انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 2:17am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1838 , 1839 , 1840 , 1841 , 1842 , 1843 , 1844 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من مشکل تنظیمات ندارم گفتم تجربه زیاد دارم تو کاوش و اپراتوری .من وقتی تا دستگاه چیزی سنس کنه باید کند و کاو کنم حتی واسه چیز بی ارزش.مشکل ما لوپه.گفتم که با این حال جنس از خاک بیرون کشیدم ما همه هدفمون رسیدن به دستگاه که زبان زد باشه ایرادها رو کم کنیم نه اینکه بگیم کار تمومه .همون طور که دوستمون گفتن دستگاه تو پستی بلند میتر منفی مینداره .یا تو خاک های معدنی و با املاح زیاد نمیشه ساکتش کرد .مشکل شیلد لوپ باید کمک کنیم حل شه .تقاضای بنده از استاد اینه اگه میشه تو بخش برنامه نویسی کاری کنید دستگاه فویل رو بعنوان فلز نشناسه میدونم سخته و زمان بر و احتمال از دست دادن فلز نرم هست ولی روش فکر کنید شاید عملی بشه که رو فویل دستگاه بوق نزنه اگه بشه این کارو کرد هم مشکل لوپ حل میشه هم با فویل ضخیم میشه شیلدش کرد با تشکر استاد ارجمند

سه شنبه 18 خرداد1395 - 6:17pm

ممنون بابت پاسخ .
مهندس اگه اشکال زیادی نداشته باشه می خوام همین باطری ها رو استفاده کنم چون جا هایی که قراره برم هیچ امکانی برای شارژ مجدد باطری ها وجود نداره و حداقل 4 روز بیرون خواهم بود واسه همین 7.5 آمپر انتخاب کردم که از این بابت دغدغه خالی شدن باطری نداشته باشم.
و طبق فرمایشات شما من قطعه 357 رو عوض می کنم و از نوع H که فلزی است انتخاب می کنم. و هیتسینک رو هم حتما تغییر می دمو از کابل آنتن کرمان واسه اتصالات استفاده می کنم. در مورد لوپ هم می دونم خیلی خوب نیست ولی طبق گفته های شما حداقل بایددستگاه اون رو بشناسه که نمی شناسه .اگه دستگاه این لوپ رو بشناسه و خیال من از بابت دستگاه راحت بشه طبیعتا یه لوپ خیلی بهتر می سازم.
((اما قبلا با کواکسیال هم امتحان کردم ولی لوپ رو دستگاه نمیشناخت.انشاا... که با کمک ها و راهنمایی های شما و دیگر بزرگواران به نتیجه برسم و از دستگاه جواب بگیرم ))
باز هم منتظر راهنمایی ها و نظرات شما هستم.باتشکر @};- @};- @};- @};- @};- @};-

سه شنبه 18 خرداد1395 - 6:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من دستگاه شما یک جای اتصال داره خطوط مدارتون با دقت چک کنید خصوصا قسمت 840

سه شنبه 18 خرداد1395 - 6:23pm

ada نوشته است:
دوست من دستگاه شما یک جای اتصال داره خطوط مدارتون با دقت چک کنید خصوصا قسمت 840

با تشکر از توجه شما .ولی فکر نمی کنم چنین مشکلاتی داشته باشه چون دستگاه روشن میشه و همه چیز هم کار می کنه فقط COIL ERORR نمایش می ده.باز هم برای اطمینان پیدا کردن از این موضوع من عکس پشت مدار رو هم می ذارم تا شما و دوستان بررسی کنن .

http://uupload.ir/files/h1sp_1(4).jpg

سه شنبه 18 خرداد1395 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
اقا حمید چطور میشه به اعداد تفکیک اطمینان کرد که به فلز زده ؟ چون تو شیب زمین و پستی و بلندیها هم اعداد تفکیک فلز و غیر فلز هم میده
حتی یک مقدار لوپ نزدیک به زمین بگیریم باز اعداد و فلز و غیر فلز و حذف اهن داریم که کارو مشکل میکنه اگه بتونید کاری کنید که فقط در صورت
واکنش به فلز اعداد تفکیک نمایش داده بشه این مشکل برطرف خواهد شد و چیزی از دستگاههای لورنز کم نخواهد داشت با سپاس از زحمات شما

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 18 خرداد1395 - 7:39pm
مدیر کل
مدیر کل

ada نوشته است:
دوست من مشکل تنظیمات ندارم گفتم تجربه زیاد دارم تو کاوش و اپراتوری .من وقتی تا دستگاه چیزی سنس کنه باید کند و کاو کنم حتی واسه چیز بی ارزش.مشکل ما لوپه.گفتم که با این حال جنس از خاک بیرون کشیدم ما همه هدفمون رسیدن به دستگاه که زبان زد باشه ایرادها رو کم کنیم نه اینکه بگیم کار تمومه .همون طور که دوستمون گفتن دستگاه تو پستی بلند میتر منفی مینداره .یا تو خاک های معدنی و با املاح زیاد نمیشه ساکتش کرد .مشکل شیلد لوپ باید کمک کنیم حل شه .تقاضای بنده از استاد اینه اگه میشه تو بخش برنامه نویسی کاری کنید دستگاه فویل رو بعنوان فلز نشناسه میدونم سخته و زمان بر و احتمال از دست دادن فلز نرم هست ولی روش فکر کنید شاید عملی بشه که رو فویل دستگاه بوق نزنه اگه بشه این کارو کرد هم مشکل لوپ حل میشه هم با فویل ضخیم میشه شیلدش کرد با تشکر استاد ارجمند

در مورد لوپ که توضیح دادم و باقی به عهده خود شماست. ما حتی فرمول دقیق ساخت لوپهای مینلب رو هم در انجمن بصورت تصویری داریم! آیا شما تونستین بسازین؟ هیچ کسی نساخته چون متعلقاتش بطور دقیق در بازار وجود نداره.
عرض کردم به امید خدا در مورد مواردی که فرمودین در نسخه بعدی بهتر خواهد شد. ولی این خیلی برای من اهمیت داره که بدونم توقع شما این هست در زمینی با شرایط نامناسب یا ناهموار با چه درجه حساسیتی بتونین کار کنین؟ اگر انتظار دارین درجه حساسیتی که روی زمین مناسب استفاده میکنین با زمین نامناسب یکسان باشه ؛ باید عرض کنم توقع کاملا نابجایی هست! اگر قرار بود تحت هر شرایطی با یک میزان حساسیت کاوش انجام بشه که دیگه همه فلزیاب ها تنظیم حساسیت نداشتن.
در مورد فویل ما بجز اطلاعات تفکیک چیزی در اختیار نداریم. عدد تفکیک فویل بسته به ضخامت و بزرگیش داره ولی معمولا بین 10 تا 20 هست که نشاندهنده یک فلز ضعیفه. برای تضعیف یا حذف هدفی با این رنج از عدد تفکیک افزایش دیلی خیلی خوب جواب میده و تنها راهی هست که وجود داره. طبیعتا برد برای سایر فلزات هم کمی کاهش پیدا میکنه. ما در فلزیابی چیز مطلق و ایده آل نداریم. باید نگاهمون به واقعیات تکنولوژی روز و تئوریهای موجود باشه. شما صحبت از برنامه نویسی میکنین. خب من کارهایی رو کردم که هیچ کسی تا الان نکرده بود! اما همه این کارها در چارچوب تئوری کار فلزیاب های پالسی هست. از طریق برنامه نویسی نمیشه کاری رو که تئوری و روش اون مشخص نیست پیاده کرد!
اما اگر منظور شما از حذف فوبل این باشه که بتونیم ازش بعنوان شیلد استفاده کنیم ؛ باید عرض کنم این کار در هیچ فلزیاب پالسی حرفه ای در دنیا انجام نمیشه. فویل ضخیم تر از اون هست که بعنوان یک رسانا برای شیلد استفاده بشه و اثر منفی نداشته باشه. لذا هم برد کاهش پیدا میکنه و هم تفکیک بر هم میخوره. میتونین از زرورق های رسانا که دوستان بکار گرفتن استفاده کنین. در تاپیک مربوطه همه این روشها توضیح داده شده.

سه شنبه 18 خرداد1395 - 8:37pm
مدیر کل
مدیر کل

live_rock18 نوشته است:

ممنون بابت پاسخ .
مهندس اگه اشکال زیادی نداشته باشه می خوام همین باطری ها رو استفاده کنم چون جا هایی که قراره برم هیچ امکانی برای شارژ مجدد باطری ها وجود نداره و حداقل 4 روز بیرون خواهم بود واسه همین 7.5 آمپر انتخاب کردم که از این بابت دغدغه خالی شدن باطری نداشته باشم.
و طبق فرمایشات شما من قطعه 357 رو عوض می کنم و از نوع H که فلزی است انتخاب می کنم. و هیتسینک رو هم حتما تغییر می دمو از کابل آنتن کرمان واسه اتصالات استفاده می کنم. در مورد لوپ هم می دونم خیلی خوب نیست ولی طبق گفته های شما حداقل بایددستگاه اون رو بشناسه که نمی شناسه .اگه دستگاه این لوپ رو بشناسه و خیال من از بابت دستگاه راحت بشه طبیعتا یه لوپ خیلی بهتر می سازم.
((اما قبلا با کواکسیال هم امتحان کردم ولی لوپ رو دستگاه نمیشناخت.انشاا... که با کمک ها و راهنمایی های شما و دیگر بزرگواران به نتیجه برسم و از دستگاه جواب بگیرم ))
باز هم منتظر راهنمایی ها و نظرات شما هستم.باتشکر @};- @};- @};- @};- @};- @};-

خواهش میکنم.
خب تحت شرایطی که فرمودین استفاده از باطری آمپر بالا معقول هست. ولی حداقل میتونین بجای 24 ولت از 18 ولت استفاده کنین! باطری 24 ولت برای این مدار هیچ مزیتی نداره و مشکل حرارتی هم ایجاد میکنه.

سه شنبه 18 خرداد1395 - 8:42pm
مدیر کل
مدیر کل

بنيامين1 نوشته است:
با درود
اقا حمید چطور میشه به اعداد تفکیک اطمینان کرد که به فلز زده ؟ چون تو شیب زمین و پستی و بلندیها هم اعداد تفکیک فلز و غیر فلز هم میده
حتی یک مقدار لوپ نزدیک به زمین بگیریم باز اعداد و فلز و غیر فلز و حذف اهن داریم که کارو مشکل میکنه اگه بتونید کاری کنید که فقط در صورت
واکنش به فلز اعداد تفکیک نمایش داده بشه این مشکل برطرف خواهد شد و چیزی از دستگاههای لورنز کم نخواهد داشت با سپاس از زحمات شما

شما قبل از کاوش روی هر زمینی باید ابتدا وضعیت خاک رو بررسی کنین. به این ترتیب که لوپ رو خیلی بالاتر از زمین میگیرین و بالانس میکنین و بعد از چند ثانیه به زمین نزدیک میکنین. اگر کلا سنس نداشتین که این بهترین شرایط هست. اگر سنس ضعیف بدون تفکیک داشتین باز هم شرایط خوبی هست. اما اگر زمین با قدرت بالا سنس بشه و تفکیک بده مشخص میکنه شرایط زمین چندان مناسب نیست و هر چه عدد تفکیک زمین بالاتر باشه نشانه وجود املاح و رطوبت بیشتر هست که طبیعتا کار رو دشوار تر هم میکنه. در عین حال از همین عدد تفکیک میتونین استفاده کنین تا اگر جایی در اثر دور و نزدیک شدن به زمین سنس توام با تفکیک داشتین بهتر بتونین متوجه بشین بخاطر زمین بوده.
سنس همه فلزیاب های پالسی شبیه به هم هست. وقتی زمین شرایط مناسبی نداشته باشه ؛ طبیعتا رسانایی اون مشابه یک فلز سنس میشه. تنها راه هم اپراتوری بهتر هست. در عین حال لورنز هم با لوپ مونو همین شرایط رو داره! چه کسی گفته لورنز این مشکل رو نداره؟ بارها در تاپیک اپراتوری لورنز در انجمن خودمون همین موضوع مطرح شده! البته ممکنه وضعیت لورنز در این زمینه کمی بهتر باشه ولی اینطور نیست که خیلی فرق کنه.

سه شنبه 18 خرداد1395 - 8:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

منم یه تجربه بگم ،خدمت استاد حمید.
من یه کابل شبکه گرفتم ،موقع پیچیدن متوجه شدم که اهم لوپ ،۷ اهم دراومد.و هانری لوپ ،۴۷۰ میکرو.
با کمال تعجب دیدم که اعداد کاملا استاندارد.و برد در حد المپیک .
یک بیل رو تو ۱۸۰ میزنه .لوپ ۶۰ سانت .
و یه سینی ۲۸ سانتی رو تو ۲۲۰ با میتر ۱۰ میزنه.
خیلی برام عجیب بود.
متاسفانه اسم کابل رو نمیدونم ،چون فقط یه تکه ۴ متری بود .
و برای کابل رابط هم از کابل میکروفون استفاده کردم .که دوتا مغزی پر ملات داره ،با روکش زیاد .

یا الله

سه شنبه 18 خرداد1395 - 10:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز
اهم لوپ 7 اهم بوده یا 0.7 اهم
درضمن سیمها را بصورت تک رشته استفاده کردین؟
با احترام

سه شنبه 18 خرداد1395 - 10:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1838 , 1839 , 1840 , 1841 , 1842 , 1843 , 1844 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 125 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure