انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 2:18am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2067 , 2068 , 2069 , 2070 , 2071 , 2072 , 2073 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
مدار بدون اتصال لوپ باید حتما خطای لوپ بده وگرنه جایی از مدار اشکال داره. ماسفت و BS170 و مقاومتهای 2 وات رو بررسی کنین.
قرار دادن باطری در کنار مدار اشکالی نداره فقط سعی کنین نزدیک خروجی لوپ نباشه.

دوشنبه 6 دی1395 - 8:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان خسته نباشید
مهندس گفته بودین شیلد کردن لوپ تو تست هوایی خودشو نشون نمیده ولی برای کاوش خیلی برای جلوگیری از نویز تاثیر داره میخواستم بگم لوپای ۱ به بالا هم تاثیر داره که شیلدش کنیم؟ طریقه شیلد کردن لوپ بزرگ چجوریه؟ میشه زرورق به دور سیم پیچ پیچوند؟برای شیلد کردن لوپ عنکبوتی اسپری گرافیت باید روی سیم پیچ بزنیم و همینطور زرورق؟.میشه یه فیبری یا طلقی بالا و پایین لوپ بذاریم تا حین کاوش به سیم پیچ اسیبی نرسه؟

سه شنبه 6 دی1395 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
استاد حمید پیشنهادی داشتم
بنظر شما میشه با سنس یک فلز و کم کردن حساسیت و سنس دوباره فلز با توجه به آی دی و سایر پارامتر های آن بتوان فرمول تقریبی ارائه داد که عمق هدف رو تخمین بزنه؟

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

سه شنبه 6 دی1395 - 1:20am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشین من میخوام فریم ۱.۵ درست کنم ولی هرچقدر گشتم سیم ۱.۲ پیدا نکردم.میشه بجاش سیم ۱ یا ۱.۵ استفاده کنم؟ اگه میشه کدومش مناسبتره؟چند دور باید باشه؟

سه شنبه 7 دی1395 - 10:53am
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
سلام مهندس جان خسته نباشید
مهندس گفته بودین شیلد کردن لوپ تو تست هوایی خودشو نشون نمیده ولی برای کاوش خیلی برای جلوگیری از نویز تاثیر داره میخواستم بگم لوپای ۱ به بالا هم تاثیر داره که شیلدش کنیم؟ طریقه شیلد کردن لوپ بزرگ چجوریه؟ میشه زرورق به دور سیم پیچ پیچوند؟برای شیلد کردن لوپ عنکبوتی اسپری گرافیت باید روی سیم پیچ بزنیم و همینطور زرورق؟.میشه یه فیبری یا طلقی بالا و پایین لوپ بذاریم تا حین کاوش به سیم پیچ اسیبی نرسه؟

ممنون.
شیلدی که ما توصیه کردیم و اصولا برای فلزیاب پالسی مناسب هست و سبب افت برد یا اختلال در بخش تفکیک نمیشه ؛ تاثیر زیادی هم روی نویز نداره! بیشتر برای مواجهه با اثرات زمینی کاربرد داره که اون هم برای لوپهای کوچک و در فاصله کم از زمین میتونه اثر خودشو نشون بده. برای لوپهای بزرگ و در فاصله بیشتر از زمین دیگه بسختی میشه اثر محسوسی از شیلد رو ملاحظه کرد. لذا بنظر من شیلد برای لوپهای بزرگ فایده زیادی نداره. البته اگر از زرورق رسانا بعنوان شیلد استفاده کنین برای همه لوپها میتونه کمی در مواجهه با نویز اثر مثبت داشته باشه.
برای شیلد لوپهای بزرگ باید زرورق رسانا رو بصورت نوار ببرین و بصورت مارپیچ دور بخش سیم پیچ بپیچید.
برای شیلد گرافیتی بهتره یک صفحه مقوای نازک زیر و روی لوپ عنکبوتی در نظر بگیرین و روی اون رو گرافیت بزنین.

سه شنبه 7 دی1395 - 2:20pm
مدیر کل
مدیر کل

Mojtaba195 نوشته است:
با سلام
استاد حمید پیشنهادی داشتم
بنظر شما میشه با سنس یک فلز و کم کردن حساسیت و سنس دوباره فلز با توجه به آی دی و سایر پارامتر های آن بتوان فرمول تقریبی ارائه داد که عمق هدف رو تخمین بزنه؟

بارها تاکید کردم کم کردن حساسیت تاثیری روی میتر سنس برای یک هدف خاص نداره! پس اصلا نیازی به تغییر درجه حساسیت برای بررسی عمق یا حتی صحت هدف نیست. هر چه در این زمینه قابل انجام باشه صرفا با دقت به میزان عدد میتر سنس امکانپذیره. از روی مشخصات تفکیک هم نمیشه به عمق هدف پی برد. تخمین عمق با بررسی عدد میتر سنس و مقایسه اون با حجم سنس هدف و با توجه به لوپ مورد استفاده امکانپذیره.

سه شنبه 7 دی1395 - 2:23pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشین من میخوام فریم ۱.۵ درست کنم ولی هرچقدر گشتم سیم ۱.۲ پیدا نکردم.میشه بجاش سیم ۱ یا ۱.۵ استفاده کنم؟ اگه میشه کدومش مناسبتره؟چند دور باید باشه؟

ممنون.
برای لوپ 1.5 سیم 1.2 میل مناسبتره چرا که مقاومتش در رنج بهتری قرار میگیره. با این حال از سیم 1.5 هم میتونین استفاده کنین و در عوض باید عرض پالس رو کمی پایین تر در نظر بگیرین وگرنه ثباتش روی زمین افت میکنه. در عین حال با توجه به ضخامت بیشتر مغزی سیم باید در مورد روکش ضخیم اون بیشتر دقت کنین وگرنه برای بخش تفکیک هم مشکل بیشتری بوجود میاد. لذا اگر از سیم 1 استفاده کنین شاید بهتر باشه. مقدار دورش هم فرق نداره در هر صورت برای لوپ 1.5 میزان 8 دور مناسبه.

سه شنبه 7 دی1395 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پندار نوشته است:
سلام.
مهندس حمید عزیز یدونه آیسی lf357 خریدم به قیمت پنجاه هزار تومن که مارک شرکت موتورولا روش خورده و کلا با این آیسی پلاستیک معمولی ها فرق میکنه به نظر شما می تونه اورجینال باشه یا اصلا همچین چیزی تو بازار هست؟؟؟؟
البته هنوز رو برد ننداختم ببینم کاراییش چجوریه اگه شما تایید نکنید می برم پس میدم به خودش.

سلام پندار عزيز
اي سي شما رو من هم دارم كه تفاوتي با اي سي هاي اصلي بازار نداره
در ضمن شما خييييييييلي گرون خريدين قيمت اون 15000 تومنه
http://www.merqc.com/products/view/8017 ... 9%85%DB%8C

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 7 دی1395 - 3:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باعرض سلام و خسته نباشید به مهندس عزیز
مهندس من امروز کل لاله زار گشتم اصلا سیم ۱.۲ پیدا نکردم از هر کی ام پرسیدم گفتن همچین سیمی وجود نداره دیگه مجبور شدم سیم ۱بگیرم فقط خداکنه لوپ ۱.۵ خوب جواب بده
چندتا سوال داشتم
۱. مولتی متر ویکتور ۸۸سی گرفتم خازن اندازه گیری میکنم اعداد با روی خازن خیلی فرق میکنه مثلا خازن ۱۰۰ نانو فاراد اندازه گیری میکنم ۶۰ نشون میده چندتا هم امتحان کردم همش تو همین رنج یا مثلا خازن ۱۰میکرو فاراد اندازه گیری کردم ۹ نشون داد به نظر شما مولتی متر خرابه یا سالمه؟
۲.لوپ ۶۰ درست کردم اهمش ۱.۶ نشون میده و اندوکتانسش ۴۶۸ به نظر شما خوبه؟

چهارشنبه 7 دی1395 - 2:42am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
- مولتی متر خوبی هست و کم خطا
به احتمال زیاد مشکل از خازنهاست . بیشتر خازنهای معمولی ، مقدارشون خیلی کمتر از عدد درج شده هست ( البته هنگام تست خازن باید باتری پر باشه اخطار نده )
- مقداری اهم لوپ شما نسبت به لوپ توصیه شده ، زیاد هست . نمره سیم و تعداد دورها و نوع لوپ رو بفرمائید تا دوستان ببینید که طبیعی هست یا خیر .اهم کابل رابط را نیز جداگانه بگیرید که کیفیت کابل مشخص بشه .

لا اله الا هو

چهارشنبه 8 دی1395 - 1:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2067 , 2068 , 2069 , 2070 , 2071 , 2072 , 2073 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 125 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure