سنس بشه یا استخوان.

سه شنبه 18 خرداد1395 - 12:38pm

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان
**می دونم سوالات و مشکلاتم ساده و در حد آماتوری هم نیست با این حال در نظر بگیرید که من تقریبا چیزی از مدار و الکترونیک نمی دونم و رشته من امنیت اطلاعات هست واین مدار رو هم دوستم مونتاژ کرده و من فقط لوپ رو درست کردم(که شک دارم لوپ خوبی باشه{سیم لاکی 1 میل-45*45-22دور})حال از شما عزیزان و سروران تقاضا دارم به مشکلات من نظری نمایید.
دوستان من چند تا مشکل اساسی دارم :
1=موقع روشن کردن دستگاه یه جرقه بزرگ تو دکمه روشن/خاموش می زنه.من از 2 تا باطری 12 ولتی 7.5 آمپر استفاده کردم.خازن رو هم 35 ولت در نظر گرفتم چون باطری هام تو سری بیش از 25 ولت نشون می داد.
2=رگولاتور 7812CV به شدت داغ می کنه تا جایی که یه بار بعد از 5 دقیقه روشن نگه داشتن دستگاه ،دستگاه ریستارت شد بعد از اون کلا خاوش شد.
من بعد از خنک شدن رگلاتور دوباره دستگاه رو روشن کردم دیدم که کار میکنه ولی خیلی داغ میکنه دیگه.البته باید بگم که من تا حالا 5 تا از این رگولاتورها خریدم همشون معیوب بودن تا این که این آخری 11.75 ولت خروجی به من داد و من اونو استفاده کردم.البته یه بار رگولاتور 7812CZ که کره ای هم بود زدم نتیجه ی خیلی بهتری داشت درسته اون هم داغ می کرد ولی با اون دستگاه 1 ساعت می تونست کار کنه.ولی بعد از چند روز اونو عوض کردم و 7812CV گذاشتم تا قطعات طبق خواسته های مهندس حمید باشه.
3=اساسی ترین مشکل من اینه که دستگاه COIL ERROR میده هرکاری هم کردم نشد.حالا من عکس مدار و لوپ رو می ذارم شما هم ببینید.
من از کابل میکروفون مارک MAX استفاده کردم و همون طور که تو تصویر مشاهده می کنید مغزی های کابل رو به دو نقطه لوپ 1 و لوپ 2 وصل کردم و شیلد کابل رو هم به نقطه شیلد وصل کردم و اون طرف هم شیلد کابل به هیچ جایی وصل نیست و مغزی ها رو با لحیم به سیم لاکی لوپ در اون طرف وصل کره لنت زدم .البته قبلا این کار رو کرده بودم و متاسفانه جوابی حاصل نشد.البته از کابل کواکسیال هم طبق فرمایشات مهندس حمید در فایل word ،نیز استفاده کردم اما نمی دونم چرا COIL ERROR رفع نمی شه.البته من صحت و سالم بودن قطعات رو هم چک کردم به خصوص ( LF357 وBS170 و ماسفت ) .
حالا فعلا این مشکلات مشاهده شده((( لطفا مرا از دانسته ها و راهنمایی های خود منع ننمایید.)))

http://uupload.ir/files/up0o_1_(1).jpg

http://uupload.ir/files/8e6x_1_(2).jpg

http://uupload.ir/files/cbbb_1_(3).jpg

سه شنبه 18 خرداد1395 - 1:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1836 , 1837 , 1838 , 1839 , 1840 , 1841 , 1842 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure