انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:18am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1938 , 1939 , 1940 , 1941 , 1942 , 1943 , 1944 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام دوستان یه سوال دارم
به نظرتون نویز میتونه باعث افت برد باشه؟(چند درصد میتونه افت داشته باشه)
مدار من کمی افت برد داره که احتمال میدم از نویز باشه
البته اینم بگم که کویل مناسبی ندارم
ولی وقتی مدار نویز میگیره منم بالانس رو فشار میدم بعد صداش قطع میشه بعد دوباره یک دقیقه دوباره صداش در میاد منم دوباره بالانسش میکنم
من تو محیط خونه یه فیبر 7 در 8 را در بین سی تا چهل سنس دارم
بردم توی حیاط (البته در محیط فلز بزرگ مثل تیر اهن و درب و ...) بود ولی هم اعداد سه گانه ام به ایده ال نزدیک تر شد و هم کمی برد بیشتری داشتم ولی هم چنان کماکان نویز و جود داشت ولی کمتر از توی خونه
حالا شما بگید ببینم مدار من مشکلی داره؟(من که فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه)

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 2:08pm

سلام
مهندس حمید من بالاخره مدارو ساختم امتحانشم کردم
با ی لوپ سی ک اصلا خوب نشد و دیلی رو 6 نشون میداد تو محیط آپارتمان تست کردم تنظیماتم همون تنظیمات اولیه بود و تغییری ندادم
ی قیچی آهنی کوچیک رو تو سی سانت میزنه سینی 40 سانتی رو حدودا یک متر دورو برمم پر فلز بود حالا بنظرتون خوبه یا نیاز ب تغییرات داره؟

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 2:27pm

محل اقامت: خراسان شمالی
کویل ۵۰ سانت برای فلزیاب فلز جو
سایز ۰.۸
۱۹دور

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 3:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام
عدد دیباگ اول در شرایط عادی چقدر باید نوسانش باشه؟ منظورم اینه مثلا موقع تست در شرایط نرمال ماکزیمم و مینیمم مقدارش حدوداً در چه رنجی باید نوسان داشته باشه تا تشخیص بدیم وضعیت مناسب هست یا نه؟ مثلا کمترین مقدار نوسانش برای دوستانی که دستگاهشون خوب کار میکنه چند شماره هست؟
ممنون

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 4:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام
کدام فروشگاه lf357 اصل داره؟چهره که سایتشون زده در حال به روز رسانی پایا هم ظاهرا تمام کرده سایت دیگه ایی سراغ دارید؟
یه سوال دیگه اینکه تا حالا کسی از فروشگاه بهار جعبه خریده؟نحوه خرید چه طوریه؟

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 5:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز مهندس من سوالی دارم شاید پیش و پا افتاده ولی ذهنمو درگیر کرده من دوتا فیبر فایبر گلاس گرفتم مهندس یکی از فیبر ها ضخامتش کم و سبک و دیگری ضخامتش نسبت به اولی حدودا دو برابر حالا مهندس بنظرتون کدوم برای مدار بهتره که استفاده کنم ؟؟؟؟

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 7:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

arta1987 نوشته است:
دوستان سلام
کدام فروشگاه lf357 اصل داره؟چهره که سایتشون زده در حال به روز رسانی پایا هم ظاهرا تمام کرده سایت دیگه ایی سراغ دارید؟
یه سوال دیگه اینکه تا حالا کسی از فروشگاه بهار جعبه خریده؟نحوه خرید چه طوریه؟

فعلا فلزی پایا مشکلی نداره. بین 357 و 157 شون که هر دو رو تست کردم برد با 357 کمی بهتر بود،بقیه پارامتراشون فرقی نداشت.

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 8:34pm
مدیر کل
مدیر کل

amirabbas نوشته است:
سلام دوستان یه سوال دارم
به نظرتون نویز میتونه باعث افت برد باشه؟(چند درصد میتونه افت داشته باشه)
مدار من کمی افت برد داره که احتمال میدم از نویز باشه
البته اینم بگم که کویل مناسبی ندارم
ولی وقتی مدار نویز میگیره منم بالانس رو فشار میدم بعد صداش قطع میشه بعد دوباره یک دقیقه دوباره صداش در میاد منم دوباره بالانسش میکنم
من تو محیط خونه یه فیبر 7 در 8 را در بین سی تا چهل سنس دارم
بردم توی حیاط (البته در محیط فلز بزرگ مثل تیر اهن و درب و ...) بود ولی هم اعداد سه گانه ام به ایده ال نزدیک تر شد و هم کمی برد بیشتری داشتم ولی هم چنان کماکان نویز و جود داشت ولی کمتر از توی خونه
حالا شما بگید ببینم مدار من مشکلی داره؟(من که فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه)

بله نویز روی برد تاثیر داره ولی به تنظیمات شما هم بستگی داره. مثلا اگر اسپید رو همزمان با درجه حساسیت کم کنین ممکنه در شرایط نویز بنظر برسه برد کاهش بیشتری پیدا میکنه. چیزی هم نیست که بشه با درصد بیان کرد. بخصوص که شدت و نوع نویز مشخص نیست.
اگر کویل مناسب ندارین ابتدا باید روی اون کار کنین! فلزیاب دستگاه حساسی هست و گاهی فقط با یک اتصال اشتباه یا غیر محکم کل دستگاه کاراییش رو از دست میده.
اینکه دستگاه بعد یک دقیقه صداش در میاد به نویز ارتباطی نداره. بلکه مساله ثبات حرارتی قطعات شما هست که نیاز به زمان دارن تا پایدار بشن. محیط خانه هم کلا برای بررسی عملکرد فلزیاب مناسب نیست. 50 میلیون هم پول فلزیاب بدین میبینین توی خانه خوب کار نمیکنه!
چون سایز لوپتون رو نفرمودین نمیشه در مورد برد هایی که گرفتین نظر داد. همیشه گفتیم باید سایز لوپ و اندازه فلز و نوعش و برد با هم اعلام بشه.

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 9:28pm
مدیر کل
مدیر کل

miladiran نوشته است:
سلام
مهندس حمید من بالاخره مدارو ساختم امتحانشم کردم
با ی لوپ سی ک اصلا خوب نشد و دیلی رو 6 نشون میداد تو محیط آپارتمان تست کردم تنظیماتم همون تنظیمات اولیه بود و تغییری ندادم
ی قیچی آهنی کوچیک رو تو سی سانت میزنه سینی 40 سانتی رو حدودا یک متر دورو برمم پر فلز بود حالا بنظرتون خوبه یا نیاز ب تغییرات داره؟

خسته نباشین.
بار ها عرض کردیم دیلی لوپ نباید 6 باشه و اگر بود مطمئن باشین اشکالی هست. حالا میتونه از درست پروگرام نکردن فیوز بیتها باشه و یا خود لوپ و کابل اتصال و حتی خرابی ماسفت!
با توجه به اینکه فرمودین دور و برتون ظاهرا چیزی جز فلز وجود نداشته و لوپتون حتی خودتون رو هم راضی نکرده (! #-o :D ) بردتون قابل ارزیابی نیست. فقط میشه گفت دستگاهتون داره کار میکنه! وگرنه در شرایط ایده آل اون سینی با لوپ 30 با کیفیت باید تا حد 170 سانت قابل سنس باشه.

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 9:33pm
مدیر کل
مدیر کل

hesam نوشته است:
با سلام
عدد دیباگ اول در شرایط عادی چقدر باید نوسانش باشه؟ منظورم اینه مثلا موقع تست در شرایط نرمال ماکزیمم و مینیمم مقدارش حدوداً در چه رنجی باید نوسان داشته باشه تا تشخیص بدیم وضعیت مناسب هست یا نه؟ مثلا کمترین مقدار نوسانش برای دوستانی که دستگاهشون خوب کار میکنه چند شماره هست؟
ممنون

عدد دیباگ 1 مقدار خام حاصل از انتگرال گیری بخشی از موج هست که بین دیلی اتومات بعلاوه دیلی دستی تا انتهای بازه انتگرال تنظیم شده توسط شما قرار داره! لذا رنج عددش به همه مواردی که ذکر شد بستگی داره. اما از نظر میزان نوسان طبیعتا هر چه نوسان نداشته باشه بهتر هست و نشون میده نویز کمتر وجود داره. بطور عادی رقم یکان و دهگان میتونن نوسان داشته باشن که اگر نوسان دهگان در حد 1 شماره بیشتر نباشه شرایط خیلی خوبی هست.

چهارشنبه 13 مرداد1395 - 9:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1938 , 1939 , 1940 , 1941 , 1942 , 1943 , 1944 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , Qazwsxedc و 462 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure