نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
alireza12345 نوشته است: مهندس ببخشید ۸ دور سیم ۱ پیچیدم روکشش زیاد ضخیم نیست معمولیه.اگه یک دور کم کنم از بردش کم نمیشه؟ اندوکتانس و اهم چند باشه واس لوپ ۱.۵ ایده آله؟ طرفیت خازنی مگه همون اندوکتانس نیست؟ اگه نیست ظرفیت خازنی چجوری باید اندازه گیری بشه؟ برای فریم 1.5 میزان 8 دور کاملا مناسبه. چون ما 7 دور رو برای لوپ 2 متری استفاده میکنیم که اون هم خوب جواب میده. فکر میکنم در اندازه گیری اندوکتانس کمی خطا داشتین یا شاید فریم شما کمی بزرگتر از 1.5 متر باشه. بهرحال ظرفیت حدود 400 و مقاومت حدود 1 اهم یا اندکی کمتر برای این کویل مناسبه. خیر ظرفیت خازنی اصلا به اندوکتانس ربطی نداره! من نمیدونم با این همه توضیحاتی که از زمان مدار چنس تا به الان بارها ذکر کردیم چرا بسیاری از دوستان چنین اشتباهی میکنن؟! بارها گفتیم هر سیم پیچ 3 مشخصه الکتریکی داره. اندوکتانس بر حسب هانری و مقاومت بر حسب اهم پارامترهای مشخصی هستن که توسط مولتی متر یا LCR متر براحتی اندازه گیری میشن. ولی هر سیم پیچ بر اساس ساختار درونی خودش یک ظرفیت خازنی هم داره که درست مثل خازن بر حسب فاراد هست ولی اصلا توسط خازن سنج قابل اندازه گیری نیست و ابزار و تستهای پیچیده تری نیاز داره. اون چیزی که باعث میشه تفکیک در لوپهای بزرگ به مشکل بخوره و توصیه کنیم از سیم با روکش ضخیم استفاده کنین همین حالت خازنی لوپ هست! چون خازن در اثر مجاورت سیمها ایجاد میشه و هر چه سیمها ضخیمتر و همینطور به هم نزدیک تر باشن این میزان خازن افزایش پیدا میکنه. چون ضخامت مغزی سیم فاکتور مهمی هست که اون رو برای ایجاد مقاومت مناسب در سیم پیچ نیاز داریم ؛ به ناچار فقط میتونیم فاصله بین مغزی سیمها رو بیشتر کنیم که این مساله به کمک سیمهایی با روکش ضخیمتر براحتی ایجاد میشه. همونطور که عرض شد خازن داخلی لوپ براحتی قابل سنجش نیست و نیازی هم به اندازه گیریش نداریم چون وضعیت اعداد 3 گانه در مدار فلزجو تا حد زیادی بیانگر وضعیت خازن داخلی لوپ هست.
|
شنبه 11 دی1395 - 11:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ایندیانا جونز نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید من تو بازار خیلی گشتم ولی مقاومت 2 وات نیم درصد پیدا نکردم گفتن باید سری کنی اما یک وات نیم درصد موجود بود به نظرتون کدوم بهتر از 5 درصد های رایج بازاره که ثبات حرارتی خوبی ندارن با تشکر به فلزجو خوش اومدین. بنظرم در راهنما توضیحات کافی رو در زمینه مقاومتهای 2 وات عرض کردم. نیازی نیست در این مورد زیاد سخت بگیرین. همین مقاومتهای 2 وات یا 3 وات 5 درصد رایج هم جواب خوبی میدن. مقاومت 2 وات 0.1 درصد دارای 6 حلقه رنگی هم در بازار پیدا میشه که بهتر هست. وگرنه سری کردن مقاومتها رو توصیه نمیکنم.
|
شنبه 11 دی1395 - 11:34pm |
|
|
hamed1362
|
با سلام--لوپ 80*80-با فریم مربع-13 دور سیم نمره یک-کانکتور پلاستیکی ضد آب-عدد اول حدود A305 -فرکانس 200-دیلی 0-پهنای پالس220-اسپید8-گراند 4-تفکیک OFF- انتگرال46- ولتاژ سر قطعات طبق راهنما نرمال-ممنون
|
یکشنبه 12 دی1395 - 12:05pm |
|
|
hamed1362
|
در ضمن لوپ به صورت تخت یا عنکبوتی پیچیده نشده....سیم نمره یک به 13 قطعه 3/20 متری تقسیم کردم و داخل لوله پلیکا رد کردم سپس سر سیم ها رو به صورت سری به هم لحیم کردم مانند کابل شبکه ،و دو سر آخر که آزاد موند با کابل آنتن به کانکتور پلاستیکی و سپس به برد وصل گردید.
|
یکشنبه 12 دی1395 - 12:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. برای فریم 80 سانتی مربعی با روش پیچیدن معمولی نباید 13 دور استفاده میکردین! برای این کویل 11 الی 12 دور مناسب هست. سینی 60 سانتی با فریم 80 باید تا حد 3.2 متر قابل سنس باشه. احتمالا بخش سیم پیچ رو خوب در نیاوردین یا در فضای باز و بدرستی تست نگرفتین.
|
یکشنبه 12 دی1395 - 3:30pm |
|
|
rasol1377
کاربر فعال
|
سلام...باتری لیتیوم یون جدید گرفتم..مجموع ولتاژ ۲۰.۵ ولت......اما فلزجو ۲ولت کمتر میخونه.یعنی ۱۸.۵ ولت..مشکل از کجاس؟؟؟ مصرف باتری هم خیلی زیاده ..هر ۲ثانیه یک دهم کم میشه.....مشکل ازکجاس؟؟ مصرف جریان مدار ۳۰۰میلی آمپر هست.....
|
یکشنبه 12 دی1395 - 7:16pm |
|
|
محمد کیا
کاربر فعال
|
rasol1377 نوشته است: سلام...باتری لیتیوم یون جدید گرفتم..مجموع ولتاژ ۲۰.۵ ولت......اما فلزجو ۲ولت کمتر میخونه.یعنی ۱۸.۵ ولت..مشکل از کجاس؟؟؟ مصرف باتری هم خیلی زیاده ..هر ۲ثانیه یک دهم کم میشه.....مشکل ازکجاس؟؟ مصرف جریان مدار ۳۰۰میلی آمپر هست..... دوستان سلام میدانم سوالم تکراریه ولی دو تا باطری شارژی کتابی 18 ولت با 550 میلی آمپر دارم آیا قابل استفاده هستند و به طور معمول احتمالا چند ساعت می توان از ش استفاده کرد قبلا از توجه و جوابتان ممنون
|
یکشنبه 12 دی1395 - 11:44pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
محمد کیا نوشته است: rasol1377 نوشته است: سلام...باتری لیتیوم یون جدید گرفتم..مجموع ولتاژ ۲۰.۵ ولت......اما فلزجو ۲ولت کمتر میخونه.یعنی ۱۸.۵ ولت..مشکل از کجاس؟؟؟ مصرف باتری هم خیلی زیاده ..هر ۲ثانیه یک دهم کم میشه.....مشکل ازکجاس؟؟ مصرف جریان مدار ۳۰۰میلی آمپر هست..... دوستان سلام میدانم سوالم تکراریه ولی دو تا باطری شارژی کتابی 18 ولت با 550 میلی آمپر دارم آیا قابل استفاده هستند و به طور معمول احتمالا چند ساعت می توان از ش استفاده کرد قبلا از توجه و جوابتان ممنون سلام خیر به درد این مدار نمیخوره !!! اگه 550 واقعی باشه نهایت 1ساعت و نیم جواب میده
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 12 دی1395 - 2:20am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
rasol1377 نوشته است: سلام...باتری لیتیوم یون جدید گرفتم..مجموع ولتاژ ۲۰.۵ ولت......اما فلزجو ۲ولت کمتر میخونه.یعنی ۱۸.۵ ولت..مشکل از کجاس؟؟؟ مصرف باتری هم خیلی زیاده ..هر ۲ثانیه یک دهم کم میشه.....مشکل ازکجاس؟؟ مصرف جریان مدار ۳۰۰میلی آمپر هست..... بارها ذکر کردیم هر سلول لیتیوم در حالت فول شارژ حدود 4.2 ولت و در حالت خالی 3.2 ولت ولتاژ داره. ولتاژ نرمال این باطریها برای حالت 50 درصد شارژ 3.7 ولت ذکر میشه که برای 5 سلول میشه 18.5 ولت. پس در حالت فول شارژ ولتاژ شما درسته و مشکلی نداره. اما اینکه مصرف مدار بالا باشه میتونه بدلیل اتصالی درون مدار یا معیوب بودن BS170 باشه. مصرف 300 میلی امپر با تنظیمات معمول عادی نیست مگر اینکه عرض پالس یا فرکانس خیلی بالا باشه. وضعیت لوپ خودتون رو هم بررسی کنین.
|
دوشنبه 13 دی1395 - 6:22am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
محمد کیا نوشته است: دوستان سلام میدانم سوالم تکراریه ولی دو تا باطری شارژی کتابی 18 ولت با 550 میلی آمپر دارم آیا قابل استفاده هستند و به طور معمول احتمالا چند ساعت می توان از ش استفاده کرد قبلا از توجه و جوابتان ممنون تا جاییکه سایز باطریهای کتابی ایجاب میکنه ؛ ظرفیت این باطریها نمیتونه 550 میلی امپر باشه و معمولا برای نوع شارژی 250 میلی آمپر هست که اصولا برای راه اندازی یک فلزیاب چندان مناسب نیست. ولی بهرحال اگر بصورت واقعی هم 550 میلی امپر باشه با تنظیمات فرکانس و عرض پالس معمول میتونه نهایتا 4 ساعت جوابگو باشه که البته خیلی بعید میدونم.
|
دوشنبه 13 دی1395 - 6:25am |
|
|
|