انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:47am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshi نوشته است:
منم قبلا mdl داشتم چنگی به دل نمیزد برا همین ردش کردم رفت
متاسفانه عدم ثبات و واکنش به سنگهای فلز دار دو تا از معایبی بود که دیدم

بهر حال اگه دوستان توی دراوردن فیبر از توی رزین مشکل داشته باشن من میتونم کمک کنم چون من رشته دانشگاهیم شیمی بوده و محلولش رو قبلا ساختم.

هر دستگاهي مزايا و معايبي داره كه فقط يك اپراتوري كه چندسال باهاش تمرين كرده و تجارب حفاري داشته مثل برادر كرمي ، ميتونه بخوبي كمك كننده باشه تا تازه كارها بهتر نتيجه بگيرن و حذف ذرات بهتري داشته باشن و اينطور كه برادر كرمي فرمايش كردن بهترين لوپ براي مثبت عملكردن دستگاه و حذف ذرات لوپ 2در2 هست ، خوب يكي از معايب اين همينه كه فقط عملكرد مفيدش با لوپ 2 متري قابل قبول هست و بالطبع قدرت خيلي بالا مساوي هست با واكنش داشتن دستگاه با لوپهاي اندازه زير 2 متر به ذرات و سنگهاي معدني و آجر سوخته و سفالهاي مدفون شده ، به هر حال طالبان همچين سيستم هايي بايد كاملاً مزايا و معايب سيستم رو بخوبي درك بكنن تا تصميم گيري نهايي بهتري داشته باشن .. آرزوي موفقيت دارم براي همه دوستان صادق و يكرنگ اين انجمن ، خداوند دستهاي پليد رو از بين دوستيهاي ما قطع كنه انشاا.. :YMPRAY: تا همه به آرزوشون برسن :YMPEACE: .. ياعلي

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 22 بهمن1392 - 12:57pm
استاد
استاد

mahmood51 نوشته است:
به به، به این همه طراوت. :)
دوستان خدایی برای بنده به اون شکل مقدور نیست که کمکی جان نثارانه کنم به 2 دلیل:
1- بنده مالک مطلق سیستم نیستم که ما 4 نفر شریکیم و قطعاً افراد دیگر راضی به این کار نمیشن هریک از شما عزیزان خودشو جای اون شرکا بذاره .
2- دستگاه ما به مفهوم کامل خراب نشده الآن خیلی تمیز و معتبر کار میکنه ولی با قدرت کمتر که حتی با این وضعیتش هم برای مکان خودمون که بار خیلی بزرگ وعمیقیه سیگنال قویی میده(حتّی از دور میزنه) امّا خیلی از اهداف کوچک رو هم با اون از دست میدیم. الآن هم همون پیت 17 کیلویی در 3 متریو تمیز و 100% تکرار شونده میزنه ولی ا ولاًبا شدت یک سوّم شدت قبل و ثانیاً صاف رو خودش میزنه دیگه سیگنال از دور رو نمیده. که البته داریم روش کار میکنیم که ببینیم بر میگرده به وضع سابقش چون یکسری قطعاتی سفارش دادیم تا دونه دونه اونهارو تعویض وبه نوعی آزمون وخطا کنیم .

ولی از طرفی واقعاً دوست دارم این سیستم ساخته و دستیافتنی بشه، لذا هر نوع کمک دیگه ای که از دستم بر بیاد چه از نظر اطلاعات فنی و چه کاربری، دریغ نمیکنم. اگرچه سر نحوه تشریک مساعی بنده نظروپیشنهادی دارم که جسارتاً با پیام خصوصی به عرض آقا حمید میرسانم. کاری که چند سال پیش در geotech بر سر همونPD شد که طرح خوبی بود و بنده حقیر نیزجزو معدود افراد مشمول اون طرح بودم و علی رغم بی سوادیم در الکترونیک(که ایکاش اینگونه نبود و الکترونیک تحصیل کرده بودم :(( ) دراونجا تونستم کمکایی جهت پیاده شدن صحیح شماتیکش بکنم. اینجاست که آدم نقش قوی عشق به کاری رو دررشد اون کار میبینه. :ymsmug:

اشارات آقا کرمی هم کاملاً صائبند و همگی به همان گونه است. اگرچه شاید در برخی موارد اختلافاتی وجود داشته باشه.
در آخر یه سؤال مهم و جدی میمونه: اونهاییکه واقعاً تو این طرح شرکت و کمک اساسی میکنن سهمشون از موفقیت چیه؟ :-? خیلی موارد مشارکتهای اینطوری بوده ولی آنالایزرها همه ماحصل رو حق خودشون دونستن.(البته با عرض پوزش)

درود بر شما
اقا محمود ما فدایی خواستیم که بیاد جلو کسی نخواستیم که چشم داشتی داشته باشه بابت کارش. قرار نیست که اینجا چیزی تقسیم کنند که حق دار یا بی حق هر دو تاشون رو سر و کول هم برن بالا برای بهره بیشتر.
انتظار نابجا هم از کسی نداریم اگه این دستگاه راه افتاد بچه های کاربر هم اینقده معرفت دارند که بعنوان شیرینی هم شده بچه های دست اندر کار را خوشحال کنند و یک خسته نباشید هم به اونها بگن

سه شنبه 22 بهمن1392 - 1:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در زمینه ساخت لوپ گرد زیر 1متر همراه با دسته و بازو هم بنده میتوان در سطح ایده ال کمک کنم . البته بدون چشم داشت

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 22 بهمن1392 - 1:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
به مولا خيلى حال كردم اين همدلى و همكارى هست كه اين انجمن رو تبديل به ابرانجمن كرده انشاالله تا پيروزى

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

سه شنبه 22 بهمن1392 - 2:38pm
استاد نقطه زنی
استاد نقطه زنی
آواتار کاربر

محل اقامت: مازندران
دوستان یه نگاهی به این سایت بندازین http://www.best-metal-detectors.info/Md ... ector.html
و اینکه بجز این چندین مدل دیگه هم با همین اسم داریم اما با هم فرق میکنن . در هرصورت حتی اصل هم باشه چون فرکانسی هست مبنای کارش بازم میرسیم سر خونه اول که بعد خریدش میفهمی فقط داره آشغال میزنه و اون چیزهای معلومی که خودتون چال میکنید .

دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.

سه شنبه 22 بهمن1392 - 3:45pm
YIM WWW
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
جناب محمود عزیز شما چطور با لوپ 2*2 هدف 1 متری رو نقطه زنی دقیق میکنید؟ خیلی عذر میخوام هدفم از این سوال فقط دونستن قدرت دستگاه شما هستش :-*

سلام آقا کرمی. دقیق منظورتونو متوجه نشدم. هدف در عمق 1 متری یا هدفی با ابعاد 1 متری؟
ولی در کل بنده هر سیگنالی رو اول با مد 1 سنس 90 پیدا میکردم بعدش با سنس 100 جاییکه قویترین عدد سیگنالو میداد صاف زیر پای لوپزن(مرکزلوپ) رو به عنوان نقطه اصلی منظور کرده ولی از همه طرف به اصطلاح Xing میکردم.(چند بار) بعدش اون سیگنال رو با تمام مدهاش چک میکردم. هم با بالاترین سنس هم پایینترین سنسی که میزد.اگر همه منطبق بودند فبهالمراد اگر نه همون مد 1 سنس 100 ملاک میشد. چون مد 1 سریعترین شارژ-دشارژ سیگنالو داره و لذا نقطه زنیش دقیقتره.

چهارشنبه 22 بهمن1392 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
به به، به این همه طراوت. :)
دوستان خدایی برای بنده به اون شکل مقدور نیست که کمکی جان نثارانه کنم به 2 دلیل:
1- بنده مالک مطلق سیستم نیستم که ما 4 نفر شریکیم و قطعاً افراد دیگر راضی به این کار نمیشن هریک از شما عزیزان خودشو جای اون شرکا بذاره .
2- دستگاه ما به مفهوم کامل خراب نشده الآن خیلی تمیز و معتبر کار میکنه ولی با قدرت کمتر که حتی با این وضعیتش هم برای مکان خودمون که بار خیلی بزرگ وعمیقیه سیگنال قویی میده(حتّی از دور میزنه) امّا خیلی از اهداف کوچک رو هم با اون از دست میدیم. الآن هم همون پیت 17 کیلویی در 3 متریو تمیز و 100% تکرار شونده میزنه ولی ا ولاًبا شدت یک سوّم شدت قبل و ثانیاً صاف رو خودش میزنه دیگه سیگنال از دور رو نمیده. که البته داریم روش کار میکنیم که ببینیم بر میگرده به وضع سابقش چون یکسری قطعاتی سفارش دادیم تا دونه دونه اونهارو تعویض وبه نوعی آزمون وخطا کنیم .

ولی از طرفی واقعاً دوست دارم این سیستم ساخته و دستیافتنی بشه، لذا هر نوع کمک دیگه ای که از دستم بر بیاد چه از نظر اطلاعات فنی و چه کاربری، دریغ نمیکنم. اگرچه سر نحوه تشریک مساعی بنده نظروپیشنهادی دارم که جسارتاً با پیام خصوصی به عرض آقا حمید میرسانم. کاری که چند سال پیش در geotech بر سر همونPD شد که طرح خوبی بود و بنده حقیر نیزجزو معدود افراد مشمول اون طرح بودم و علی رغم بی سوادیم در الکترونیک(که ایکاش اینگونه نبود و الکترونیک تحصیل کرده بودم :(( ) دراونجا تونستم کمکایی جهت پیاده شدن صحیح شماتیکش بکنم. اینجاست که آدم نقش قوی عشق به کاری رو دررشد اون کار میبینه. :ymsmug:

اشارات آقا کرمی هم کاملاً صائبند و همگی به همان گونه است. اگرچه شاید در برخی موارد اختلافاتی وجود داشته باشه.
در آخر یه سؤال مهم و جدی میمونه: اونهاییکه واقعاً تو این طرح شرکت و کمک اساسی میکنن سهمشون از موفقیت چیه؟ :-? خیلی موارد مشارکتهای اینطوری بوده ولی آنالایزرها همه ماحصل رو حق خودشون دونستن.(البته با عرض پوزش)

درود بر شما
اقا محمود ما فدایی خواستیم که بیاد جلو کسی نخواستیم که چشم داشتی داشته باشه بابت کارش. قرار نیست که اینجا چیزی تقسیم کنند که حق دار یا بی حق هر دو تاشون رو سر و کول هم برن بالا برای بهره بیشتر.
انتظار نابجا هم از کسی نداریم اگه این دستگاه راه افتاد بچه های کاربر هم اینقده معرفت دارند که بعنوان شیرینی هم شده بچه های دست اندر کار را خوشحال کنند و یک خسته نباشید هم به اونها بگن

آقا جاوید عزیز. خواسته بنده کاملاً منطقی و به جا و حتماً حرف دل سایرین هم بوده، فقط اینکه رک و راست مطرح شده و درستش هم همینه.اگربناست نهایتاً همونطور هم بشه پس دیگه چرا ناراحت شدی داداشی؟ :-\
میفرمایی نه؟ خوب نظر سایر افرادیکه ابراز تمایل به همکاری کردن رو بپرسید. این مثل همکاریهای حفّاری میمونه که باید قبل از هر نوع استارتی همه چیو بین خودشون مشخص کنن چراکه مانع رنجشها وناکامیهای بعدی میشه که با همکاری خوب و تمیز هم هیچ منافاتی نداره. لذا برآشفتن شما محلی از اعراب نداشت برادر. ;)

چهارشنبه 22 بهمن1392 - 12:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza vir نوشته است:
دوستان یه نگاهی به این سایت بندازین http://www.best-metal-detectors.info/Md ... ector.html
و اینکه بجز این چندین مدل دیگه هم با همین اسم داریم اما با هم فرق میکنن . در هرصورت حتی اصل هم باشه چون فرکانسی هست مبنای کارش بازم میرسیم سر خونه اول که بعد خریدش میفهمی فقط داره آشغال میزنه و اون چیزهای معلومی که خودتون چال میکنید .

آقا رضا حالت خوبه برادر؟ :D لینکی که گذاشتی چه ربطی به ام دی ال ما داره؟ ;;) این لینکو خیلی وقت پیش هم فردی در ژئوتک گذاشته بود. از کجاش برداشت کردی که فقط آشغال میزنه؟ عزیزجان حتی گنج-جویان ترک هم حسابی دنبال تهیه ام دی ال ماها افتادن. در سایتی اونها حتی تا این حد پیش رفتن که فهمیدن شرکت N2 اونو تولید میکنه.(واقعاً دمشون گرم) ولی چه فایده؟ افسوس که ظاهراً دیگه ازش نمیزنن چون در لیست فروششون نیست. 5-4ماه پیش هم بنده ای میل زدم هیچ جوابی ندادن.شاید N2 هم کپی تقلبی میداده نه اصلی چون به هر حال میدونید یه شرکت کپی کار قدریه البته کارش هم خوبه. خدایی هر کی تونست از اینها خبری بگیره و بهش جواب دادن بقیه رو هم در جریان بذاره.

پیوست:
MDL 8500.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 22 بهمن1392 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
اقا محمود شما چه چیزی با این ام دی ال تونسته بودی پیدا کنی؟
و در چه عمقی؟

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

چهارشنبه 23 بهمن1392 - 5:06am
استاد
استاد

درود بر شما
محمود جان ما از چیزی ناراحت نشدیم اون هم بابت یه چیز مادی.کسی نامه فدایت شوم هم به کسی نداده که بابت اون کسی طلبکار یا بدهکار باشه.پیشنهاد همکاری داوطلبانه داده شد چند تایی هم اعلام حضور تا اخر کار کردند اون هم بدون هیچ چشم داشتی من که با جناب کرمی با پیام همسخن شدم که بنده خدا خودش تقاضایی چیزی نداشت و اشاره ای هم نکرد در صورتیکه دستگاه هم مال دوستش هست .این شما هستید که تفکر مادیگرایانه خودتون را به صفحه کشیدید وکسی هم اعتراضی به طرز تفکرتون نداره و از طرفی اگه قرار بود مادیات مطرح باشه میتونستند ازادانه حرف دل خودشون و پیشنهادشون را ارائه بدهند و مانعی ازاین بابت نداشتند و ندارند و اجباری هم در کار نبوده و نیست و لی قرار بر این شد که افرادی که دستشون را بعنوان همکاری بالا بردند از ابتدا داوطلبانه باشه نه بخاطر چشم داشتی. محمود جان باور کن من یک صدم درصدهم از شما انتظار نداشتم که دستهاتون رابعنوان همکاری بالا ببرید چون واقعا با یکی دوبار پست زدن و جمله بندی و طرز نوشتار و ردیف کردن کلمه های متن میتونم تشخیص بدم که باد موافق نویسنده هست یا باد مخالف. در هر صورت تا اینجای کار هم که بر این دستگاه اصرار کردید و ادعای برتری این دستگاه را داشتید ما این فرصت را معتنم می شماریم و اگه زمانه باما بیاید سعی میشود که حداقل و در صورت امکان کپی این دستگاه زده شود البته به کمک و توان مهندس حمید و دوستانی که بدون منت اعلام امادگی کردند

چهارشنبه 23 بهمن1392 - 5:25am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 248 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure