انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:57pm

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
فهمیدم چیه LM3914 هستش که ال یی دی درایور هستش فکر کنم این فلزیاب السی دی نداره وچند عدد LED بصورت بارگراف هستش درسته؟

آره مهدى جان منم داشتم به اين فكرميكردم كه براى ال اي دى استفاده شده

سه شنبه 20 اسفند1392 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش میکنم خیلی ممنون
میگم اون مدلی که بالا گفتی رو تو سشایتش زده فلز 15 در 15 سانتو تو 2/80 میزنه واقعا همینطوره؟

سه شنبه 20 اسفند1392 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان
ميترسم اين تاپيك آخرش به نتيجه نرسه و دست دوستان در هوا بمونه
شنيدي كه ميگن آزمود را آزمودن خطاست
بابا به همه دوستان ميگم من كلي روي اين مدارها كار كردم ديگه آخرش 3 متر روسنس ميكنين اون هم اگه بتونين مدار رو طوري درست كنين كه ثبات داشته باشه واين هم براي كاوش خوب نيست
فكر ميكنم بهتره دوستان در پي نقشه فلز ياب ديگري باشند كه از igbt در قسمت درايو لوپ استفاده بشه البته اگه بتونين اين مدار رو تغيير بدين قسمتهاي سمپل اند هولدش خوبه فقط ايرادش اينه كه تك سمپله هست و همچنين بايد تغييرات اساسي روي درايو ش بدين تا قدرتش دو برابر بشود :-w
ديگه همه چي بستگي به طراحتون داره
اميدوارم نصيب دوستان ازاين تاپيك دست پر ولب خندان باشد @};- :ymapplause:

سه شنبه 20 اسفند1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام ناصر جان شما که این کارا واستون عین آب خوردنه خب نمیشه زحمتشو بکشین تا دوستان هم دعا گوی ابدی شما باشن؟

gladyator_089

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصرجان اولا فاز منفى نده دوما حالاكه كاربه اينجا رسيد بايد لازم دونستم اضافه كنم هرچى بوده و هرچى هست و هرچى خارج كردم و هرچى خارج كردن و هركى چال كرد و هركى چاله كندو هركى ترسيد و هركى نترسيد و هركى ميخواد بره كاووش و هركى كاووش رفته از منه خاك خورده دوران يه نصيحت بشنوه براى بار به جز قبورگبرى فقط تا عمقه 2مترو نيم تاسه متر كندن رو توصيه ميكنم ولاغير من دنبال مدارى بوده و هستم كه فقط جنس جديد رو تا سه مترفيكس زيرخاك باثبات بزنه ده متر و هشت مترو صدمتر پيشكش همه دوستان امانه توباكس ساشو (ازلحاظ سختى حمل) خلاص

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گلادياتور جان گفتن وطراحي كردن راحته حتي برنامه نويسي ولي در عمل جوابي كه از فلزياب ميگيري شرط اصليه
به همين خاطر من روي mdl زوم كرده ام
اگه دوستاني كه از mdl اطلاعاتي دارند رو كنند شايد بشه به طرح مشابهي دست يافت
واما آرش جان همين اس ايكس رو بساز و ببر كارت رو راه ميندازه
ولي رفتي كوه واون موقع كه ديدي خاك كوه ذرات كروم وآلومنيومي داره و ثبات مدارت به هم ميخوره از من دلگير نباش :D

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:15pm
استاد
استاد

zinteredi نوشته است:
مهدي جان
بابا به همه دوستان ميگم من كلي روي اين مدارها كار كردم ديگه آخرش 3 متر روسنس ميكنين اون هم اگه بتونين مدار رو طوري درست كنين كه ثبات داشته باشه واين هم براي كاوش خوب نيست
فكر ميكنم بهتره دوستان در پي نقشه فلز ياب ديگري باشند كه از igbt در قسمت درايو لوپ استفاده بشه البته اگه بتونين اين مدار رو تغيير بدين قسمتهاي سمپل اند هولدش خوبه فقط ايرادش اينه كه تك سمپله هست و همچنين بايد تغييرات اساسي روي درايو ش بدين تا قدرتش دو برابر بشود :-w

درود بر شما
ناصر جان ثبات این مدار که گذاشتم در حد بسیار عالی هست اگه دستگاه روشن باشه و یک هدف را مثلا در 150 سانتی زده اگه 5 دقیقه هم دستگاه را روشن بزاری و باز دقیقا روی همون نقطه همون اندازه فلز را بگیری اون را به راحتی سنس میکنه

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
zinteredi نوشته است:
مهدي جان

درود بر شما
ناصر جان ثبات این مدار که گذاشتم در حد بسیار عالی هست اگه دستگاه روشن باشه و یک هدف را مثلا در 150 سانتی زده اگه 5 دقیقه هم دستگاه را روشن بزاری و باز دقیقا روی همون نقطه همون اندازه فلز را بگیری اون را به راحتی سنس میکنه

اگر اين فلزيابها بردشون زير خاك شش متر بود ميشد يه جوري تنظيم كرد كه بردشون 3 متر و ثباتشون بيشتر ميشد كه در اينصورت براي كاوش خوب ميشد ولي بابرد 3 متر و ثبات كم اگه بخواي تريشهلد رو طوري تنظيم كني كه ثبات بالابره بردشون ميشه 1.5 متر كه اصلا خوب نيست

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاويد جان همين فلزياب رو در خونه تا 3.5 متر تنظيم ميكردم و حتي در خاك باغچه تست ازش ميگرفتم عالي بود ولي وقتي ميبردم كوه اگه قدرت دستگاه رو زياد ميكردم همين كه از 10 سانت بيشتر به زمين نزديك ميكردم صوت ميزد قدرتش رو هم كه كم ميكردم عمق كاوش به نحوچشمگيري افت ميكرد ديگه كارم شده بود در كوه تنظيم مولتي ترن :D
فقط به اين نتيجه رسيدم كه خاك كوه و باغچه فرق داره
وبراي اينكه بتوني از چنين سيستمهايي جواب بگيري بايد عمق 8 متر بزنه تا در كوه 3 متر رو بتوني واقعي سنس كني
وگرنه دستگاههايي كه ميساختم از نظر فدرت از ركتور 10000 بهتر بودند البته با لوپ ثابت
اينوهم بگم كه لوپ بيضي شكل هم درست كردم تا تغييرات زمين رو به صفر برسونم ولي باز همون مشكل
فلزياب واقعي اونه كه قدرتش خيلي زياد باشه ودر خاك كوه بتونه نفوذ كنه حتي از تكه سنگها
اونوقت ميشه از نصف قدرتش صرفنظر كرد وروي ثباتش افزود تا در كوه عصاي دست باشه مثل همين mdl

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه بخشی از حرفتو قبول دارم چون من خودم یبار رفتم کوه که جای مشکوکی بود خلاصه ما فلزیاب رو روشن کردیم همون اولش یه سوتی میکشید باور فکر کردم همون اول زدم به بار هی اینور اونور کردم دیدم همونجور سوت میزنهگفتم شاید بالانس خورده بهم بعد تنظیم دوباره نزدیک زمین 10 سانتی گرفتم باز همونطورشد یهسوتی میکشید انگار یه فلز 50 سانتی رو در 30 ساتنتی سنس میکرد همه جا همینطور بود انگار اصلا این کوه از جنس اهن بود بعد فکر کردم فلزیاب خرابه بردم چند کیلومتر اونر که خاک بود دیدم همه چی درست داره کار میکنه
دوباره برگشتیم و من لوپ رو 40 سانت رو هوا میگرفتم وکاوش میکردم تا حالا چنین چیزی ندیده بودم معمولا با نزدیک کردن لوپ به زمین یخورده صدای سوت شنیده میشه و بعدش بالانس میکنی نه اینکه هوار بکشه انگار یه سینی 50 سانتی چسبیده به لوپ
ولی در خاک و جاهای دیگه اینطور نبود بار دوم هم که رفتم اونجا باز همین قضیه بود

سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 310 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure