reza68 نوشته است:
من موندم تو این دنیا چیزی هست که شما قبول داشته باشین!
خب دروغ که نمیگم تحریم شده دیگه . لابد الان تحریمو برداشتین که مارو خراب کنید!
در مورد فیلم هم اون صدای بوقی که میاد بدلیل بی ثباتی دستگاه نیست عزیزم
اون تک تک که صدای زمینست هیچ!
در حالت تفکیک هم با صدا میریم و جایی که طلا یا مس ویا برنج باشه صدا قطع میشه. بازم هیچ!
خودتون هم مبدونید که مس و برنج هم جزو فلزات با ارزش هستن. بازم هیچ!
هدف از این فیلم نشون دادن تفکیک بود نه مقدار عمق زنی. اینم هیچ به هیچ
تو گروه هم هیچ دسیسه چینی وجود نداره اینو میتونید از همه کسانی که تو گروه هستن بپرسید یا حتی اینکه خودتون بایه اسم مستعاری عضو بشین. شماره کسی هم که معلوم نیست عزیزم.
حالا دیگه چرا پست مارو از تو تاپیک 12 رگولاتوره رستم حذف میکنی!؟ لابد بازم دارم دروغ میگم ! خدا خودش شاهده نگو که دارم دروغ میگم عزیزم
شما هم خیلی خوبه که یکم مودب باشین و خودتونو هیچ نکنید !
توی این دنیا تنها چیزی که من قبول دارم حق و حقیقت هست و بس! حالا هر کی حرف حق بزنه قبول میکنم و هر کی ناحق بگه حتی نزدیکترین شخص به من هم باشه برام تفاوتی نداره. من این مدلی هستم و شما هم کاریش نمیتونین بکنین.
بهرحال با توجه به اقدامات قبلی شما و بخصوص غضنفر اون مطلب رو عرض کردم. ولی حق با شماست ایشون تحریم هستن اما نه توسط بنده! محض احتیاط به پنل مدیریت رجوع کردم:
مجتبی جمعه 29 خرداد94 - 3:56pm کاربر تحریم شد به دلیل “”
» غضنفر
در واقع آقا مجتبی ایشون رو تحریم کردن! باید عرض کنم دستشون هم درد نکنه که زحمت ما رو کم کردن! بهرحال بقول معروف قضیه آشپز دو تا شدن و وضعیت غذاست!
بابت مطلبی که عرض کرده بودم از جناب غضنفر عذرخواهی کنین و بگین مشکلشون رو با اقا مجتبی حل کنن. چون حتما دلیلی برای تحریم وجود داشته که ایشون باید توضیح بدن و من نمیتونم تصمیم ایشون رو نقض کنم. قبلا هم عرض کرده بودم جناب غضنفر چندین بار هشدار دریافت کرده بود! پس الان هم نباید بابت تحریم خیلی ناراحت باشه.
دوست من بنده صدای تق تق زمینه رو عرض نکردم! لطفا بنده رو هم مثل خودتون کم سواد و بی دقت تصور نکنین! منظور من به بوق اصلی سنس بود نه تق تق زمینه! یک مقدار بیشتر به فیلم دقت کنین متوجه میشین. همونطور که من بارها با دقت نگاهش کردم.
خب خوبه خودتون فرمودین طلا یا مس یا برنج باشه صدا قطع میشه!!! عزیز من این کجاش تفکیک طلاست؟ چه ربطی به تستی داشت که من درخواست کردم؟ طلا وقتی مثل مس و برنج سنس بشه و فرقی نباشه که اسمش تفکیک طلا نمیشه!
اینو هر تازه کاری توی فلزیابی هم میفهمه. چیز یکه شما میگی در واقع همون تفکیک آهن هست نه طلا! حالا اکثر فروشنده ها میان و کلک میزنن و اسم این رو تفکیک طلا میذارن در صورتیکه در واقع هر چیزی غیر آهن مثل طلا در نظر گرفته میشه. فلزات زیادی هم هستن که طلا فقط یکی از اونهاست. این مدل تفکیک هم بصورت حذف آهن در مدار ما گذاشته شده و نیازی نیست عرض کنم طبق فرمول پیچیده و لگاریتمی مینلب هست که فقط در سیستم دیجیتال قابل پیاده سازیه و من بصورت مطمئن به شما عرض میکنم هر سیستم دیجیتالی که به این صورت آهن رو تفکیک میکنه از هر سیستم آنالوگی بهتر انجامش میده. علتش هم مشخصه چون در مدار انالوگ بر خلاف وجود اون همه آیسی و مدار ؛ کار محاسبات پیچیده اصلا قابل انجام نیست و در واقع فرمول بسیار ساده تری در نظر گرفته میشه که دقت کمتری هم داره.
مطلب شما در خصوص 12 رگولاتور هم ربطی به اون تاپیک نداشت. با این حال علیرغم توهینی که به شخص من کرده بودین باز هم گذشت کردم و اجازه دادم حضور داشته باشین. صرفا بدلیل تعدد پستها و میزان فعالیت شما! ولی این صبر و گذشت هم دیگه رو به پایان هست!
بنده در هیچ محیط ارتباطی با دوستان در ارتباط نیستم. تنها جایی که حاضرم بیام و بصورت کلامی صحبت و حتی مناظره داشته باشیم یک محیط چت بر اساس وویس هست که شناخته شده باشه. مثل کنفرانس یاهو مسنجر. دوستانی که علاقه مند به بحث صوتی و کلامی هستن خودشون بستر رو فراهم کنن و به بنده اطلاع بدن مشتاقانه حضور خواهم داشت تا ببینیم دیگه چه جای بحثی هست. مطمئن هم هستم اگر غرضی در کار نباشه بسیاری از سوء تفاهمات احتمالی برطرف میشه.