انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 3:10am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2035 , 2036 , 2037 , 2038 , 2039 , 2040 , 2041 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

Honarmand7 نوشته است:
مهندس جان برای مدار از دوتا باتری سری 1.3 امپر استفاده میکنم
برای شارژ باتری 12 ولت از ترانس 12 ولت 300 میلی امپر استفاده میکنم و تا حالا جواب داده.ب نظر شما این ادابتور مشکلی پیش میاره؟؟
ممنون میشم نظرتون بگین
راستی برای شارژ باتری 6 از چ ادابتوری استفاده کنم؟؟
لازمه بگم یه ادابتور اچ پی 5 ولت 4 امپر هم دارم.برای شارژ باتری 6 ولت کارایی داره؟؟
اینم بگم یه ترانس 12 ولت 8 آمپر هم موجود دارم.این چی کارایی داره
دوستانی ک تجربه استفاده از باتری سری دارن بگم.مرسی

اگر قرار باشه شما گزارش تک تک جزئیات کارتون رو اینجا بیان کنین و همه چیز رو از من بپرسین که باید فقط جواب شما رو بدم! لذا خواهش میکنم تا وقتی که مشکلی ندارین یا مورد واقعا مهمی نیست پست نذارین و سوالی که خودتون جوابش رو میدونین نپرسین تا در وقت و انرژی همه ما صرفه جویی بشه!
اگر شما با روش خودتون باطری رو شارژ میکنین و مشکلی نداره پس ادامه بدین! ولی این روشها هیچ کدوم از نظر فنی ایده ال نیستن. بهتره از شارژر مخصوص هر باطری استفاده کنین.

یکشنبه 23 آبان1395 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
Honarmand7 نوشته است:
مهندس جان برای مدار از دوتا باتری سری 1.3 امپر استفاده میکنم
برای شارژ باتری 12 ولت از ترانس 12 ولت 300 میلی امپر استفاده میکنم و تا حالا جواب داده.ب نظر شما این ادابتور مشکلی پیش میاره؟؟
ممنون میشم نظرتون بگین
راستی برای شارژ باتری 6 از چ ادابتوری استفاده کنم؟؟
لازمه بگم یه ادابتور اچ پی 5 ولت 4 امپر هم دارم.برای شارژ باتری 6 ولت کارایی داره؟؟
اینم بگم یه ترانس 12 ولت 8 آمپر هم موجود دارم.این چی کارایی داره
دوستانی ک تجربه استفاده از باتری سری دارن بگم.مرسی

اگر قرار باشه شما گزارش تک تک جزئیات کارتون رو اینجا بیان کنین و همه چیز رو از من بپرسین که باید فقط جواب شما رو بدم! لذا خواهش میکنم تا وقتی که مشکلی ندارین یا مورد واقعا مهمی نیست پست نذارین و سوالی که خودتون جوابش رو میدونین نپرسین تا در وقت و انرژی همه ما صرفه جویی بشه!
اگر شما با روش خودتون باطری رو شارژ میکنین و مشکلی نداره پس ادامه بدین! ولی این روشها هیچ کدوم از نظر فنی ایده ال نیستن. بهتره از شارژر مخصوص هر باطری استفاده کنین.

بله حق با شماست عذرخواهی میکنم چشم
ممنون از راهنماییتون مرسی @};- ~O)

بیهوده نشین
وقت طلاست

یکشنبه 23 آبان1395 - 7:43pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حمید عزیز لطفا راهنمایی کنین میشه واسه عدد تفکیک بصورت اتوماتیک محاسباتی بر اساس قطعات مدار و مشخصات لوپ انجام بشه و عددی تقریبی پیش فرض اعلام بشه؟ و کاربر براساس محدوده اعلامی بهترین عدد رو پیدا کنه؟
مثل کاری که واسه دیلی اتومات انجام دادین؟
ممنون از شما مهندس بزرگوار
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 24 آبان1395 - 12:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس من میخام یک لوپ انکبوتی 60درست کنم سیم خشکه روکش دار 1میل دارم ایا برای اینکه به مقدار 0.7دهم برسونمش میشه مقداریشو از سیم0.5استفاده کنم این سؤال رو برای این میکنم چون از این سیمها موجود دارم گفتم اگه میشه دیگه هزینه اضافی نکنم اینقدر سیم گرفتم دیگه توانشو ندارم
اگه شدنیه لطفاً بگید چه تعداد از هر کدوم بپیچم
تشکر از شما

دوشنبه 24 آبان1395 - 12:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس جان بازم منم :D از این ب بعد کمتر سوالای ابتدایی میپرسم و سعی میکنم جوابمو از بقیه پستا پیدا کنم ;)
مهندس گل این نتایجی ک اعلام میکنم جهت تست 357 هست دوتا تهیه کردم یکی مدل h یا فلزی یکی هم مدل J شبیه مدل n هست
تست با لوپ 30 در منزل گرفتم.لوپ بصورت عمودی بودبا تنظیمات ثابت.سعی کردم تمامی وسایل الکتریکی خاموش باشه تا نویز کمتری وارد دستگاه بشه
لازمه بگم از کابل RG 59 استفاده کردم.کیفیت بالایی داره.با زحمت و خواهش پیداش کردم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

بیهوده نشین
وقت طلاست

دوشنبه 24 آبان1395 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان همین الان این تست با لوپ 60 گرفتم البته تو حیاط منزل لوپ قبلی داخل منزل بود
شما کدوم آی سی انتخاب میکردین...
الویت شما عمق سنس هست یا اعداد سه گانه؟؟؟
اینم بگم ک این تست ها برای تست 357 بود ک کدوم انتخاب کنم.خدارو شکر دستگاه خیلی با ثبات هست.هرچی دقت بالاتر بره کار تمیز تر در میاد
همه تستا با سکه 200 تومنی بود بدو تغییر تنظیمات

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

بیهوده نشین
وقت طلاست

دوشنبه 24 آبان1395 - 4:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان استاد بزرگوار من از اینکه برام وقت گذاشتین ممنو شما هستم
انشاالله جبران بشه.مرسی
@};-
خدانگهدارت باشه

بیهوده نشین
وقت طلاست

دوشنبه 24 آبان1395 - 4:57pm
مدیر کل
مدیر کل

bina نوشته است:
سلام دوستان
مهندس حمید عزیز لطفا راهنمایی کنین میشه واسه عدد تفکیک بصورت اتوماتیک محاسباتی بر اساس قطعات مدار و مشخصات لوپ انجام بشه و عددی تقریبی پیش فرض اعلام بشه؟ و کاربر براساس محدوده اعلامی بهترین عدد رو پیدا کنه؟
مثل کاری که واسه دیلی اتومات انجام دادین؟
ممنون از شما مهندس بزرگوار
یاحق

متوجه منظور شما نشدم! عدد تفکیک یا ID بر اساس محاسبه دقیق روی موج انجام میگیره و برای عملکرد صحیح فقط باید اعداد 3 گانه تا حدی در رنج درست باشن. وگرنه دیگه ارتباط دقیقی بین این عدد و مشخصات لوپ و قطعات وجود نداره. البته توجه داشته باشین در حد 5 واحد تفاوت در شرایط مختلف طبیعی هست و بررسی دقیق تر از این روی عدد تفکیک امکانپذیر نیست. اگر با لورنز هم چند تست تفکیک انجام بدین متوجه میشین که حتی در اونجا هم همیشه عدد تفکیک برای یک هدف دقیقا یکسان در نمیاد.

دوشنبه 24 آبان1395 - 6:07pm
مدیر کل
مدیر کل

شیرعلی نوشته است:
سلام مهندس من میخام یک لوپ انکبوتی 60درست کنم سیم خشکه روکش دار 1میل دارم ایا برای اینکه به مقدار 0.7دهم برسونمش میشه مقداریشو از سیم0.5استفاده کنم این سؤال رو برای این میکنم چون از این سیمها موجود دارم گفتم اگه میشه دیگه هزینه اضافی نکنم اینقدر سیم گرفتم دیگه توانشو ندارم
اگه شدنیه لطفاً بگید چه تعداد از هر کدوم بپیچم
تشکر از شما

برای لوپ 60 سیم لاکی 0.7 کاملا مناسبه. ضخیم تر از 0.8 رو هم برای این لوپ اصلا توصیه نمیکنم. مقاومت 0.7 اهم پایینه و نه تنها برد بیشتری برای این لوپ به شما نمیده بلکه سبب حساسیت بیشتر به زمین و نویزپذیری بیشتر و سنگین تر شدن لوپ هم میشه. استفاده از دو نوع سیم هم اصلا مورد توصیه نیست.

دوشنبه 24 آبان1395 - 6:09pm
مدیر کل
مدیر کل

Honarmand7 نوشته است:
مهندس جان همین الان این تست با لوپ 60 گرفتم البته تو حیاط منزل لوپ قبلی داخل منزل بود
شما کدوم آی سی انتخاب میکردین...
الویت شما عمق سنس هست یا اعداد سه گانه؟؟؟
اینم بگم ک این تست ها برای تست 357 بود ک کدوم انتخاب کنم.خدارو شکر دستگاه خیلی با ثبات هست.هرچی دقت بالاتر بره کار تمیز تر در میاد
همه تستا با سکه 200 تومنی بود بدو تغییر تنظیمات

خسته نباشین.
همونطور که خودتون ملاحظه میکنین نتیجه LF357H کمی بهتر هست. هم از نظر برد و هم اعداد! در واقع آپ امپ خوب هر دو نتیجه مثبت رو توام با هم داره. در ضمن این تستهای دقیق بخصوص با لوپ 60 رو باید حتما در محیط بیرون انجام بدین. تستهای اولیه با اعداد پایین بخاطر نزدیکی به فلزات مزاحم بوده که سبب کم شدن اعداد میشه.

دوشنبه 24 آبان1395 - 6:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2035 , 2036 , 2037 , 2038 , 2039 , 2040 , 2041 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 483 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure