انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1915 , 1916 , 1917 , 1918 , 1919 , 1920 , 1921 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

6mehdi9 نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید و باقیه اساتید عزیز.من دیلی اتوماتم 16 لوپم 45 سانتی با نمره 75 و اهم 1.2 ایسی 357 ک تقلبیه هیچ ولی بردم خیلی خیلی کمه مثلا سکه 50 تومنی رو تو 30 میزنه برد10*10 مسی تو 60 قوطی رانی 50 اینم بگم تو خونه خیلی بهتره این تست تو بیرون بود با انواع تغییرات همه مقاومت هام درست بستم دیگه نمیدونم از چیه این افت برد محسوس .من خیلی وقته لنگم چند جا قرار بوده برم کاوش ولی این افت برد مانع شده دوستان کمک کنن ممنون میشم

مدتها گیر برد کم دستگاهم بودم همین چند صفحه پیش هم کمک خواستم همه چیز عالی بود جز برد که فهمیدم از ماسفت بوده ماسف اصلی پیدا کردم فوق العاده شد به یک برد باور نکردنی رسیدم اما تا فیلم نگیرم درموردش نمیگم که دوستان حرف در نیارن در کل من خازنها و همه آی سی ها جز ال اف رو از فروشگاهی خریدم که بسیار کیفیتشون عالی بود ال اف هم 32 تومنی چهره خوبه .اما برد کمم بخاطر ماسفت بود هر چند من مدار جدید با قطعات اصلی جدید زدم و عالی شد اما برای امتحان اینکه برد کم مدار قبلی من از چی بود تک تک امتحان کردم اثری نداشت و فقط با تعویض ماسفت بردم درست شد

شنبه 2 مرداد1395 - 2:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamed97 نوشته است:
6mehdi9 نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید و باقیه اساتید عزیز.من دیلی اتوماتم 16 لوپم 45 سانتی با نمره 75 و اهم 1.2 ایسی 357 ک تقلبیه هیچ ولی بردم خیلی خیلی کمه مثلا سکه 50 تومنی رو تو 30 میزنه برد10*10 مسی تو 60 قوطی رانی 50 اینم بگم تو خونه خیلی بهتره این تست تو بیرون بود با انواع تغییرات همه مقاومت هام درست بستم دیگه نمیدونم از چیه این افت برد محسوس .من خیلی وقته لنگم چند جا قرار بوده برم کاوش ولی این افت برد مانع شده دوستان کمک کنن ممنون میشم

مدتها گیر برد کم دستگاهم بودم همین چند صفحه پیش هم کمک خواستم همه چیز عالی بود جز برد که فهمیدم از ماسفت بوده ماسف اصلی پیدا کردم فوق العاده شد به یک برد باور نکردنی رسیدم اما تا فیلم نگیرم درموردش نمیگم که دوستان حرف در نیارن در کل من خازنها و همه آی سی ها جز ال اف رو از فروشگاهی خریدم که بسیار کیفیتشون عالی بود ال اف هم 32 تومنی چهره خوبه .اما برد کمم بخاطر ماسفت بود هر چند من مدار جدید با قطعات اصلی جدید زدم و عالی شد اما برای امتحان اینکه برد کم مدار قبلی من از چی بود تک تک امتحان کردم اثری نداشت و فقط با تعویض ماسفت بردم درست شد

سلام دوست عزیز تبریک میگم
میشه لطف کنی و بگی از چه ماسفتی استفاده کردی ؟؟ نوع آمپر و میزان ولتاژش؟؟

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

شنبه 2 مرداد1395 - 4:03pm

سلام دوستان روش تنظیم فیوز بیت با Tnm 2000 رو کسی میدونه

شنبه 2 مرداد1395 - 4:15pm

se_rajabi نوشته است:
با سلام خدمت دوستان مخصوصا مهندس حمید عزیز.
من مدتی هست که مدار رو با توجه به توضیحات کامل صفحه اول که توسط مهندس تهیه شده ساختم. اولین بار هم نتیجه گرفتم فقط مشکلی که دارم اینه که برد دستگاهم خیلی کم هست.
* مثلا با لوپ 33 با سیم لاکی 24 دور و1.6 اهم یک صفحه مسی 12*6 سانتی رو در فاصله 50 سانتی سنس دارم.
یک سینی استیل هم اندازه لوپ رو در فاصله 120 سانت سنس دارم.
* با لوپ 68 سانتی با سیم افشان نمره یک وبا 17 دور 1.1 اهم جسم 60*60 رو در فاصله یک و نیم متر سنس دارم.
چند مدل اپ امپ(پلاستیکی سرامیکی وفلزی)دارم که تقریبا برد یکسانی دارند(از پایا وچهره ونیکو تهیه کردم).
* با پروگرمر usbasp ،با برنامه پیشنهادی(اکسترم) و هم با isp prog v1.72 که میکروی238 رو بخوبی ساپورت میکنه،میکرو رو پروگرام میکنم(با ریست تنظیمات وکریستال خارجی) اما تفاوتی در عملکرد برد دستگاه نداشتم.
* با انواع تنظیمات تست کرده اما فقط دو سه سانت تفاوت برد داشتم.
دستگاه جالب و ساکت همراه با تفکیک عالی هست.
ببخشید نوشته هام زیاد شد لطفا راهنماییم کنید برد مدارمو درست کنم.

دوستان اینم اضافه کنم دستگاهم لوپ33 سانتمو با دیلی 21 میشناسه و لوپ 68 سانتیمو با دیلی 19 میشناسه.
از چندجا ماسفت irf840 و 11nk100z گرفتم و با تعویض قطعاتم مشکل کم بودن برد دستگاهم حل نشده.
البته یدونه irf740 خریدم که الان میخام برم نصبش کنم ببینم چی میشه.

شنبه 2 مرداد1395 - 4:30pm
مدیر کل
مدیر کل

احمد نجاتی نوشته است:
سلام مهندس جان خسته نباشید.
من یک لوپ عنکبوتی 45 با پانزده شیار درست کردم یک بار با سیم افشان 0.75 لوپ را پیچیدم که دیلی آن 16 شناسایی شد و برد آن برای طلا خوب بود.
یک بار هم باسیم 0.8 لاکی لوپ را پیچیدم که دیلی آن 28 شناسایی شد و برد آن هم برای طلا و هم برای استیل کاهش پیدا کرد.
مهندس جان میشه بگید علتش چی میتونه باشه و از کدام نوع سیم استفاده کنیم. خیلی ممنونم.

ممنون. شما هم خسته نباشین.
هر چه دیلی لوپ پایین تر باشه به فلزات کوچک و همینطور ذرات هم حساستر میشه. هر چند این مساله به کمک دیلی دستی قابل جبران و تغییر هست ولی توصیه میکنم لوپهایی بسازین که دیلی اتومات حدود 20 داشته باشن.
ضخامت سیم تا حد زیادی روی دیلی لوپ تاثیر داره. سیم ضخیم تر معمولا دیلی بالاتری میده. ولی کیفیت پیچیدن لوپ هم تاثیرگذار هست. برای لوپ سایز 45 توصیه میکنم از سیم 0.7 لاکی استفاده کنین. سیم افشان برای لوپهای کوچک و متوسط زیاد جواب خوبی نمیده. البته سیمهای افشان هم با هم تفاوت زیادی دارن! ولی سیم لاکی استاندارد ثابت و مشخصی داره.

شنبه 2 مرداد1395 - 4:32pm
مدیر کل
مدیر کل

hesam نوشته است:

ببخشید میشه بفرمایید مقاومتها رو باید طبق رنگشون چک کنم یا اینکه باید با اهم متر اندازه گیری کنم؟

دیروز دوباره تست گرفتم.با آی سی تقلبی در واقع حذف آهن عمل میکنه اما فقط برای استاینلس استیل. اولین تست هم خطکش استاینلس استیل رو حذف میکرد.دیروز هم فقط چاقو و قیچی استاینلس استیل رو حذف میکرد اما بیل و انبردست و نبشی آهنی زنگ زده رو حذف نمیکرد.آی دی هم با آی سی تقلبی شاید صحیح نباشه اما معقولتر از فلزیه و حداقل عمل میکنه مثلا برای سکه 200 تومنی 78 و non fe منفی 50.
اما با آی سی های فلزی که اصلا حذف آهن عمل نمیکنه و آی دی هم یا نشون نمیده یا همه رو زیر 10 نشون میده.
لوپ رو با شیلد ساندویچ شیلد کردم و به شیلد کابل رابط وصل کردم .بوق اضافی به طرز محسوسی تقریبا نزدیک به صفر کمتر شد اون مقدار کم هم احتمالا به دلیل تست در محیط منزل بود.میخواستم برم بیرون برای تست که باطری دستگاه دیگه تموم شد.
فقط در حساسیت بالا مثل 19 و 20 کمی بوق الکی داشت ولی حساسیت های پایینتر(مثلا 15) دستگاه ساکت ساکت بود اونم در محیط منزل و دیگه بوقش مثل قبل قفل نمیکرد و دائم البوق :D نبود و قبلا که بدون فویل حتی وقتی لوپ ثابت بود دائم !و(_) نشون میداد اما بعد شیلد تقریبا این حالت از بین رفت و دائم (_) نشون میداد.البته با ثبات ترین حالت رو 357 فلزی و بی ثبات ترین رو 357 پلاستیکی تقلبی داشت. یه نکته دیگه اینکه بعد از شیلد لوپ، اعداد برای آی سی فلزی350-927-944 شدن.(قبل شیلد250 -870-940).شیلد بصورت حلقه و مارپیچی، ودر نقطه اتصال لوپ با کابل رابط چند سانت خالی گذاشتم و در چند نقطه محدود شاید سه لایه شیلد رو هم افتاد البته قبل شیلد کردن وقتی کاغذ شیلد رومچاله کردم و نزدیک لوپ گرفتم سنس نشد.

اگه لازم باشه مقاومتها رو با اهم متر چک کنم باید درشون بیارم؟
ضمنا میخوام یه پروگرامر مولتی avr تهیه کنم با میکرو جدید دوباره پروگرام کنم.
شرمنده دائم مزاحم میشیم این دستگاه ما هم داستان داره برای خودش
با تشکر از زحمات بی دریغ شما

خسته نباشین.
مقاومتها رو میتونین از روی کد حلقه رنگی اونها چک کنین. اگر کدها رو حفظ نیستین میتونین در گوگل سرچ کنین و جدول کد رنگی مقاومتها رو پیدا کنین. با اهم متر هم میشه چک کرد اما بسیاری از مقاومتها داخل مدار قابل تست نیستن و باید حداقل یک پایه اونها رو از مدار خارج کنین تا قابل تست باشن.
عدد تفکیک سکه 200 تومنی باید حدود 35 باشه. کلا وقتی اعداد دوم و سوم شما تا این حد اشکال دارن نباید تست دیگری بگیرین! باید ابتدا مشکل مدارتون رو حل کنین. وقتی عدد سوم و حتی دوم بالای 900 باشن مشخص هست که قطعا مدار ایراد داره.

شنبه 2 مرداد1395 - 4:38pm
مدیر کل
مدیر کل

ناصر نوشته است:
سلام دوستان خدا قوت کلمه دمو موقع روشن کردن دستگاه یه لحظه میاد ایا پروگرام میکرو مشکل داره؟ البته کار میکنه.

اگر فقط دمو نوشته بشه و دیگه هیچ عملکردی نداشته باشه ؛ نشون میده 300 بار استفاده شما تمام شده و باید با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام مجدد انجام بدین. در حالت دیگری اگر حافظه EEPROM میکروی شما مشکل داشته باشه و برنامه قادر به ارزیابی دفعات استفاده نباشه ؛ در همین وضعیت قرار میگیره و باید دوباره میکرو پروگرام بشه یا در موارد خاصی حافظه EEPROM بطور جداگانه توسط پروگرامر پاک بشه.
اما اگر دستگاه بالا میاد و صرفا کنار شماره نسخه کلمه دمو هم نوشته میشه ؛ کاملا طبیعی هست و بعدش دستگاه بطور عادی کار میکنه. این کلمه دمو با حالت قبلی فرق داره و هدف از ذکر کردنش صرفا جنبه بازدارندگی بیشتر در مقابل سودجویان بوده!

شنبه 2 مرداد1395 - 4:44pm
مدیر کل
مدیر کل

milimod نوشته است:
سلام مهندس من مدارو روشن کردم lcd به این شکل در امده :( متاسفانه خازن 2200 16 ولتی گرفته بودم که بار اول سوخت الان عوضش کردم و 2200 25 ولتی گذاشتم .مشکل از کجاست ؟

http://s2.picofile.com/file/8260870268/DSC_0212.JPG

با این عکس و توضیحات چیز زیادی مشخص نیست. ممکنه میکرو رو درست پروگرام نکرده باشین و همینطور اتصالات مدار و ال سی دی شما مشکل داشته باشه. مدار ساده تر از این حرفاست! فقط کمی دقت و حوصله نیاز داره.

شنبه 2 مرداد1395 - 4:47pm
مدیر کل
مدیر کل

6mehdi9 نوشته است:

ممنون. خسته نباشین.
اگرخودتون میدونین که ایسی 357 شما تقلبیه پس دارین وقت خودتون رو بیهوده تلف میکنین! باید اول از درستی آیسی 357 اطمینان حاصل کنین. وگرنه غیر از مقوله تفکیک یکی از دلایل کم بودن برد میتونه از تقلبی بودن ایسی 357 باشه. تا اینجا دلیل دیگری که قطعا به افت برد زیاد منجر شده ؛ معیوب بودن ماسفت بوده.

شنبه 2 مرداد1395 - 4:50pm

se_rajabi نوشته است:
se_rajabi نوشته است:
با سلام خدمت دوستان مخصوصا مهندس حمید عزیز.
من مدتی هست که مدار رو با توجه به توضیحات کامل صفحه اول که توسط مهندس تهیه شده ساختم. اولین بار هم نتیجه گرفتم فقط مشکلی که دارم اینه که برد دستگاهم خیلی کم هست.
* مثلا با لوپ 33 با سیم لاکی 24 دور و1.6 اهم یک صفحه مسی 12*6 سانتی رو در فاصله 50 سانتی سنس دارم.
یک سینی استیل هم اندازه لوپ رو در فاصله 120 سانت سنس دارم.
* با لوپ 68 سانتی با سیم افشان نمره یک وبا 17 دور 1.1 اهم جسم 60*60 رو در فاصله یک و نیم متر سنس دارم.
چند مدل اپ امپ(پلاستیکی سرامیکی وفلزی)دارم که تقریبا برد یکسانی دارند(از پایا وچهره ونیکو تهیه کردم).
* با پروگرمر usbasp ،با برنامه پیشنهادی(اکسترم) و هم با isp prog v1.72 که میکروی238 رو بخوبی ساپورت میکنه،میکرو رو پروگرام میکنم(با ریست تنظیمات وکریستال خارجی) اما تفاوتی در عملکرد برد دستگاه نداشتم.
* با انواع تنظیمات تست کرده اما فقط دو سه سانت تفاوت برد داشتم.
دستگاه جالب و ساکت همراه با تفکیک عالی هست.
ببخشید نوشته هام زیاد شد لطفا راهنماییم کنید برد مدارمو درست کنم.

دوستان اینم اضافه کنم دستگاهم لوپ33 سانتمو با دیلی 21 میشناسه و لوپ 68 سانتیمو با دیلی 19 میشناسه.
از چندجا ماسفت irf840 و 11nk100z گرفتم و با تعویض قطعاتم مشکل کم بودن برد دستگاهم حل نشده.
البته یدونه irf740 خریدم که الان میخام برم نصبش کنم ببینم چی میشه.

چندتا عکس از مدارم میزارم مهندس نظرتون رو بگین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 2 مرداد1395 - 4:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1915 , 1916 , 1917 , 1918 , 1919 , 1920 , 1921 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 534 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure