نویسنده |
پیغام |
arash99
کاربر حرفه ای
|
جناب پادمهر اگه ميدونستم همون کهيال هستی اصلا کوچکترين درخواستی ازت نميکردم ،،اينم از شمارت حاجی مال خوذپ نخواستيم 09116170530
|
سه شنبه 18 آذر1393 - 10:24am |
|
|
پادمهر
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:16am پست: 160 محل اقامت: البرز
|
arash99 نوشته است: جناب پادمهر اگه ميدونستم همون کهيال هستی اصلا کوچکترين درخواستی ازت نميکردم ،،اينم از شمارت حاجی مال خوذپ نخواستيم 09116170530 سلام دوست عزیز و البته قدیمی این نظر لطف شماست! اگرمحتوای پست های دوستان در همون محدوده مسایل فنی باشه نه تنها باعث خوشحالی بنده خواهد بود بلکه فکر میکنم سایر دوستان هم از این روند استقبال کنند!
|
سه شنبه 18 آذر1393 - 10:56am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
کهيال عزيز نميدونم چی بگم اما برای سالگرد داداشم هم به شما اس دادم اما جواب گوی من نشديد رفتی که رفتی و من رو جلوى ديگر دوستان بد جلوه دادی منکه هدفم خير بود و کمک به دوستان اما ورق بد برگشت بله من همون arash05550هستم اما شما هدفت مشخص نبود رفتی و دوباره اومدى با چه هدفى نميدونم اما ديگه با کسی اينجوری بازی نکن
|
سه شنبه 18 آذر1393 - 11:37am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان آقای بادمهر ممنون از اینکه میخواین کمک حال کاربرا باشین. راستی عکسی که شما توی تاپیک 12000 گذاشتین یدونه رگولاتور داره شما چرا اسمشو گذاشتین 3 رگولاتوره؟ ضمنا نتایج تستهای خودتون را توی خاک با اعلام مشخصات کامل لوپ و ... بزارین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 18 آذر1393 - 1:49pm |
|
|
پادمهر
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان طی تحقیقاتی که این چند وقته داشتم متوجه شدم که اصلی ترین علت ناپایداری این سیستم و همچنین tl12000 چی بوده و رفع اون مشکل نه تنها ثبات رو فوق العاده بالا برد بلکه برد دستگاه رو هم تقریبا 2 برابر کرد!(البته بنده با کوچک کردن سایز لوپ ابعادش رو به قطر سی سانتیمتر کاهش دادم که در تستی که انجام شد برد اون برای یک قوطی روغن لحیم کوچک تقریبا یک متر شد!) انشاا... بعد از کامل شدن تحقیقات نحوه اجرای اصلاحات رو هم برای دوستان بازگو خواهم داد.
|
سه شنبه 9 دی1393 - 10:10pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
پادمهر نوشته است: سلام به همه دوستان طی تحقیقاتی که این چند وقته داشتم متوجه شدم که اصلی ترین علت ناپایداری این سیستم و همچنین tl12000 چی بوده و رفع اون مشکل نه تنها ثبات رو فوق العاده بالا برد بلکه برد دستگاه رو هم تقریبا 2 برابر کرد!(البته بنده با کوچک کردن سایز لوپ ابعادش رو به قطر سی سانتیمتر کاهش دادم که در تستی که انجام شد برد اون برای یک قوطی روغن لحیم کوچک تقریبا یک متر شد!) انشاا... بعد از کامل شدن تحقیقات نحوه اجرای اصلاحات رو هم برای دوستان بازگو خواهم داد. دوست عزیز میشه یه اشاره ای بکنید که مربوط به کدوم قسمت مدار میشه ؟ ممنون از زحمات شما
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 9 دی1393 - 11:00pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان پادمهر عزيز ضمن تشكر منتظر تكميل توضيحاتتون هستيم . ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 9 دی1393 - 11:40pm |
|
|
پادمهر
کاربر فعال
|
وقتی برد داخل جعبه "فلزی" قرار داده شد سیم کشی رو "حتما" کوتاه و از نوع شیلد شده استفاده کنید مخصوصا سیم های ولوم مولتی ترن! سیم ها رو کوتاه انتخاب کنید و حتما اون ها رو داخل جعبه در یک جهت و در کنار هم دیگه به جعبه بچسبونید! علت اصلی ناپایداری در هم بودن سیم ها و شیلد نبودنشون و از همه مهمتر بلند بودنشون هست که بصورت یک آنتن عمل میکنه و نه تنها ثبات رو مختل میکنه بلکه برد دستگاه رو هم بشدت کاهش میده!
|
سه شنبه 9 دی1393 - 11:54pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
پادمهر نوشته است: وقتی برد داخل جعبه "فلزی" قرار داده شد سیم کشی رو "حتما" کوتاه و از نوع شیلد شده استفاده کنید مخصوصا سیم های ولوم مولتی ترن! سیم ها رو کوتاه انتخاب کنید و حتما اون ها رو داخل جعبه در یک جهت و در کنار هم دیگه به جعبه بچسبونید! علت اصلی ناپایداری در هم بودن سیم ها و شیلد نبودنشون و از همه مهمتر بلند بودنشون هست که بصورت یک آنتن عمل میکنه و نه تنها ثبات رو مختل میکنه بلکه برد دستگاه رو هم بشدت کاهش میده! پادمهر جان من وقتی از جعبه فلزی استفاده میکنم شیلد مدار رو به جعبه وصل میکنم وقتی هم جعبه پلاستیکی باشه اگه دیدم نویز داره از این پشم شیشه ها که یک طرفش فویل آلمینیومی داره میپیچم به دور مدار به طوری که فویل به سمت بیرون باشه بعد دورش چند دور سیم لخت میپیچم که با اون فویل ارتباط باشه بعد همون رو به شیلد مدار وصل میکنه این خودش خیلی کمک میکنه البته جهت اطلاع بود ها وگر نه شما استاد مایید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 9 دی1393 - 11:59pm |
|
|
پادمهر
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: پادمهر نوشته است: وقتی برد داخل جعبه "فلزی" قرار داده شد سیم کشی رو "حتما" کوتاه و از نوع شیلد شده استفاده کنید مخصوصا سیم های ولوم مولتی ترن! سیم ها رو کوتاه انتخاب کنید و حتما اون ها رو داخل جعبه در یک جهت و در کنار هم دیگه به جعبه بچسبونید! علت اصلی ناپایداری در هم بودن سیم ها و شیلد نبودنشون و از همه مهمتر بلند بودنشون هست که بصورت یک آنتن عمل میکنه و نه تنها ثبات رو مختل میکنه بلکه برد دستگاه رو هم بشدت کاهش میده! پادمهر جان من وقتی از جعبه فلزی استفاده میکنم شیلد مدار رو به جعبه وصل میکنم وقتی هم جعبه پلاستیکی باشه اگه دیدم نویز داره از این پشم شیشه ها که یک طرفش فویل آلمینیومی داره میپیچم به دور مدار به طوری که فویل به سمت بیرون باشه بعد دورش چند دور سیم لخت میپیچم که با اون فویل ارتباط باشه بعد همون رو به شیلد مدار وصل میکنه این خودش خیلی کمک میکنه البته جهت اطلاع بود ها وگر نه شما استاد مایید سلام دوست عزیز آیا بنظر شما همه دوستان هم مثل شما عمل میکنند؟!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 9 دی1393 - 12:07am |
|
|
|