amirabbas نوشته است:
سلام دوستان یه سوال دارم
به نظرتون نویز میتونه باعث افت برد باشه؟(چند درصد میتونه افت داشته باشه)
مدار من کمی افت برد داره که احتمال میدم از نویز باشه
البته اینم بگم که کویل مناسبی ندارم
ولی وقتی مدار نویز میگیره منم بالانس رو فشار میدم بعد صداش قطع میشه بعد دوباره یک دقیقه دوباره صداش در میاد منم دوباره بالانسش میکنم
من تو محیط خونه یه فیبر 7 در 8 را در بین سی تا چهل سنس دارم
بردم توی حیاط (البته در محیط فلز بزرگ مثل تیر اهن و درب و ...) بود ولی هم اعداد سه گانه ام به ایده ال نزدیک تر شد و هم کمی برد بیشتری داشتم ولی هم چنان کماکان نویز و جود داشت ولی کمتر از توی خونه
حالا شما بگید ببینم مدار من مشکلی داره؟(من که فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه)
بله نویز روی برد تاثیر داره ولی به تنظیمات شما هم بستگی داره. مثلا اگر اسپید رو همزمان با درجه حساسیت کم کنین ممکنه در شرایط نویز بنظر برسه برد کاهش بیشتری پیدا میکنه. چیزی هم نیست که بشه با درصد بیان کرد. بخصوص که شدت و نوع نویز مشخص نیست.
اگر کویل مناسب ندارین ابتدا باید روی اون کار کنین! فلزیاب دستگاه حساسی هست و گاهی فقط با یک اتصال اشتباه یا غیر محکم کل دستگاه کاراییش رو از دست میده.
اینکه دستگاه بعد یک دقیقه صداش در میاد به نویز ارتباطی نداره. بلکه مساله ثبات حرارتی قطعات شما هست که نیاز به زمان دارن تا پایدار بشن. محیط خانه هم کلا برای بررسی عملکرد فلزیاب مناسب نیست. 50 میلیون هم پول فلزیاب بدین میبینین توی خانه خوب کار نمیکنه!
چون سایز لوپتون رو نفرمودین نمیشه در مورد برد هایی که گرفتین نظر داد. همیشه گفتیم باید سایز لوپ و اندازه فلز و نوعش و برد با هم اعلام بشه.