انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1883 , 1884 , 1885 , 1886 , 1887 , 1888 , 1889 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
hamedtaran نوشته است:
پس با این اوصاف باید آی سی lf357 فلزی بگیرم؟ دوستانی گرفتن و خوب جواب داده راهنمایی کنن که از کجا بخرم؟
ممنونم مهندس جان بابت توضیحات، با دونوع مرورگر در دو دستگاه موبایل و لپ تاپ تست کردم بعد از کمتر از یک دقیقه ساین اوت میشه اکانتم

lf387فلزی پایا خوبه واعدادش هم نرماله من گرفتم تست کردم ولی پلاستیکیش خوب نیست mac157 رو هم ازش خریدم تست کردم که ده درصد فدرت بالاتری داره ولی اعداد خیلی بالا میره واز رنج خودش خارج میشه در کل بهترن گزینه lf357h از پایا هست که من تست کردم

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 14 تیر1395 - 10:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
دوستان امكانش هست فايل HEX جديد رو توي يك آپلود سنتر واسم اپ كنن تا بتونم دانلود كنم
از خود سايت نميتونم دانلود كنم
ممنون

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

دوشنبه 14 تیر1395 - 11:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

A.D.H1360 نوشته است:
hamedtaran نوشته است:
پس با این اوصاف باید آی سی lf357 فلزی بگیرم؟ دوستانی گرفتن و خوب جواب داده راهنمایی کنن که از کجا بخرم؟
ممنونم مهندس جان بابت توضیحات، با دونوع مرورگر در دو دستگاه موبایل و لپ تاپ تست کردم بعد از کمتر از یک دقیقه ساین اوت میشه اکانتم

lf387فلزی پایا خوبه واعدادش هم نرماله من گرفتم تست کردم ولی پلاستیکیش خوب نیست mac157 رو هم ازش خریدم تست کردم که ده درصد فدرت بالاتری داره ولی اعداد خیلی بالا میره واز رنج خودش خارج میشه در کل بهترن گزینه lf357h از پایا هست که من تست کردم

سلام
کاری به کیفیتشون ندارم ولی از خریدم راضی نبودم.
فقط اگه خواستی سفارش بدی، بدون سیستم سفارششون مال دوره ی حلب خاک اندازه.
من اول lf357h رو ثبت کردم ولی بعدش پشیمون شدم و lf157 رو تو سایتشون ثبت کردم و 12000 کارت به کارت کردم براشون. ولی چون سفارش قبلی قابل حذف نبود برای اینکه اشتباه نشه دوباره زنگ زدم گفتم که دو تا قطعه ثبت کردم و مشخصات خرید lf157 رو گفتم و تاکید کردم این قطعه رو بفرستن.
حالا اینا همون lf357 رو فرستادن که 2500 ارزونتر بود....
حالا کاری ندارم، احتمالا همین lf357 ازlf157 شون بهتر باشه هنوز امتحان نکردم ولی واقعا آدمای بی مسئولیتی هستن.

دوشنبه 14 تیر1395 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
بله منهم قبلا توسایتش lf157زده بود موجود سفارش دادم وپول رو ریختم ولی دستم که رسید کلی از قطعات نبود زنگ زدم میگن اونهایی که نفرستادیم موجود نبوده :-w
نمیدونم پس چرا تو سایت درستش نمیکنن البته خدایش حساب وکتابشون درسته ومن هروقت اینطور مشکلاتی باهاشون داشتم وزنگ زدم بی چون وچرا درستش کردن فقط به قول دوستمون سیستم سفارششون خیلی بد وقدیمیه ومن چند بار حضوری رفتم چون خیلی سرشون شلوغه بیشتر به خاطر اون اینقدر قاطی میفرستن والا قیمتاشون از خیلی جاهای دیگه بهتره

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 14 تیر1395 - 1:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

A.D.H1360 نوشته است:
بله منهم قبلا توسایتش lf157زده بود موجود سفارش دادم وپول رو ریختم ولی دستم که رسید کلی از قطعات نبود زنگ زدم میگن اونهایی که نفرستادیم موجود نبوده :-w
نمیدونم پس چرا تو سایت درستش نمیکنن البته خدایش حساب وکتابشون درسته ومن هروقت اینطور مشکلاتی باهاشون داشتم وزنگ زدم بی چون وچرا درستش کردن فقط به قول دوستمون سیستم سفارششون خیلی بد وقدیمیه ومن چند بار حضوری رفتم چون خیلی سرشون شلوغه بیشتر به خاطر اون اینقدر قاطی میفرستن والا قیمتاشون از خیلی جاهای دیگه بهتره

تازه تماس هم گرفتم، بعد اینکه منو به چند نفر وصل کردن تا صحبت کنم آخر سر گفتن قطعه رو پس بفرستم تا اونا قطعه جدید بفرستن اونم با هزینه ی خودم X(
حالا بحث پول نیست به جای اینکه معذرت خواهی کنن اصلا زیر بار نمیرن.خجالت هم خوب چیزیه
اولین و آخرین باری بود که ازشون خرید کردم. حتی اگه بهترین قطعاتو بیارن ازشون نمیخرم

دوشنبه 14 تیر1395 - 2:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
دوستان ببخشید میشه راهنمایی کنید توی lf357 فلزی اون پایه ای که زیر زائده ی فلزی قرار داره باید به کدوم پایه سوکت(1 یا 2) که عکسشو گذاشتم وصل بشه؟
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 14 تیر1395 - 2:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

همون شماره 2.درستش پایه 8 هست

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 14 تیر1395 - 2:33pm
مدیر کل
مدیر کل

Ali1359 نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمید و اساتید بزرگوار
مهندس حمید میشه لطفا در مورد میتره سنس LCDو عمل کردش راهنمایی و توضیح بفرمایید؟ :ymblushing: :-ss
ممنون و سپاس بابت تمام زحمات بی دریغ تون @};- :x

خیلی ممنون.
در خصوص میتر در فایل راهنما توضیحات کافی بیان شده. حالا شاید از زاویه دیگه بشه توضیح بیشتری داد!
احتمالا در برخی فلزیاب های آنالوگ ؛ میتر عقربه ای رو دیدین که همزمان با سنس فلز عقربش حرکت میکنه و هر چه سنس قویتر باشه میزان حرکت عقربه هم بیشتر هست. میتر 3 رقمی دیجیتال در اینجا هم همون کار رو انجام میده ولی بصورت دقیق تر و با کاربردی وسیع تر. این نوع میتر دیجیتال رو بنده در سایر دستگاههای دیجیتال حتی لورنز ندیدم! علتش هم نوع انتگرالگیری نقطه به نقطه و سرتاسری هست که در این طرح بصورت مشابه آنالوگها ولی با روش دیجیتال پیاده سازی شده. میتر سنس دیجیتال در این طرح یکی از مهمترین فاکتورهای کمکی برای اپراتور هست و اگر حتی از تفکیک هم صرفنظر کنیم نمیشه نقش مهم میتر رو انکار کرد.
با دقت به رقم میتر هم میشه به قدرت سنس هدف و احتمال خطا یا هدف بودن پی برد و هم مرکز هدف رو بخوبی متوجه شد. چرا که وقتی لوپ دقیقا روی هدف و مرکز هدف قرار میگیره ؛ میتر بیشترین عدد رو نشون میده. دقت به روند تغییر میتر در ناحیه سنس میتونه اطلاعات دیگه ای رو هم به ما بده. مثلا وقتی در یک ناحیه شما سنس نه چندان قوی دارین و میتر مرتبا کم و زیاد میشه و مرکزیت خاصی به شما نمیده ؛ به احتمال خیلی زیاد نوعی ذرات یا خاک رسانا در اون ناحیه وجود داره که به منزله خطاست. ریتم کند تغییر میتر توام با داشتن یک حداکثر نسبی در مرکز هم نشانه عمق بالای هدف هست در صورتیکه اگر میتر به سرعت تغییر بکنه و به حداکثر برسه و سپس کاهش سریع داشته باشه ؛ نشون میده هدف سطحی هست. در کنار این مساله عدد نهایی میتر به نسبت سایز لوپ و همینطور وسعت ناحیه سنس کمک میکنه تا شما عمق هدف رو هم تخمین بزنین که البته این مساله نیاز به تجربه بیشتری داره.
از طرف دیگه کاربرد دیگری برای این میتر تعریف شده که بصورت میتر منفی هست! میتر منفی میتونه نشانه خروج از بالانس باشه که پس از چند ثانیه بصورت هشدار هم اعلام میشه تا متوجه باشین برد نهایی رو ندارین و در صورت لزوم باید مجددا دستگاه رو بالانس کنین. اما در شرایطی غیر از این ؛ میتر منفی نشانه سنس یک حفره هست که میتونه برای حفره یابی هم تا حدودی کاربرد داشته باشه. طبیعتا رقم میتر منفی در این حالت شبیه به سنس فلز اطلاعاتی از حفره به لحاظ بزرگی و عمق میتونه در اختیار اپراتور بذاره.

دوشنبه 14 تیر1395 - 2:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

1426539 نوشته است:

ممنون دوست عزیز از کمکتون
ببخشید پایه ها باید کوتاه بشن یا به همون صورت ردیف درشون بیارم جا بزنم؟
با تشکر

دوشنبه 14 تیر1395 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hesam نوشته است:
1426539 نوشته است:

ممنون دوست عزیز از کمکتون
ببخشید پایه ها باید کوتاه بشن یا به همون صورت ردیف درشون بیارم جا بزنم؟
با تشکر

خواهش میکنم. البته پایه های آی سی هر چقدر کوتاهتر باشه و خود آی سی به برد مدار چاپی نزدیکتر باشه از نظر ثبات و جذب نویز بهتره. فقط مواظب باشید بیش از حد کوتاه نشه که با مشکل مواجه بشین

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 14 تیر1395 - 4:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1883 , 1884 , 1885 , 1886 , 1887 , 1888 , 1889 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Pozpoz , salah3 و 443 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure