درود فراوان خدمت مهندس حمید و دوستان سر به راه فلزجو
با توجه به حرف و حدیث هایی که پیش اومده وظیفه خودم دونستم که یک سری مطالبو به دوستان بگم.
دوستان عزیز بنده واقعا فکر نمیکنم در طراحی آقا حمید مشکل خاصی وجود داشته باشه. بنده رشته تحصیلیم معماری هست و تا قبل ساخت مدار مهندس هیچ اطلاعاتی از الکترونیک نداشتم. الانم اطلاعات چندانی در مورد قطعات و کارکردشون ندارم اما توضیحات و راهنمایی های آقا حمید و برخی دوستان به قدری کامل و شفاف بود که خودم این مدارو ساختم. عکسشم قبلا گذاشتم و بازم میزارم. کسی باور نمیکنه این اولین مدار عمرم باشه که زدم. اما نهایت دقتمو به کار بردم و همه رو مدیون حمید جان و تعدادی از دوستان انجمن هستم
بنده به جرأت میتونم بگم 99% از مشکلات به خاطر اشتباهات اوپراتوری خودمونه. بنده هم اوایل فکر میکردم ثباتم خیلی کمه اما یک روز مدارو بردم به یک غار که حتی موبایل هم آنتن نمیداد. دستگاه به حدی ساکت بود که روی حساسیت 20 هم اصلا صداش در نمیومد و فکر میکردم خرابه اما فلز بهش نزدیک میشد با قدرت سنس میکرد. حتی لوپ هم تقریبا به زمین میچسبید باز صداش در نمیومد و به نظرم به خاطر نبود ذرات خاک داخل غار بود. پس به این نتیجه رسیدم که با توجه به تنظیمات کامل دستگاه در هر شرایطی باید روی سه چیز تمرکز کرد! اوپراتوری و اوپراتوری و اوپراتوری!!!
متاسفانه خودمم چند ماهی هست که به خاطر یک سری مشکلات شخصی اصلا کاوش نرفتم. و باز هم از همگی دوستان و مخصوصا آقا حمید بزرگوار بابت تمام زحمت ها و حوصله به خرج دادناشون ممنونم
امیدوارم که همگی دوستان به موفقیت برسن