ada نوشته است:
دوست من مشکل تنظیمات ندارم گفتم تجربه زیاد دارم تو کاوش و اپراتوری .من وقتی تا دستگاه چیزی سنس کنه باید کند و کاو کنم حتی واسه چیز بی ارزش.مشکل ما لوپه.گفتم که با این حال جنس از خاک بیرون کشیدم ما همه هدفمون رسیدن به دستگاه که زبان زد باشه ایرادها رو کم کنیم نه اینکه بگیم کار تمومه .همون طور که دوستمون گفتن دستگاه تو پستی بلند میتر منفی مینداره .یا تو خاک های معدنی و با املاح زیاد نمیشه ساکتش کرد .مشکل شیلد لوپ باید کمک کنیم حل شه .تقاضای بنده از استاد اینه اگه میشه تو بخش برنامه نویسی کاری کنید دستگاه فویل رو بعنوان فلز نشناسه میدونم سخته و زمان بر و احتمال از دست دادن فلز نرم هست ولی روش فکر کنید شاید عملی بشه که رو فویل دستگاه بوق نزنه اگه بشه این کارو کرد هم مشکل لوپ حل میشه هم با فویل ضخیم میشه شیلدش کرد با تشکر استاد ارجمند
در مورد لوپ که توضیح دادم و باقی به عهده خود شماست. ما حتی فرمول دقیق ساخت لوپهای مینلب رو هم در انجمن بصورت تصویری داریم! آیا شما تونستین بسازین؟ هیچ کسی نساخته چون متعلقاتش بطور دقیق در بازار وجود نداره.
عرض کردم به امید خدا در مورد مواردی که فرمودین در نسخه بعدی بهتر خواهد شد. ولی این خیلی برای من اهمیت داره که بدونم توقع شما این هست در زمینی با شرایط نامناسب یا ناهموار با چه درجه حساسیتی بتونین کار کنین؟ اگر انتظار دارین درجه حساسیتی که روی زمین مناسب استفاده میکنین با زمین نامناسب یکسان باشه ؛ باید عرض کنم توقع کاملا نابجایی هست! اگر قرار بود تحت هر شرایطی با یک میزان حساسیت کاوش انجام بشه که دیگه همه فلزیاب ها تنظیم حساسیت نداشتن.
در مورد فویل ما بجز اطلاعات تفکیک چیزی در اختیار نداریم. عدد تفکیک فویل بسته به ضخامت و بزرگیش داره ولی معمولا بین 10 تا 20 هست که نشاندهنده یک فلز ضعیفه. برای تضعیف یا حذف هدفی با این رنج از عدد تفکیک افزایش دیلی خیلی خوب جواب میده و تنها راهی هست که وجود داره. طبیعتا برد برای سایر فلزات هم کمی کاهش پیدا میکنه. ما در فلزیابی چیز مطلق و ایده آل نداریم. باید نگاهمون به واقعیات تکنولوژی روز و تئوریهای موجود باشه. شما صحبت از برنامه نویسی میکنین. خب من کارهایی رو کردم که هیچ کسی تا الان نکرده بود! اما همه این کارها در چارچوب تئوری کار فلزیاب های پالسی هست. از طریق برنامه نویسی نمیشه کاری رو که تئوری و روش اون مشخص نیست پیاده کرد!
اما اگر منظور شما از حذف فوبل این باشه که بتونیم ازش بعنوان شیلد استفاده کنیم ؛ باید عرض کنم این کار در هیچ فلزیاب پالسی حرفه ای در دنیا انجام نمیشه. فویل ضخیم تر از اون هست که بعنوان یک رسانا برای شیلد استفاده بشه و اثر منفی نداشته باشه. لذا هم برد کاهش پیدا میکنه و هم تفکیک بر هم میخوره. میتونین از زرورق های رسانا که دوستان بکار گرفتن استفاده کنین. در تاپیک مربوطه همه این روشها توضیح داده شده.