نویسنده |
پیغام |
amirabbas
|
با تشکر از مهندس حمید امیدوارم همیشه و همه جا سرفراز و پیروز و سرزنده باشید ارزوی موفقیت دارم برای شما در ورژن های بعدی فلزجو
|
شنبه 26 تیر1395 - 8:36pm |
|
|
omid1377
|
سلام به همه ی دوستان گرامی من مدار رو دوباره ساختم و ولتاژ گری مدار کاملاً درست و دقیق بود ام وقتی ایسی ها را جا میزارم مدار بوق پروگرام نمیزنه و یک ردیف مربع میاد و هیچ واکنش دیگری نداره درضمن ایسی مدار 328-pu است نه328p-pu ایا مدار سلامه یا ایسی اشتباه پروگرام شده با تشکر
|
شنبه 26 تیر1395 - 10:06pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه. مهندس جان دم خروس رو گرفتم! اکثر این بی ثباتی ها تقصیر این 4148 ها هست. اگه یادتون باشه با موازی کردن 17 تا مقاومت 6.8k اهم 0.1 %مقاومت 390 اهمی ساختم که برای تست بیرون مدار بسته بودم و با سیم به مدار وصل کردم که ثبات فوق العاده خوبی داشت. برای همین یه مدار جدید طراحی کردم که مقاومتها روی مدار اصلی بودن که بعد مونتاژ دوباره بی ثباتی فرقی نکرد. اینقدر با مدار ور رفتم تا اینکه رسیدم به این دیودها که وقتی از حرارت مقاومتهای دمپینگ 390 اهمی دور باشن همه چی رو به راهه ولی وقتی که کنار مقاومتهای 390 اهمی مونتاژ شون کردم دوباره بی ثبات شد
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
شنبه 26 تیر1395 - 10:08pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
مهندس جان سلام خسته نباشید .آقا ما بیابون بودیم درحین کار ی صدایی شبیح تق از بلندگوی دستگاه پخش شد و خاموشی دستگاه هم همان . الان اومدم خونه مدارو چک کردم هم ولتاژ 12 دارم هم 5 حتی تو پایه 15 ال سی دی هم جالبه که 5 ولتو دارم رگلاتور 7812 هم بصورت معمولی گرم میشه ولی نه ال سی دی روشن میشه نه صدای تک بوق هنگام روشن کردن دارم میکرو هم دوبار پرگرام کردم دیگه مخم هنگ کرده لطفا کمک کنید .ممنونم
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
شنبه 26 تیر1395 - 10:23pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
omid1377 نوشته است: سلام به همه ی دوستان گرامی من مدار رو دوباره ساختم و ولتاژ گری مدار کاملاً درست و دقیق بود ام وقتی ایسی ها را جا میزارم مدار بوق پروگرام نمیزنه و یک ردیف مربع میاد و هیچ واکنش دیگری نداره درضمن ایسی مدار 328-pu است نه328p-pu ایا مدار سلامه یا ایسی اشتباه پروگرام شده با تشکر خسته نباشین. یک ردیف مربع توام با نداشتن بوق اولیه ؛ یا بدلیل درست پروگرام نشدن میکرو هست یا میکرو معیوبه یا کریستال و خازنهای 18 پیکو اشکال داره. اتصالات این بخشها رو هم باید چک کنین. میکروی بدون پسوند P هم باید جواب بده ولی توصیه میکنم از نوع با پسوند P که بهتر و رایج تر هست استفاده کنین.
|
شنبه 26 تیر1395 - 10:28pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
1426539 نوشته است: سلام به همه. مهندس جان دم خروس رو گرفتم! اکثر این بی ثباتی ها تقصیر این 4148 ها هست. اگه یادتون باشه با موازی کردن 17 تا مقاومت 6.8k اهم 0.1 %مقاومت 390 اهمی ساختم که برای تست بیرون مدار بسته بودم و با سیم به مدار وصل کردم که ثبات فوق العاده خوبی داشت. برای همین یه مدار جدید طراحی کردم که مقاومتها روی مدار اصلی بودن که بعد مونتاژ دوباره بی ثباتی فرقی نکرد. اینقدر با مدار ور رفتم تا اینکه رسیدم به این دیودها که وقتی از حرارت مقاومتهای دمپینگ 390 اهمی دور باشن همه چی رو به راهه ولی وقتی که کنار مقاومتهای 390 اهمی مونتاژ شون کردم دوباره بی ثبات شد خسته نباشین. البته دیودهای 4148 به رغم سادگی عملکردشون در این مدار ؛ در نقطه حساسی قرار دارن و میتونن تاثیرگذار باشن. بنده مشکلی که فرمودین رو در مدارات اولیه ای که ساختم اصلا ندیدم وگرنه حتما روی فیبر فاصله بیشتری بینشون قرار میدادم. برعکس نقطه اتصال دیودها و مقاومت 390 اهمی از نظر تئوری باید بسیار نزدیک به هم باشه. این احتمال هم هست که دیودهای شما کیفیت خوبی نداشتن. بنده از دیودهای مارک فیلیپس استفاده کردم که ظاهرشون هم کاملا معمولی هست.
|
شنبه 26 تیر1395 - 10:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mahan2000 نوشته است: مهندس جان سلام خسته نباشید .آقا ما بیابون بودیم درحین کار ی صدایی شبیح تق از بلندگوی دستگاه پخش شد و خاموشی دستگاه هم همان . الان اومدم خونه مدارو چک کردم هم ولتاژ 12 دارم هم 5 حتی تو پایه 15 ال سی دی هم جالبه که 5 ولتو دارم رگلاتور 7812 هم بصورت معمولی گرم میشه ولی نه ال سی دی روشن میشه نه صدای تک بوق هنگام روشن کردن دارم میکرو هم دوبار پرگرام کردم دیگه مخم هنگ کرده لطفا کمک کنید .ممنونم ممنون. خسته نباشین. فکر میکنم شاید سوکت میکروی شما شل شده و میکرو حین کاوش قطع شده. این موضوع رو بررسی کنین. اگر مشکلی نداشت و میکرو هم درست پروگرام میشه ؛ دیگه فقط کریستال و خازنهای 18 پیکو ممکنه معیوب شده باشن هر چند احتمالش خیلی کم هست.
|
شنبه 26 تیر1395 - 10:35pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: mahan2000 نوشته است: مهندس جان سلام خسته نباشید .آقا ما بیابون بودیم درحین کار ی صدایی شبیح تق از بلندگوی دستگاه پخش شد و خاموشی دستگاه هم همان . الان اومدم خونه مدارو چک کردم هم ولتاژ 12 دارم هم 5 حتی تو پایه 15 ال سی دی هم جالبه که 5 ولتو دارم رگلاتور 7812 هم بصورت معمولی گرم میشه ولی نه ال سی دی روشن میشه نه صدای تک بوق هنگام روشن کردن دارم میکرو هم دوبار پرگرام کردم دیگه مخم هنگ کرده لطفا کمک کنید .ممنونم ممنون. خسته نباشین. فکر میکنم شاید سوکت میکروی شما شل شده و میکرو حین کاوش قطع شده. این موضوع رو بررسی کنین. اگر مشکلی نداشت و میکرو هم درست پروگرام میشه ؛ دیگه فقط کریستال و خازنهای 18 پیکو ممکنه معیوب شده باشن هر چند احتمالش خیلی کم هست. ممنون مهندس جان . مهندس اگه 7812 معیوب باشه حالا ب هر دلایلی باز هم ممکنه ولتاژ خروجی 12 رو بده ولی با آمپر پایین؟
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
شنبه 26 تیر1395 - 10:41pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
مهندس جان ممنون حل شد میکرو سوخته بود تعویض کردم درست شد مرسی داداش
|
شنبه 26 تیر1395 - 11:23pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: 1426539 نوشته است: سلام به همه. مهندس جان دم خروس رو گرفتم! اکثر این بی ثباتی ها تقصیر این 4148 ها هست. اگه یادتون باشه با موازی کردن 17 تا مقاومت 6.8k اهم 0.1 %مقاومت 390 اهمی ساختم که برای تست بیرون مدار بسته بودم و با سیم به مدار وصل کردم که ثبات فوق العاده خوبی داشت. برای همین یه مدار جدید طراحی کردم که مقاومتها روی مدار اصلی بودن که بعد مونتاژ دوباره بی ثباتی فرقی نکرد. اینقدر با مدار ور رفتم تا اینکه رسیدم به این دیودها که وقتی از حرارت مقاومتهای دمپینگ 390 اهمی دور باشن همه چی رو به راهه ولی وقتی که کنار مقاومتهای 390 اهمی مونتاژ شون کردم دوباره بی ثبات شد خسته نباشین. البته دیودهای 4148 به رغم سادگی عملکردشون در این مدار ؛ در نقطه حساسی قرار دارن و میتونن تاثیرگذار باشن. بنده مشکلی که فرمودین رو در مدارات اولیه ای که ساختم اصلا ندیدم وگرنه حتما روی فیبر فاصله بیشتری بینشون قرار میدادم. برعکس نقطه اتصال دیودها و مقاومت 390 اهمی از نظر تئوری باید بسیار نزدیک به هم باشه. این احتمال هم هست که دیودهای شما کیفیت خوبی نداشتن. بنده از دیودهای مارک فیلیپس استفاده کردم که ظاهرشون هم کاملا معمولی هست. ممنون از زحمات شما. منم به همین نتیجه رسیدم چون دیودهامو با حرارت هویه تست کردم دیدم تلرانس حرارتی خیلی زیادی دارن نزدیک به 200 اهم تغییر اهم میدادن. حالا به نظر شما برای این قسمت میشه از دیود زنر استفاده کرد؟
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
یکشنبه 27 تیر1395 - 7:01am |
|
|
|