نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز کلا پالسیها بیشتر فلزات متوسط وبزرگ رو خوب دتکت میکنن با این اوصاف فلزجو رو من قبلا با لوپ 40 تخت برای فلزات ریز مثل سوزن و میخ تست کرده بودم که نتیجه برای میخ 2 سانت عمود بر لوپ حدود 40 .43 سانت میشد از این بیشتر هیچ پالسی خوب نمیتونه فلزات خیلی کوچیک رو با این قدرت بزنه من پیشنهاد میکنم شما از لوپ تخت با سیم مفتول استفاده کنی ولوپ هم باید بین 50 تا 30 انتخاب بشه حالا باز نظر مهندس حمید روباید دونست. راستی کسی میدونه سایت فروشگاه چهره چرا از کار افتاده ..؟
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 10:58am |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: راستی کسی میدونه سایت فروشگاه چهره چرا از کار افتاده ..؟ سایتشون رو هک کرده بودن
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:05am |
|
|
volkan
|
سلام دوستان من با این تنظیمات یه بیل را به زور در یک متر میزنم.برد دستگا کمه کدوم قطعات رو باید برسی کنم. لوپ 60 عنکبوتی فرکانس 201 پالس 200 انتگرال 42 دیلی اتو 21+20 اسپید8 گراند4 حساسیت 18 اعداد سه گانه به ترتیب 230و635و760
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:15am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
امیر حداد نوشته است: بهرام نوشته است: راستی کسی میدونه سایت فروشگاه چهره چرا از کار افتاده ..؟ سایتشون رو هک کرده بودن عجب
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:21am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
volkan نوشته است: سلام دوستان من با این تنظیمات یه بیل را به زور در یک متر میزنم.برد دستگا کمه کدوم قطعات رو باید برسی کنم. لوپ 60 عنکبوتی فرکانس 201 پالس 200 انتگرال 42 دیلی اتو 21+20 اسپید8 گراند4 حساسیت 18 اعداد سه گانه به ترتیب 230و635و760 ببین من پیشنهاد میکنم با یک فلز نرم مثل مس تست بگیری نه بیل چون همه بیلها هم یکی نیستن شاید جنسش خوب نباشه یا بیل عوض کن یا فلز تست .واسه من هم همینطور بود بیل خوب سنس نمیشد البته بیل ما خوب سنس نمیشد اما فلزات دیگه مشکل ندارم جز فلزات مخروطی شکل که کلا بحثش جداست و مشکل همه پالسیهاست و هیچ کاریش هم نمیشه کرد .. انتگرال هم از 60به بالا به سنس بهتر کمک میکنه اما تنظیمات رو باید کمی دستکاری کنی تا سیستم بوق اضافی نداشته باشه
آخرین بار توسط بهرام در چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:42am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:29am |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
بهرام نوشته است: دوست عزیز کلا پالسیها بیشتر فلزات متوسط وبزرگ رو خوب دتکت میکنن با این اوصاف فلزجو رو من قبلا با لوپ 40 تخت برای فلزات ریز مثل سوزن و میخ تست کرده بودم که نتیجه برای میخ 2 سانت عمود بر لوپ حدود 40 .43 سانت میشد از این بیشتر هیچ پالسی خوب نمیتونه فلزات خیلی کوچیک رو با این قدرت بزنه من پیشنهاد میکنم شما از لوپ تخت با سیم مفتول استفاده کنی ولوپ هم باید بین 50 تا 30 انتخاب بشه حالا باز نظر مهندس حمید روباید دونست. راستی کسی میدونه سایت فروشگاه چهره چرا از کار افتاده ..؟ مرسی دوست عزیز میشه مشخصات لوپ خودتونو بگید
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:38am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
میلاد33 نوشته است: بهرام نوشته است: دوست عزیز کلا پالسیها بیشتر فلزات متوسط وبزرگ رو خوب دتکت میکنن با این اوصاف فلزجو رو من قبلا با لوپ 40 تخت برای فلزات ریز مثل سوزن و میخ تست کرده بودم که نتیجه برای میخ 2 سانت عمود بر لوپ حدود 40 .43 سانت میشد از این بیشتر هیچ پالسی خوب نمیتونه فلزات خیلی کوچیک رو با این قدرت بزنه من پیشنهاد میکنم شما از لوپ تخت با سیم مفتول استفاده کنی ولوپ هم باید بین 50 تا 30 انتخاب بشه حالا باز نظر مهندس حمید روباید دونست. راستی کسی میدونه سایت فروشگاه چهره چرا از کار افتاده ..؟ مرسی دوست عزیز میشه مشخصات لوپ خودتونو بگید خب یادمه من این لوپ رو برای گری ساخته بودم .واسه فلزجو تعداد دور رو کم کردم تا به400 میکرو هانری رسوندمش تعداد دور یادم نیست که قبلا چند دور پیچیدم بعدش چقدر کم کردم تا بتونم با فلز جو مچ کنم.اما مشکلی نیست من با همون مشخصات لوپهای دیگه در اوردم بین 350تا400 میکرو و مقاومت 1 اهم فقط سیم رو 075 گرفته بودم که بارها بازو بسته هم شده بود کیفیت چندانی نداشت
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:47am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میلاد33 نوشته است: سلام مهندس حمید بزرگوار از شما به عنوان سازنده این طرح خواهش میکنم منو کمک کنید میخوام یه لوپ برای فلزجو بسازم که قطعه های کوچیک طلا رو تو عمق بالا بزنه البته منظورم حدود 40 50 سانته اندازه پیشنهادی لوپ و نوع سیم (لاکی یا افشان) با تعداد دور و قطر سیم رو لطف کنید.ببخشید که سوالم تکراری ولی حجم مطالب سایت خیلی بالاست و سخته پیدا کردن مشخصات این چنین لوپی خواهش میکنم. سوال خوبی مطرح کردین. اگر به عدم توانایی فلزیاب در سنس فلزات با اندازه کوچکتر از یک بیستم سایز لوپ و همینطور برد نهایی برای سکه ها دقت کنین متوجه میشین کوچکترین سایز فلزی که با فلزیاب ها در عمق 40 یا 50 سانت قابل سنس هست باید در حد یک سکه معمولی باشه! یعنی توقع سنس فلزی کوچکتر از یک سکه در چنین عمقی اصلا معقول نیست. لذا باید اول مشخص کنین سایز هدف شما چقدر هست. بیشتر اوقات اندازه هدف برای در نظر گرفتن لوپ مناسب مهمتر از این هست که بگین برای طلا میخواین یا چیز دیگه! در هر صورت برای چنین شرایطی لوپهای کوچکتری در حد 30 سانت با سیم لاکی نازکتر مثل 0.6 میل مناسبتره و دیلی لوپ هم باید کمی کمتر باشه تا به قطعات ریز طلا حساس تر بشه.
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 12:34pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
پیرو فرمایش مهندس حمید گرامی ، باید اضافه کنم که برای سنس بهتر طلای ریز هرچقدر دیلی دستی کمتر باشه حتی روی صفر برای لوپ های 20 تا 30 سانتی خیلی به سنس قوی تر طلا کمک میکنه !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 1:19pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
volkan نوشته است: سلام دوستان من با این تنظیمات یه بیل را به زور در یک متر میزنم.برد دستگا کمه کدوم قطعات رو باید برسی کنم. لوپ 60 عنکبوتی فرکانس 201 پالس 200 انتگرال 42 دیلی اتو 21+20 اسپید8 گراند4 حساسیت 18 اعداد سه گانه به ترتیب 230و635و760 آلیاژ فلز بیل اصلا مناسب تست قدرت و برد فلزیاب نیست ! برای تست حتما داخل کوله خودتون یک فیبر مسی 15 در 15 داشته باشید .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 1:23pm |
|
|
|