انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:06pm

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
مقدسی نوشته است:
تشکر اقا کرمی اخه مدارم اصلا واکنشی به فلزات نداره این ایسی هم کم پیدا است اخه چند تا فروشگاه داریم که لوازم رادیو و تلویزیون دارند تا حالا هم اسم این ایسی که برای نموبرداری استفاده میشه نشیدن فکر کنم ایسی برای امپلی فایر هم استفاده بشه با تشکر

دوست عزیز اگه مدارت به فلز واکنش نداره اولین کار اینه که ولتاژ رگولاتور 7809رو چک کنی/باید در حدود12 ولت ورودی و خروجی هم که مشخصه...بعد این کار برو سراغ ای سی 555 که روبروی709 قرار داره اگه ی خورده گرم میکنه ای سی 358 رو عوضش کن و یه نکته رو هم فراموش نکن به هیچ وجه مدار و وقتی ترانزیستور قدرت نصب نیس روشن نکن [-X

شنبه 27 مهر1392 - 8:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکرسوال اولی برای شکستن یخ بود @};- ولییه چیز یاد گرفتیم بدون ترانزیستور قدرت روشن نکنیم جالب بود اگه بکنیم چی میشه ؟ 8-} یه سوال دیگه مداررو روشن میکنی ولی بوق یکسره داره به ولوم تاثیری نداره از چی میتونه باشه استاد

شنبه 27 مهر1392 - 12:56pm
استادیار
استادیار

با سلام
دوست عزیز وقتی بدون ترانزیستور قدرت روشن کنی آی سی 555 روبرو709 میسوزه البته امکان صدمه دیدن آپ آمپ358هم زیاده.در مورد بوق یکسره هم عوامل زیادی میتونه دخیل باشه.اول با مولتی ترن بدون استفاده از لوپ مدار و ساکتش کن.پتانسیومتر و بچرخون تا از کارکرد نوسانساز مطمئن بشی.بعدش برو سراغ رگولاتورها و طبقات دیگه مدار..البته به ترتیب...در ضمن به هیچ وجه وقتی دستگاه روشنه لوپ و کوچیک و بزرگ نکن....

شنبه 27 مهر1392 - 10:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
جنابali222 لطفااطلاعات اشتباه ندین
1)ایسی 4013وقطعات جانبی اون پالس نمونه مدارراازنوسانسازاصلی مدارمیسازن
2) این پالسهابرای سوییچ ایسی نمونه گیرlf398 موردنیازه
3)این ایسی هم وظیفه نمونه گیری سیگنالوازایسی مقایسه کننده709 برعهده داره

روشیک جان خیلی مشتاقم برای بنده و دیگر دوستان مطالب بالا رو توضیح بدی.
lf398 چه ربطی به نمونه گیری داره؟
709 چه ربطی به مقایسه داره ؟ اگر تو مدار دیگری بعنوان مقایسه کننده معرفی شده الان هم مقایسه کننده هست؟

شنبه 27 مهر1392 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
roshik نوشته است:
جنابali222 لطفااطلاعات اشتباه ندین
1)ایسی 4013وقطعات جانبی اون پالس نمونه مدارراازنوسانسازاصلی مدارمیسازن
2) این پالسهابرای سوییچ ایسی نمونه گیرlf398 موردنیازه
3)این ایسی هم وظیفه نمونه گیری سیگنالوازایسی مقایسه کننده709 برعهده داره

روشیک جان خیلی مشتاقم برای بنده و دیگر دوستان مطالب بالا رو توضیح بدی.
lf398 چه ربطی به نمونه گیری داره؟
709 چه ربطی به مقایسه داره ؟ اگر تو مدار دیگری بعنوان مقایسه کننده معرفی شده الان هم مقایسه کننده هست؟

-دوست عزیزبرداشت شماازیک مقایسه کننده چیه بنظرت یک تقویت کننده که میزان اختلاف ورودیهاشوبه بیشتراز5000برابرمیرسونه نمیتونه مقایسه کننده (وتواماامپلی فایر)باشه
- درموردایسی LF398هم که نمونه گیرمداره باتوجه به اشنایی کمتردوستان به اون لازمه بیشترتوضیح بدم ببینیدوقتی فلزی درمیدان سیم پیچ قرارمیگیره نسبت به حالتی که فلزی درنزدیکی اون نیست بعدازقطع سیگنال (خاموش شدن ترانزیستوردرایوسیم پیچ)یک پسماندمغناطیسی درجهت عکس پلاریته قبلی ایجادمیشه(نیروی ضدمحرکه مغناطیسی که خودش نیازبه بحث داره وفعلاازش میگذریم )که وضعیت میرایی این شکل موج نسبت به حالتی که فلزی نزدیکی سیم پیچ نیست متفاوته (حتی برای فلزات مغناطیس شونده وغیرمغناطیس شونده این سرعت میرایی نسبت به هم متفاوته که ازهمین خاصیت برای ایجادوضعیت تفکیک استفاده میشه )خوب باتوجه به توضیح قبل شکل گرفتن این موجهای میرابعدازقطع سیگنال نوسانسازه پس نسبت به اون تاخیرزمانی داره پس نیازه میزان تاخیرکه درحدچندمیکروثانیه است رومشخص کنیم که اینکاروباایسی 4013انجام میدیم یعنی دریک سیکل کامل مافقط به این زمان نیازداریم تاازاون نمونه داشته باشیم وبه بقیه زمانهانیازی نداریم یااگه دقیقتراشاره کنم تنهازمان نیاز مادرپروسه کارکردفلزیاب این زمان محدودودقیق است(نمونه گیری ازوضعیت خروجی ای سی709)اینجابه قطعه ای نیازمیشه تا فقط تواین زمان خاص سیگنال ورودی رابه خروجی مدارارتباط بده ودربقیه حالتها مداربازعمل کنه که اینکارهم توسط ایسی LF398 که فرمان زمان وصلشوازایسی4013میگیره میسرمیشه دراین ایسی- پایه 1ورودی سیگنال -پایه 5 خروجی و-پایه 8سیگنال فرمان سوئیچ این ایسی هست که اگه دروضعیت یک لاجیکی قراربگیره ورودی به خروجی ایسی ارتباط پیدامیکنه
امیدوارم که مفیدواقع شده باشه

یکشنبه 27 مهر1392 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب roshik عزیز

ممنون که وقت گذاشتین تحلیل ،سلیس و روان بود

باز هم تشکر

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 28 مهر1392 - 2:08pm
استادیار
استادیار

با سلام
دوستان عزیز اگه حضورم در انجمن به صورت نا منظم هستش ازتون عذر خواهی میکنم.به علت ی سری از مسائل انگیزه پیدا کردم که این مدار sxرو هر چند ساده و قدیمی هستش رو دوباره یه تغییراتی روش اعمال کنم.امیدوارم دوستان عزیزی که مدار و ساختن استفاده کنن ;)

جمعه 3 آبان1392 - 9:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

كرمي نوشته است:
با سلام
دوستان عزیز اگه حضورم در انجمن به صورت نا منظم هستش ازتون عذر خواهی میکنم.به علت ی سری از مسائل انگیزه پیدا کردم که این مدار sxرو هر چند ساده و قدیمی هستش رو دوباره یه تغییراتی روش اعمال کنم.امیدوارم دوستان عزیزی که مدار و ساختن استفاده کنن ;)

خدارو شكر انگيزه شما شكوفا شد برادر :D لطفاً بگيد چه عاملي باعث شكوفا شدن انگيزه شما شد چون خيلي مهمه تا ما اين عامل رو تشويق كنيم تا ديگراني كه مدارات رو ناقص گذاشته و رفتن رو هم به انگيزه بندازيم تا ادامه بدند به كارشون :-?

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 3 آبان1392 - 10:21am
استادیار
استادیار

بعضی از دوستانی که این مدار و ساخته بودن سر مساله تفکیک با بنده مشکل داشتن عدم همکاری بنده باعث شده که دوستان روی مدار کار کنن و نتایج جالبی و به دست بیارن..منم به صورت خصوصی با تک تک دوستانی که این مدار وساختن در ارتباطم و عاملی شده که به دوستان به دید دیگه نگاه کنم.به نظر من دوری از حاشیه و سر و صدای بیخودی همیشه باعث موفقیت خواهد شد :-*

جمعه 3 آبان1392 - 10:42am
مدیر سایت
مدیر سایت

جناب كرمي بنده به مرام و معرفت شما آگاهم و از اينكه به دوستان به هر طريقي براي رسيدن به نتيجه كمك كرديد سپاسگذاريم ، البته اصول هر كلاسي همين بوده كه استاد موضوعي رو براي شاگرد توضيح داده و از شاگردها ميخواد تا هركدوم به نوعي مسئله رو حل كنن ، حالا در اين بين يكي بهتر و بي نقص بوده و ديگري مقداري با توجه به ميزان درك خودش مقداري نقص در كارش وجود داره ؛ ولي در آخر امتحان استاد بايد مسئله رو حل كرده تا شاگردان به اشكالات خودشون پي ببرن.. موفق باشيد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 3 آبان1392 - 11:25am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh , Majestic12 و 348 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure