انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 4:20am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2070 , 2071 , 2072 , 2073 , 2074 , 2075 , 2076 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:
سلام.استاد حمید ی سوال
مصرف باتری مدار من خیلی زیاده....پنج عدد سلول لیتیوم .جمعا ۲۰ولت دقیقا ۱دقیقه دوام میاره
مشکل از کجاست..............درضمن میتر منفی زیاد دار دقیقا مشکل از کجاس؟؟؟

اگر باطری شما سالم باشه قطعا مدار ایرادی داره. BS170 و اطراف ماسفت رو بررسی کنین. ممکنه BS170 معیوب باشه. در این شرایط دیگه دستگاه درست کار نمیکنه.

پنج شنبه 9 دی1395 - 10:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشید
مهندس اسپری گرافیت گرفتم واس شیلد کردن لوپ ولی واس تست اسپری به یه مقوا کوچیک زدم وایستادم خشک بشه بعدش با اهم متر اندازه گرفتم هیچ مقاوتی نشون نداد اسپری خرابه؟
زر ورق ساندویچی واس شیلد کردن لوپ ۱.۵ گرفتم مقدار مقاومت با اهم اندازه گیری توی یک سانت مقاومتش ۵اهم بود توی ۱۰سانت مقاومتش ۹.۵ بود ایا این مناسبه واس شیلد؟

پنج شنبه 9 دی1395 - 11:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس ببخشید مقاومتش متفاوت بعضی قسمتاش ۲کیلو اهم بعضی قسمتاش ۳ کیلو اهم و... چجوری باید مقاومتشو زیر ۱کیلو اهم بیارم ویک دست باشه؟
مهندس گفته بودین مقوا گرافیتی کنم بالا و پایین لوپ قرار بدم میشه مقوای حاوی گرافیت فقط روی سیم پیچا قرار بدم یعنی وسط لوپ (مرکز لوپ)خالی باشه یا باید کلا مقوارو بالا و پایین لوپ قرار بدم؟

پنج شنبه 9 دی1395 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rasol1377 نوشته است:
سلام.استاد حمید ی سوال
مصرف باتری مدار من خیلی زیاده....پنج عدد سلول لیتیوم .جمعا ۲۰ولت دقیقا ۱دقیقه دوام میاره
مشکل از کجاست..............درضمن میتر منفی زیاد دار دقیقا مشکل از کجاس؟؟؟

خوب جریانش رو بگیر ببین چقدر جریان کشی داره شاید مشکل از باطری باشه!!!! اگه زیر 200 ملی امپر جریان میکشه مشکل از باطری هستش

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 9 دی1395 - 11:58pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
مهندس ببخشید مقاومتش متفاوت بعضی قسمتاش ۲کیلو اهم بعضی قسمتاش ۳ کیلو اهم و... چجوری باید مقاومتشو زیر ۱کیلو اهم بیارم ویک دست باشه؟
مهندس گفته بودین مقوا گرافیتی کنم بالا و پایین لوپ قرار بدم میشه مقوای حاوی گرافیت فقط روی سیم پیچا قرار بدم یعنی وسط لوپ (مرکز لوپ)خالی باشه یا باید کلا مقوارو بالا و پایین لوپ قرار بدم؟

بعضی اسپری های گرافیت کارایی خوبی ندارن! بهرحال قبل از مصرف باید خوب تکان بدین و ترجیحا حداقل دو بار روی هم اسپری بزنین و بذارین خشک بشه و در نهایت کمی هم با حرارت گرمش کنین تا مقاومتش پایین تر بیاد. در این صورت باید در فواصل یک سانتی بتونین مقاومت زیر 1 کیلو اهم داشته باشین. در هر صورت بنظر من زرورق رسانایی که فرمودین مناسبه و بهتره از همون استفاده کنین.
شیلد باید روی کل لوپ رو بپوشونه. حالا یا باید بصورت صفحه زیر و روی لوپ قرار بدین یا بصورت نوار در بیارین و دور سیم پیچ بپیچین. شیلد نباید از کناره ها باز باشه چون اثرش تضعیف میشه.

جمعه 9 دی1395 - 12:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس عزیز و دیگر دوستان واساتید محترم
مهندس با مشخصاتی که برای سیم لوپ های بزرگ 80 و 100سانتی فرمودید،آیا سیم دمغزی آرجی 58 و 59 که افشان باشه میتونه گزینه خوبی باشه؟هم ضخامت مجموع سیم ها حدودا 0/8 میشه و بعضی از مارکها هم حدود 1 میل میشه و هم روکش نصبتا ضخیمی دارن... :-\

جمعه 9 دی1395 - 3:15am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید . خسته نباشید
من مدار رو درست کردم .
با مولتی متر طبق نقشه ولتاژ 5 - 9.5 - و 12 رو بررسی کردم درست بود . اما رگلاتور 12 ولت اصلا گرم نمیکنه .
ای سی ها رو هم جا میزنم . دستگاه روشن نمیشه .
میشه راهنمایی بفرمایید . اینم عکسش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

مردان بزرگ از خانه هاي گلي برميخيزند!!!

جمعه 10 دی1395 - 11:34am
مدیر کل
مدیر کل

Ali1359 نوشته است:
سلام مهندس عزیز و دیگر دوستان واساتید محترم
مهندس با مشخصاتی که برای سیم لوپ های بزرگ 80 و 100سانتی فرمودید،آیا سیم دمغزی آرجی 58 و 59 که افشان باشه میتونه گزینه خوبی باشه؟هم ضخامت مجموع سیم ها حدودا 0/8 میشه و بعضی از مارکها هم حدود 1 میل میشه و هم روکش نصبتا ضخیمی دارن... :-\

بله مغزی کابل RG58 که افشان هست همراه با روکش اون میتونه گزینه مناسبی باشه. هر چند باید زحمت بکشین قسمت روکش بیرونی و شیلد رو جدا کنین و هزینش هم کمی بیشتر میشه و در عین حال ضخامت مغزیش هم بنظرم اندکی کمتر از 1 میل هست و نهایتا میتونه تا لوپ 1 متری جواب خوب و قوی بده.

جمعه 10 دی1395 - 2:12pm
مدیر کل
مدیر کل

ahmadgold نوشته است:
سلام مهندس حمید . خسته نباشید
من مدار رو درست کردم .
با مولتی متر طبق نقشه ولتاژ 5 - 9.5 - و 12 رو بررسی کردم درست بود . اما رگلاتور 12 ولت اصلا گرم نمیکنه .
ای سی ها رو هم جا میزنم . دستگاه روشن نمیشه .
میشه راهنمایی بفرمایید . اینم عکسش

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
رگولاتور 12 فقط حین کار دستگاه گرم میشه. اگر دستگاه کار نکنه که نباید هم گرم بشه! مونتاژ شما زیاد با کیفیت بنظر نمیرسه. مدارتون رو با دقت بیشتری بررسی کنین. اگر ال سی دی چیزی نشون نمیده باید اتصالات میکرو و ال سی دی و کریستال و پروگرام میکرو رو بررسی کنین.

جمعه 10 دی1395 - 2:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشید
لوپ ۶۰ یه دور ازش سیم کم کردم الان ۱۶دور که اندوکتانسش ۴۰۵میکرو هانری و مقاومتش با کم کردن مقدار خطا ۱.۳ اهم هستش ایا خوبه یا یه دور دیگه ام ازش کم کنم؟

جمعه 10 دی1395 - 2:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2070 , 2071 , 2072 , 2073 , 2074 , 2075 , 2076 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Milad.021 و 151 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure