انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 6:26pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابی جان 5*75 رو چند متر استفاده کردی آيا ميشه از کابل 10*75استفاده کرد آيا هست اين کابل

جمعه 3 بهمن1393 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای امیری ممنون از پاسختون
البته فکر نمیکنم ارتباط کاهش حساسیت با کاهش قدرت در این سیستم مثل پالسی های دیگه تا این حد تنگاتنگ باشه. طراحی این مدار به این صورته که با کاهش حساسیت ، توان سیستم در عمقزنی کاهش محسوسی نخواهد داشت . در عوض ثبات به شکل بسیار محسوسی افزایش پیدا میکنه. این مساله در آخرین آپدیت صورت گرفته خیلی واضحه

جمعه 3 بهمن1393 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید عزیز ما هم برای همین به کاربران میگیم که نتایج رو درست بگن تا زودتر بشه رفع عیب کرد ولی بعضی از کاربران اگه مدارشون 1.70 سنس کنه میگن 3 متر خوب با این گفته ها دیگه همه میگن عمق زنیش زیاده و نیاز به کار کردن نداره خواهشن عمق زنی دقیق رو بگید تا مهندس حمید هم بتونه روی مدار بیشتر کار کنه الان اقا حمید مشکلی که بهش من برخوردم چرا هر دفعه بعد از سنس یک فلز قدرت سنس تغییر میکنه بر فرض مثال اگه یک قوطی رو غن لحیم رو یک بار تو 45 سانت سنس کنه بار دیگه تو 40 سانت و یک بار دیگه تو 50 سانت سنس میکنه این یک مشکل هست که نمیدونم دوستان دیگه هم به این مورد برخوردن و من یک تست دیگه که انجام دادم رو فرکانس های پایین قدرت سنس تو زمین بیشتره تا فرکانس های بالا

جمعه 3 بهمن1393 - 5:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظر این حقیر اگر از طرف مهندس حمید عزیز، بهینه کردن مدار به منظور برد و کارایی بیشتر مدار در اولویت قرار گیرد نتیجه بهتری در زمان کمتری بدست خواهیم اورد . با سپاس

جمعه 3 بهمن1393 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ebi-gold نوشته است:
اقا حمید عزیز ما هم برای همین به کاربران میگیم که نتایج رو درست بگن تا زودتر بشه رفع عیب کرد ولی بعضی از کاربران اگه مدارشون 1.70 سنس کنه میگن 3 متر خوب با این گفته ها دیگه همه میگن عمق زنیش زیاده و نیاز به کار کردن نداره خواهشن عمق زنی دقیق رو بگید تا مهندس حمید هم بتونه روی مدار بیشتر کار کنه الان اقا حمید مشکلی که بهش من برخوردم چرا هر دفعه بعد از سنس یک فلز قدرت سنس تغییر میکنه بر فرض مثال اگه یک قوطی رو غن لحیم رو یک بار تو 45 سانت سنس کنه بار دیگه تو 40 سانت و یک بار دیگه تو 50 سانت سنس میکنه این یک مشکل هست که نمیدونم دوستان دیگه هم به این مورد برخوردن و من یک تست دیگه که انجام دادم رو فرکانس های پایین قدرت سنس تو زمین بیشتره تا فرکانس های بالا

سلام دوست من برد شما کمه البته شما استادید فکر کنم از 357 باشه من برای تست تی ال قبلا 357 خریده بودم از پایا که انداختم روی این مدار سنس خوبی داره ولی این هفته با 357 جدیدی که از پایا گرفتم خیلی کمتر میزنه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 3 بهمن1393 - 5:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedkk نوشته است:
آقای امیری ممنون از پاسختون
البته فکر نمیکنم ارتباط کاهش حساسیت با کاهش قدرت در این سیستم مثل پالسی های دیگه تا این حد تنگاتنگ باشه. طراحی این مدار به این صورته که با کاهش حساسیت ، توان سیستم در عمقزنی کاهش محسوسی نخواهد داشت . در عوض ثبات به شکل بسیار محسوسی افزایش پیدا میکنه. این مساله در آخرین آپدیت صورت گرفته خیلی واضحه

.........................................................................................
اقای حامد جدا ناامیدم کردی !!! :D همین الان عملا تست بکن بعد خودت قضاوت کن.

جمعه 3 بهمن1393 - 5:15pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:

كاملا صحيحه حرف شما ابي جان ، مدار بعد از اينكه بالانس شده بعد از حدود 10 الي 15 ثانيه و بعد از سنس اولين فلز در دور دوم و سوم تست حدود چند درصد افت برد داشته
درجواب دوستاني كه مورد حساسيت به ذرات و سفال و خشت پخته بيان كردن بايد بگم كه لوپهاي اهم بالاتر حدود 1/5 الي 1/7 اهم با اعداد ديلي بالاتر حساسيت به ذرات رو درصد خيلي زيادي كم ميكنه ، و بالطبع با استفاده از لوپهاي بزرگتر مثل 1 و 1/5 متري حساسيت به ذرات خيلي خيلي كمتر خواهد شد .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در جمعه 3 بهمن1393 - 5:25pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 3 بهمن1393 - 5:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته گفتن یک جمله نباید باعث امیدواری یا نا امیدی بشه.
جناب امیری . نیاز به تست نیست. من بیش از صد بار این مساله رو امتحان کردم. کاهش حساسیت تا حدود 16 خیلی تو عمق زنی تاثیر نداره. اگر این مساله برای شما صدق نمیکنه ، باید ایراد رو تو یه جای دیگه جستجو کنین. لوپ یا خود مدار

جمعه 3 بهمن1393 - 5:25pm

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد حمید عزیز و بقیه بچه ها که لطف میکنن و قت خودشونو برای ما میزارن

اگه جسارت نباشه میخواستم یه پیشنهادی بدم . دستگاه استاد حمید واقعا عالی کار میکنه که این لطف استاد حمید به ماست اگه بشه این دستگاهو به تصویری تبدیل کرد یه شاهکار میشه در نوع خودش یعنی با اضافه کردن یه مدار بشه تصاویرو تو یه lcd دیگه داشت یا تو لب تاب دید
استاد حمید عزیز ایا میشه همچین کاری کرد البته تو سایتها تبلیغ میکنن تبدیل فلزیاب پالسی به تصویری اما اگه بشه همین مدارو ساخت عالی میشه

ممنونم استاد

جمعه 3 بهمن1393 - 5:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedkk نوشته است:
البته گفتن یک جمله نباید باعث امیدواری یا نا امیدی بشه.
جناب امیری . نیاز به تست نیست. من بیش از صد بار این مساله رو امتحان کردم. کاهش حساسیت تا حدود 16 خیلی تو عمق زنی تاثیر نداره. اگر این مساله برای شما صدق نمیکنه ، باید ایراد رو تو یه جای دیگه جستجو کنین. لوپ یا خود مدار

.......................................................................................................
اقای حامد عزیز : کاهش حساسیت تا حدود 16 خیلی تو عمق زنی تاثیر نداره این حرف را خود مهندس حمید هم قبول نداره ! مهندس عزیز دارند روی این موضوع و دیگر موضوعات دیگر کار می کنند و در ورژن بعدی احتمال زیاد خیلی بهتر خواهد شد. :YMPRAY: :YMPRAY:
به نظرت چند درصد افت برد بین سنس 18 و 16 وجود داره ؟ تخمینی بفرمایید؟ با تشکر
راستی یادم رفت گروند را بذار روی off بعد در رابطه با افت برد یه تستی هم بکن ؛ خداوکیلی نتایج را بیان کن.

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 3 بهمن1393 - 5:37pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 3 بهمن1393 - 5:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 143 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure