انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 11:32am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت اساتید عزیز
در مورد لوپ زیر که واسه لورنز هست یه توضیحی؟ لطفا

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

جمعه 3 بهمن1393 - 9:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیزm.m.s ممنون : جالب بود. لطفا لینکش را بگذار. مثل اینکه از کابل چهار رشته AWG22 سیم Litz روکش کابل پی وی سی و فویل الومینیومی استفاده کرده.مقاومتش با سیم رابط متصله به لوپ(rg58 جنس مسی ) شده 2 اهم . جمع اندوکتانس لوپ و سیم رابط شده 1000 میکرو هانری !! من هم به این نتیجه رسیدم و صفحه قبل گفتم با اهم 1 و 460 میکرو هانری جواب خوبی برای من نداده !! که اینطور :-?

جمعه 3 بهمن1393 - 9:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان بنده به یک نتیجه رسیدم دیشب برای تست دستگاه رو به یک منطقه سرد کوهستانی بردم که به دلیل بارش برف شب قبل البته برف بصورت خیلی کم روی زمین قرار داشت چون تقریبا نیمه شب بود درجه حرارت تقریبا 4 درجه زیر صفر بود که در این شرایط دستگاه خیلی نا ارام بود و سرو صدای زیادی داشت که تقریبا خطای زیادی داشت منتها امروز دستگاه رو در منزل و جای خشک با درجه حرارت 25 درجه بالای صفر تست کردم که اصلا مشکلی نداشت و اروم بود بنده فکر میکنم در این فصل از سال در نقاط شمالی یا سردسیر کشور امکان تست دستگاه که بصورت دقیق باشه نیست و تستها باید در جاهای سرپوشیده با ارتفاء سقف زیاد و بدون وجود فلزات در اطراف دستگاه باشه که فکر میکنم چنین جایی خیلی کم پیدا بشه در ضمن جناب حمید عزیز یک سوال داشتم تا اونجایی که بنده میدونم فرکانسها و امواج مختلف تقریبا میشه گفت همشون نمیتونن به خوبی از شیشه عبور کنن ایا میشه از پشم شیشه که الیافی از شیشه هست برای عایق کردن لااقل پشت و کنار لوپ جهت حذف نویز استفاده کرد و ایا میشه از همین الیاف برای عایق حرارت و حذف نویز خود برد دستگاه استفاده کرد؟ :-?

جمعه 3 بهمن1393 - 9:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز و دوستان من هم امروز دستگاه رو تست کردم که اگر چه نتایج به خاطر lf357 ضعیف بود ولی متوجه شدم که دستگاه در ۲ یا ۳ دقیقه اول که روشنش می کردم ۱۰*۱۰ رو از ۱۰۰ هم میزد ولی بعد از چند دقیقه همونو از ۷۰ میزد نمیدونم شاید دستگاه من اینجوریه :-\
در ضمن مهندس به نظرم بهتر هست که گزینه گراند هم مثل سایر منوها از بایین به بالا تنظیم بشه مثلا عدد یک تطبیق با خاک ضعیفتر رو نشون بده تا استفاده از اون راحتتر باشه ممنون

جمعه 3 بهمن1393 - 10:04pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص حساسیت به سفال این نکته رو عرض کنم که بنده تا این لحظه هیچ مدار پالسی ندیدم که به سفال حساسیتی نداشته باشه! بخصوص اگر قدرتش بالا باشه. حتی چنس هم در نهایت مشخص شد به همین صورت هست و حتی تفکیکش برای سفال شبیه طلاست!!! :D خب بنظر میرسه در این شرایط کار زیادی نمیشه کرد. سفال بخصوص وقتی بصورت دفینه باشه ؛ اثری نزدیک به فلز طلا داره. لذا حتی تفکیک هم خیلی کمک نمیکنه مگر اینکه بر اساس تجربه بالا بشه سفال رو تشخیص داد.
چیزی که بنده تست کردم این هست که با بالا بردن دیلی حساسیت به سفال کم میشه. ولی برای این مساله نیاز به دیلی بالاتر از 20 هست! چون سفال هم مثل طلا روی همون میکرو ثانیه های ابتدایی موج اثرگذاری داره. وقتی دیلی رو بالا میذاریم اون قسمت موج عملا از محاسبه سنس حذف میشه و لذا هم حساسیت به سفال و هم برخی املاح و حتی زمین کمتر میشه. اما بالا بردن دیلی حساسیت به طلای کوچک رو کم میکنه. چیزی که من میتونم بگم این هست اگر دوستان از لوپ بزرگ طبیعتا برای سنس هدف بزرگ دارن استفاده میکنن ؛ بهتره دیلی تا حدی بالا بره که برد برای فلزات مهم کاهش پیدا نکنه. حتی بعضی فلزات بزرگ با افزایش دیلی قوی تر سنس میشن. در صورتیکه سفال ضعیف تر هم سنس میشه! پس این دقیقا همون چیزی هست که در این شرایط بدرد ما میخوره. خوشبختانه وجود تنظیمات مختلف دست ما رو در پیدا کردن یک مجموعه تنظیم مناسب باز میذاره. طبیعتا نتیجه هیچوقت ایده آل از آب در نمیاد ولی میشه خیلی بهترش کرد.

جمعه 3 بهمن1393 - 10:31pm
آواتار کاربر

درود به همگی
تست در هوای سینی استیل قطر 30 سانتی با لوپ یک در یک از فاصله دومتر و ده سانتی با این تنظیمات سنس شد:
فرکانس 140
پهنای پالس 150
دیلی دستی +4
دیلی اتومات لوپ 20
بازه انتگرال 44
گراند 2
حساسیت 17
فاصله از زمین 20 سانت
البته تست رو زمین هم فراموش نشد که با همین تنظیمات یه محوطه 500 متر مربعی که نم نم بارونی هم روش می بارید و گِل خیلی نرمی هم داشت رو بدون هیچ بوق اضافی و حتی خارج شدن از بالانس راحت کاوش میشد که خلاصه نقطه ای رو شروع به بوق زدن کرد که مشخص شد قبلن همونجا رو کنده بودن و به گور خانوادگی برخورده بودن و غیر استخوان هم چیز دیگه ای پیدا نکرده بودن.

ادامه ی کاوش رو رفتیم یه چندصد متری دورتر از این مکان با همان شرایط زمین یعنی جنس خاک و نرمی گِل و همان شدت بارش بر روی زمین ولی یه محوطه گورستان قدیمی با قبرهای فشرده که به لطف فلزجویان هیج جای سالمی ازش باقی نمونده بود و موارد با ارزش زمین ازش خارج شده بود چون همراهم با چند دستگاه پالسی شرکتی و حتی یه نمونه تصویری که به گفته خودش اونجا رو جستجو کرده بود هیچ موردی!!! رو اونجا پیدا نکرده بود. خلاصه اینکه وقتی با همون تنظیمات قبلی وارد اونجا شدیم انگار که دستگاه افسار بریده بود و هرجایی رو که قبلن نکنده بودن رو با سنس قوی بوق میزد، حساسیت رو کم میکردم یا گراند رو زیاد میکردم و فرکانس و پالس رو تا 20 واحد کم یا زیاد کردم ولی بوق حتی بعضی جاها یکسره میشد و حتی با زدن دکمه پایین هم قطع نمیشد. کار به جایی رسید که دیگه داشتم به دستگاه شک میکردم و حتی این صدای بوق حسابی اعصاب همراهم رو به هم ریخته بود طوری که چندتا حرف هم بار این دستگاه کرد. کلن مجبور شدم خارج از اونجا دستگاه رو تست کنم تا مطمئن شم دستگاه ثبات خودش رو داره که همینطوری هم بود.

آقا حمید به نظرتون ممکنه این بوق ها علتش از استخوان یا سفالی باشه که تو قبراست یا دلیل دیگه ای داره؟
یه مورد خیلی مهم راجب دستگاهم اینه که بعضی اوقات که لوپ بهش وصل نیست به جای پیغام کویل ارور، به صورت تصادفی لوپ رو با دیلی تصادفی پیدا میکنه و هربار هم که دکمه پایین رو میزنم یه دیلی متفاوت نشون میده تا اینکه پس از جند بار زدن دکمه پایین دوباره کویل ارور میده ولی وقتی لوپ بهش وصله دیلی رو با عدد ثابت 20 نشون میده. این مورد علتش چی میتونه باشه چون میترسم اشکالی تو مدارم باشه یا قطعه ای مشکل داشته باشه! آیا نصب باطری کنار برد داخل باکس فلزی میتونه ربطی به این مشکل داشته باشه؟

جمعه 3 بهمن1393 - 10:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان این هم مشخصات سیم Litz استفاده شده در لوپ مینلب:

Litz wire . Correct specification for Minelab Pulse Induction metal detectors

X72* 0.125 mm litz wire

x2 ply counter wound poly jacket

Insulation is self fluxing polyurethane for easy soldering

جمعه 3 بهمن1393 - 10:40pm
آواتار کاربر

و اینکه حتی وقتی لوپ به دستگام وصل نیست بعد از اینکه واسه خودش به طور مجازی یه لوپ رو با یه دیلی تصادفی شناسایی میکنه، شروع میکنه به بوق زدن ممتد 999 تا جایی که مجبور میشم دستگاه رو خاموش کنم، این مشکلات فقط وقتی لوپ بهش وصل نیست پیش میاد.

جمعه 3 بهمن1393 - 10:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این هم از کالبد شکافی کویل یک دستگاه پالسی

وجود کاغذ گرافیتی در رو و زیر کویل کاملا مشهوده فقط دوستان و مهندس حمید لطف کنن
دقت کنید ببینید طرف چه توضیحاتی در مورد نحوه قرار گیری سیم میگه

امیدوارم مفید واقع بشه عزیزان...

http://uppit.com/7q22s59gq9c5/Metal_Detector_Coil.mp4

جمعه 3 بهمن1393 - 10:55pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص درجات سنس باز هم توضیح میدم امیدوارم جای شکی باقی نمونه!
ابتدا این رو عرض کنم اگر دوستان توان این رو ندارن که حتی در مرحله تست در هوا یک جدول روی کاغذ درست کنن و ببینن با هر درجه حساسیت ؛ برد چقدر هست خب باید بگم کلا فلزیابی رو ببوسین بذارین کنار! این پر واضحه که وقتی شما میخواین با یک دستگاه راهی کوه و بیابان بشین باید ابتدا به مختصات عملکردش و توانایی هاش آشنا باشین. همه چیز هم سر زمین مشخص نمیشه. متاسفانه اکثر دوستان مسائلی رو مطرح میکنن که نشون میده حتی در مرحله تست در خانه هم مشکل دارن! در این صورت که بنده حرفی نخواهم داشت!
بهرحال همونطور که قبلا اشاره کردم ؛ میزان درجات حساسیت در این طرح مطابق بسیاری از مداراتی که دیدین نیست! بنده نزدیک 10 جدول برد درست کردم و عین 20 درجه حساسیت دارای ترشهولد محاسبه شده بصورت دستی و بر اساس جدول برد هست! مطمئنا چنین چیزی رو در هیچ مداری ندیدین. درجات بالای 10 بطور مشخص برای برد بالا و درجات زیر 10 بصورت اختصاصی برای برد کم تحت شرایطی خاص قرار داده شده. مقیاس اعداد ترشهولد مربوط به هر درجه از حساسیت تقریبا مقیاسی لگاریتمی داره.در هر صورت خارج از این بحث فنی و مهندسی ؛ بطور ساده عرض کنم مثلا درجه 15 معادل 85 درصد از برد نهایی فلزیاب رو ارائه میکنه. در واقع جوری محاسبه شده که حساسیت 1 معادل 50 درصد برد نهایی هست و سایر درجات به همین نسبت برد اضافه دارن. پس هر درجه حساسیت بین 2 تا 3 درصد نسبت به قبلی برد بیشتری داره. خودتون میتونین با همین فرمول حساب کنین هر درجه ای باید چقدر برد داشته باشه. البته حساب درجه 20 کمی جداست و بسته به شرایط مشخص نیست چقدر برد بالا بشه ازش گرفت. ولی بهرحال بنظر من درجه 20 فقط برای تست مناسبه و بدرد کاوش نمیخوره. این هم مطلب عجیبی نیست. برای کار با تمام فلزیاب های دنیا روی زمین باید حداقل از حدود 10 درصد برد نهایی صرفنظر کرد تا بشه بسته به شرایط خاک کاوش انجام داد! هر چقدر خاک خشک تر و سست تر و دارای املاح کمتری باشه ؛ این میزان صرفنظر کمتر خواهد بود. با توجه به این توضیحات و تستهای من اگر دوستان بتونن حتی از درجه 15 هم استفاده کنن ؛ برد در خاک این فلزیاب لااقل از هر مداری که قبلا ساخته باشین بیشتره! اما باز هم عقیده دارم با کمی تمرین و تنظیمات بهتر ؛ درجه 16 و 17 هم قابل استفاده هستن و تحت شرایط بهتر ممکنه حتی 18 هم قابل استفاده باشه که خودش بالای 90 درصد از برد نهایی رو خواهد داد. این در شرایطی هست که بنده فرض رو بر فعال بودن گزینه گراند و سکوت فلزیاب میذارم. وگرنه اگر دوستان بخوان گراند رو غیر فعال کنن و بوق های اضافی و زحمت بالانسهای هر از گاه رو بخودشون بدن عملا میشه حتی از همین 10 درصد برد نهایی هم صرفنظر نکرد!!! این دیگه سلیقه اپراتور هست و تنظیمات متنوع هم به همین لحاظ در اختیار گذاشته شده.

جمعه 3 بهمن1393 - 10:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aaabolfazl , Majestic12 و 175 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure