انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 8 اردیبهشت1404 - 3:04am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من امروز با اصرار دوستان تو یه مکان رفتیم .به نتیجه خوبی رسیدیم .ولی هیچ ارزشی نداره جالبش اینه که به لوله های سفالی که در قدیم برای لوله کشی استفاده میکردند بر خوردیم .خیلی جالب بود سفالها مثل لوله داخل هم جا میگیره بعد اب انتقال پیدا میکنه :-o باید روش کار کنم ببینم جریان چیه فعلا خسته ام بعد عکساش رو میذارم نیزهای کوچیک هم چند تا در اومد :(

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 3:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید من با آقای کرمی همین الان صحبت کردم
ایشون در مورد اون سیم گفتن که ضخامت اون سیم حدود یک میلی هست که داخلش 40 عدد سیم روکش دار داره
مشخصه محاسبات شما در مورد ضخامت سیم درست بوده @};-

فقط یه مطلب رو اضافه کنم که گفتن داخل لوپ 16 متر از این سیم استفاده شده
اینم باید در نظر گرفت

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

آخرین بار توسط kavoshgar در چهارشنبه 1 بهمن1393 - 3:27pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 3:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید اقا این سیم از نظر تیوری چه طوری باعث افزایش برد می شه؟
می شه چند تا سیم نازک لاک دار رو باهم مئوازی کرد و مثل این نوع سیم در اورد؟

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 3:20pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون کاوشگر عزیز.
در خصوص متراژ سیم قطعا نمیتونه با توجه به اهم و ظرفیت درست باشه! مگر اینکه منظور ایشون لوپهای خیلی کوچکتر بوده باشه. وگرنه برای لوپ 18 اینچ حدود 30 متر قطعی هست و با توجه به اینکه ضخامت سیم هم ایشون تایید کردن ؛ باید همینقدر سیم مصرف شده باشه که مقاومتش 0.8 بشه. از طرفی ظرفیتی که شما اندازه گرفتین هم همین حدود سیم برای ابعاد 18 اینچ لازم داره. پس در طول سیم شکی نیست.
تالار عزیز این نوع سیم علاوه بر کاهش اثر پوستی و انتقال فرکانس بالا با قدرت بیشتر ؛ سبب کاهش ظرفیت خازنی هم میشه. هر دو قابلیت به نوعی منجر به افزایش قدرت سنس به ویژه برای فلزاتی خاص میشن. اون کاری که شما میفرمایین رو هم میشه کرد. ولی باید با حساب و کتاب درست باشه! مسلما بخوبی سیم لیتز در نمیاد.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خوشحالم به عرض دوستان برسونم لوپ مونو کویل مینلب تا حد 90 درصد مهندسی معکوس شد!!! :ymparty: :D
ابتدا توجه عزیزان رو به ساختار داخلی یکی از مونو لوپهای مینلب در فیلم زیر جلب میکنم. حجم فیلم حدود 8 مگ هست و در صفحه اول باید روی قسمت Generate Link کلیک کنین و در صفحه بعدی دانلود رو بزنین:
http://uppit.com/ivjfhs482y62/Inside_a_ ... or_P.I.mp4
چند نکته مهم بنظر من در این فیلم وجود داره. یکی وجود دو صفحه کاغذی پوشیده شده با گرافیت هست که در طرفین لوپ قرار میگیرن! توضیح در مورد شیلد گرافیت رو که قبلا بارها عرض کردیم. اینجا میبینین چطور مینلب از این تکنیک استفاده کرده! نکته دیگه کابل اتصال لوپ هست که از نوع کواکسیال بدون فویل هست و در عین حال برای اتصال از مرکز لوپ وارد شده بدون اینکه کوچکترین قطعه یا کانکتور فلزی استفاده شده باشه. در واقع بصورت نوعی چسب و یا قالب محکم شده! روش پیچیدن سیمپیچ با اینکه واضح نیست اما بنظر میرسه به نوعی بسیار منظم بصورت تخت دو لایه یا مشابه اون باشه.
اما شاید نکته مهم تر برای ما نوع سیم هست. خوشبختانه موفق شدم نوع سیم رو پیدا کنم! :ymparty: :D این سیم با نام Litz Wire (سیم لیتز) شناخته میشه و دارای همون ساختاری هست که قبلا عرض کردم. رشته های داخلی سیم هر کدوم نسبت به هم عایق هستن! از این سیم برای کارهای فرکانسی استفاده میشه و ساختار خاصش سبب میشه در کار فرکانسی دارای اثر پوستی بسیار کمتری باشه. در حالیکه سیم های معمولی بخصوص در فرکانس بالا دارای حالت پوستی قابل ملاحظه ای هستن. این سیم رو با نام انگلیسی یا فارسی اگر جستجو کنین توضیحات زیاد و تصاویر متعددی ازش یافت میشه و در بازار هم وجود داره!
با توجه به اینکه بنظر میرسه معمای لوپهای مینلب تقریبا حل شده باشه ؛ لذا از دوستان تقاضا میکنم ضمن توجه کامل به فیلم و پیگیری مساله سیم بتونن به ساخت لوپی دست پیدا کنن که تا حد قابل ملاحظه ای میتونه از لوپهای فعلی ما بهتر باشه. هر چند در مورد مدل پیچیدن بنظر من ما میتونیم از همون حالت عنکبوتی خودمون استفاده کنیم ؛ ولی نکات دیگه در خصوص جنس سیم و نحوه گرافیت کاری جدید هستن که باید مورد توجه قرار بگیره. صد البته نوع سیم مهمترین چیزی هست که ما الان بدست اوردیم و بنظر من بیشترین تاثیر رو در قدرت اضافه شده خواهد داشت.

خیلی ممنون مهندس حمید زحمت کشیدید . :x مهندس جان پس لوپ مونو جی پی هم داریم ! من الان لوپ 30 سانتی دابل دی جی پی دارم بذار بازش کنم ببینم چیزی توش مشخص میشه یا نه ..از دیشب تا صبح با یه لپ تاب و زمین شانسی و باطری 12 ولت 12 امپر تو جنگل بودیم مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برای دانلود فیلم تویه صفحه باز شده رویه گزینه generate link کلیک کنید و تویه صفحه جدید دانلود کنید

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 4:04pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم asadof عزیز.
بله خب لوپ مونوی مینلب که از اولش هم داشتیم! برای سری SD , GP , GPX قابل استفادست. بیشترین برد رو هم همین نوع مونو داره. ولی تفکیک نداره و به زمین هم حساس تره. تمام این اطلاعات در سایت مینلب موجود هستن.
شرکت مینلب حدود 20 ساله که از سیم لیتز در لوپهای خودش استفاده میکنه! هر چند همه شرکتها چنین کاری نمیکنن ولی بنظر میرسه واقعا مزیت خاصی داره که مینلب اصرار بر استفاده از این نوع سیم گرانقیمت در لوپهای خودش داره.

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان یه نکته جالب هم اینه که
آقای کرمی میگفتن لوپ رابط هم از جنس خاصی هست که در توضیحش اینجوری گفتن که اون شیلد بیرونی هم که به هم بافته شده هر رشته از اونها هم از جنس لاکی هست که برا لحیم کاری باید لاکش کنده بشه و جالبش اینه که تو لوپهای دی دی که استریو هستند با تعویض این سیم با جنسهای معمولی رایج کشورمون مثل rg58 سیستم قدرت تفکیک خودش رو 80 در صد از دست میداد

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
ممنون مهندس حمید عزیز واقعا گل کاشتی
این لوپو خودمون درست کنیم بهتره یا اینکه همون لوپ اصلی رو بخریم. (از نظر کیفیت و هزینه )

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 4:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
ممنون مهندس حمید عزیز واقعا گل کاشتی
این لوپو خودمون درست کنیم بهتره یا اینکه همون لوپ اصلی رو بخریم. (از نظر کیفیت و هزینه )

با اجازه حمید آقا

رضا جان قیمت لوپش تو ایران فکر کنم دور بر 500-600 تومنه
حالا اگه خودمون بسازیم تنها به قول حمید آقا 200 تومن هزینه سیمش میشه حالا جدای از اون باید لوپ گرافیتکاری بشه که اون هم یه خرج دیگس که البته معلوم نیست مثل شرکتی در بیاد یا نه
ولی به نظرم برا خرید سیم و لوپ عجله نکنین تا اگه از دوستان کسی به این لوپ دست رسی داشت یه بار دیگه مورد تست قرار گرفته بشه البته خودم انشالا جمعه فیلمش رو میزارم تا خودتون تصمیم بگیرین

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 1 بهمن1393 - 5:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 149 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure