نویسنده |
پیغام |
aygon84
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: من تو پست قبلی هم اشاره کردم که این دستگاه رو من دو سال پیش با اون تغیراتی که شما میگین ساختم سینی 50 رو تو هوا در 3 مترو خورده ای زد ولی توزمین قوطی رنگ 1کیلویی رو تو 50 به زور تونست سنس کنه یه چیز دیگه که هستش زمانی که شما دستگاه رو بالانس میکنی لوپ باید از زرمین 10 سانت فاصله داشته باشه درسته؟ تا میخایی حرکت کنی بالانسش به هم میخوری هر قدمی که بر میداری (یعنی اون 10 سانت فاصله که میشه 8 سانت یا بیشتر ) دستگاه بی خودی بوق میزنه سلام فاصله را میتونی نسبت به زمین تو هر فاصله تنطیم کنی جاهایی که الفهای خشک مانع کار میشن ارتفاع را زیاد کنی درسته تغییر ناگهانی فاصله از زمین منجر به بوق زدن میشه ولی این مانع کار ما نمیشه با کمی تجربه این مساله حل میشه من نمیدونم پایداری مدار شما تو چه حدی بوده وتنظیم پتانسیومتر مدار شما چند بوده ولی با توجه به تجربیاتی که با این مدار شده (نه تست تو هوا) نفوذپذیریش بیشتر از هواست مثلا یه فلز 5در 5 قدیمی را تو 1 متر زده فقط به خاطر انهایی که اکنون نتونسته اند به نتیجه برسند این مدار را گذاشتم که با هزینه اندک خودشون بسازن وبرای طراح اصلیش دعا کنن والا ما قصد ازار نداریم ایمان داشتن من به این مدار از روی تجربه است نه تست تو هوا
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 3:18pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
این مدار خیلی جا داره ... فقط فعلا شماره ای سی هارو رو نکن تا بگم ماسفت معلومه با یه ترانزیستوره مثل brn داره روشن میشه که این خیلی ضعیفه باید تقویت بشه که میشه.احتمالا صدای خروجیم باید تقویت بشه.ماسفت اگه شمارشو بدونم قویترشو بهت میگم.پایه ای سی ها بهتره نظامی بشه البته این زیاد تاثیر نداره ولی بهتره.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 3:21pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
tip 41
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 3:22pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
جناب آقای آیگون من در اول هم گفتم کارشما درسته من از شما وهمه دوستانی که دارن تو این انجمن زحمت میکشن نهایت تشکر رو دارم مدار حرف نداره چون تو هوا داره 3.5 روسنس میکنه این مشکل مدارمنه که به قول دوستان احتمال زیادش مال فرکانس بالا بودنشه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 3:26pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
ماسفتش tip 41 هست؟؟/ اگه اره مشخصاتش اینه TIP41 100V 6A 65W 3MHz تو این رنج خیلی قویتر پیدا میشه.
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 3:27pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
یکی دیگه از مشکلات همه مدارات داشتن منبع و مدار تغذیه یکسانه این خودش کلی توی ثبات حرف داره واسه گفتن.این مدارم همینطوره.
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 3:30pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
به جای ترانزیستور E176 جایگزین 2N540 تا 65 را دادید من گیرم نیومد چه چیزی جاش بگذارم...
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:13pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مقاله 4 مدار sandbanks تهيه شده توسط مهندس takrobot با سپاس از اين مهندس بزرگوار
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:26pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
kavoshgar نوشته است: جناب آقای آیگون من در اول هم گفتم کارشما درسته من از شما وهمه دوستانی که دارن تو این انجمن زحمت میکشن نهایت تشکر رو دارم مدار حرف نداره چون تو هوا داره 3.5 روسنس میکنه این مشکل مدارمنه که به قول دوستان احتمال زیادش مال فرکانس بالا بودنشه سپاس از حسن نظر شما به اين بخش شما با چه لوپي و چه اندازه فلزي رو تا 3.5 متر تونستيد نتيجه بگيريد ؟ جنس فلز چي بوده
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:34pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
من با لوپ 1*1 تونستم یه سینی استیل رو سنس کنم
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:55pm |
|
|
|