انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:58pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 206 , 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
وحید جان دست خوش :ymapplause: لوپ های خوشکلی ساختی . فقط محل اتصال لوپ به بازو رو تایید نمیکنم . من یه لوپ 60 در دست ساخت دارم . اگه عجله ای نداری میتونی از تجربه ی من استفاده کنی . چند روز دیگه تکمیل میشه لطفا مشخصات لوپ 38 ( همونی که سکه رو تو 50 زده ) واسمون بگو ضخامت اون ورق mdf آیا سه میلی متره ؟ در ضمن لوپهای سایز بزرگ شما چه بردی دارند ؟ ممنون میشیم پاسخ فرمایید .

خیلی ممنون شما لطف داری!
خیلی ممنون حتما از تجربیات شما استفاده میکنم!
لوپ 38 با سیم 0.7 میل روکش لاکی 28 دور. !
mdf 3 میل!
من برای این اینطور لوپ و درست کردم که بتونم راحت سوارش کنم

جمعه 8 فروردین1393 - 11:15pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم وحید جان ایشالا که موفق باشین.
با این مشخصاتی که فرمودین فکر میکنم ظرفیت لوپ شما حدود 550 میکرو هانری باشه! شاید برای همین هم کمی قویتر جواب داده! :-?

جمعه 8 فروردین1393 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم وحید جان ایشالا که موفق باشین.
با این مشخصاتی که فرمودین فکر میکنم ظرفیت لوپ شما حدود 550 میکرو هانری باشه! شاید برای همین هم کمی قویتر جواب داده! :-?

حمید جان فقط این لوپ رو کوروش جان درست کرده بقیه رو من طبق فرمایش شما درست کردم! فردا میرم یه مولتی متر خوب بخرم خسته شدم از این مولتی متر معمولی!

جمعه 8 فروردین1393 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام.
میخوام یه لوپ تخت بپیچم ! اگر بین هر دور سیم یک نخ بکار ببرم تا بین هر دور سیم لاکی چند میل فاصله بیفته بهتره ؟یا سیم ها لاکی رو بصورت فشرده و چسبیده بهم بپیچم ؟ یا باید فاصله بین سیم ها بصورت هوا باشه نه بصورت نخ ؟
اگر از سیم افشان یا مفتولی باریک روکش دار pvc استفاده کنم چی ؟ اون روکش pvc حکم فاصله هوایی بین سیم ها رو بازی کنه چطور ؟
کدوم رو پیشنهادمیکنید ؟

شنبه 8 فروردین1393 - 12:16am
مدیر کل
مدیر کل

علی جان خب این لوپی که ما پیشنهاد دادیم که خودش به اندازه یک سیم بین دورها فاصله هست! حالا خواستین نخ هم بذارین میشه. شاید کمی بهتر در بیاد اما بنظر من به سختیش نمیارزه.
سیم با روکش ضخیم هم خوبه چون خودش باعث فاصله گرفتن مغزی سیم دورها از هم میشه.
پیشنهاد من اینه شما همین سیمی که روکش ضخیم داره رو با روش تخت ما بپیچین.

شنبه 8 فروردین1393 - 1:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید ضمن عرض سلام ، لطفا مدار من را بررسی فرمایید .
مدار سالم است و کلیه آی سی ها روی مدار نصب می باشد و تستهای زیر را انجام دادم که با مقادیر شما مغایرت دارد .
ولتاژ نقطه uref که باید حدود 4.6 بود 4.86 ولت است .
ولتاژ نقطه up- با ولتاژ باطری 1.34 ولت مغایرت دارد ( کمتر است ) علی الرغم استفاده از op37 که کم مصرف تر می باشد .
سایر تست ها قابل قبول است .
من از 7660s استفاده میکنم و مدار این آی سی هم مدارم مشکلی ندارد .
ممنون میشم پاسخ فرمایید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 9 فروردین1393 - 5:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
وحید جان دست خوش :ymapplause: لوپ های خوشکلی ساختی . فقط محل اتصال لوپ به بازو رو تایید نمیکنم . من یه لوپ 60 در دست ساخت دارم . اگه عجله ای نداری میتونی از تجربه ی من استفاده کنی . چند روز دیگه تکمیل میشه لطفا مشخصات لوپ 38 ( همونی که سکه رو تو 50 زده ) واسمون بگو ضخامت اون ورق mdf آیا سه میلی متره ؟ در ضمن لوپهای سایز بزرگ شما چه بردی دارند ؟ ممنون میشیم پاسخ فرمایید .

سلام هوشیار جان منتظر طرح لوپ شما هستم همچنان

شنبه 9 فروردین1393 - 5:50pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار عزیز ولتاژ Uref باید حتما با تقریب چند صدم ولت دور و بر 4.6 وت باشه! در غیر این صورت یا ولتمتر شما دقت کافی نداره و درست نشون نمیده و یا شبکه مقاومتهای 19 و 18 و 15 و یا حتی 21 و 22 از نظر اتصالات و مقادیر اشکال داره که باید بررسی کنین. طبیعتا ایسی رگولاتور 3 هم باید سالم باشه و درست نصب شده باشه تا این ولتاژ دقیق درست باشه.
ولتاژ Up- هم بهیچ وجه نباید اختلافی بیش از 0.5 ولت با باطری داشته باشه. وگرنه نشون میده جریانکشی اضافی روی این ولتاژ وجود داره.
شما باید مدارتون رو بیشتر بررسی کنین و البته در ابتدا از صحت عملکرد مولتی مترتون مطمئن بشین. اکثر مولتی متر ها اگر حتی سالم هم باشن ولی باطریشون ضعیف شده باشه ؛ مقدار درستی نشون نمیدن و این مساله در گذشته باعث دردسر برای بنده هم شده! پس دقت و صحت عملکرد دستگاههای اندازه گیری در مواقع تست شرط حیاتی هست.

شنبه 9 فروردین1393 - 6:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

vahid_vxm نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:

چشم وحید جان حواسم هست انشاله به محض تموم شدن عکس ونتایج تستو براتون ارسال میکنم تا نظر شما و دوستان به بهبودش کمک کنه . یک لوپ 60 با فاصله بین دورها 5 میلی متر و استفاده از سیم یک میل . خودم تا اینجا از کیفیت کارم راضی هستم تا انشالله نتایج خوبی حاصل بشه .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 9 فروردین1393 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
vahid_vxm نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:

چشم حید جان حواسم هست انشاله به محض تموم شدن عکس ونتایج تستو براتون ارسال میکنم تا نظر شما و دوستان به بهبودش کمک کنه . یک لوپ 60 با فاصله بین دورها نیم میلی متر و استفاده از سیم یک میل . خودم تا اینجا از کیفیت کارم راضی هستم تا انشالله نتایج خوبی حاصل بشه .

سلام و خسته نباشی
دوست عزیز میدونم واقعا درست کردن لوپ سخت هست
انشالله موفق باشید

شنبه 9 فروردین1393 - 9:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 206 , 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Edi123456789 , Google و 507 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure