mohsenha62 نوشته است:
وضمناااااااااااااااااااااا همینجا اعلام میکنم بنده چیز زیادی از فلزیاب نمیدونم در اون پیامی که در مورد مقطع تحصیلی بنده که اعلام کردم کمال عذر خواهی رو دارم یه مقدار عصبی بودم در فیلد رباتیک خصوصا مین یاب بیشتر فعالیت داشتم .صراحتا اعلام میکنم که من شاگرد شما هستم از دانش فنی اساتیدی همچون حمید آقا و رستم عزیز وسایر عزیزان کمال استفاده رو میبرم و ازشون سپاسگذارم وامیدوارم شاگرد خوبی باشم .اگرهم کمکی از دستم بر بیاد به هیچ عنوان دریغ نمیکنم ودیگر به هیچ وجه حاضر نیستم در بحث های بی سرانجام وتهی شرکت داشته باشم فقط دوست دارم ازتون یاد بگیرم از همتون ممنونم ودستتون رو میبوسم به خاطر دانش فنی فوق العاده ای که داریدددددددددددد
سلام دوست عزیز شما اگر در زمینه رباتیک و مین یابی می خواهی فعالیت کنید برای روبات تک لوپ به غیر از pi polones مدار دیگری به درد شما نمی خورد با بهترین بالانسی که تابه حال دیده اید
چون بعضی از این مدارات با کم و زیاد شدن ارتفاع لوپ نسبت به زمین و داشتن چاله و چوله در زمین بالانسشان را از دست می دهند و بعضی دیگر را هم باید تنظیمات بیشماری انجام دهید و در روی خود زمین هم با تغییر لایه بندی خاک از بالانس خارج می شوند یا در حین حرکت ربات دچار بی ثباتی می شوند
و برای رباتی که دو لوپ داشته باشد گری مناسب تر است
و به نظر بنده اصلا هم خرج کردن برای این مدار آنهم برای اینکه عمق نهایتا نیم متری مین پیدا کند واقعا اشتباه می باشد