انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 3:00am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2036 , 2037 , 2038 , 2039 , 2040 , 2041 , 2042 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندسین عزیز :x
هرچی توی انجمن گشتم چیزی در مورد ساخت یه دستگاه ردیاب خوب پیدا نکردم ، مهندس حمید عزیز اگه تایپیکی در مورد وجود داره آدرسش رو لطف کنین. البته اگه دستگاهی هست ک واقعا جواب میده
مرسی مهندسین و مندس حمید عزیز :x @};-

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
با سلام . اگه امکان داره دلیل بالا نشان دادن ولتاژ ال سی دی و هماهنگ نبودن با ولتاژ باطری رو بگید که چی هست و چطور میشه تنظیم کرد؟ ممنون . @};-

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:35pm
مدیر کل
مدیر کل

mehdi.ah نوشته است:
سلام مهندسین عزیز :x
هرچی توی انجمن گشتم چیزی در مورد ساخت یه دستگاه ردیاب خوب پیدا نکردم ، مهندس حمید عزیز اگه تایپیکی در مورد وجود داره آدرسش رو لطف کنین. البته اگه دستگاهی هست ک واقعا جواب میده
مرسی مهندسین و مندس حمید عزیز :x @};-

میتونین به تاپیک ردیاب موبایلی مراجعه کنین. ردیاب آنتنی دستگاه کاملا الکترونیکی نیست که خودتون رو زیاد درگیر مدارش بکنین! در واقع ما در بحث ردیاب آنتنی خیلی بیش از اینکه ردیاب خوب و بد داشته باشیم ؛ اپراتور خوب و بد داریم!!! لذا اگر اپراتور خوبی باشین از اکثر ردیابها جواب قابل قبول میگیرین و اگر اپراتور خوبی نباشین از هیچ ردیابی جواب نمیگیرین.

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:45pm
مدیر کل
مدیر کل

ali652 نوشته است:
با سلام . اگه امکان داره دلیل بالا نشان دادن ولتاژ ال سی دی و هماهنگ نبودن با ولتاژ باطری رو بگید که چی هست و چطور میشه تنظیم کرد؟ ممنون . @};-

در راهنما عرض کردم. سلامت و دقت مقاومتهای 19 و 20 و جامپر زیر میکرو در نمایش ولتاژ باطری دخیل هستن.

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جون مرسی ک این همه زحمت میکشی B-)
ممنونم ازت :x دمت گرم خسته نباشی خدا قوت
خدا نگهدارت باشه
این گل هم تقدیم ب تو ب پاس مهربونی های بی پایان شما
خودت هم گلی :D ;)
دوست داریم @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

بیهوده نشین
وقت طلاست

سه شنبه 24 آبان1395 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
Honarmand7 نوشته است:
مهندس جان همین الان این تست با لوپ 60 گرفتم البته تو حیاط منزل لوپ قبلی داخل منزل بود
شما کدوم آی سی انتخاب میکردین...
الویت شما عمق سنس هست یا اعداد سه گانه؟؟؟
اینم بگم ک این تست ها برای تست 357 بود ک کدوم انتخاب کنم.خدارو شکر دستگاه خیلی با ثبات هست.هرچی دقت بالاتر بره کار تمیز تر در میاد
همه تستا با سکه 200 تومنی بود بدو تغییر تنظیمات

خسته نباشین.
همونطور که خودتون ملاحظه میکنین نتیجه LF357H کمی بهتر هست. هم از نظر برد و هم اعداد! در واقع آپ امپ خوب هر دو نتیجه مثبت رو توام با هم داره. در ضمن این تستهای دقیق بخصوص با لوپ 60 رو باید حتما در محیط بیرون انجام بدین. تستهای اولیه با اعداد پایین بخاطر نزدیکی به فلزات مزاحم بوده که سبب کم شدن اعداد میشه.

بله حق با شماست منم نظرم روی 357H بود.
البته تست فقط مشخص کردن 357 بود.چون وقت بردار بود.تو منزل انجام دادم تا سریعتر ب جوابم برسم..
بزودی لوپ مناسب هم درست میکنم تا دقت کارم با دستگاه جدید بالا بره
راستی مهندس جان قاب لوپ 30 من اندازه بین شیار ها دقیق نیست و فاصله هاش کم و زیاد داره.
قاب دیگه ای درست کنم ک دقیق باشه.

بیهوده نشین
وقت طلاست

سه شنبه 24 آبان1395 - 1:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادم یه سوال فنی
اینو برای این دلیل میپرسم ک هی وقت و بی وقت مزاحم نشم و خودم کارو روی اصول شما انجام بدم.
ملاک سنجش عمق فلز بر چ اساس هست؟
اینجوری بگم ک از کجا بفهمم مثلا یه لوپ 60 یه فلز با یه اندازه خاص رو حدااکثر تو چ عمقی باید بزنه
مثلا سکه تو حداکثر چقد بزنه یا فلزات با اندازه های مختلف باید تا چقد سنس داشته باشه.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
یه اموزش تجربی بهم بدین ک هر وقت خاستم لوپ تست کنم بدونم فلان فلز باید حداکثر تا چقد سنس بشه
امیدوارم منظورم رسونده باشم.

بیهوده نشین
وقت طلاست

سه شنبه 24 آبان1395 - 1:55am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون. @};-
باز هم که شما بجای یک پست 3 پست گذاشتین! :-w :D خیلی مهم نیست فاصله بین شیارها در لوپ عنکبوتی دقیقا مساوی باشه. تاثیر چندانی نداره.

سه شنبه 24 آبان1395 - 2:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
حمید نوشته است:
ali652 نوشته است:

در راهنما عرض کردم. سلامت و دقت مقاومتهای 19 و 20 و جامپر زیر میکرو در نمایش ولتاژ باطری دخیل هستن.

حق با شماست .متوجه نبودم.ممنون و سپاس فراوان @};-

سه شنبه 25 آبان1395 - 1:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مرسی مهندس حمید :x

مهندس جان توی انجمن تایپیکی مربوط به نحوه ی ساخت فلزیاب ردیاب fpl35 هست ؟ یا اصن نحوه ی ساخت اینو مثل فلزیاب پالسی فلزجو نذاشتین برای عموم؟ اگه هست یا لینک تایپیک رو لطف کنید یا فایل هارو، سر درد کردم از بس گشتم و هیچی پیدا نکردم توی انجمن .

مرسی مهندس جان کارتون درسته.
مهندس لطفا یه تایپیکی شخص خودتون بزنید در مورد ساخت فلزیاب ردیاب ک بتونیم اعتماد کنیم بهش و شروع کنیم به ساختش. :ymapplause: :ymapplause: @};- :x

سه شنبه 25 آبان1395 - 4:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2036 , 2037 , 2038 , 2039 , 2040 , 2041 , 2042 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 488 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure