انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1936 , 1937 , 1938 , 1939 , 1940 , 1941 , 1942 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید ،
هفته گذشته یه تست باحال داشتیم منو رفیقم باهم فلز جو رو درست کردیم هر کدوم یکی ،
پسر عمه دوستم یه دیپ مستر 5 داره که خیلی روش مانور میداد ،قرار برای تست گذاشته شد یه فیبر 10 در 10 رو تو خاک چال کردن به عمق 110 با لوپ 45 فلز به راحتی سنس شد
اما بیچاره دیپ مستر، رفیقم که باهم فلزجو ساختیم واقعا اپراتور حرفه ایی هست خودش دیپ مستر رو گرفته با تمو ترفندهایی که بلد بود بزور با لوپ 45 فیبر 10 در 10 رو در نزدیکای 60 میزد

سه شنبه 12 مرداد1395 - 7:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

se_rajabi نوشته است:
حمید نوشته است:
se_rajabi عزیز خسته نباشین.
فیبر مسی 10 سانتی با لوپ 30 باید تا حد 1 متر و با لوپ 60 تا 120 سانت قابل سنس باشه. سینی 31 سانتی هم با لوپ 30 نهایتا 170 سانت و با لوپ 60 تا 210 سانت قابل سنس هست. اگر برد شما خیلی کم بود میتونست از معیوب بودن ماسفت باشه ولی در این مورد بنظر نمیاد ربطی به ماسفت داشته باشه. همینطور ایسی 357 هم ربطی به این موضوع نداره. با این حال شما مقاومتهای اطراف آیسی 357 رو چک کنین که اشتباه نباشن وگرنه امکان افت برد از این لحاظ هست. مثلا اگر مقاومت 100 اهمی یا 1 مگا اهم اشتباه باشن برد میتونه کم بشه.
اما در مورد تنظیمات شما بنظرم بخودی خود برد در حد قابل ملاحظه ای کم میشه! گذاشتن حساسیت روی 12 توام با گراند درجه پایین در مجموع برد رو در حد زیادی کم میکنه. بخصوص اگر با روش اشتباه نزدیک کردن فلز از دور به لوپ تست گرفته باشین! اگر بهردلیل قرار هست درجه حساسیت رو کم کنین یا به این شکل خاص تست بگیرین بهتره گراند رو خاموش بذارین. در ضمن در نسخه های اخیر ما دیلی اتو نداریم! سعی کنین همیشه از نسخه نهایی برنامه استفاده کنین که تا این تاریخ 3.35 هست و عملکرد بهتری هم داره.

سلام آقا حمید شما هم خسته نباشین.
مهندس مقاومتها رو علاوه بر اینکه هنگام نصب نوارهای رنگی رو بدقت خونده ام با اهم متر هم تست کردم همشون درستن.
اما در مورد تنظیماتی که توصیه کردین فردا باز تست میگیرم و اعلام نتیجه میکنم.
ان شاءالله همیشه سلامت باشید

با سلام
جناب رجبی عزیز چرا از روی مدارت تصویر قرار ندادی ؟!
ب هرحال کیفیت پشت فیبر و لحیم کاری ها مشخصه این کاره اید و خیلی عالی بود کاش از روی مدار هم تصویر قرار بدید تا فیض ببریم :YMPEACE:
استاندارد سنس فلزات برای لوپ مورد نظر شمارو مهندس حمید بزرگوار فرمایش کردن ، حالا اگر قطعه ای در مدار شما اشکال نداشته باشه قطعاً نباید مدارتون برد کمی داشته باشه [-X پس ممکنه موردی در قطعات و لوازم روی مدارتون وجود داشته باشه و یا تنظیمات صحیح دستگاه رو رعایت نکردید ، در نهایت اگر از صحت سلامت قطعات مطمئن شدید و مدار مشکلی نداشته ، پس باید به کیفیت تنظیمات دستگاه متکی باشید ، از تنظیمات ذیل هم بهره ببرید انشاا.. موفق خواهید شد @};-
برای لوپ 60 :
حساسیت از 15 تا 18 تا جایی که ثبات بخوبی حفظ بمونه !
فرکانس از 100 تا 200
پهنای پالس برای لوپ 60 از 155 تا 165 نهایت 170
انتگرال 44 تا 50
گراند خاموش و یا 6
دیلی برای تست روی هوا 0 و برای داخل خاک +20
با این تنظیمات با لوپ 60 بردتون رو با یک فلز مناسب مثلاً فیبرمسی 20 در 20 تست و نتایج رو درست و صحیح اعلام کنید .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 12 مرداد1395 - 8:23am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 12 مرداد1395 - 7:34am
مدیر سایت
مدیر سایت

khademi نوشته است:
سلام مهندس حمید ،
هفته گذشته یه تست باحال داشتیم منو رفیقم باهم فلز جو رو درست کردیم هر کدوم یکی ،
پسر عمه دوستم یه دیپ مستر 5 داره که خیلی روش مانور میداد ،قرار برای تست گذاشته شد یه فیبر 10 در 10 رو تو خاک چال کردن به عمق 110 با لوپ 45 فلز به راحتی سنس شد
اما بیچاره دیپ مستر، رفیقم که باهم فلزجو ساختیم واقعا اپراتور حرفه ایی هست خودش دیپ مستر رو گرفته با تمو ترفندهایی که بلد بود بزور با لوپ 45 فیبر 10 در 10 رو در نزدیکای 60 میزد

احسنت بسیار عالی ، از اطلاع رسانی تست شما متشکریم :-BD @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 12 مرداد1395 - 8:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

خواهش میکنم
دوستم میگفت بعد تست طرف نفس بالا نمیومد ،میگفت که این دستگاه رو دست دوم بهش 7 میلیون انداختن

سه شنبه 12 مرداد1395 - 8:49am
مدیر سایت
مدیر سایت

khademi نوشته است:
خواهش میکنم
دوستم میگفت بعد تست طرف نفس بالا نمیومد ،میگفت که این دستگاه رو دست دوم بهش 7 میلیون انداختن

بله درسته ! نقطه زن فلزجو رو هم اگر درحال حاضر بجای ایران ، سازندش کشور آلمان بود حالا باید این دستگاه فوق العاده رو حدود 10 میلیون میخریدیم !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 12 مرداد1395 - 9:55am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام من یک لوپ 1×1 درست کردم با 10 دور سیم 1 میل که ظرفیتش 400 میکروهانری با مقاومت 1 اهم شده و اعدادش به ترتیب 800 770 360 هست ولی وقتی پهنای پالس رو کم و زیاد میکنم اعداد اول و دوم تغییر میکنن ولی عدد سوم همون800 ثابت میمونه.
ضمنا" من برای اتصال فیش به مدار بجای از دو عدد سیم افشان 1.5 میل استفاده کردم که این سیمها رو داخل سیم شیلد کابل آنتن قرار دادم و سیمها رو به نقاط 1 و 2 وصل کردم و شیلد هم به قسمت شیلد مدار ، آیا این روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ البته طول سیمها حدود 7 سانت هست.

سه شنبه 12 مرداد1395 - 5:17pm

مهندس کویل ارور برا چیه از لحظه روشن شدن همش پایین صفحه هست

سه شنبه 12 مرداد1395 - 10:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

miladiran نوشته است:

سلام ، شما از اتصال کویل به مدار مطمئن هستید ؟

سه شنبه 12 مرداد1395 - 11:24pm
YIM

IIII نوشته است:
miladiran نوشته است:

سلام ، شما از اتصال کویل به مدار مطمئن هستید ؟

ی کویل ساختم زیاد خوب نشد وصل کردم ب مدار هیچ واکنشی نشون نداد
بالانسم زدم باز ارور داد ب غیر از کویل از چیا میتونه باشه

سه شنبه 12 مرداد1395 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
سلام مهندس حمید بزرگوار از شما به عنوان سازنده این طرح خواهش میکنم منو کمک کنید
میخوام یه لوپ برای فلزجو بسازم که قطعه های کوچیک طلا رو تو عمق بالا بزنه البته منظورم حدود 40 50 سانته
اندازه پیشنهادی لوپ و نوع سیم (لاکی یا افشان) با تعداد دور و قطر سیم رو لطف کنید.ببخشید که سوالم تکراری ولی حجم مطالب سایت خیلی بالاست و سخته پیدا کردن مشخصات این چنین لوپی

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 9:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1936 , 1937 , 1938 , 1939 , 1940 , 1941 , 1942 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 554 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure