انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:35pm

پاسخ به موضوع  [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 11  بعدی
 فلزیاب (ماهنامه الکترونیک آبان 64) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
تشکر ناصر جان با توجه به فرکانس پایینش باید نفوذش توی زمین خوب باشه حالا مونده ثباتش چطور باشه

عليرضا جان
اگه از ترانزيستور قدرت استفاده كنيم بايد فركانسش پايين باشه ولي اگه از ماسفت با ولتاژ فلاي بك بالا استفاده بشه بايد فركانس بالا بره تا قدرتسنس با لوپ بزرگتر بيشتر بشه و در نتيجه عمق زني هم زياد بشه

جمعه 6 تیر1393 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست خوبم مدار بدی نیست ولی به خاطر اون اتوترانس و قسمت افزایش ولتاژ مدار نویز زیادی داره من پیشنهاد میکنم اگر میخواهی بسازیش قسمت افزایش ولتاژو با یک 555 انجام بده و به 24 ولت برسون و اتو ترانس و قطعات مربوط به اونو حذف کن و یک پیشنهاد دیگه که حتما از 4011 سی موس استفاده کن و مواظب باش دستت به پایه های ای سی نخوره در کل مدار خوبی و بیس اکثر فلزیابها

جمعه 6 تیر1393 - 11:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصرجان صدای surfhi هم مثل اين مدار و مدار ام دی اله يعنی از اون هم استفاده شده فيلمشو داشتم نميدونم کجاست؟

جمعه 6 تیر1393 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
دوست خوبم مدار بدی نیست ولی به خاطر اون اتوترانس و قسمت افزایش ولتاژ مدار نویز زیادی داره من پیشنهاد میکنم اگر میخواهی بسازیش قسمت افزایش ولتاژو با یک 555 انجام بده و به 24 ولت برسون و اتو ترانس و قطعات مربوط به اونو حذف کن و یک پیشنهاد دیگه که حتما از 4011 سی موس استفاده کن و مواظب باش دستت به پایه های ای سی نخوره در کل مدار خوبی و بیس اکثر فلزیابها

يعني مثل 12 رگولاتور :-? :-?

جمعه 6 تیر1393 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
ناصرجان صدای surfhi هم مثل اين مدار و مدار ام دی اله يعنی از اون هم استفاده شده فيلمشو داشتم نميدونم کجاست؟

مدار surf piرو دارم وليsurf hi? :-? :-? :-?
آرش جان شماتيكش رو بزارين بررسي كنيم :-? :-? :ymapplause:

جمعه 6 تیر1393 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
mohandes1 نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
تشکر ناصر جان با توجه به فرکانس پایینش باید نفوذش توی زمین خوب باشه حالا مونده ثباتش چطور باشه

عليرضا جان
اگه از ترانزيستور قدرت استفاده كنيم بايد فركانسش پايين باشه ولي اگه از ماسفت با ولتاژ فلاي بك بالا استفاده بشه بايد فركانس بالا بره تا قدرتسنس با لوپ بزرگتر بيشتر بشه و در نتيجه عمق زني هم زياد بشه

درود بر شما ناصر جان با این توضیحات و با کمی تغییرات میشه مدار خوبی ساخت منتظر تغییرات ونظر شما و دیگر اساتید هستیم :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 6 تیر1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohandes1 نوشته است:
rostam نوشته است:

ناصر جان اسم کاربریتم گذاشتی مهندس ازت خواهش میکنم مهندس باش بعضی وقتا یه چیزایی میپرسی و یه اطلاعاتی میدی و به قول خودتون یه فوت واسه خودت نگه میداری که آدم خندش میگیره دوست ندارم اینو بهت بگم با توجه به کمکی که تو اون مدار 8500 کذایی کردی که نصف کمکتم غلط بود ولی بازم کمک کردی
من احساس میکنم یا خوشت میاد دلقک بازی در بیاری و یا بهت گفتن دلقک باشی ولی اینو دوستانه بهت بگم این کار هارو انجام نده
این مدار کجا و 12 رگلاتوره کجا اقلا تو که استادی و ادعات میشه از همه چیز سر در میاری این مدار کجاش به 12 رگلاتور شبیه بجز بیس تولید امواجش
حالا اگه منظورت از این تایپیک تیکه بود که هیچی جوابشو گفتم ولی اگه واقعا سوالت جدی بود خواهشن کتاب تحلیل مداراتو یه نگاهی بنداز

شنبه 6 تیر1393 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
mohandes1 نوشته است:
rostam نوشته است:

ناصر جان اسم کاربریتم گذاشتی مهندس ازت خواهش میکنم مهندس باش بعضی وقتا یه چیزایی میپرسی و یه اطلاعاتی میدی و به قول خودتون یه فوت واسه خودت نگه میداری که آدم خندش میگیره دوست ندارم اینو بهت بگم با توجه به کمکی که تو اون مدار 8500 کذایی کردی که نصف کمکتم غلط بود ولی بازم کمک کردی
من احساس میکنم یا خوشت میاد دلقک بازی در بیاری و یا بهت گفتن دلقک باشی ولی اینو دوستانه بهت بگم این کار هارو انجام نده
این مدار کجا و 12 رگلاتوره کجا اقلا تو که استادی و ادعات میشه از همه چیز سر در میاری این مدار کجاش به 12 رگلاتور شبیه بجز بیس تولید امواجش
حالا اگه منظورت از این تایپیک تیکه بود که هیچی جوابشو گفتم ولی اگه واقعا سوالت جدی بود خواهشن کتاب تحلیل مداراتو یه نگاهی بنداز

رستم جان شما گفتي 24 ولت رو با 555 درست كن من هم گفتم مثل 12 رگولاتور كه در اون 9 ولت با 555 درست ميشه من كي گفتم اين مدار همون 12 رگولاتوره
برادرعزيز لطفا عينك بد بيني رو در بيار
شما از چيزي ناراحتي عزيز من
السيدي متر كه نيست :D

شنبه 6 تیر1393 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ديگه مطمعنم mdlديجيتالي شده اين مدار يا سند بانكس هست @-)

شنبه 6 تیر1393 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدا آخر عاقبتمون رو به خير کنه /خجالت خوب چيزيه فقط گيربازاره يکی گذشت بلد نيست / عجب حکايتى شده /خدايا يا منو بکش يا بازم بکش [-(

شنبه 6 تیر1393 - 12:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 11  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 648 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure