انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:48pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1968 , 1969 , 1970 , 1971 , 1972 , 1973 , 1974 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
مشکل کم شدن تدریجی ولتاژ باطری از مدار نیست! این مساله برای همه مداراتی که کمی مصرف جریان بالا داشته باشن پیش میاد و به قدرت و سلامت باطری شما ربط داره.

مهندس بابت راهنماییتون ممنونم.

شنبه 13 شهریور1395 - 5:05pm
مدیر کل
مدیر کل

Rlo نوشته است:
چشم مهندس جان ... ولتاژ های ذکر شدتون در مدار درست بود ... ایا بازم میتونه اشکال از مقاومت باشه ؟ احتمال داره اشکال از لوپ باشه ؟ 9 دور سیم 1 میل مغان اهم 2.5 به ابعاد 1متر در 1 متر

ولتاژ ها فقط نشانه سلامت بخشی از مدار هستن. وگرنه عملا همه مدار رو نمیشه با ولتاژگیری تست کرد. مقاومتی که عرض شد به همراه برخی قطعات دیگه نقش کلیدی در عملکرد مدار دارن و اگر مشکلی داشته باشن وقوع خطای لوپ کاملا طبیعیه.
لوپ شما مشخصات خوبی داره. ولی همیشه مدار فلزیاب رو با لوپ کوچکتر آزمایش کنین! تست لوپهای بزرگ نیاز به فضای باز داره وگرنه در طرح ما اگر شما لوپ رو نزدیک به فلزات مزاحم بگیرین ممکنه اصلا بالانس نشه و خطای لوپ اعلام بشه. این هم یک مساله بدیهی هست چون موقع بالانس هیچ فلزیابی قرار نیست فلز مزاحمی در کار باشه.

شنبه 13 شهریور1395 - 6:16pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hesam نوشته است:
سلام
دوستانی که لوپ 60 با کابل کت6 ساختن دیلی اتوماتشون حدودا چند در اومد؟ من با لگراند ساختم دیلی شد 16. البته با کابل رابط rg58 دو متری که اولین بار بود امتحان کردم و کابل دیگه ای در دسترسم نبود موقع تست . بقیه پارامترها میزان بود و سکه پونصدی با تنظیمات پیشفرض و حساسیت 19 تا بیش از 60 سانت سنس داشت.
دیلی 16 برای این نوع لوپ طبیعیه؟ یا مثلا به خاطر کابل رابطه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان
hesam عزیز لطفا بگین سیمها رو یک به یک سری کردی یا 2 تا 2 تا موازی کردی بعد سریش کردی؟
ممنون میشم توضیح بدین.
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 13 شهریور1395 - 8:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

bina نوشته است:
hesam نوشته است:
سلام
دوستانی که لوپ 60 با کابل کت6 ساختن دیلی اتوماتشون حدودا چند در اومد؟ من با لگراند ساختم دیلی شد 16. البته با کابل رابط rg58 دو متری که اولین بار بود امتحان کردم و کابل دیگه ای در دسترسم نبود موقع تست . بقیه پارامترها میزان بود و سکه پونصدی با تنظیمات پیشفرض و حساسیت 19 تا بیش از 60 سانت سنس داشت.
دیلی 16 برای این نوع لوپ طبیعیه؟ یا مثلا به خاطر کابل رابطه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان
hesam عزیز لطفا بگین سیمها رو یک به یک سری کردی یا 2 تا 2 تا موازی کردی بعد سریش کردی؟
ممنون میشم توضیح بدین.
یاحق @};-

سلام خدمت شما
من سیمها رو یک به یک سری کردم و هر سیم رو با زوج خودش سری کردم. کلا 4 جفت سیمه که طبق تصویری که میذارم بترتیب بصورت 1 و 2 و 4 و 3 سیمها رو متصل کردم. بصورت زیر:
ورودی سبز، سبز با جفت خودش،جفت سبز با قهوه ای،قهوه ای با جفتش، جفت قهوه ای با نارنجی،نارنجی با جفتش، جفت نارنجی با آبی، آبی با جفت آبی و جفت آبی هم خروجی.
کلا وقت نشد خیلی باهاش تست بگیرم ولی سکه با حساسیت 19 کمی بیشتر از 60 سانت با تنظیمات پیشفرض. و یه سینی 28*38 رو حدودا در 220 سانت یا کمی زیادتر . البته سینی رو اول تست گرفتم و تنظیمات پیشفرض نبود و فکر کنم به این صورت بود: فرکانس حدود 120 ،دیلی دستی 24 ، پهنای پالس 175 و حساسیت 20 .
سوال دیگه بود در خدمتم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 13 شهریور1395 - 9:46pm

سلام خدمت استاد بزرگوار حمید عزیز
ممنون از همه زحمت هایی که کشیدین
من مدار فلز جو رو درست کردم فوق العاده پایدار و عالی کار میکنه . مچکرم .
لطفا نظرتونو بابت دستگاه من بگید اگر مشکلی توش میبینید راهنمایی کنید ممنون میشم .
با لوپ 1*1 چهارونیم زدم . تست خاک و سنگلاخ و ریگ .
با لوپ 60 تخت 3 متر .
ی لوپ عنکبوتی هم درست کردم که هنوز واسش نظر ندادید که چند تا مشکل داره البته چون نمیرسیدم ی کم عجله کردم .
ضمنا min max تاثیر به سزایی رو دستگام گذاشت .

بازم ممنونم .

شنبه 13 شهریور1395 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
DIE WORDS نوشته است:
سلام خدمت استاد بزرگوار حمید عزیز
ممنون از همه زحمت هایی که کشیدین
من مدار فلز جو رو درست کردم فوق العاده پایدار و عالی کار میکنه . مچکرم .
لطفا نظرتونو بابت دستگاه من بگید اگر مشکلی توش میبینید راهنمایی کنید ممنون میشم .
با لوپ 1*1 چهارونیم زدم . تست خاک و سنگلاخ و ریگ .
با لوپ 60 تخت 3 متر .
ی لوپ عنکبوتی هم درست کردم که هنوز واسش نظر ندادید که چند تا مشکل داره البته چون نمیرسیدم ی کم عجله کردم .
ضمنا min max تاثیر به سزایی رو دستگام گذاشت .

بازم ممنونم .

شما به جای رگلاتور دوازده ولت از دی سی کانورتور استفاده کردین میشه بگین که چه تاثیری در کارکرد مدار داشت که ببینیم آیا ارزش داره که هزینه بشه یا نه :-?

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

شنبه 13 شهریور1395 - 10:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان خسته نباشی بازم مزاحم همیشگی ببخشید واسه کابل رابط دستگاه به جز rg58 شما خودت شخصا چیو تایید میکنی که توی بازار هم باشه

از کرمان استفاده کردم با روکش بود بد نبود از کابل مغان هم استفاده کردم اما شما نظرت برام خیلی مهمه متشکرم

شنبه 13 شهریور1395 - 11:19pm

با سلام و ارادت

شنبه 13 شهریور1395 - 11:22pm

دوست عزیز حالا میتونی با رگولاتور مقایسش کنی

شنبه 13 شهریور1395 - 11:24pm

درسته این مدار با رگولاتور هم کارش راه میوفته چون از نظر من بی نقصه . ضمنا شما میتونی از minmax استفاده نکنی احتیاجی هم نیست با این لحن صحبت کنید .

شنبه 13 شهریور1395 - 11:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1968 , 1969 , 1970 , 1971 , 1972 , 1973 , 1974 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , danialma , Google , Majestic12 , sky4030 و 530 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure