با سلام خدمت دوستان و اساتید و تشکر از مهندس حمید بابت طرح بینظیرشون
من با آی سی فلزی که از پایا گرفتم تست کردم
از لحاظ برد خوب بود. حساسیت 18 الی 20 و گراند خاموش لوپ 35 عنکبوتی سینی استیل 27*38 رو در 1.60 الی 2 متر میزد. سکه 500 تومانی رو در 44 سانت و گاهی بیشتر میزد. چون با تنظیمات بازی میکردم بردها متفاوت بود. مثلا گاهی در 2 متر سینی رو میزد ولی خیلی ثبات نداشت. لازم به ذکره سینی رو از بغل لوپ حدود 80 سانت میزد. البته بوق الکی هم گاهی داشتم.
اما
اعداد سه گانه حدود250،870،944و دیلی اتومات16 . اما اعداد دقیق نبودن و هربار تغییر میکردن اما نه خیلی زیاد. گاهی فاصله عدد دوم و سوم حدود 50 میشد. دیلی اتومات هم یکی دو بار 19 نشون داد.عدد انتگرالگیری هم هر بار بین 2800 تا سه هزار و خوردی بود. البته نوساناتش در حد چند شماره بود. تستهام دو حالت بود. یه بار لوپ روی زمین و یکبار لوپ به صورت عمودی آویزان.
(با آی سی قبلی دیلی اتومات 18 و اعداد129،441،666 بودن و برد برای سکه 100 تومانی 30 الی 35 سانت بود.)
یه چیز دیگه اینکه حذف آهن عمل نمیکرد و وقتی هم عمل میکرد همه رو غیر آهنی میشناخت. دو تا آهن هم تست کردم آی دی زیر 5 بود و وقتی هم حذف آهن off بود ferro مساوی صفر نشون میداد.
روی زمین زیاد ثبات نداشت و بوق الکی و میتر داشت ولی با تغییر تنظیمات خیلی بهتر شد(البته لوپ رو با دستم داشتم و حرکت میدادم کمی فاصله با زمین متغیر بود). یه تیکه سیم خاردار کوچیک اندازه دو بند انگشت هم سطحی زد با حجمی که داد و تغییرسریع و زیاد میتر با بالا آوردن لوپ، همون اول فهمیدم کوچیک و سطحیه و وقتی لوپ رو نزدیک زمین گرفتم غیر آهنی شناخته بود.(ضمن اینکه سیم خاردار درون یه تیکه گل که اندازه مشت بود و مثل کلوخ سفت و خشک شده بود قرار داشت و زنگ زده بود وقتی لوپ رو بالا میاوردم تا ارتفاع نسبتا خوبی سنس داشت).
با این تفاسیر کسی میتونه راهنمایی کنه دلیل این اعداد سه گانه و دیلی اتومات و درست عمل نکردن حذف آهن و کمی بی ثباتی از چیه و باید چیکار کنم؟
لوپم 35 سانتی با 31 دور سیم افشان همدان 0.75 که ظرفیتشو نمیدونم ولی مقاومت بدون سیم رابط0.8.
از مدار و تنظیمات و البته سیم خاردار
عکس گرفتم ولی اینجایی که هستم نت افتضاحه. به زور کانکت شدم.
با تشکر