elektor نوشته است:
خوب دوستان ظاهرا مد نظر شما مدار "تی ال "اما من هر چی گشتم شماتیک مدار رو نتونستم پیدا کنم.میشه شماتیک رو اینجا اپلود کنید؟ضمن اینکه به نظر میرسه مدار کلون2 هم چیز خوبیه.میشه قسمت درایور و ولتاژ اون رو اصلاح کرد.ت. فقط موندم تو کلون2 مقدار خازن c7 چقدره؟همچنین مقدار اهم سیمپیچ؟ رو این مدار میشه راحت مانور داد.میتونیم طوری مدار رو اصلاح کنیم که ضمن اینکه با نرم افزار اصلی خودش کار کنه بشه برنامه جدید هم واسش نوشت.راستش من خودم هیج کدوم از این دوتا مدار رو نساختم.خودم بیشتر رو دستگاههای پالس دتکتور اقای نورمن کار کردم.دستگاههای بدی نیستند.ولی تا الان بیرون واسه تست نبردم.فقط تست داخل خونه انجام دادم.
سلام دوست عزیز پیشاپیش عید ولایت رو خدمت شما و همه دوستان تبریک میگم
دوست عزیز من کلون رو ساختم و مقدار اون خازن رو هم 4.7 نانو گذاشتم ولی یه چیزی که براتو بگم اینه که کلون به املاح بیش از حد حساس هستش فرکانس سر لوپ 197 هرتز هستش و یه آجر رو از 30 سانتی سنس میکنه بیشترین عمقش با لوپ 60 و 1*1 تقریبا 2 متر هست یعنی فرقی نمیکنه چه 1*1 ببندی چه 60 در هر صورت تا 2 متر میتونه یه سینی 40 رو سنس بکنه
در مورد تی ال هم باید بگم که شماتیک نداره و دوستان زحمت کشیدن از روی یه مدار اونو کپی کردن در بین همه این مدارات مشابه من بهترین نتیجه رو از لامینوس گرفتم که تقریبا 10٪ از تی ال بهتر بوده