mohandes1 نوشته است:
rostam نوشته است:
دوست خوبم مدار بدی نیست ولی به خاطر اون اتوترانس و قسمت افزایش ولتاژ مدار نویز زیادی داره من پیشنهاد میکنم اگر میخواهی بسازیش قسمت افزایش ولتاژو با یک 555 انجام بده و به 24 ولت برسون و اتو ترانس و قطعات مربوط به اونو حذف کن و یک پیشنهاد دیگه که حتما از 4011 سی موس استفاده کن و مواظب باش دستت به پایه های ای سی نخوره در کل مدار خوبی و بیس اکثر فلزیابها
يعني مثل 12 رگولاتور
ناصر جان اسم کاربریتم گذاشتی مهندس ازت خواهش میکنم مهندس باش بعضی وقتا یه چیزایی میپرسی و یه اطلاعاتی میدی و به قول خودتون یه فوت واسه خودت نگه میداری که آدم خندش میگیره دوست ندارم اینو بهت بگم با توجه به کمکی که تو اون مدار 8500 کذایی کردی که نصف کمکتم غلط بود ولی بازم کمک کردی
من احساس میکنم یا خوشت میاد دلقک بازی در بیاری و یا بهت گفتن دلقک باشی ولی اینو دوستانه بهت بگم این کار هارو انجام نده
این مدار کجا و 12 رگلاتوره کجا اقلا تو که استادی و ادعات میشه از همه چیز سر در میاری این مدار کجاش به 12 رگلاتور شبیه بجز بیس تولید امواجش
حالا اگه منظورت از این تایپیک تیکه بود که هیچی جوابشو گفتم ولی اگه واقعا سوالت جدی بود خواهشن کتاب تحلیل مداراتو یه نگاهی بنداز