انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 2:22am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2068 , 2069 , 2070 , 2071 , 2072 , 2073 , 2074 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .استاد حمید بنظرتون اشکال نداره باطری و مدار شارژر باطریو داخل باکس فلزجو قرار بدیم ؟ مشکلی پیش نمیاره ؟ و سوال بعدی دستگاه من چرا هرچی بالانسش میکنم سریع میتر منفی میده . با 3تا لوپم تست کردم

چهارشنبه 8 دی1395 - 2:43pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
باعرض سلام و خسته نباشید به مهندس عزیز
مهندس من امروز کل لاله زار گشتم اصلا سیم ۱.۲ پیدا نکردم از هر کی ام پرسیدم گفتن همچین سیمی وجود نداره دیگه مجبور شدم سیم ۱بگیرم فقط خداکنه لوپ ۱.۵ خوب جواب بده
چندتا سوال داشتم
۱. مولتی متر ویکتور ۸۸سی گرفتم خازن اندازه گیری میکنم اعداد با روی خازن خیلی فرق میکنه مثلا خازن ۱۰۰ نانو فاراد اندازه گیری میکنم ۶۰ نشون میده چندتا هم امتحان کردم همش تو همین رنج یا مثلا خازن ۱۰میکرو فاراد اندازه گیری کردم ۹ نشون داد به نظر شما مولتی متر خرابه یا سالمه؟
۲.لوپ ۶۰ درست کردم اهمش ۱.۶ نشون میده و اندوکتانسش ۴۶۸ به نظر شما خوبه؟

ممنون. شما هم خسته نباشین.
ببخشید از کی تا حالا فروشنده های بازار اطلاعات فنی درستی دارن؟! خیلیاشون حتی نمیدونن کدی که روی سیم نوشته شده مطابق با چه استاندارد بین المللی در کدبندی سیمهاست و بخصوص ضخامت واقعی سیم رو هم نمیدونن! اون چیزی که بنده همیشه بعنوان "ضخامت مغزی سیم" ذکر کردم ضخامت واقعی مغزی سیم هست که فقط با کولیس یا میکرومتر با دقت صدم میلیمتر قابل اندازه گیریه و در خیلی موارد با شماره ای که روی سیم مینویسن فرق داره!!! متاسفانه شماره گذاری سیمهای افشان به همین شکل هست و بدتر اینکه سیمهای با کد یکسان از شرکتهای مختلف الزاما مغزیشون داری یک ضخامت نیست! بنابراین تنها راه اندازه گیری با میکرومتر هست که مشخص میکنه ضخامت سیم چقدره و دیگه با کدهای تجاریش هم کاری نداریم. خوشبختانه سیمهای لاکی به اون شکل این مشکل رو ندارن و فوقش در حد صدم میلیمتر خطا دارن که چندان اهمیتی نداره. بهرحال برای لوپ 1.5 بنظر من هم سیم 1 میل و هم 1.5 میل قابل استفادست.
1- خازنهای 100 نانوی عدسی اغلب ظرفیت واقعی 60 الی 70 نانو دارن و این طبیعیه! برای این خازنهای خاص ظرفیت دقیق اهمیت نداره و بدلیل ESR پایین مختص نویزگیری ساخته میشن. خازنهای الکترولیت هم از نظر دقت تا حدودی به همین شکل هستن! هر جا ظرفیت دقیق تر مدنظر باشه باید از خازنهای دیگری استفاده کنیم که خواص و کاربردشون هم فرق داره. بهرحال مولتی متر شما احتمالا مشکلی نداره و تازه با این موضوع مواجه شدین! اگر بخواین دقت خازن متر رو تا حدودی بسنجین بهتره با خازنهای MKT و تا حدودی تانتالیوم تست انجام بدین که ظرفیتشون دقیق تره. در عین حال این مولتی متر خاص کمی قبل از اینکه هشدار ضعیف بودن باطری بده ؛ شروع میکنه به اعلام اعداد عجیب و غریب! لذا همیشه باید مطمئن باشین که باطریش در وضعیت خوبی قرار داره.
2- خیر این مشخصات کمی مشکل داره! بهتره 1 الی 2 دور از سیم پیچ رو باز کنین تا هم مقاومت و هم بخصوص ظرفیتش در رنج مناسبتر قرار بگیره.

چهارشنبه 8 دی1395 - 8:01pm
مدیر کل
مدیر کل

Farhadzare نوشته است:
سلام .استاد حمید بنظرتون اشکال نداره باطری و مدار شارژر باطریو داخل باکس فلزجو قرار بدیم ؟ مشکلی پیش نمیاره ؟ و سوال بعدی دستگاه من چرا هرچی بالانسش میکنم سریع میتر منفی میده . با 3تا لوپم تست کردم

در همین صفحه قبلی سوال شد عرض کردم مشکلی نداره فقط باطری رو نزدیک خروجی لوپ قرار ندین. مدار شارژر هم به همین صورت هست. البته توصیه میکنم با توجه به اینکه میتونین مدار شارژر رو با ادابتور شارژ ادغام کنین ؛ بهتره که چنین کاری انجام بدین تا داخل باکس دستگاه شلوغ نشه و اندکی هم از وزن دستگاه کاسته بشه.
میتر منفی بستگی به خیلی مسائل داره. اول اینکه همیشه بعد روشن کردن دستگاه باید 1-2 دقیقه صبر کنین تا قطعات گرم بشن و دستگاه به تعادل حرارتی برسه. مساله بعدی تاثیر نویز هست و همینطور حرکت دادن لوپ یا شل بودن کابل و سیمها و ... همگی میتونن سبب بروز چنین مشکلی بشن. اگر این میتر منفی بیشتر از حد تک رقمی باشه احتمالا چیزی در مجموعه دستگاه ایراد داره.

چهارشنبه 8 دی1395 - 8:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا حمید واقعا کارت درسته و ادم خیر خواهی هستی . همینکه با صبر و شکیبایی جواب سوالاتمونو میدی خودش یه دنیا واسمون ارزشمنده . خسته نباشید @};-

چهارشنبه 8 دی1395 - 8:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون از راهنماییتون مهندس ببخشید ۲تا خازن تانتالیوم ۱۰۰ هم امتحان کردم هر سری که اندازه گیری میکردم یه عدد نشون میداد اما رنج اعداد بین ۱۰۲ تا ۱۰۶ بود. مولتی متر مشکلی نداره؟
لوپ ۶۰ عنکبوتی با سیم لاکی ۰.۷ با ۱۷ دور استفاده کردم. چی باعث میشه که اندوکتانس بالا بره؟

چهارشنبه 8 دی1395 - 10:08pm
مدیر کل
مدیر کل

Farhadzare نوشته است:
اقا حمید واقعا کارت درسته و ادم خیر خواهی هستی . همینکه با صبر و شکیبایی جواب سوالاتمونو میدی خودش یه دنیا واسمون ارزشمنده . خسته نباشید @};-

خیلی ممنون. لطف دارین. ایشالا موفق باشین. @};-

چهارشنبه 8 دی1395 - 10:30pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
ممنون از راهنماییتون مهندس ببخشید ۲تا خازن تانتالیوم ۱۰۰ هم امتحان کردم هر سری که اندازه گیری میکردم یه عدد نشون میداد اما رنج اعداد بین ۱۰۲ تا ۱۰۶ بود. مولتی متر مشکلی نداره؟
لوپ ۶۰ عنکبوتی با سیم لاکی ۰.۷ با ۱۷ دور استفاده کردم. چی باعث میشه که اندوکتانس بالا بره؟

خواهش میکنم.
خیر مشکلی نداره. دقت خازنهای تانتالیوم هم در همین حد هست! موقع اندازه گیری سعی کنین دستتون به پرابها برخورد نکنه وگرنه در اندازه گیری خطا ایجاد میکنه. همینطور وضعیت و محکم بودن پرابهای مولتی متر و کلید سلکتور کمی در دقت اثر دارن.
مشخصا هر چه تعداد دور بیشتری بپیچین اندوکتانس بیشتر میشه! تعداد دور شما قاعدتا برای لوپ عنکبوتی درسته. حالا ممکنه اشتباهی شده باشه و مثلا دور بیشتر پیچیده باشین یا اندکی سایز لوپ بیشتر باشه که اون هم ظرفیت رو افزایش میده. دقت کنین موقع اندازه گیری ظرفیت سیم پیچ نباید به فلزات آهنی نزدیکش باشه وگرنه ظرفیتش بالاتر میره! چنین وضعیتی معمولا وقتی سیم پیچ رو روی یک میز آهنی قرار داده باشین میتونه بوجود بیاد. این مورد رو هم بررسی کنین و در نهایت اگر باز هم ظرفیت بالا بود یک الی دو دور از سیم پیچ رو باز کنین تا درست بشه.

چهارشنبه 8 دی1395 - 10:36pm

سلام مهندس حمید عزیز....دیلی اتومات من۱۱ شده....عدد اولA245....و تونستم یه سینی ۴۰ در۴۰ تو ۲/۲۰ سنس کنم....به نظر شما جایی مشکل دارم یا همه چی میزونه...ممنون

چهارشنبه 8 دی1395 - 11:00pm
مدیر کل
مدیر کل

دیلی 11 مطلوب نیست و سبب حساسیت بیش از حد لوپ میشه. احتمالا مشخصات لوپ شما اشکال داره.

چهارشنبه 8 دی1395 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed1362 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز....دیلی اتومات من۱۱ شده....عدد اولA245....و تونستم یه سینی ۴۰ در۴۰ تو ۲/۲۰ سنس کنم....به نظر شما جایی مشکل دارم یا همه چی میزونه...ممنون

سلام
اهم لوگ شما پایینه برای همین دیلی شده 11 البته اگه لوپ نزدیک فلزات نباشه . شما اهم لوپ رو حدود 2.5 اهم انتخاب کنید از 16 به بالا میشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 8 دی1395 - 1:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2068 , 2069 , 2070 , 2071 , 2072 , 2073 , 2074 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 137 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure